Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Για 19 χρόνια, το σχολείο μας έχει συνδυάσει τη δημιουργικότητα, τη δέσμευση και την τεχνική αριστεία.

Με μια παγκοσμίου φήμης φήμη για την αριστεία, η MOPA προσφέρει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου για να προετοιμάσει τους μαθητές μας για επαγγελματική σταδιοδρομία σε CG εικόνα και κινούμενα σχέδια.

Τα πολυάριθμα βραβεία που αποκομίστηκαν σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο ( SIGGRAPH, υποψήφια για τα Όσκαρ ) πιστοποιούν την καλλιτεχνική, κινηματογραφική και τεχνική εμπειρία των μαθητών μας. Ένα προσόν MOPA είναι το διαβατήριο για την απασχόληση σε κορυφαία στούντιο 3D / CG ... Aardman, Mikros, DoubleNegative, Φωτισμός MacGuff, The Mill. ..

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση που παρέχεται στο MOPA ανοίγει έναν κόσμο διεθνών ευκαιριών και την ευκαιρία να επιταχύνετε τη σταδιοδρομία σας.

Η ταινία αποφοίτησης MOPA 2016 "The Garden Party" έχει οριστεί για τα Όσκαρ του 2018!

Η κοινότητα MOPA

Διδακτικό προσωπικό

Η εκπαίδευση παρέχεται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου που εναλλάσσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες με τη διδασκαλία.

Οι διδακτορικοί που προάγονται από το πάθος για την απόκτηση της τεχνογνωσίας και της γνώσης τους, απαιτούν υψηλά πρότυπα από τους φοιτητές μας, αλλά χαρακτηρίζονται επίσης από τη γενναιόδωρη, υποστηρικτική προσέγγισή τους.

Πτυχίο δικτύου

Αποτελούμενη από περισσότερους από 500 αποφοίτους που είναι παρόντες σε όλα τα μεγάλα διεθνή στούντιο, οι απόφοιτοι μας είναι επίσης πρεσβευτές για το σχολείο και καλωσόριοι και νέοι πτυχιούχοι στις οργανώσεις τους. Ακόμη συνδεδεμένοι με το παλιό σχολείο τους, απολαμβάνουν μεγάλη χαρά να επιστρέψουν στο σχολείο για να λάβουν μέρος σε τραυματισμούς, να εγκαταλείψουν την εκπαίδευση και να παρουσιάσουν συνέδρια.

Τα στούντιο

Με αφοσίωση και εμπιστοσύνη που δημιουργείται από μια σχέση που εκτείνεται στα 19 χρόνια της ύπαρξης του σχολείου, έρχονται τακτικά στη MOPA για να λάβουν μέρος στις κριτικές μας, για συνέδρια και προγράμματα.

Εγκαταστάσεις

Οι φοιτητές της MOPA απολαμβάνουν τον ίδιο εξοπλισμό και λογισμικό που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικά στούντιο. Ο υπολογιστικός εξοπλισμός: πάνω από 200 υπολογιστές, φορτωμένοι με 3DS Max, Nuke, Substance Painter, Houdini, Unity και πολλά άλλα. Ένα αγρόκτημα απόδοσης συμβάλλει στη δύναμη του υπολογιστή που είναι απαραίτητη για την παραγωγή των ταινιών μας. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μετά από κανονικές ώρες εργασίας όταν πραγματοποιούνται μεγάλα έργα.

Τα μαθήματα

Μια αυστηρή επαγγελματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου

Στόχος μας:

Να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες του κινηματογράφου και της μετα-παραγωγής, τους μελλοντικούς επαγγελματίες στούντιο, με ένα καλλιτεχνικό όραμα, μια κατανόηση της συνολικής διαδικασίας για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται μια ταινία και με έντονη τεχνική εμπειρία και εμπειρία ομαδικής εργασίας.

Η διδακτική προσέγγιση στο MOPA επικεντρώνεται γύρω από την παροχή στους φοιτητές μιας ποικιλίας εμπειριών στην παραγωγή μιας ταινίας, η οποία τους επιτρέπει στο τέλος των σπουδών τους να παράγουν πρωτότυπες ταινίες επαγγελματικής ποιότητας.

Το πεντάχρονο μάθημα δίνει πτυχίο 5ετούς προχωρημένου διπλώματος ως σκηνοθέτης CG.

Το πρόγραμμα σπουδών

Έτος προετοιμασίας τέχνης (στα γαλλικά)
Στόχος της κατάρτισης του τρέχοντος έτους είναι να αναδείξει το δημιουργικό σας δυναμικό, να εμπλουτίσει τις πολιτιστικές και δημιουργικές γνώσεις σας, να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεθόδους εργασίας και, πάνω απ 'όλα, να σας εμπιστευθούμε στα δυνατά και ταλέντα σας.

Αυτό το έτος θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μια σταθερή βάση δεξιοτήτων, να συγκεντρώσετε ένα χαρτοφυλάκιο που να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και τα ταλέντα σας και να επιβεβαιώσετε την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας.
Κύκλος μελέτης 1 (στα γαλλικά)
Ο κύκλος σπουδών 1 αποτελείται από τριετή μελέτη.
Οι στόχοι είναι:
  • να αποκτήσουν μια μεθοδολογία που επιτρέπει στους μαθητές να μεταφέρουν τα σχολικά προγράμματα σε επιτυχή αποτελέσματα από την αρχή μέχρι το τέλος.
  • να αποκτήσουν ατομική και ομαδική εμπειρία.
  • να αποκτήσουν τα καλλιτεχνικά και κινηματογραφικά βασικά στοιχεία που επιτρέπουν στους μαθητές να ολοκληρώσουν επιτυχώς μια κινούμενη ταινία.
  • να αποκτήσουν εμπειρία στην πλήρη τεχνική ροή εργασιών από την ανάπτυξη της ιδέας έως την παραγωγή ενός κινούμενου μικρού μήκους ταινίας.
Κύκλος μελέτης 2
Ο κύκλος σπουδών 2 διαρκεί δύο χρόνια και ολοκληρώνεται με την απονομή 5ετούς διπλώματος ως κινηματογραφιστή CG. Αυτός ο κύκλος επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πραγματική επαγγελματική εμπειρία και στο τέλος των σπουδών τους, είναι έτοιμοι για εργασία.
Είναι δυνατές πολλές εξειδικεύσεις:
  • Κινουμένων σχεδίων
  • Ψηφιακή απεικόνιση
  • Μια διεθνής τάξη εισδοχής τέταρτου έτους για νέους σπουδαστές που εισήλθαν (διδάσκον στα αγγλικά)
Το τελευταίο έτος όλων αυτών των κύκλων σπουδών είναι αφιερωμένο στην παραγωγή ενός φιλμ μικρού μήκους CG.
Το δίπλωμα
Ένα πενταετές προηγμένο δίπλωμα ως σκηνοθέτης CG Certified Level 1 από την Εθνική Επιτροπή Επαγγελματικής Πιστοποίησης (Επίπεδο 7 Ευρώπη). Οι φοιτητές του τελικού έτους παράγουν μια κινούμενη ταινία μικρού μήκους η οποία παρουσιάζεται σε μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες του κλάδου.

Εισαγωγές

Η προπαρασκευαστική χρονιά εισόδου γίνεται με συνέντευξη και παρουσίαση χαρτοφυλακίου.
Οι εισαγωγικές εξετάσεις για τις εισαγωγές κύκλου σπουδών πρώτου έτους και 2ου έτους πραγματοποιούνται στις αρχές Απριλίου κάθε έτους (επικοινωνήστε μαζί μας για τις φετινές ημερομηνίες).
Το 2019, οι φοιτητές μπορούν να γίνουν δεκτοί στο 4ο Έτος απευθείας κατόπιν αίτησης μιας συνέντευξης, ενός προσωπικού χαρτοφυλακίου και κάποιων τεχνικών δοκιμών. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Δίδακτρα μαθήματος

Τα τέλη στο MOPA είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Σε συνδυασμό με την αριστεία και τη φήμη του σχολείου και το ποσοστό προσέλκυσης περίπου 100%, η MOPA προσφέρει ένα μοναδικό όφελος από πλευράς κόστους. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας για λεπτομέρειες.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


MOPA

Ένα διετές μάθημα επιπέδου προχωρημένο πρόγραμμα κατάρτισης διανέμεται στα αγγλικά και τα γαλλικά και προσανατολίζεται προς τους εξωτερικούς φοιτητές με προπτυχιακό 3D κα ... [+]

Μεταμορφώστε το πάθος σας για animation CG σε μια κερδοφόρα καριέρα

Ένα διετούς προχωρημένο μάθημα κατάρτισης σε επίπεδο μάστερ που διανέμεται στα αγγλικά και τα γαλλικά.

Με ένα προπτυχιακό δίπλωμα ή ισοδύναμη εμπειρία στις ψηφιακές τέχνες, ψάχνετε για ένα αναγνωρισμένο από το κράτος μάθημα κινουμένων σχεδίων σε επίπεδο μάστερ; Ακολουθήστε τα βήματα των αποφοίτων MOPA που κατέκτησαν τόσο τις τεχνικές δεξιότητες όσο και την αφήγηση, τώρα δουλεύουν στο The Mill, Aardman Studios, DoubleNegative, Mikros και περισσότερα ... κερδίζοντας βραβεία όπως το SIGGRAPH και τα υποψήφια για το OSCARS .... [-]

Γαλλία Arles
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MoPA Computer Animation School Showreel

MoPA students at work

Address
2 rue Yvan Audouard
13200 Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Γαλλία
Ιστότοπος