West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest είναι 140 ετών: αρχικά ένα μεσαιωνικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1373, ήταν αργότερα άνοιξε εκ νέου το 1875 και έχει μια τρέχουσα μαθητικό πληθυσμό 9.000.
Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Angers, σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το σταθμό και το πλησιέστερο στάσεις λεωφορείων? Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από την κύρια εμπορική περιοχή, τα εστιατόρια, τους κήπους, τις τράπεζες και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών.
Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει ένα ασυνήθιστο αρχιτεκτονικό μείγμα από παλιά και σύγχρονα κτίρια, που στέκεται σε ένα πάρκο 5 στρεμμάτων.

Ιδρύθηκε το 1875, το Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στη δυτική Γαλλία και είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας σήμερα.

Ένα διεπιστημονικό πανεπιστήμιο με μια κοσμοθεωρία, που προσφέρει περισσότερα από εκατό προγράμματα σε 5 σχολές:

 • Παιδαγωγία
 • ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ
 • Επιστήμες
 • Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών
 • Θεολογία και Θρησκευτικών Επιστημών
uc16

Το Πανεπιστήμιο στα Σχήματα

 • 9.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 1.700 φοιτητές και καθηγητές που έρχονται σε Ανζέρ κάθε χρόνο για να σπουδάσουν στο εξωτερικό.
 • 187 διδάσκοντες πλήρους απασχόλησης και 1.500 επαγγελματίες που παρέχουν διαλέξεις ως εμπειρογνώμονες.
 • 12 ξένες γλώσσες που διδάσκονται.
 • 10 εργαστήρια πολυμέσων γλώσσα.
 • 10 ερευνητικά εργαστήρια.
 • 170 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.
 • 3 πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες που αποτελείται από περίπου 200.000 βιβλία.
 • 1 οπτικοακουστικό κέντρο, αίθουσες πολυμέσων, πρόσβαση Wi-Fi.
 • 17 περιοχές μελέτης.

Οι αξίες μας

 • Γάλλος υπήκοος βαθμούς.
 • Εγγυημένη μια εξατομικευμένη παρακολούθηση, μικρές τάξεις με ατομική εποπτεία.
 • Υψηλό ποσοστό αποφοίτησης: το ποσοστό αποφοίτησης για τα bachelor τρία χρόνια το 67% (σε σύγκριση με τα δημόσια πανεπιστήμια 27%).
 • Υψηλό ποσοστό τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας.
 • 170 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο: τις μεταφορές πίστωσης και την επικύρωση των βαθμών.
 • Η πνευματική ζωή: ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται από καθολικούς Campus Υπουργείο.
 • Φοιτητής υπηρεσία στέγασης: μεγάλη ποικιλία από bedsits, σπίτι-διαμονή ή οικογενειακά καταλύματα, εστίες ή διαμερίσματα.
 • 2 πανεπιστήμιο εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, τα τρόφιμα και αναψυκτικά διατίθενται στην πανεπιστημιούπολη.
 • Πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες: την κοινωνία δράμα, διεθνή χορωδία, κινηματογραφική λέσχη, καθώς και πινγκ-πονγκ, βόλεϊ, μπάσκετ και άλλα.
uc29

Σύλλογοι και οργανώσεις

Στο UCO, η πανεπιστημιακή ζωή είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μέρη, τον κινηματογράφο και τις συζητήσεις, αθλητικά (διαθέσιμο 50 διαφορετικά αθλήματα), τη μουσική, το θέατρο, διαπολιτισμικές εκδηλώσεις, ανθρωπιστικά σχέδια ... πολλές ευκαιρίες να εμπλακούν, να βυθίζεται στη γαλλική κουλτούρα, και να διασκεδάσουν.

Στέγαση

Μπορείτε να επιλέξετε:

 • Φοιτητική κατοικία (φουαγιέ), με ημιδιατροφή ή πλήρη σύνταξη.
 • Homestay (με ή χωρίς γεύματα).

Γεύματα

Από την πανεπιστημιούπολη χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων, μια καφετέρια είναι στη διάθεσή σας. Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, θα έχουν επίσης πρόσβαση στο πανεπιστήμιο εστιατόριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, € 3,20 ανά γεύμα).

Υγεία & προσβασιμότητα

Η πανεπιστημιούπολη χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων είναι εξοπλισμένο με ένα ιατρείο, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες. Η πανεπιστημιούπολη είναι προσβάσιμη σε μαθητές με αναπηρίες.

Απαίτηση Είσοδος

 • Πρόγραμμα παρέχεται στα γαλλικά:
  • DELF: επίπεδο Γ1 για τη γλωσσική κατάρτιση,
  • Επίπεδο Β2 για όλα τα άλλα προγράμματα ή Επίπεδο 4 TCF (εκτός των γαλλόφωνων φοιτητών).
 • Πρόγραμμα δίνονται στα αγγλικά (Επιχειρήσεων και Οικονομικών): TOEFL σκορ 79 ή υψηλότερο / IELTS βαθμολογία 6.0 ή νεότερη έκδοση.
uc25

Visa

Κατά κανόνα, εκτός αν απαλλάσσονται, είστε υποχρεωμένοι να έχουν βίζα για σπουδές στη Γαλλία. Θα πρέπει να ζητείται από την σχετική γαλλική πρεσβεία ή το προξενείο της χώρας του αιτούντος κατοικίας.

Ασφάλειες

Η ασφάλιση υγείας είναι υποχρεωτική στη Γαλλία. Εγγραφή με τη γαλλική ασφάλιση υγείας και την πληρωμή της (περίπου 208 €) θα πρέπει να γίνει κατά την άφιξή σας στο πανεπιστήμιο της Γαλλίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Δάσκαλος κοινωνιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Γαλλία Angers

Αυτό το Master εκπαιδεύει μελλοντικούς επαγγελματίες να κατανοήσουν και να αναλύσουν τα χωρικά μετασχηματισμούς να προτείνει, το σχεδιασμό, την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων. Διεπιστημονική ανάγνωση [+]

Αυτό το Master εκπαιδεύει μελλοντικούς επαγγελματίες να κατανοήσουν και να αναλύσουν τα χωρικά μετασχηματισμούς να προτείνει, το σχεδιασμό, την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων. Διεπιστημονική ανάγνωση των κοινωνικών αλλαγών κάνει τους μαθητές υπεύθυνοι για την εφαρμογή και την διευκόλυνση των καινοτόμα περιφερειακά σχέδια προσαρμοσμένα, πρωτότυπες και αποτελεσματικές. Από ένα στερεό υπόβαθρο για τις εφαρμογές, τις μεθόδους και τα εργαλεία της κοινωνικής παρέμβασης (έρευνα, συνέντευξη, στατιστικά, παρατήρηση ...), τρεις τομείς δεξιοτήτων είναι δυνατόν στο τέλος των δύο ετών της εκπαίδευσης: 1. Έρευνες, μελέτες, τη διάγνωση και την αξιολόγηση 2. Εδάφη Animation, τη διαχείριση του έργου 3. Εποπτεία και η κατεύθυνση των δομών του ESS Στόχοι της εκπαίδευσης Μέσα από το σεμινάριο κοινή κατάρτιση / μάθημα, Μεταπτυχιακό των αποφοίτων είναι σε θέση να: - είναι μέρος της λογικής μιας τοπικής αρχής ή ΕΣΣ εταιρεία - εισάγετε τα θέματα και το σχεδιασμό δημόσιας πολιτικής τοπική εφαρμογή - κινητοποίηση αρμοδίως διαγνωστικά εργαλεία και τη διαχείριση του έργου - την ανάπτυξη και τη διευκόλυνση των εταιρικών σχέσεων και δικτύων - για τη διεξαγωγή και την εφαρμογή συμμετοχικών Μετοχές και Ανάπτυξης - μόλυβδο και να αναπτύξουν μια οργάνωση της ΚΑΟ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Για την έναρξη Μ1: κατέχουν πτυχίο στην κοινωνιολογία, την εθνολογία, κοινωνικές επιστήμες ή ισοδύναμο. - Για την έναρξη Μ2: κρατήστε ένα Master 1 (ή Master) στην κοινωνιολογία, την εθνολογία, κοινωνικές επιστήμες ή ισοδύναμο, ή έχουν επικυρωθεί τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στο σχολείο των επιχειρήσεων. - Πρόσληψη δυνατή εκπαίδευση από τη συνεχή διαδικασία επικύρωσης. - Το έντυπο εγγραφής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: www.uco.fr ΔΙΔΑΚΤΡΑ 2014-2015 - Από € 3.200 / έτος (με βάση τα έσοδα) - Εκπαίδευση για τις επιλέξιμες υποτροφίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. - Κατάρτιση και άτομα που αναζητούν εργασία: τιμές κατόπιν αιτήματος. [-]

Διεθνές Master στην περιβαλλοντική διαχείριση (ΙΜΕΜ)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Γαλλία Angers Laval Νάντη Guingamp Vannes Papeete Ρεϊνιόν (Γ.) Saint-Denis +7 περισσότερα

Αυτό το Διεθνές Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Περιβάλλοντος (ΙΜΕΜ) έχει ως στόχο την εκπαίδευση των μελλοντικών διευθυντικών στελεχών με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων στην οικολογία των φυσικών πόρων, αστικής οικολογίας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, την αειφόρο ανάπτυξη και τη διαχείριση του έργου. [+]

Αυτό το Διεθνές Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Περιβάλλοντος (ΙΜΕΜ) έχει ως στόχο την εκπαίδευση των μελλοντικών διευθυντικών στελεχών με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων στην οικολογία των φυσικών πόρων, αστικής οικολογίας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, την αειφόρο ανάπτυξη και τη διαχείριση του έργου. Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα. UCO προσφέρει μόνο το δεύτερο έτος εφαρμογής του παρόντος μεταπτυχιακού τίτλου. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που έχουν αποφοιτήσει με πτυχίο Bachelor of Arts ή Science σε οποιαδήποτε από τη ζωή και τις φυσικές επιστήμες και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το πρώτο έτος της πτυχίο Μάστερ σε σχετικό τομέα (βιολογία, την οικολογία, τη γεωγραφία, το περιβάλλον, η χημεία, η γεωλογία , αστικός σχεδιασμός...). Ωστόσο, οι μαθητές από ποικίλες ακαδημαϊκό υπόβαθρο, όπως η μηχανική, το δίκαιο και τη διαχείριση επικεντρώθηκε σε θέματα περιβάλλοντος ενθαρρύνονται να ισχύουν για το πρόγραμμα. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης που θα χρησιμοποιήσετε ποσοτικές μεθόδους και τα αναλυτικά εργαλεία για τη διαχείριση των φυσικών και αστικά περιβάλλοντα. Θα μάθετε τις βασικές αρχές της οικολογικής θεωρίας και διαχείρισης του έργου, συμπεριλαμβανομένων πεδίο ορισμού, τον προγραμματισμό των εργασιών, των πόρων και τη διαχείριση των κινδύνων, σε συνδυασμό με τις δεξιότητες των ανθρωπίνων σχέσεων. Ως απόφοιτος του προγράμματος αυτού, θα έχετε μια διεθνή προοπτική για την αειφόρο ανάπτυξη και την παρακολούθηση του περιβάλλοντος σε όλη περιπτώσεις μελέτης, fieldtrips, συλλογή δεδομένων και εργαστηριακή εργασία. Ένα οικοτροφείο στο τέλος του δεύτερου έτους σας θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας πεδίου έργα σε φυσικό ή αστικό περιβάλλον (άμεση παρατήρηση και τη συλλογή δεδομένων, το σχεδιασμό της έρευνας, μεθοδολογία τομέα ...). Η πρακτική άσκηση μπορεί να διεξαχθεί στην Ευρώπη ή στο εξωτερικό. Θα είναι ένας φοιτητής στο τμήμα βιολογίας στο χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων στη Σχολή της επιστήμης στην κοιλάδα του Λίγηρα ποταμού στη Γαλλία, όπου διεξάγουν την έρευνα διατριβή σε επίπεδο που σχετίζονται με τη διατήρηση και οικολογική διαχείριση σε πραγματικό περιβάλλον. Βιομηχανία και υπηρεσίες αναζητούν οι επιστήμονες με τις δεξιότητες διαχείρισης έργου, και οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού θα είναι σε υψηλή ζήτηση. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μελλοντικούς διευθυντές στην οικολογία των φυσικών πόρων, αστικής οικολογίας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, των επιχειρήσεων και τη διαχείριση του έργου. Ρόλους εργασίας για τους αποφοίτους περιλαμβάνουν το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαχείρισης των πόρων για τις δημόσιες υπηρεσίες, βοηθώντας επιχειρήσεις αναπτύξουν και να εφαρμόσουν βιώσιμες πρακτικές, αναλύοντας το πόσο καλά οι πολιτικές μιας ιδιωτικής γεωργικής επιχείρησης πληρούν τα πρότυπα αειφορίας, και την επίβλεψη νέων αστικών κατασκευαστικά έργα για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών τους, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να: αξιολογούν τη δομή και λειτουργία των οικολογικών συστημάτων και πως αυτά επηρεάζονται από βιοτικούς και αβιοτικούς δυνάμεις σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ερευνητικών έργων στον τομέα και να αναλύσει τα δεδομένα του έργου ενσωμάτωση των αρχών της διαχείρισης έργου και των εργαλείων της επιστημονικής ανάλυσης σε αποτελεσματικές περιβαλλοντική διαχείρηση προτείνει βιώσιμες πολιτικές περιβαλλοντικής διαχείρισης, με την ενσωμάτωση βιολογικών, κοινωνικών και στοιχεία διαχείρισης ισχύουν παγκόσμια κατανόηση και διαχείριση του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα των δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας Μερικές χαρακτηριστικές σταδιοδρομίες στον τομέα περιλαμβάνουν: Πολιτική Αναλύτρια Αποκατάσταση Οικολόγος Οικόπεδο Διευθυντής Βιωσιμότητα Αξιολογητή Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Περιβαλλοντική Ρυθμιστής Διαχειριστής προγράμματος Πολεοδόμος Διδακτέα ύλη ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Αειφόρος Ανάπτυξη Οικολογία και Βιοποικιλότητα Περιβαλλοντική βιοπαρακολούθηση της ρύπανσης Ligerian Οικολογία Αστική Οικολογία Ehtics ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Πρακτική Ο κύριος στόχος της πρακτικής άσκησης (τουλάχιστον 2 μήνες) είναι να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέσω του προγράμματος σε πραγματικό κόσμο σενάρια. UCO μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση μιας πρακτικής, αλλά ενθαρρύνει τους μαθητές να βρουν θέση εργασίας τους για τους δικούς τους και να εκπαιδεύσουν τους εαυτούς τους στην προετοιμασία μιας αίτησης. Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στο τελευταίο εξάμηνο του προγράμματος στη Γαλλία ή στο εξωτερικό και θα υπόκειται στην έγκριση του συντονιστή της σχολής. Η πρακτική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τις κεντρικές ή περιφερειακές κυβερνήσεις, εταιρείες, εταιρείες συμβούλων ή ερευνητικά ιδρύματα και θα πρέπει να έχει ένα θέμα που σχετίζεται με το ενδιαφέρον του μαθητή σε μια συγκεκριμένη περιοχή της μελέτης του προγράμματος. Η Σχολή Επιστημών στο χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων θα παραμείνει η κύρια ακαδημαϊκή επαφή και θα συντονίσει και να καθοδηγήσει το μαθητή σε όλη την πρακτική του. Προϋποθέσεις Εισαγωγής αποφοίτησε με Bachelor of Arts ή Science σε οποιαδήποτε από τη ζωή και τις φυσικές επιστήμες πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το πρώτο έτος του Μάστερ σε σχετικό τομέα (βιολογία, την οικολογία, τη γεωγραφία, το περιβάλλον, η χημεία, η γεωλογία, την πολεοδομία ...) Οι μαθητές από ένα πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, όπως η μηχανική, το δίκαιο και τη διαχείριση επικεντρώθηκε σε θέματα περιβάλλοντος ενθαρρύνονται να ισχύουν για το πρόγραμμα Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να πληρούν μερικά από τα ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου: Επίπεδο L ΑΒ αναφορά TOEFL βαθμολογία 79 ή υψηλότερη από τη δοκιμή που βασίζονται στο Internet ή το αντίστοιχο σε άλλες μορφές TOEIC βαθμολογία των 600 ή υψηλότερη IELTS βαθμολογία 6.0 ή νεότερη έκδοση Βαθμολογία GRE 1000 ή υψηλότερη Ή GMAT σκορ 500 ή υψηλότερη Μη γάλλοι φοιτητές θα πρέπει επίσης να πληρούν τις ακόλουθες απαιτήσεις είσοδος: DELF σκορ δοκιμασία του Β1 ή υψηλότερη Μη γάλλοι φοιτητές ομιλίας είναι ιδιαίτερα ενθαρρύνονται να εγγραφούν στο γαλλικό πρόγραμμα γλώσσας CIDEF σε χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων για τουλάχιστον ένα μήνα πριν από το καλοκαίρι από την έναρξη της θητείας του Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο πλαίσιο CIDEF ιστοσελίδα μας: http://www.uco.fr/l-universite/facultes- Ινστιτούτων / κέντρο διεθνούς d-etudes-Francaises-614.kjsp RH = SITE1_RP4-FR; [-]

διπλή Διεθνούς Μάστερ στη μαθηματική πληροφορικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 24 μήνες September 2017 Γαλλία Angers

Η διπλή Διεθνούς Μάστερ στη Μαθηματική Πληροφορικής μοναδικό πρόγραμμα παραδίδεται με δύο ακαδημαϊκά φήμης πανεπιστήμια στην Ευρώπη: Liverpool Hope University, Ηνωμένο Βασίλειο και το Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest, Γαλλία. [+]

MSc Επιστήμης Υπολογιστών και Πληροφορικής - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope, Ηνωμένο Βασίλειο MSc Εφαρμοσμένα Μαθηματικά - Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest, Γαλλία Η διπλή Διεθνούς Μάστερ στη Μαθηματική Πληροφορικής είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που παραδίδονται από δύο ακαδημαϊκά φήμης πανεπιστήμια στην Ευρώπη: Liverpool Hope University, Ηνωμένο Βασίλειο και το Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest, Γαλλία. Με τη χρησιμοποίηση των διδασκαλία της γνώσης, της ερευνητικής αριστείας και την πρώτη θέση σχολές από δύο κορυφαίες ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, η διπλή Διεθνούς Μάστερ στη Μαθηματική Πληροφορικής παρέχει μια παγκόσμιας κλάσης πρόγραμμα σπουδών και την πρακτική εμπειρία μάθησης για την τεχνολογία και την επιστημονική τους αποφοίτους του μέλλοντος. Η Διπλή Διεθνούς Μάστερ στη Μαθηματική Πληροφορικής πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να μελετήσει τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γαλλία, όπου θα αποκτήσουν δύο βαθμούς σε λιγότερο χρόνο και με χαμηλότερο κόστος από ό, τι θα χρειαζόταν για να κερδίσει τους βαθμούς ανεξάρτητα. Επιτυχής απόφοιτοι θα αποκτήσουν το MSc Επιστήμης Υπολογιστών και Πληροφορικής, το οποίο χορηγείται από το Liverpool Hope University, Ηνωμένο Βασίλειο και MSc Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, δίδαξε στο Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest, και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Angers, Γαλλία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια αμειβόμενη πρακτική άσκηση, όπου οι μαθητές θα πρέπει να εργάζονται για ένα έργο της τεχνολογίας μέσα σε μια εταιρεία. Η πρακτική δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την τεχνική, επιστημονική και ακαδημαϊκή γνώση έμαθε στο πλαίσιο του προγράμματος, ενώ η περαιτέρω ανάπτυξη της επικοινωνίας, η ομαδική εργασία και τις διαπροσωπικές δεξιότητες. Η πρακτική συσσωρεύει σε μια διατριβή της έρευνας που αξιολογείται τόσο από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope και Καθολικό Πανεπιστήμιο de l'Ouest. Προϋποθέσεις εισαγωγής: Ένα καλό πτυχίο (τουλάχιστον δεύτερης κατηγορίας ή ισοδύναμο) στην επιστήμη των υπολογιστών, της πληροφορικής, της επιστήμης, ή ενός μηχανικού με βάση το γνωστικό αντικείμενο, ή? Ένα καλό πτυχίο (τουλάχιστον δεύτερης κατηγορίας ή ισοδύναμο) με τουλάχιστον το 50% των στοιχείων των υπολογιστών, καθώς και αναλυτική επάρκειας, ή? Πολύ σχετική βιομηχανική εμπειρία ισοδύναμο με το επίπεδο βαθμού, καθώς και αναλυτική ικανότητα Επιστήμης Υπολογιστών, της πληροφορικής, της επιστήμης, ή μια τεχνική που βασίζεται πειθαρχία. Απαίτηση αγγλική γλώσσα: Οι μαθητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική κανονικά απαιτείται να έχουν μια IELTS 6,5 (6 ανάγνωση, γραφή 6), TOEFL iBT 87 ή άλλο ισοδύναμο προσόν αναγνωρίζεται αγγλική γλώσσα. Διεθνείς Φοιτητές: να συμπληρώσετε τη φόρμα σε αυτή τη σελίδα στις επαφές μας για περισσότερες πληροφορίες. [-]

Μεταπτυχιακό Οικολογίας και Αειφόρου Ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2017 Γαλλία Angers

Αυτός ο κύριος (BAC + 5) εκπαιδεύει στελέχη με multi-δεξιότητες στην οικολογία των φυσικών πόρων, αστικής οικολογίας και της περιβαλλοντικής διαχείρισης σε μια προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. [+]

Στόχοι της εκπαίδευσης Να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες βάθος σε διαφορετικές περιοχές του περιβάλλοντος Μαθαίνοντας για τη διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων μέσα από δύο διαδρομές για να επιλέξουν από: Οικολογία πορεία των φυσικών πόρων και της αειφόρου ανάπτυξης (ERNDD) που αντιμετωπίζει η διαχείριση των φυσικών και ανθρωπογενών Αστική πορεία οικολογία και την αειφόρο ανάπτυξη (EUDD) που αντιμετωπίζει η διαχείριση των αστικών οικοσυστημάτων Δυνατότητα για την επικύρωση της πληροφορικής και το πιστοποιητικό του Internet Επίπεδο 2: περιβαλλοντικές δραστηριότητες και την αειφόρο ανάπτυξη (c2i2 υδρόμελι). + Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ποσοστό επιτυχίας κοντά στο 100% Κλίμακα του εργατικού δυναμικού του Ανθρώπου Εξατομικευμένη παρακολούθηση του φοιτητή Professionalizing μελετών: Πρακτική 4 μήνες κατά το πρώτο έτος και 6 μήνες σε δεύτερο χρόνο Επαγγελματικό συμβόλαιο Δυνατότητα δεύτερο έτος [πρόγραμμα κατάρτισης προσαρμοσμένα στις εναλλάξ συνδέονται με το χρόνο στην Εταιρεία] Δίδαξε σχέδιο στο δεύτερο έτος Η δυνατότητα ενός εξαμήνου ή / και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό Κατάλληλο εξοπλισμό και την υποδομή Μια ζωντανή φοιτητική ζωή Περιηγήσεις Μελέτη για τα θέματα της οικολογικής κατασκευής και εφαρμοσμένης οικολογίας. Βιοτεχνίες και επιχειρήσεις Επίσημος αντιπρόσωπος ή είναι υπεύθυνα για την εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών Eco-Περιβαλλοντική Σύμβουλος / Σχεδιασμός Επικεφαλής της Αειφόρου Ανάπτυξης Έργων Διευθυντής φυσικούς χώρους Μηχανικός Περιβάλλοντος Υπεύθυνος για την επικοινωνία και τη διαμεσολάβηση Λειτουργός Ανάπτυξης και εμψύχωση στην περιοχή Ανεξάρτητη σύμβουλος Υπεύθυνος για μελέτες κανονιστική παρακολούθηση Ανεξάρτητος Σύμβουλος σε κατασκευαστικές εταιρείες Τομέας: Επιστήμη, Τεχνολογία και Υγεία Μνεία: Οικολογία, Περιβάλλον Ειδικότητα: Οικολογίας και Αειφόρου Ανάπτυξης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κρατήστε μια άδεια (για να εισάγετε M1) ή Μ1 (για να εισάγετε Μ2) στους ακόλουθους τομείς: τη βιολογία, την οικολογία, το περιβάλλον, τη γεωγραφία, την πολεοδομία, την αρχιτεκτονική, έργων πολιτικού μηχανικού ή της ενεργειακής μηχανικής Δυνατότητα να πάρει την εκπαίδευση στη συνεχή εκπαίδευση: VAE και VAF Η είσοδος από την εφαρμογή και την συνέντευξη ΔΙΔΑΚΤΡΑ Από € 3.700 / έτος (με βάση τα έσοδα) Επιλέξιμες κατάρτισης για υποτροφίες τριτοβάθμια εκπαίδευση. [-]

πλοίαρχος της γαλλικής γλώσσας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2017 Γαλλία Angers

Ο στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι να μπορέσουν οι μαθητές να αποκτήσουν θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες στη διδασκαλία των γαλλικών ως ξένης γλώσσας. [+]

Στόχοι της εκπαίδευσης Ο στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι να μπορέσουν οι μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες και θεωρητικές πρακτικές διδασκαλίας της γαλλικής ως ξένης γλώσσας - να ασκεί το επάγγελμα του εκπαιδευτικού - εξασφάλιση για εκπαιδευτικές δραστηριότητες και την εποπτεία των εκπαιδευτών - κατασκευή διδασκαλία των γαλλικών ως ξένης γλώσσας υλικά σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο. + Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - Μια επαγγελματική κατάρτιση με πρακτική άσκηση (2-5 μήνες) στη Γαλλία ή στο εξωτερικό - Παρεμβάσεις των εξειδικευμένων επαγγελματιών - Στενή προσφορές και εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη - ένα κοινό πρόγραμμα σπουδών και μια μοναδική προσφορά για τους φοιτητές πρόσωπο και εξ αποστάσεως, μια συνεργασία ανάμεσα σε μαθητές - Αυτός ο κύριος προσφέρεται στην αρχική ή συνεχή κατάρτιση, ή την απόσταση. Οι περισσότεροι από τον πλοίαρχο πρόσωπο: - Ένα μάθημα που προσφέρεται σε ένα πανεπιστήμιο που ενσωματώνουν μια γαλλική γλώσσα κέντρο για να επιτρέψει εναλλακτική θεωρία και πρακτική. - Συμφωνίες εταιρικής σχέσης με πάνω από 85 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι εξ αποστάσεως πλοιάρχου: - Εκπαίδευση μέσω μιας πλατφόρμας πολυμέσων: Φόρουμ, Wiki, αντιδραστικότητα. - Η διαδραστικότητα μεταξύ των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη του μαγειρικών ελαίων και των φοιτητών των μαθημάτων εξ αποστάσεως. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Δάσκαλος 1: Οι μαθητές που κατέχουν έναν από τους ακόλουθους βαθμούς έχουν πρόσβαση, όπως του δικαιώματος για το Master: - Bachelor of Science των γλωσσικών μαθημάτων FLE - γλώσσες Άδεια μαθημάτων FLE - Πτυχίο στη σύγχρονη μαθήματα λογοτεχνίας Fle κατόχους τους φοιτητές άλλες προηγμένες βαθμούς (Γαλλίας ή της αλλοδαπής), μπορεί να υποβάλει αίτηση για εισαγωγή μέσω της διαδικασίας επικύρωσης της προσωπικής και επαγγελματικής εμπειρίας. Δάσκαλος 2: Οι μαθητές παρέλαβαν τα έγγραφα των εξετάσεων του πρώτου έτους ενός κύριου διδασκαλία γλωσσών έχουν πρόσβαση στο δεύτερο έτος της εκπαίδευσης πλοίαρχος μετά από μελέτη περίπτωσή τους. Οι μαθητές που κατέχουν άλλες προηγμένες βαθμούς (Γαλλίας ή της αλλοδαπής), μπορεί να υποβάλει αίτηση για εισαγωγή μέσω της διαδικασίας επικύρωσης της προσωπικής και επαγγελματικής εμπειρίας. ΔΙΔΑΚΤΡΑ 2014-2015 - Από € 3.450 / έτος (με βάση τα έσοδα) - Εκπαίδευση για τις επιλέξιμες υποτροφίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. [-]

Βίντεο

Les étudiants parlent de l'UCO

IDCE DEF

Professionnal Science Master's in Environmental Management and Sustainable Development presentation

Remise de diplôme 2015

Le Pôle International de l'Université Catholique de l'Ouest.

Επικοινωνία

UCO Angers - Catholic University of the West

Διεύθυνση Place André Leroy 3
Angers 49100, France
Ιστοσελίδα http://www.uco.fr/

UCO Laval - Catholic University of the West

Διεύθυνση Rue du Mans 25
Laval 53000, France
Ιστοσελίδα http://www.uco-laval.net/
Τηλέφωνο +33 2 43 64 36 64

Διεύθυνση
Τηλέφωνο

UCO Bretagne Nord - Catholic University of the West

Διεύθυνση Rue du Maréchal Foch 37
Guingamp 22200, France
Ιστοσελίδα http://www.uco-bn.fr/
Τηλέφωνο +33 2 96 44 46 46

UCO Bretagne Sud - Catholic University of the West

Διεύθυνση Arradon 56610, France
Ιστοσελίδα http://www.ucobs.com/
Τηλέφωνο +33 2 97 46 33 60

Διεύθυνση
Τηλέφωνο

Διεύθυνση
Τηλέφωνο