Toulouse School Of Economics TSE

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Toulouse School of Economics: μια παγκοσμίως πρωτοπόρο κέντρο για την έρευνα και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, υπό την προεδρία του Νόμπελ Νόμπελ Jean Tirole

ΜΣΕ είναι το Οικονομικό Τμήμα της Τουλούζης Capitole Πανεπιστημίου. Προσφέρει παγκόσμιας κλάσης προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα παραδίδονται από αναγνωρισμένους ερευνητές. κεντρικός στόχος της TSE είναι οικονομικά, αλλά τα μαθήματα μας είναι διεπιστημονικό και να επικεντρωθεί στο ρόλο που παίζουν τα δεδομένα και ποσοτικές τεχνικές στη λήψη αποφάσεων σε επιχειρήσεις, ιδρύματα ή κράτη.

Έρευνα προσανατολισμένη μαθήματα μαθημάτων προσανατολισμένο προς την έρευνα της TSE εκπαιδεύσει τους μαθητές να χρησιμοποιούν και να προσαρμόζουν τις πρόσφατες θεωρίες ή τεχνικές για την επίλυση του πραγματικού κόσμου προκλήσεων συναντήθηκε με τους μελλοντικούς εργοδότες τους. Στο κύριο επίπεδο, ανάλογα με την καριέρα τους σχέδια οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μείζονες σε στατιστικές, οικονομετρία, δημόσιες ανάπτυξη, βιομηχανική οργάνωση, το περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα, ή τη χρηματοδότηση.

Πρόγραμμα Διεθνούς Μάστερ Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο πρόγραμμα ΜΣΕ. Μετά από μια κοινά για όλους τους φοιτητές 1ο έτος, ο βαθμός προσφέρει αρκετές επιλογές:

  • Η διεθνής βαθμός κομμάτι Masters διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα
  • Το πρότυπο κομμάτι μεταπτυχιακό εν μέρει διδάσκονται στα γαλλικά
  • Η έρευνα επιλογή - που οδηγεί στο διδακτορικό πρόγραμμα, με αυστηρή προπαρασκευαστικά μαθήματα που ξεκινούν από το 2ο έτος των Δασκάλων.

διδακτορικών σχολείο Η Διδακτορική σχολείο πρότυπο για τα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια. Μετά την ειδική προπαρασκευαστική 2ο έτος του πτυχίου των Διδασκάλων, οι υποψήφιοι διδάκτορες ακολουθούν ένα 2ο έτος των προηγμένων, εξειδικευμένα μαθήματα πριν από τη διεξαγωγή των 3 ετών πλήρους έρευνας του χρόνου μαζί με τα μέλη ΔΕΠ ΜΣΕ.

Καθ 'όλη τη κάθε μία και κάθε πρόγραμμα, το σχολείο στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη καθοδήγηση για όλους τους φοιτητές, μέσω της διαδραστικής μάθησης, συνεδρίες δάσκαλο, πρόβλημα που βασίζεται ομαδική εργασία, πειραματικά οικονομικά, κ.λπ.

ευκαιρίες καριέρας υψηλού επιπέδου Ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας είναι ανοιχτή σε αποφοίτους ΜΣΕ: διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό, ασφαλιστικό, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τους διεθνείς οργανισμούς και τις ρυθμιστικές αρχές της αγοράς όπου εργάζονται ως αναλυτές, στατιστική έρευνα διευθυντές, συμβούλους και άλλα. Οι περισσότεροι από αυτούς εύκολα να εισέλθουν στον επαγγελματικό κόσμο, χάρη σε μια πλήρη υπηρεσία σταδιοδρομίες και TSE διεθνούς δικτύου συνεργατών. Πολλοί επιδιώκουν επίσης τη σταδιοδρομία στον τομέα της έρευνας.

Το σχολείο στοχεύει επίσης να στρογγυλεύουν την εκπαίδευση του μαθητή μέσω στενών δεσμών με τη βιομηχανία, χάρη στις ισχυρές σχέσεις που αναπτύχθηκαν από τους ερευνητές ΜΣΕ κατά τα τελευταία 30 χρόνια με δημόσιους και ιδιωτικούς οικονομικούς παράγοντες. Αυτές οι συνεργασίες συμβάλλουν στην επαγγελματική του δικτύου του σχολείου, διευκολύνοντας την εργασιακή εμπειρία, και βοηθώντας τους μαθητές και αποφοίτους για να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα τους.

πανεπιστημιακή ζωή Το σχολείο ανήκει στους φοιτητές, και παίζουν ενεργό ρόλο στη δική τους εκπαίδευση μέσω, για παράδειγμα, τα σχόλια μπορούν να δώσουν σε άλλους για πρακτική εμπειρία ή συμμετοχή σε ενώσεις: εορταστικές ή αθλητικές οργάνωση εκδηλώσεων, μαθητές εταιρεία συμβούλων ή ένα περιοδικό. Ομοίως, δίκτυο αποφοίτων TSE προσπαθεί να δημιουργήσει ισχυρά δίκτυα για τις παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους μαθητές του σχολείου.

Μερικά στοιχεία ...

Κάθε ακαδημαϊκό έτος, χαιρετίζουμε πάνω από 2.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 700 αλλοδαπών φοιτητών.

  • 90 διαφορετικές εθνικότητες
  • 160 καθηγητές
  • 100 υποψήφιοι διδάκτορες
  • Περισσότεροι από 1.500 αποφοίτους

Σχετικά με το πανεπιστήμιο της Τουλούζης 1 Capitole

Ο Toulouse 1 Capitole Πανεπιστήμιο προέρχεται από τη Νομική Σχολή της Canon που δημιουργήθηκε το 1229. Με ένα ευρέως αποδεκτό μακρά παράδοση στον τομέα του Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών, διαφοροποιήθηκε έρευνα και τη διδασκαλία του από τη δεκαετία του 1960 και μετά, με την ανάπτυξη των ομάδων υψηλού επιπέδου στα οικονομικά και τη διαχείριση. UT1 φιλοξενεί μερικά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κέντρα για την έρευνα και την εκπαίδευση. Το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης 1 Capitole είναι ένα από τα έξι ιδρυτικά μέλη της Τουλούζης Πανεπιστημίου PRES (Έρευνας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Cluster), η οποία παρέχει ένα δίκτυο των πόρων, επιτρέποντας την UT1 να μοιραστούν τα πολλά οφέλη της Τουλούζης με τους μαθητές του.

Τοποθεσίες

Τουλούζη

Toulouse School of Economics (TSE)

Address
Manufacture des Tabacs
21, Allée de Brienne
31015 Toulouse Cedex 6
FRANCE

31015 Τουλούζη, Occitanie, Γαλλία
Τηλέφωνο
+33 5 61 63 36 90

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη