Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ECO VALLEE

Η Σχολή Αειφόρου Σχεδιασμού εδρεύει στο κτίριο "The Crown", το εμβληματικό μέρος του Eco-Campus στην κοιλάδα Eco της πεδιάδας του Var στη Νίκαια. Το σχολείο μας μοιράζεται τις εγκαταστάσεις του με εικονικές εταιρείες όπως η IBM και οι νεοσύστατες εταιρίες που είναι γνωστές για τις καινοτομίες τους.

ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ιδρύθηκε μετά τη δημιουργία της σχολής σχεδιασμού Το SDS στη Νίκαια (Γαλλία) το 2013, κύριος στόχος της Ένωσης Φοιτητών μας Το SEEDS είναι να δημιουργηθεί ένα ενεργό δίκτυο σπουδαστών και επαγγελματιών που ασχολούνται με διάφορα θέματα: ένωση, εκδήλωση, επαγγελματίες και διεθνείς .

FABLAB

Προσέχοντας στο σχολείο, το Fablab FAB'AZUR (3D εκτυπωτές, κόφτες λέιζερ, 3D σαρωτής ...) επιτρέπει στους μαθητές να δημιουργήσουν αντικείμενα για τα σχεδιαστικά έργα τους.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΚΕΨΗ - ΟΡΑΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

Η συνάντηση ανθρώπων από όλα τα μέρη του κόσμου που μοιράζονται το ίδιο πάθος

Η κατασκευή διεθνών προγραμμάτων ανταλλαγών ανταποκρίνεται σε ένα σημαντικό στόχο: να μάθουν πώς να σεβαστούν. Άνθρωποι, πολιτισμοί, φύση, ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, τον εαυτό σου και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές πτυχές αυτής της δήλωσης. Ορισμένες από αυτές συνδέονται με την επαγγελματική συμβολή και τη μαθησιακή διαδικασία μέσω της διδασκαλίας που λαμβάνουν οι φοιτητές στα ιδρύματα-εταίρους. Άλλοι τροφοδοτούν τις μεμονωμένες μαλακές δεξιότητες, όπως η εκμάθηση γλωσσών, η απόκτηση αυτοπεποίθησης, η προσαρμοστικότητα, η προαγωγή και η ανοιχτή σκέψη. Στον παγκόσμιο κόσμο, ο σχεδιαστής αντιμετωπίζει συνεχώς την πρόκληση της ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών, σε σχέση με το περιβάλλον, για ανθρώπους από διάφορες χώρες και χώρες.

Η προσωπική διεθνής εμπειρία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, δεδομένου ότι συμβάλλει στο να απασχολούν διαφορετικά σενάρια χρηστών και να τα συμπεριλάβει σε μια ευρεία προσέγγιση σχεδιασμού. Ειδικές καταστάσεις της καθημερινής ζωής δεν περιγράφονται στους οδηγούς ταξιδιού και μπορούν να παρατηρηθούν και να παραμείνουν πίσω στη μνήμη του ταξιδιώτη. Είναι η βαθιά κατανόηση του πώς οι άνθρωποι σε άλλες χώρες εργάζονται, ζουν, επικοινωνούν και συμπεριφέρονται. Πώς το όλο περιβάλλον τους ανταποκρίνεται στους πολιτιστικούς κανόνες που έχουν εξελιχθεί σε αιώνες. Η επιτυχημένη σχεδίαση ξεδιπλώνεται, μόλις η πολυπλοκότητα του κόσμου γίνει βασική πηγή έμπνευσης για την καινοτομία.

Βλέποντας ότι οι σπουδαστές ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο ικανοτήτων τους και να γίνουν επαγγελματίες αυτοπεποίθηση, είναι ο στόχος μας για όλους αυτούς, αυτούς που έρχονται σε μας, και όσοι πηγαίνουν στο εξωτερικό.

ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Τα σημαντικά ζητήματα που πρέπει να απαντήσουμε σήμερα απαιτούν λύσεις συμβατές με το μέλλον του πλανήτη μας. Απαιτούνται νέες προσεγγίσεις για να καταστεί ένα αποδεκτό περιβάλλον για όλους. Οι απαντήσεις θα πρέπει να είναι τόσο φανταστικές όσο και καινοτόμες. Αυτές είναι οι φανταστικές ευκαιρίες που περιμένουν τους μαθητές μας.

Για να ανταποκριθεί καλύτερα στην πολυπλοκότητα του σύγχρονου κόσμου, η Σχολή Αειφόρου Σχεδιασμού είναι διεθνής, διεπιστημονική και πολυεπιστημονική. Η πρακτική βασίζεται σε συγκεκριμένα παραδείγματα από εταιρείες που μοιράζονται τη φιλοσοφία μας.

Σπουδαστές μας

Οι υποψήφιοι φοιτητές πρώτου έτους χρειάζονται απολυτήριο ή ισοδύναμο διεθνές προσόν για την είσοδο στο πανεπιστήμιο. Η είσοδος είναι επίσης δυνατή κατά το 2ο, 3ο και 4ο έτος του προγράμματος. Το διαφορετικό υπόβαθρο των σπουδαστών εμπλουτίζει σημαντικά το μαθησιακό περιβάλλον.

Στην αρχή του μαθήματος, ανάλογα με το επίπεδο ικανότητας των ατόμων, το SDS προσφέρει μαθήματα κατάρτισης για να φτάσουν όλοι οι μαθητές στο απαιτούμενο επίπεδο, τόσο από άποψη έκφρασης όσο και από τεχνική υλοποίηση.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από την αρχή των σπουδών σας, θα μαθαίνετε στο πλαίσιο των βιομηχανικών σχεδίων, που θα συνοδεύονται από επαγγελματίες από τις εταιρίες-εταίρους μας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε την πραγματικότητα της βιομηχανίας σχεδιασμού και να «μάθετε με πράξεις». Είναι επίσης η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρακτική εξάσκηση και ευκαιρίες απασχόλησης.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

SDS - The Sustainable Design School

Θα εκπαιδευθείτε ώστε να γίνετε σχεδιαστής για βιώσιμη καινοτομία και να αναπτύξετε τις απαιτούμενες δεξιότητες για να οδηγήσετε τη δημιουργικότητα σε μια πολυεπιστημονικ ... [+]

Θα εκπαιδευθείτε ώστε να γίνετε σχεδιαστής για βιώσιμη καινοτομία και να αναπτύξετε τις απαιτούμενες δεξιότητες για να οδηγήσετε τη δημιουργικότητα σε μια πολυεπιστημονική ομάδα.

Για την είσοδο στο πρώτο έτος του προγράμματος, γίνονται αποδεκτά όλα τα είδη σπουδαστών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Για την εγγραφή στο 2ο, 3ο ή 4ο έτος, η ποικιλία των υποβάθρων χάρη στις πρώην διαδρομές σπουδών των μαθητών μας αποτελεί παράγοντα εμπλουτισμού της βιώσιμης καινοτομίας και της διδασκαλίας που σχετίζεται με αυτήν. Πριν εισέλθει στο ίδρυμά μας και σύμφωνα με το ατομικό επίπεδο του φοιτητή, το SDS προτείνει την αναβάθμιση των μαθημάτων στον τομέα της τεχνικής σχεδίασης.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
1 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά