Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mode Estah είναι η Σχολή Προηγμένων Μελετών στο χώρο της μόδας και της πολυτέλειας. ανεξάρτητο σχολείο σε ανθρώπινη κλίμακα, είναι ο τόπος όπου σκεφτόμαστε ή εγκάρσιες δεξιότητες που δραστηριοποιείται πλήρως στον τομέα.

Με την κοινή πεποίθηση με τους επαγγελματίες ότι η τεχνογνωσία είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, ModeEstah προσφέρει στους φοιτητές του ένα ευρύ φάσμα της εκπαίδευσης που οδηγούν την καθημερινή τομέα της μόδας και της πολυτέλειας.

Το σχολείο δημιουργεί παιδαγωγική της με τις επιχειρήσεις για να υποστηρίξει την ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας και των επαγγελμάτων που εξελίσσονται συνεχώς για να εμπλουτίσουν τη βιομηχανία, το σχεδιασμό μας και την καινοτομία, τη δημιουργία και τις δεξιότητες, την εικόνα και την επικοινωνία, εκδηλώσεις και μάρκετινγκ, τη διαχείριση και την επιχειρηματικότητα.

Ιδιόκτητα, Mode Estah προσφέρει τρία μαθήματα από το δίσκο και παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης των μελετών εναλλάξ:

  • Βιογραφικό Σχεδιαστής Stylist niv.II (Τίτλος επικυρωμένο από το κράτος)
  • Βιογραφικό Modéliste Δημιουργός niv.II (Τίτλος επικυρωμένο από το κράτος)
  • Διαχείριση Μόδας πρόγραμμα σπουδών Σχεδιασμός και Πολυτελή niv.I (Τίτλος επικυρωμένο από το κράτος)

Mode Estah παραδίδει CNCP διπλώματα επιπέδου Ι και επιπέδου ΙΙ για τη δημιουργία και την καινοτομία, καθώς και για τη διαχείριση της μόδας σχεδιασμό και την πολυτέλεια.

Φέτος Mode Estah γιορτάζει τα 27 χρόνια του. Για 27 χρόνια, οι εταιρείες μόδας και να τους δώσουμε orientaton Mode Estah ρυθμίζει τους προγράμματα, τις μεθόδους, την οργάνωση του σχολείου όλες τις εξελίξεις της βιομηχανίας της μόδας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Mode Estah

Η βούλησή μας είναι να εκπαιδεύσουμε μια νέα γενιά ηγετών στον κόσμο της μόδας, του σχεδιασμού και της πολυτέλειας. Τα πλήρη μαθήματα προσφέρουν μια εξαιρετικά κατάλληλη ... [+]

Η βούλησή μας είναι να εκπαιδεύσουμε μια νέα γενιά ηγετών στον κόσμο της μόδας, του σχεδιασμού και της πολυτέλειας. Τα πλήρη μαθήματα προσφέρουν μια εξαιρετικά κατάλληλη εκπαίδευση και προσφέρουν μια ειδική προετοιμασία για τις πιο ελκυστικές θέσεις διαχείρισης ...

Η βιομηχανία της μόδας αντιμετώπισε ένα τριπλό φαινόμενο διεθνοποίησης, διαφοροποίησης και εκδημοκρατισμού. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις μεταλλάξεις, οι εταιρείες πρέπει να προσαρμοστούν και, ως εκ τούτου, να επιδιώξουν τη δημιουργία υψηλού επιπέδου μάνατζερ, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες μιας άκρως παγκόσμιας αγοράς με σημαντικό διεθνές άνοιγμα.... [-]

Γαλλία Paris
Σεπτέμβριος 2019
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Défilé Promo 2015