Toulouse School of Management TSM

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το TSM

Εκπαίδευση κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρηματικών στελεχών με παγκόσμιες προοπτικές

Το TSM παρέχει ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές θα βρουν γρήγορα εργασία μετά την αποφοίτησή τους.

Το TSM προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα πλήρους απασχόλησης στους κύριους κλάδους διαχείρισης τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι θεματικοί μας τομείς είναι ο λογιστικός και οικονομικός έλεγχος, η χρηματοδότηση, η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, το μάρκετινγκ και η στρατηγική.

Ετοιμάζουμε τους μαθητές για τον εργασιακό κόσμο μέσω της διδασκαλίας, των συνομιλιών από υψηλού επιπέδου επαγγελματίες, των εποπτευόμενων έργων και των εκτεταμένων πρακτικών.

Το TSM προσφέρει συγκεκριμένες διεθνείς ευκαιρίες για μαθητές. Έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο διεθνών συνεργατών σε όλο τον κόσμο και πολλά από τα πτυχία μας διδάσκονται στα Αγγλικά.

  • 3.000 επιλεγμένοι μαθητές
  • 30 εξειδικευμένες ειδικότητες
  • 20% των μαθητών σε διεθνή προγράμματα κινητικότητας
  • 21.000 μέλη στο δίκτυο μεταπτυχιακών
  • Το 91% των αποφοίτων βρίσκουν εργασία στη βιομηχανία εντός ενός έτους από την αποφοίτησή τους

141620_pexels-photo-1181533.jpeg

Toulouse School of Management: Κέντρο Αριστείας για τη Διοίκηση

Το Toulouse School of Management αντιπροσωπεύει ένα κέντρο αριστείας για τη διαχείριση στο Πανεπιστήμιο της Τουλούζ Capitole. Συγκεντρώνεται με μία μάρκα:

  • TSM, ένα σχολείο που εκπαιδεύει αφοσιωμένους και υπεύθυνους διευθυντές ·
  • TSM Research, μια ερευνητική μονάδα CNRS αναγνωρισμένη για την ποιότητα των ακαδημαϊκών δημοσιεύσεών της και των επιτευγμάτων των ερευνητών της.
  • Διδακτορικό Πρόγραμμα TSM, μια διεθνής διδακτορική σχολή.

Το IAE Toulouse γίνεται σχολή διοίκησης της Τουλούζης

Αυτή η θεσμική αναπροσαρμογή είναι το αποτέλεσμα μιας έντονης εσωτερικής σκέψης για το μέλλον του σχολείου ως μέρος του διάσημου Πανεπιστημίου της Τουλούζης. Φημισμένη τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο, η TSM είναι πρόθυμη να κάνει το σήμα της στην ευρωπαϊκή και διεθνή σκηνή.

Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, η TSM έχει θέσει σε εφαρμογή μια αυστηρή νέα διεθνή στρατηγική με την πρόσληψη διεθνώς αναγνωρισμένων ερευνητών και καθηγητών, δημιουργώντας προγράμματα μεταπτυχιακών προγραμμάτων που διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά και δημιουργώντας πολλές συνεργασίες με πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. «Το IAE Toulouse γίνεται σχολή διοίκησης της Τουλούζης. Κάνοντας αυτό το επόμενο βήμα εκφράζουμε μια σαφή φιλοδοξία : να εκπαιδεύσουμε διευθυντές που είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον και να καλύψουν τις ανάγκες των εταιρειών που ανταγωνίζονται σε παγκόσμια κλίμακα. Η Σχολή Διοίκησης της Τουλούζ προσφέρει μια νέα Pathway για την ανάπτυξη των ταλέντων μιας κοινότητας επιχειρηματικών και κοινωνικά υπεύθυνων μαθητών », εξηγεί ο Hervé Penan, Διευθυντής του TSM.

141621_pexels-photo-3183150.jpeg

Μια αλλαγή για όλους

«Οι μαθητές, οι γονείς τους, οι συνεργάτες μας και οι απόφοιτοι του TSM είναι και συνεχίζουν να είναι φυσικά πολύ προσκολλημένοι στην εικόνα του σχολείου. Η απόκτηση της υποστήριξής τους για αυτό το έργο ήταν ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία αυτής της νέας ταυτότητας. Ολόκληρη η κοινότητα βρίσκεται τώρα πίσω από το έργο, από καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές και αποφοίτους, στους οικονομικούς και θεσμικούς μας εταίρους. Το έργο θα εξυπηρετήσει έναν κοινωνικό σκοπό και θα μας βοηθήσει να καθιερώσουμε μια παγκόσμια παρουσία. Η Σχολή Διοίκησης της Τουλούζης είναι ένα κορυφαίο σχολείο σε ένα φημισμένο πανεπιστήμιο και αυτή η επωνυμία παρουσιάζει μια απτή ευκαιρία τόσο για τους μαθητές όσο και για τους συνεργάτες του σχολείου να γίνουν μια σημαντική παγκόσμια παρουσία . Μέσα σε αυτήν την οπτική μαζί με τη φιλοδοξία, τον ενθουσιασμό και τον σεβασμό για την ιστορία μας και τις καθιερωμένες αξίες, συνεχίζουμε προς την κατεύθυνση μπροστά: TSM. " Hervé Penan, Διευθυντής της TSM

Ένα νέο σύνθημα

Το νέο μας σύνθημα «Η πορεία προς τα εμπρός» συμβολίζει ταυτόχρονα το μέλλον που περιμένει τους μαθητές TSM και το μονοπάτι που βρίσκεται μπροστά τους για να γίνουν κοινωνικά υπεύθυνοι και επιχειρηματικοί διαχειριστές. Το TSM συνοδεύει τους μαθητές του στην επίτευξη αυτού του στόχου παρέχοντας ένα αυστηρό περιβάλλον που μεγιστοποιεί τις δυνατότητές τους ως μαθητές και ως άτομα που τους αφήνουν με πολλές επιλογές στο τέλος του χρόνου τους στο TSM.

TSM Σήμερα και Αύριο

Με 3.000 φοιτητές πλήρους απασχόλησης, σπουδών εργασίας και εκτελεστικής εκπαίδευσης, 35 προγράμματα Master, ένα εξαιρετικό ποσοστό απασχόλησης πρόσφατων αποφοίτων, ένα αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο ερευνητικό εργαστήριο, εξαιρετικές ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις, μια φημισμένη διδακτορική σχολή και διεθνώς αναγνωρισμένο διδακτικό προσωπικό, το TSM είναι και θα παραμείνει κορυφαίο σχολείο διοίκησης . Το σχολείο δεσμεύτηκε για μια διεθνή διαδικασία διαπίστευσης, ώστε να μπορεί να παραμείνει σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την κάλυψη των αναγκών των εταιρειών που ανταγωνίζονται σε παγκόσμια κλίμακα. Το TSM, ένα διακεκριμένο ίδρυμα παράλληλα με ένα αξιόλογο πανεπιστήμιο, είναι ένας τόπος σημαντικής ανάπτυξης για τους φοιτητές του και βιώσιμη ευκαιρία για τους συνεργάτες του.

Μαρτυρίες φοιτητών

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ BACHELOR 3 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΗΣ ΧΡΟΝΟΥ)

Φέτος συνδύασε μια ισχυρή διεθνή διάσταση, διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας και μια πολύ αφοσιωμένη ομάδα. Όλη η χρονιά χαρακτηρίστηκε από ομαδικές περιπτωσιολογικές μελέτες με πολυπολιτισμική διάσταση, ωθώντας τον καθένα μας να διευρύνει τους ορίζοντές μας. Αυτή η οριζόντια προσέγγιση Bachelor Year μας παρέχει μια σταθερή βάση για το επαγγελματικό και ακαδημαϊκό μας μέλλον.

Ρομάν ΠΟΥΓΕΤ
Μαθητής στο TSM

MASTER 2 MASTER OF SCIENCE ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ, ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (ΕΡΕΥΝΑ)

Τα μαθήματα έρευνας στο Master of Science στη Λογιστική είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τις θεωρίες και τις μεθοδολογίες που χρειάζεστε για να κάνετε έρευνα για το διδακτορικό σας. Μου αρέσει να σκέφτομαι τη διατριβή του Δασκάλου ως άσκηση προθέρμανσης για τη διατριβή σας: ξεκινάτε με μια ιδέα και, στη συνέχεια, την περιορίζετε στην πρόταση διατριβής σας.

Εμμανουήλ Νίγκρε
Αναπληρωτής καθηγητής στο TSM

Τοποθεσίες

Τουλούζη

Address
Toulouse School of Management
Toulouse 1 Capitole University
2, rue du doyen Gabriel Marty
31042 Toulouse Cedex 9

Τουλούζη, Occitanie, Γαλλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη