Novancia Business School Paris

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Novancia Business School στο Παρίσι

Novancia τρένα και στηρίγματα για την επιτυχία μια νέα γενιά των εμπειρογνωμόνων σε διευθυντές επιχειρηματικής ανάπτυξης με διπλή επιχειρηματικές και εμπορικές δεξιότητες.

Μεγάλη Σχολή του Επιμελητηρίου Εμπορίου και Βιομηχανίας του Παρισιού περιοχής Ιλ-ντε-Φρανς (CCI Paris Île-de-France), Η ίδια Novancia θέσεις όπως το σχολείο από εκείνους που έχουν μια έντονη γεύση για την ανάληψη δράσης και τη δέσμευση, η επιθυμία να πειραματιστούν και να αγκαλιάσει τον κόσμο να συμμετάσχει στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη της οικονομία, ενώ είναι σε θέση να δημιουργήσει την κοινωνική, ηθική και του περιβάλλοντος.

Φιλοξενεί διαφορετικά προφίλ στο πλαίσιο του προγράμματος του Grande Ecole, συνεχή εκπαίδευση και εκπαίδευση διοικητικών στελεχών. Έχει ως στόχο να αποκαλύψει τα ταλέντα και την ανάπτυξη του δυναμικού των φοιτητών και των εκπαιδευόμενων του.

Novancia είναι μέλος της Διάσκεψης des Grandes Ecoles (CGE), EFMD και AACSB International. Η δραστηριότητά του έχει αναπτυχθεί σε δύο τοποθεσίες στο Παρίσι, Montparnasse και το Porte de Champerret.

Εκπαίδευση Business Development

Ένα εφαλτήριο για τις πιο τομείς προσλήψεις και τη δημιουργία αξίας για την οικονομία.

Τόνωση της καινοτομίας και την αποτίμηση τις συναλλαγές και τις λειτουργίες που σχετίζονται με την Επιχειρηματική Ανάπτυξη, Novancia φέρνει σήμερα στον κόσμο της εκπαίδευσης, ένα πρωτότυπο και ρεαλιστική απάντηση στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Γι 'αυτό Novancia στηρίζεται σε διπλή εμπειρία της επιχειρηματικής και εμπορικής και όλο το δίκτυο της ακαδημαϊκής τους εταίρους και διεθνείς επαγγελματίες:

 • εμπειρογνώμονες σε δίκτυα εμπορίου, της διανομής και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων σε σχέση με τις αγορές και τους καταναλωτές?
 • διαχειριστές των καινοτόμων σχεδίων σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε όλες τις διαμορφώσεις των επιχειρηματικών σχεδίων - ΜΜΕ, μεγάλες ομάδες ...?
 • επιχειρηματίες, τους δημιουργούς ή τους αγοραστές, ηθοποιοί στην οικονομία, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη

Παρίσι και την περιφέρεια Ile-de-France

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσα σε ένα διεθνές περιβάλλον, καινοτόμες και δημιουργικές.

Με το ένα τρίτο των Γάλλων ΑΕΠ πραγματοποιήθηκε σε Ile-de-France, Paris βρίσκεται σε μια μοναδική συγκέντρωση στην Ευρώπη συγκεντρώνοντας ερευνητές, επιχειρήσεις και την τεχνολογία τους τομείς. Αντιμέτωποι με έντονο διεθνή ανταγωνισμό, η δυναμική της καινοτομίας της πρωτεύουσας και η περιοχή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις δυνάμεις της, την ανθρώπινη και δημιουργική πόρων του. Είναι σε αυτό το πλαίσιο που λαμβάνει χώρα Novancia εκπαιδευτικού έργου.

βασικά στοιχεία

 • 1400 μαθητές
 • 65 μόνιμους καθηγητές
 • 400 εξωτερικούς φορείς
 • 90 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο
 • 9 συμφωνίες διπλό πτυχίο
 • 3000 εκπαιδευόμενους στη συνεχή εκπαίδευση
 • Ένα δίκτυο από 20 000 πρώην

Ένα νέο σχολείο ... που έχει μια μακρά ιστορία

Novancia γεννιέται από τη συγχώνευση, το Νοέμβριο του 2011 Advancia και NEGOCIA, δύο σχολεία αντίστοιχα αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα και το εμπόριο, και έχει τις ρίζες της στο 1863 στο σχολείο των επιχειρήσεων ECCIP, ΔΕΚ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στη διεθνή ανάπτυξη των επιχειρήσεων και συμβούλων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες October 2017 Γαλλία Paris

Οι εταίροι Διεθνές IBSA παρέχουν όχι μόνο την ακαδημαϊκή πρόκληση της μελέτης υψηλού επιπέδου, αλλά εφαρμόζεται επίσης και τις δεξιότητες που απαιτούνται στο σύγχρονο Επιχειρήσεων. [+]

Ένα πρόγραμμα, δύο κυρίους βαθμούς, δύο χώρες, ένα χρόνο Ξεκινήσει την καριέρα σας στο International Business από την πλατφόρμα IBSA. εξειδίκευση Novancia του Οι μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν την εξειδίκευση Novancia στην International Business Development and Consulting (IBD & C) να λάβει τις βασικές ενότητες 1ο εξάμηνο σε κάποιο από τα άλλα σχολεία μέλος. Επισκόπηση του προγράμματος Ο Τους διεθνείς εταίρους IBSA παρέχουν όχι μόνο την ακαδημαϊκή πρόκληση της μελέτης υψηλού επιπέδου, αλλά εφαρμόζεται επίσης και τις δεξιότητες που απαιτούνται στο σύγχρονο Επιχειρήσεων. Κρίσιμη συλλογιστική, στρατηγική ανάλυση της επιχειρηματικής εταιρείες, σχεδιασμός και εφαρμογή αποτελεσματικών διαδικασιών διεθνοποίησης, όλα συμβάλλουν στην ανάπτυξη ανταγωνιστικά κόψης αποφοίτους μας. καλά συνδεδεμένο συνδέσεις Novancia στην επιχείρηση και τη βιομηχανία στην περιοχή του Παρισιού παρέχει ένα εκτεταμένο δίκτυο των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών - μια πιθανή "πελατεία" για την υπεύθυνη αλλά καινοτόμο Consulting. «Η επιλογή να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου. Η εμπειρία της που ζουν και εργάζονται στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Παρισιού ήταν καταπληκτικό. Έχω κάνει αυτό που είμαι βέβαιος ότι θα είναι δια βίου φίλοι, τόσο εντός όσο και έξω από την τάξη. Ενώ είμαι λυπημένος ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου είναι τώρα το κλείσιμο, είναι επειδή του κεφαλαίου αυτού που είμαι ενθουσιασμένος για να δείτε ποιο είναι το μέλλον έχει στο κατάστημα. "Laura Hodge (MSc 2012) Κάνω τη διαφορά… ... Ως International Business Developer ή Consultant σε θέση όχι μόνο να σκεφτόμαστε τοπικά και δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και της σκέψης... [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Γαλλία Paris

Το Master Novancia όπως είναι το 2 έτη πλήρους απασχόλησης ή εκπαίδευσης, το μέλλον Business Developers σε θέση να προβλέψουν μεταβαλλόμενες αγορές και να βρουν νέες πηγές ανάπτυξης για την εταιρεία. Αυτά τα περιζήτητα προφίλ συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε εθνικό ή διεθνές πλαίσιο. [+]

Ο Δάσκαλος Novancia όπως είναι το 2 έτη πλήρους απασχόλησης ή εκπαίδευσης, το μέλλον Business Developers σε θέση να προβλέψουν μεταβαλλόμενες αγορές και να βρουν νέες πηγές ανάπτυξης για την εταιρεία. Αυτά τα περιζήτητα προφίλ συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε εθνικό ή διεθνές πλαίσιο. Επισκόπηση του προγράμματος Μάστερ Θεμελιώδεις διδασκαλίες Master 1 Θέμα Management & Business Development + Μεθοδολογία Έρευνας Master 2 Ανάπτυξη Επιχειρήσεων θεματική της διεθνούς ερευνητικής + χαρτί Το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου και 2ου έτους του Master of Novancia Σημαντικές εξειδίκευση 4 μεγάλα επιλογή από το 1ο έτος Επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Προμηθειών Μάρκετινγκ και ψηφιακά μέσα Ανάπτυξη Διεθνών Επιχειρήσεων Master 1 1 κατά τη διάρκεια μεγάλων μεταξύ Master 2 Επιλογές συγκεκριμένες [1] [1] επιλογές τομέας: Δημιουργικές Βιομηχανίες / Τράπεζα Ασφαλιστική / Retail πολλαπλών καναλιών / αναψυχή-σπορ-τουρισμού / τεχνολογικά καινοτόμων προϊόντων / Τέχνη και Πολιτισμός ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε μια μεγάλη διεθνή Εκπαίδευση επικεντρώνεται γύρω από διεθνή θέματα των επιχειρήσεων. Μια διεθνής εμπειρία για όλους: πρακτική άσκηση και αποστολές σε εταιρείες ή εξάμηνο σπουδών σε συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Έως 100% των μαθημάτων στα Αγγλικά [2] 2 υποχρεωτικές ξένες γλώσσες και μια τρίτη προαιρετική 9 ξένες γλώσσες που διδάσκονται [3]: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα, Αραβικά και Ιαπωνικά στόχοι συσκευή εκμάθησης γλωσσών με την πρόοδο που περιλαμβάνει διδασκαλία και πολυμέσων TOEIC και το BULATS [2] Σημαντικές Ανάπτυξης Διεθνών Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και ψηφιακών μέσων [3] Με την επιφύλαξη επαρκή αριθμό των συμμετεχόντων. [-]