Polytech Nantes

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Polytech Ναντ, ένα γαλλικό "Grande Ecole"

Polytech Ναντ είναι ο απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νάντης. Είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή des Τίτλοι d'Ingénieur (CTI), το γαλλικό ίδρυμα που απονέμει πτυχία των μηχανικών.

Polytech Ναντ είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Polytech, ένα δίκτυο 13 σχολεία μεταπτυχιακών μηχανικών. Το σχολείο είναι ένα μέρος μιας ακαδημαϊκά τόνωση και επιστημονικά οδηγείται περιβάλλον. Polytech Ναντ είναι υπερήφανο για να προσφέρει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής εκπαίδευσης, χάρη στην ισχυρή τους δεσμούς της με τον κόσμο των επιχειρήσεων, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

2 πανεπιστημιουπόλεις: Νάντη και Saint-Nazaire 6.200 μεταπτυχιακό στο εργατικό δυναμικό 1.120 φοιτητές 300 σπουδαστές συμμετέχουν σε ειδικές μας "Parcours des écoles d'INGENIEURS Polytech (PeiP)", το οποίο αντιστοιχεί στα δύο πρώτα χρόνια της επιστημονικής βαθμού 300 απόφοιτος μηχανικής ετησίως 120 Υποψήφιοι Διδάκτορες 127 ακαδημαϊκό προσωπικό

Πανεπιστημιούπολη

Polytech Ναντ βρίσκεται στην καρδιά της "Atlanpole", το τεχνολογικό πάρκο της Ναντ. σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα κτίρια του παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές της μηχανικής. Φωλιασμένο μεταξύ της αεροναυπηγικής και της ναυπηγικής βιομηχανίας της Saint-Nazaire, η πανεπιστημιούπολη Gavy απολαύσετε ένα βιομηχανικό περιβάλλον λιμάνι. Αυτή η πανεπιστημιούπολη επωφελείται επίσης από την εγγύτητά του στην εξαιρετική Guérande χερσόνησο και μια σειρά από παραθαλάσσια θέρετρα.

Φοιτητική Ένωση

Η Φοιτητική Ένωση (BDE) συγκεντρώνει φοιτητές από όλα τα προγράμματα σπουδών στο Polytech Νάντη. Η BDE φροντίζει για όλα τα σωματεία του σχολείου, συμπεριλαμβανομένου του φοιτητικού συλλόγου του αθλητισμού (BDS).

Διεθνές Πτυχία Μάστερ

Ένας μαθητής του Polytech Νάντη, θα πρέπει επίσης να δικαιούνται δωρεάν μαθήματα για να μάθουν γαλλικά διάρκεια του εξαμήνου ή έτους και θα επωφεληθούν από ένα διεθνές περιβάλλον.

Με διεθνείς συνεργασίες της, Polytech Νάντη έχει αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα των προγραμμάτων που διδάσκονται στα αγγλικά χάρη στην ποιότητα της έρευνας και της διδασκαλίας του προσωπικού. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουν πολύ υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα σε ένα ιδανικό περιβάλλον που σπουδάζουν: Νάντη, μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Γαλλίας.

Προϋποθέσεις για τα μαθήματα είναι:

Αγγλικά Proficiency: το ελάχιστο συνιστώμενο επίπεδο που απαιτείται είναι Β2 (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες ή ισοδύναμο).

Γαλλικά Proficiency: Μόνο που απαιτούνται για την καθημερινή ζωή. Το ελάχιστο συνιστώμενο επίπεδο είναι Α1 (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μεταπτυχιακό στα πολυμέσα και διαχείριση δεδομένων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Γαλλία Νάντη

Polytech Νάντη (Πανεπιστήμιο της Νάντης σχολή μηχανικών) προσφέρει ένα πτυχίο Master στην επιστήμη των υπολογιστών, που ειδικεύεται στην Πολυμέσων και Έρευνας Διαχείρισης Δεδομένων και Ανάπτυξης. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα αποκτήσουν τις επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις, καθώς και την πρακτική εμπειρία, να κατανοήσουν και να υποστηριχθεί η ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών Ε & Α. [+]

Polytech Νάντη (Πανεπιστήμιο της Νάντης σχολή μηχανικών) προσφέρει ένα πτυχίο Master στην επιστήμη των υπολογιστών, που ειδικεύεται στην Πολυμέσων και Έρευνας Διαχείρισης Δεδομένων και Ανάπτυξης. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα αποκτήσουν τις επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις, καθώς και την πρακτική εμπειρία, να κατανοήσουν και να υποστηριχθεί η ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών Ε & Α. Το πρόγραμμα προορίζεται για τους ξένους φοιτητές και διδάσκεται στα αγγλικά (εισαγωγή στη γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό παρέχονται). Ξεκινά στις αρχές του Σεπτεμβρίου κάθε έτους, μέχρι το τέλος του Αυγούστου του επόμενου έτους. Στόχοι Το πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση υψηλού επιπέδου επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις και την εμπειρία που εργάζονται στον τομέα των πολυμέσων και διαχείριση δεδομένων. Ήμισυ του προγράμματος είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη ενός ερευνητικού έργου υψηλού επιπέδου, συν-εποπτεύεται από καθηγητές από δύο ερευνητικά εργαστήρια (IRCCyN - IVC ερευνητική ομάδα και ΛΙΝΑ - DUKE ερευνητική ομάδα), στην οποία οι μαθητές θα πρέπει να ενσωματωθούν. Και τα δύο εργαστήρια έχουν ισχυρή αναγνώριση από το γαλλικό Υπουργείο Έρευνας (UMR κατάσταση CNRS) και parternerships με τη βιομηχανία. Πρόγραμμα Κάθε μάθημα συνδέεται με μια συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας, με διαλέξεις και σχετικές ασκήσεις το πρωί, και την προσωπική εργασία το απόγευμα. Αυτή η προσωπική εργασία περιλαμβάνει επιπλέον ασκήσεις, τα χέρια-για εργαστηριακές εξετάσεις και τα έργα, και την αναθεώρηση σημειώσεις διάλεξης. Κάθε φοιτητής θα πρέπει να παρέχονται με μια σειρά αναφοράς επιστημονικών βιβλίων, που καλύπτει το πεδίο εφαρμογής του πλοιάρχου του προγράμματος, για να κρατήσει τη διάρκεια των σπουδών του στη Νάντη. Μετά από τέσσερις μήνες στη Νάντη,... [-]

Βίντεο

Polytech Nantes : Campus life

Student Testimonial : Weishen Pan