Paris Dauphine University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Μήνυμα από τον Πρόεδρο

Dauphine είναι μοναδικό στον κόσμο των γαλλικών πανεπιστημίων.

Dauphine ειδικεύεται στην οργάνωση και Επιστήμες των Αποφάσεων. Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές των στελεχών, επιχειρηματιών, οι ηγέτες και μελετητές να είναι και τα δύο ειδικοί στους τομείς τους και την κοινωνικά υπεύθυνη, καλλιεργημένα, ανοιχτόμυαλη μέλη της κοινότητας.

Επιλέγουμε μόνο τους καλύτερους υποψηφίους και επιλέγουν Dauphine.

Σχολή μας είναι διεθνώς αγαπητό και βραβευμένο.

Είμαστε τηρούνται για την ακαδημαϊκή αριστεία μας και αναγνωρισμένα για την ποιότητα της έρευνας μας στην οργάνωση και τη λήψη των επιστημών.

Στενούς δεσμούς μας με τον κόσμο των επιχειρήσεων εξασφαλίζουν ότι οι Dauphine μαθητές προετοιμάζονται για το επαγγελματικό τους μέλλον και ότι τα προγράμματα και το πρόγραμμα σπουδών μας συμβαδίζει με μια συνεχώς εξελισσόμενο οικονομικό τοπίο.

Dauphine είναι διεθνής και κοινωνικά υπεύθυνες

Το 2009, Dauphine έγινε το πρώτο γαλλικό πανεπιστήμιο για να αποκτήσουν τη διαπίστευση EQUIS από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διαχείριση Ανάπτυξης, σε αναγνώριση της ακαδημαϊκής αριστείας μας και διέπραξε παγκόσμια προοπτική.

Ίσες ευκαιρίες και διαφορετικότητα είναι μια κορυφαία προτεραιότητα για την πρόσληψη φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό.

Εμείς οι ίδιοι διάκριση μέσω μας:

Απαίτηση των εισαγωγών πρότυπα Αποδεδειγμένη και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας Πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα σπουδών Ευρεία και συνεκτικό φάσμα επιστημονικών κλάδων Οι στενοί δεσμοί μεταξύ της διδασκαλίας και της έρευνας Προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με τον πραγματικό κόσμο στο μυαλό Τμήμα που περιλαμβάνει τόσο τις ακαδημαϊκές σπουδές και εν ενεργεία επαγγελματίες

Dauphine είναι ένα ιδανικό μέρος για να μελετήσει και να αναπτυχθούν.

Είμαστε συνεχώς σε κίνηση μπροστά.

Έχουμε τους πόρους για να αναπτυχθούν, να αναπτύξουν και να προσελκύσουν τους καλύτερους φοιτητές και καθηγητές στη Γαλλία και διεθνώς, Dauphine είναι μια συναρπαστική και τόνωση μέρος για να είναι.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master In International Business και Nct έργα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2018 Γαλλία Paris

Δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια με και για τις επιχειρήσεις, το πρόγραμμα MIB συνεχώς τη ρύθμιση για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων. Επίτευγμά μας έχει αποδειχθεί μέσα από μακροχρόνιες εταιρικές μας και ακαδημαϊκών συνεργασιών, λαμπρές σταδιοδρομίες τους αποφοίτους μας και το υψηλό μας επίπεδο στην εθνική κατάταξη. [+]

Γίνετε διεθνή εμπειρογνώμονα στις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής & Διαχείριση Έργου Master 2 με τη μαθητεία Το MIB: ένα μοναδικό πρόγραμμα και εμπειρία Δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια με και για τις επιχειρήσεις, το πρόγραμμα MIB συνεχώς τη ρύθμιση για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων. Επίτευγμά μας έχει αποδειχθεί μέσα από μακροχρόνιες εταιρικές μας και ακαδημαϊκών συνεργασιών, λαμπρές σταδιοδρομίες τους αποφοίτους μας και το υψηλό μας επίπεδο στην εθνική κατάταξη. Μαθησιακή προσέγγιση μας βασίζεται στη διαδραστική τάξεις, περιπτωσιολογικές μελέτες και τα σχέδια της ομάδας τόσο με διεθνείς καθηγητές και στελέχη υψηλού επιπέδου. Ψάχνουμε για τους μαθητές με υψηλά ακαδημαϊκά επιτεύγματα, μια ανοιχτόμυαλη, περίεργη και προσηλωμένη προσωπικότητα και μια προθυμία να αγκαλιάσει το πνεύμα MIB. Συνδυάζοντας τις κατηγορίες και μια εμπειρία μαθητείας, το πρόγραμμα MIB βοηθά τους μαθητές να μάθουν και να αποκτήσουν τις ακόλουθες δεξιότητες: - τη διεθνή διαχείριση και δια-λειτουργικές ικανότητες του έργου, - Γενικές γνώσεις σε νέες τεχνολογίες και ψηφιακά - Κριτική σκέψη και επιχειρηματικό δαιμόνιο. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην πανεπιστημιούπολη! Το MIB: ένα πρόγραμμα μαθητείας Μ2 Έχουμε αναπτύξει στενές σχέσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες οι οποίες μας επιτρέπουν να προσαρμόζονται διαρκώς το πρόγραμμα MIB στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών Το MIB είναι ένα επαγγελματικό Μ2 από το φημισμένο Πανεπιστήμιο Paris-Dauphine και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τις επιχειρήσεις. Τρία βασικά θέματα: - Διεθνής Διοίκηση - Διαχείριση Έργων - Διαχείριση των Νέων Τεχνολογιών & Ψηφιακών Μια μοναδική προσέγγιση της μάθησης: - Διαδραστικά και ενδιαφέρουσα κατηγορίες - Μελέτες περιπτώσεων και τα σχέδια της ομάδας -... [-]