Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δύο χρόνια Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη ποσοτικοί Οικονομίας δίδαξε με πλήρη απασχόληση στα αγγλικά, με το διάσημο σήμα Erasmus Mundus δοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν στη Βαρκελώνη, Μπίλεφελντ, το Παρίσι ή τη Βενετία.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος QEM, οι μαθητές θα:

Γνώση

κατανοήσει τις κύριες μαθηματικών μοντέλων σε όλους τους τομείς των ποσοτικών οικονομικά? έχουν σε βάθος γνώση των σχετικών εθνικών και διεθνών ερευνητικών? γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν μια οικονομετρική προσέγγιση για τη μοντελοποίηση οικονομικό φαινόμενο, την εκτίμηση του μοντέλου που προκύπτει, και να ερμηνεύσει τις εκτιμώμενες παραμέτρους? αποδείξει γνώση των θεμάτων, θεωρίες και τις τελευταίες εξελίξεις σε τουλάχιστον μία από τις υπο-τομείς της οικονομίας? έχουν βαθιά γνώση σχετικά με τις επιπτώσεις της δεοντολογίας στην έρευνα και επαγγελματικές ευθύνες? έχουν καλύτερη γνώση και κατανόηση των κοινωνικών συνθηκών υπό τις οποίες υλοποιούνται οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές? να έχουν καλή γνώση του ευρωπαϊκού πολιτισμού, της ιστορίας, και των κοινωνικών κανόνων?

Δεξιότητες

υπερέχουν σε ανάλυση πολύπλοκων οικονομικών προβλημάτων, το σχεδιασμό νέων και καινοτόμων λύσεων, επιστημονικές μεθόδους και τα εργαλεία? χρησιμοποιούν και να αναλύσει, σε υψηλό επίπεδο, τα δεδομένα βρίσκονται σε μεγάλες οικονομικές εφημερίδες και μέσα στην τάξη? πλοίαρχος τυπική στατιστική, οικονομετρικές και τεχνικών προσομοίωσης και λογισμικού? κυριαρχήσει τις βασικές δεξιότητες μηχανικής στον προγραμματισμό, το λογισμικό και τις τεχνολογίες του διαδικτύου? να είναι σε θέση να ερμηνεύσει και να επικοινωνούν οικονομικά θέματα σε μια ευρύτερη μη ειδικό κοινό, συμπεριλαμβανομένων φορέων λήψης αποφάσεων, των ΜΚΟ, των επαγγελματιών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης? επικοινωνούν με ευχέρεια στα αγγλικά και τουλάχιστον μια άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα? να είναι σε θέση να γράψετε ένα βιογραφικό σημείωμα, παρουσιάζουν τους εαυτούς τους και το έργο τους σε μια συνέντευξη, γενικότερα, να είναι σε θέση να γράψει και να παρουσιάσουν τις ιδέες σαφώς? να είναι σε θέση να κάνουν αποτελεσματική χρήση των πρώτων υλών, συμπεριλαμβανομένων των αναζητήσεων της λογοτεχνίας, αναφορές και αναφορές?

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

διερευνήσει τη σχέση μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, των θεωριών της δοκιμής με τη χρήση πραγματικών συνόλων δεδομένων? αποδεικνύουν την ικανότητα να διεξάγει ανεξάρτητες και πρωτότυπο βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας στα οικονομικά? αρθρώσει συστάσεις κοινωνικο-οικονομική πολιτική που να βασίζεται σε έγκυρες επιστημονικές σκεπτικό? να αποδείξουν τις διαχειριστικές ικανότητες που απαιτούνται από τον ακαδημαϊκό κόσμο, την κυβέρνηση, τους διεθνείς οργανισμούς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ή τον ιδιωτικό τομέα? έχουν ηγετικές ικανότητες, να αναλάβει επαγγελματική ευθύνη, και ανεξάρτητα ξεκινήσει και να εφαρμόσει την πειθαρχία συγκεκριμένες και διεπιστημονική συνεργασία? να είναι σε θέση να εργάζονται τόσο αυτοτελώς όσο και αποτελεσματικά σε μια ομάδα σε πολύπλοκες και απρόβλεπτες καταστάσεις που απαιτούν νέες λύσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Master Economics: Erasmus Mundus Master QEM - Models and Methods of Quantitative Economics

Μάστερ Erasmus Mundus Μοντέλα και Μέθοδοι ποσοτικοί Οικονομίας (QEM) είναι μια Ευρωπαϊκή Ένωση που εγκρίθηκε διεθνή μεταπτυχιακό πρόγραμμα βαθμό διδάσκονται με πλήρη απασ ... [+]

Μάστερ Erasmus Mundus, Μοντέλα και Μέθοδοι Ποσοτικές Οικονομικών QEM

Μοντέλα και Μέθοδοι Ποσοτικές Οικονομικών Μάστερ του Erasmus Mundus (QEM) είναι μια Ευρωπαϊκή Ένωση που εγκρίθηκε διεθνές πρόγραμμα μεταπτυχιακό πτυχίο διδάσκεται με πλήρη απασχόληση πάνω από δύο χρόνια Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και Ισπανία. Διδάσκονται στα αγγλικά, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από μια κοινοπραξία των τεσσάρων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων:... [-]

Γαλλία Paris Ισπανία Barcelona Γερμανία Bielefeld Ιταλία Venice  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά