Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1990 από επαγγελματίες φωτογράφους Studio M r apidly διαφοροποίησε τα μαθήματα της σε τομείς της Τέχνης, Media, Φωτογραφία και Ήχος και έγινε ένα από τα σχολεία πρεμιέρα της Γαλλίας για τις τέχνες, λόγω της μεγάλης γκάμας των επαγγελματικών μαθημάτων. Το σχολείο αυξήθηκε γρήγορα κατά τη διάρκεια αρκετών ετών και άνοιξε πολλές πανεπιστημιουπόλεις στην κορυφή πανεπιστημιακές πόλεις της Γαλλίας συμπεριλαμβανομένης της Λυών το 2003 andToulouse το 2007. Σήμερα Studio M είναι μια διεθνής ομάδα των σχολείων τέχνης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μια πανεπιστημιούπολη στην πόλη Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ. Το 2011, Studio M ξεκίνησε μια νέα διεθνή πανεπιστημιούπολη στο Μονπελιέ ονομάζεται Studio M Academy να καλωσορίσω αγγλόφωνους φοιτητές από όλο τον κόσμο που αναζητούν να μάθουν τις τέχνες στη Γαλλία. Στόχοι Τα μαθήματα που προσφέρονται για Studio M έχει ένα συγκεκριμένο στόχο: να δώσει στους σπουδαστές επαγγελματική και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που τους καθιστά ελκυστικές για τους εργοδότες αφού ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, με τις πιο σχετικές γνώσεις με βάση την ειδικότητά τους. Domains Studio M έχει γίνει ηγέτης στη Γαλλία στον τομέα των εικαστικών τεχνών και προσφέρει επαγγελματικά μαθήματα στους ακόλουθους τομείς:

Τεχνών Ιδρύματος γκολφ Οπτικής Επικοινωνίας Σχεδιασμός του Χώρου Σχεδιασμός Προϊόντων φωτογραφία Σχεδιασμός Ήχου

Μαθήματα στο Studio M στις τέχνες, sound design, φωτογραφία και τα μέσα ενημέρωσης, θα δώσουν στους μαθητές μας τη δυνατότητα να φέρει εξαιρετική αξία για δημιουργικές λύσεις ευθυγραμμιστούν με τις δικές τους εσωτερικές-το πάθος να είναι πλήρως προετοιμασμένοι να εργαστούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Διπλώματα Studio M κατανοεί τη σημασία της παροχής διπλωμάτων και πτυχίων που είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και προσφέρει πτυχία αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Σχολών στους ακόλουθους τομείς:

Bachelor of Arts - 3D Animation Bachelor of Arts - Πολυμέσα Bachelor of Arts - Σχεδίαση

Η σχολή καλών τεχνών του Studio M προσφέρει επίσης πρώην μαθητές ένα ένα σε απευθείας σύνδεση πόρος για τη σύνδεσή τους σε μια ποικιλία από πιστούς συνεργάτες και επιχειρήσεις, όπου οι ανταλλαγές που πραγματοποιούνται τακτικά. (προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στα γαλλικά)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα
  • κινέζικο

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: