Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Université Côte d'Azur είναι ένα νεοσύστατο σύμπλεγμα εγκαταστάσεων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη γαλλική Ριβιέρα που συγκεντρώνει τους σημαντικότερους φορείς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα στην περιοχή. Το Université Côte d'Azur στοχεύει στην ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου γαλλικών πανεπιστημίων του 21ου αιώνα, το οποίο βασίζεται σε νέες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των κλάδων, μια νέα μορφή συντονισμού μεταξύ έρευνας, διδασκαλίας και καινοτομίας και ισχυρών εταιρικών σχέσεων με τον ιδιωτικό τομέα και τις τοπικές αρχές. Τον Ιανουάριο του 2016, το Université Côte d'Azur κέρδισε ένα βραβείο "IDEX" από τη γαλλική κυβέρνηση για το έργο UCAJEDI, τοποθετώντας το ανάμεσα στα 10 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίου κύρους στη Γαλλία.


Με τη ματιά

Ερευνα

 • 4218 άτομα που ασχολούνται με την έρευνα σε εργαστήρια κατηγορίας Α ή Α
 • 493 ενεργές συνεργασίες έρευνας και κατάρτισης
 • 53 έργα χρηματοδοτούμενα από την ANR
 • 35 εκατ. Ευρώ από συμβάσεις έρευνας
 • 76 εθνικά και 48 διεθνή βραβεία και βραβεία

Εκπαίδευση

 • 1.700 Ph.D. Φοιτητές
 • 8.000 φοιτητές
 • 16.000 προπτυχιακοί φοιτητές
 • 22 μακρινά μαθήματα ηλεκτρονικής μάθησης και περισσότερα
 • 59 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 37 άδειες
 • Ένα νέο κέντρο εκμάθησης στη SophiaTech επικεντρώθηκε στην καινοτομία και την ανταλλαγή γνώσεων

Διεθνές

 • Ένα εξαιρετικό διασυνοριακό έδαφος, το οποίο σε λίγες δεκάδες χιλιόμετρα2, είναι ο κομιστής εμπορικών σημάτων παγκόσμιας κλάσης (Νίκαια, Sophia Antipolis, Cannes, Grasse, Μονακό, Ιταλία)
 • 20% αλλοδαποί φοιτητές
 • 6 πανεπιστημίων στο εξωτερικό
 • 100 έργα χρηματοδοτούμενα από την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)
 • Περισσότεροι από 100 διεθνείς ομάδες στο εξωτερικό

UCA

Το Πανεπιστήμιο του 21ου Αιώνα

Το Université Côte d'Azur απαρτίζεται από 13 εκκρεμείς ιδρύματα, που εργάζονται μαζί ως ένα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Πρόκληση εαυτό μας με όλους τους τρόπους. Διασπάμε τα εμπόδια σε σχεδόν όλους τους τομείς. Πέραν των ορίων. Αναζητούμε το καλύτερο από όλους μας, τον καλύτερο από εσάς, για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Έτσι, το UCA συγκεντρώνει όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές οντότητες ανώτερης μάθησης και έρευνας, γνωστές και ορατές στη διεθνή σκηνή, που είναι παρόντες στην Ακτή του Αζούρ. Ο καινοτόμος χαρακτήρας των ξεχωριστών συνεργατικών πρακτικών θα δημιουργήσει αυτορρυθμιζόμενες συνθήκες για την αριστεία, θα οδηγήσει στην εμφάνιση μελλοντικών επιστημών, κατάρτισης και καινοτομίας.

 • Το Université Nice Sophia Antipolis (UNS), εντατικής έρευνας, είναι παρόν σε όλες τις διεθνείς βαθμολογίες.
 • Δύο Εθνικοί Ερευνητικοί φορείς: CNRS και Inria, πολυεπιστημονικοί και εμβληματικοί στις ψηφιακές επιστήμες, αντίστοιχα.
 • Ένα άλλο αστέρι που ενώνει το cluster της UCA είναι το Παρατηρητήριο της Côte d'Azur (OCA), το οποίο διαθέτει περίπου 450 υπαλλήλους σε τέσσερις τοποθεσίες (Mont Gros και Valrose στη Νίκαια, Sophia Antipolis και Observatory Plateau de Calern). από τον Charles Garnier, το OCA έχει μια αξιοσημείωτη αρχιτεκτονική και επιστημονική κληρονομιά. Αλλά μακρυά από το παρελθόν, παραμένει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο έρευνας για τις επιστήμες της Γης και της Αστρονομίας με μηχανική ακριβείας, υπολογιστικά κέντρα υψηλής απόδοσης και εικονικά παρατηρητήρια.
 • Το Κέντρο Νοσοκομείου του Πανεπιστημίου της Νίκαιας, ένα κορυφαίο εθνικό κέντρο προσομοίωσης και καινοτομίας στην αιματολογία, τους βιολογικούς πόρους και τις θεραπείες που τοποθετεί τους βασικούς επιστήμονες δίπλα στους ιατρικούς ερευνητές και μηχανικούς.
 • EDHEC και SKEMA, δύο εξαιρετικές σχολές επιχειρήσεων σε όλες τις διεθνείς βαθμολογίες. η παρουσία δύο σχολών επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην παγκόσμια κατάταξη, φέρνει στο έργο, εκτός από τις δραστηριότητες έρευνας και κατάρτισης, μια κουλτούρα διασφάλισης ποιότητας
 • Μια κοινοπραξία έξι σχολών τέχνης, που δραστηριοποιούνται στη διεθνή σκηνή και περιλαμβάνει ιδρύματα παγκόσμιας κλάσης, αποτελεί εγγύηση για την πρωτοτυπία του οράματός μας και θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα της προσέγγισής μας. Συνολικά, κάθε ένας από τους παίκτες φέρνει μια μοναδική συμβολή με υψηλή προστιθέμενη αξία και μια νέα διάσταση.
 • Το Κέντρο National de Creation Musicale, είναι ένα από τα έξι εθνικά κέντρα γαλλικής μουσικής δημιουργίας. Αποστολή της είναι να διαδώσει και να προωθήσει το ρεπερτόριο της σύγχρονης μουσικής αναπτύσσοντας τις δραστηριότητές της κυρίως σε τέσσερις άξονες: παραγωγή, εκπομπή, εκπαίδευση και έρευνα.
 • Ecole Nationale Supérieure d'Art Villa Arson, είναι ένας μοναδικός εθνικός θεσμός αφιερωμένος στη σύγχρονη τέχνη. Συγκεντρώνει σε ένα χώρο μια σχολή τέχνης, ένα κέντρο τέχνης, μια κατοικία καλλιτεχνών και μια εξειδικευμένη βιβλιοθήκη. Το κτίριο έχει καταχωρηθεί Patrimoine du XXe siècle
 • Η Σχολή Αειφόρου Σχεδιασμού (SDS), διαμορφώνοντας το μέλλον, με μια υπεύθυνη εστίαση στους 4 πυλώνες της αειφόρου ανάπτυξης μέσω νέων και δημιουργικών μεθόδων μάθησης σε συνεργασία με τη βιομηχανία.
 • Ecole Supérieure de Danse de Cannes Η Rosella Hightower, από την ίδρυσή της το 1961, η Ecole Superieure de Danse de Cannes Rosella Hightower έχει γίνει μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές σχολές χορού παγκοσμίως όσον αφορά τον κλασσικό χορό μπαλέτου, σύγχρονου χορού και Jazz. Οι συμπράξεις της ESDC με επαγγελματικές εταιρείες χορού, μεταξύ των οποίων η Les Ballets de Monte-Carlo, ή διεθνείς διαγωνισμοί όπως το Le Prix de Lausanne.
 • Εθνικό Ωδείο στην Περιφερειακή Δημαρχία της Νίκαιας (CNRR). Από το 1957, το Ωδείο έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 50.000 φοιτητές από περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες και έχει υποδεχτεί μια σειρά από σπουδαίους μουσικούς, είτε ως φοιτητές είτε ως καθηγητές από όλο τον κόσμο.


alt = "Οι φιλοδοξίες της UCA

Έρευνα, Δημιουργία, Καινοτομία

Το Université Côte d'Azur δημιουργήθηκε το 2015, για να φέρει στη ζωή τη συλλογική φιλοδοξία των μεγάλων παικτών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα στη γαλλική Ριβιέρα. Ως ανώτατο εκπαιδευτικό σύμπλεγμα που περιλαμβάνει ένα μεγάλο ερευνητικό πανεπιστήμιο, πολλαπλές ερευνητικές υπηρεσίες και εργαστήρια κορυφαίου επιπέδου, ελίτ σχολές επιχειρήσεων και μια ομάδα διεθνώς αναγνωρισμένων σχολών τέχνης και σχεδίασης, η UCA είναι σε θέση να προσφέρει διεπιστημονικές και δημιουργικές λύσεις τις περίπλοκες προκλήσεις που θέτει ένας ταχέως μεταβαλλόμενος κόσμος.

Αξιοποιώντας την πλούσια ιστορία της Γαλλικής Ριβιέρας ως κέντρο καλλιτεχνικής και τεχνολογικής καινοτομίας και ως το σπίτι του μεγαλύτερου τεχνολογικού πάρκου στην Ευρώπη (Sophia Antipolis), το όραμά μας βασίζεται στην επιστημονική και εκπαιδευτική αριστεία, σε μια έντονα διεθνή εστίαση, βιομηχανικούς και κυβερνητικούς εταίρους και μια αποφασιστικά διεπιστημονική προοπτική. Τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι ο καρπός των αδιάσπαστων αλληλεπιδράσεων μεταξύ των κλάδων, η συμπερίληψη ανθρώπινων, καλλιτεχνικών και διαχειριστικών διαστάσεων στα έργα μας, καθώς και ένα αυστηρό υπόβαθρο που βασίζεται σε ποσοτικές, ψηφιακές και καθοδηγούμενες από δεδομένα προσεγγίσεις.

Ως αναγνώριση της φιλόδοξης ατζέντας μας και της επιστημονικής αριστείας, τον Ιανουάριο του 2016 alt = "Η UCA βραβεύτηκε από την γαλλική κυβέρνηση με ένα βραβείο" IDEX "(Αριστείας Πρωτοβουλίας), τοποθετώντας το UCA σε μια μικρή ομάδα υψηλού προφίλ, γαλλικά πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης και παρέχοντας ένα προικιστήριο για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τον στόχο μας να μεταμορφώσουμε το πανεπιστήμιο και την περιοχή μας. Πρόσφατα κερδίσαμε και άλλα σημαντικά εθνικά βραβεία για να υποστηρίξουμε τις δραστηριότητές μας κυρίως στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, την προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα.

Με πάνω από το 20% των φοιτητών μας και των φοιτητών που προέρχονται από το εξωτερικό, alt = "Η UCA στρέφεται έντονα προς τον έξω κόσμο, μια πτυχή που συνεχώς ενισχύεται με τη δημιουργία ελίτ διεθνών συνεργασιών και την ανάπτυξη νέων διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα είναι διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και έχουν δημιουργηθεί νέες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν στην προσέλκυση διεθνών ερευνητών και φοιτητών και θα τους επιτρέψουν να εγκατασταθούν στην περιοχή καθώς και να βοηθήσουν το πανεπιστημιακό σχολείο να δημοσιεύσει την έρευνά του σε κορυφαία διεθνή περιοδικά.

alt = "Η UCA εργάζεται επίσης για την ανάπτυξη επιχειρηματικών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων μεταξύ των ερευνητών και των φοιτητών της. Ορισμένα νέα προγράμματα έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν το επιχειρηματικό πνεύμα σε όλους τους μαθητές και να τους δώσουν τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτύχουν τα όνειρά τους. οι ιδέες βρίσκονται επίσης στην καρδιά πολλών εταιρειών στην περιοχή, είτε βασίζονται σε πανεπιστημιακή έρευνα είτε ιδρύονται από μέλος του πανεπιστημίου.

Τέλος, η UCA προσπαθεί να καταστεί καταλύτης που θα μεταμορφώσει την περιοχή της Côte d'Azur, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της παρέχοντας λύσεις στα επιχειρηματικά προβλήματα μέσω της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της χορήγησης αδειών για ανακαλύψεις σε νέες και υπάρχουσες εταιρείες Η συνεχής ανταλλαγή ιδεών μεταξύ του πανεπιστημίου και της περιοχής συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της. "Η κορυφαία έρευνα της UCA μπορεί να μεταφραστεί σε λύσεις, προϊόντα και εταιρείες που θα ωφελήσουν τόσο την κοινωνία όσο και την οικονομία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Université Côte d’Azur (UCA)

Το MSc "Διαχείριση της γεύσης ... [+]

Το MSc "Διαχείριση της γεύσηςΒαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: GrasseΓλώσσα: Αγγλικά

Το Grasse είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων και φιλοξενεί όλα τα επίπεδα της βιομηχανίας αρωμάτων και αρωμάτων. Όλα τα στοιχεία της βιομηχανίας αρωμάτων αναπτύσσονται και υφίστανται επεξεργασία σε αυτήν την περιοχή.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Μια διεπιστημονική εμπειρία μελέτης σχετικά με έξυπνες καινοτομίες πόλεων και επιχειρηματικές λύσεις που προκλήθηκαν από τη μετάβαση σε βιώσιμα αστικά περιβάλλοντα. Το πρ ... [+]

Μια διεπιστημονική εμπειρία μελέτης σχετικά με έξυπνες καινοτομίες πόλεων και επιχειρηματικές λύσεις που προκλήθηκαν από τη μετάβαση σε βιώσιμα αστικά περιβάλλοντα.Πτυχίο: Διπλωματικό ΠανεπιστήμιοΔιάρκεια: 1 έτοςFI (αρχική κατάρτιση) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση)Τοποθεσία: Νίκαια / IMREDDΓλώσσα: Αγγλικά

Το πρόγραμμα προωθεί τα ταλέντα στην ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων έξυπνων έργων πόλης. Οι εμπειρογνώμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία προτείνουν μια καινοτόμο μαθησιακή εμπειρία που θα εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες δεξιότητες για να ευημερούν σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τοπίο απασχόλησης.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Για να αναπτυχθεί η επόμενη γενιά επιστημόνων στην προστασία των φυτών, η BOOST ικανοποιεί τις απαιτήσεις σε φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες παραγωγής φυτών, παράγ ... [+]

Για να αναπτυχθεί η επόμενη γενιά επιστημόνων στην προστασία των φυτών, η BOOST ικανοποιεί τις απαιτήσεις σε φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες παραγωγής φυτών, παράγοντας την επόμενη γενιά επιστημόνων και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας των φυτών.Βαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: Σοφία Αντίπολις / Ινστιτούτο Sophia AgrobiotechΓλώσσα: Αγγλικά... [-]
Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Ενταχθείτε στο πιο στρατηγικό πεδίο της ψηφιακής οικονομίας και μάθετε τις βασικές μεθόδους και αλγορίθμους με το πρόγραμμα MSc "Data Science" στο Université Côte d'Azur! ... [+]

Ενταχθείτε στο πιο στρατηγικό πεδίο της ψηφιακής οικονομίας και μάθετε τις βασικές μεθόδους και αλγορίθμους με το πρόγραμμα MSc "Data Science" στο Université Côte d'Azur!Βαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: Νίκαια Campus ValroseΓλώσσα: Αγγλικά

Η επιστήμη δεδομένων είναι ένα αναδυόμενο πεδίο δραστηριότητας, το οποίο θα καταστεί όλο και πιο ζωτικής σημασίας για την ψηφιακή οικονομία τα επόμενα χρόνια. Η απαίτηση αυτή οφείλεται κυρίως στις αυξανόμενες ικανότητές μας στην απόκτηση και επεξεργασία δεδομένων. Το MSc "Data Science" στο Université Côte d'Azur προετοιμάζει μελλοντικούς ειδικούς σε μαθηματικές τεχνικές και εργαλεία ηλεκτρονικών υπολογιστών που είναι απαραίτητα για την εξαγωγή γνώσεων από μαζικά δεδομένα.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Το Mod4NeuCog είναι ένα ελίτ πρόγραμμα MSc στη μοντελοποίηση νευρωνικών και γνωστικών συστημάτων, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει τους διεπιστημονικούς ερευνητ ... [+]

Το Mod4NeuCog είναι ένα ελίτ πρόγραμμα MSc στη μοντελοποίηση νευρωνικών και γνωστικών συστημάτων, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει τους διεπιστημονικούς ερευνητές του αύριο.Βαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση) / FIA (σύμβαση μαθητείας) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση) / PRO (σύμβαση επαγγελματικής κατάρτισης)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: Σοφία ΑντίπολιςΓλώσσα: Αγγλικά... [-]
Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Να διεξάγεται μια διεπιστημονική προσέγγιση για την εκτίμηση των θαλάσσιων βιολογικών πόρων και των επιστημονικών, οικονομικών και κοινωνικών τους αξιών. Καθώς μόλις αρχί ... [+]

Να διεξάγεται μια διεπιστημονική προσέγγιση για την εκτίμηση των θαλάσσιων βιολογικών πόρων και των επιστημονικών, οικονομικών και κοινωνικών τους αξιών.Βαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: Νίκαια Campus Valrose και Sophia AntipolisΓλώσσα: ΑγγλικάΙστοσελίδα: href = "http://app.univ-cotedazur.fr/marres

Καθώς μόλις αρχίζουμε να αποκαλύπτουμε τον ρόλο του ωκεανού στην κοινωνία μας, είναι ζωτικής σημασίας να συγκεντρώσουμε επιστημονικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες. Η καλύτερη κατανόηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων που προσφέρονται από τους επιστήμονες ανοίγει τώρα νέες οικονομικές και κοινωνικές ευκαιρίες. Η ιδέα: να αναπτύξουμε τις γνώσεις μας για τον ωκεανό για να εκτιμήσουμε καλύτερα και να προστατέψουμε τους πόρους του.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Η Υπολογιστική Βιολογία είναι μια πολυεπιστημονική προσέγγιση που αντιμετωπίζει και επιλύει τα τρέχοντα προβλήματα στη βιολογία και την ιατρική χρησιμοποιώντας μεθοδολογί ... [+]

Εκπαιδεύστε την επόμενη γενιά επιστημόνων ειδικών στην υπολογιστική βιολογία και τη βιοϊατρική επιστήμη δεδομένων.Βαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: Σοφία ΑντίπολιςΓλώσσα: ΑγγλικάΙστοσελίδα: href = "http://univ-cotedazur.fr/el/idex/formations-idex/qcsbd/

Η Υπολογιστική Βιολογία είναι μια πολυεπιστημονική προσέγγιση που αντιμετωπίζει και επιλύει τα τρέχοντα προβλήματα στη βιολογία και την ιατρική χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες που προκύπτουν από τα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες και την επιστήμη των υπολογιστών. Το πρόγραμμα αυτό θα προσφέρει στους μελλοντικούς ανθρώπους την ευκαιρία να μάθουν πώς να κατανοήσουν με ακρίβεια ένα βιολογικό ερώτημα, να αντιληφθούν τα βιολογικά φαινόμενα με ένα μαθηματικό μοντέλο που ενσωματώνει δεδομένα παρατήρησης και να βρει έναν κατάλληλο τρόπο επίλυσης αυτού.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Το MSc στο "Biobanks και σύνθετη διαχείριση δεδομένων" ανοίγει τις άμεσες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς, όπως τα βιομηχανικά εργαστήρια της ανθρώπινης υγεία ... [+]

Το MSc στο "Biobanks και σύνθετη διαχείριση δεδομένων" ανοίγει τις άμεσες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς, όπως τα βιομηχανικά εργαστήρια της ανθρώπινης υγείας, της φαρμακευτικής και της βιοτεχνολογίας, και της γεωργικής βιομηχανίας.

Βαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: Νίκαια Campus Pasteur / Sophia AntipolisΓλώσσα: Αγγλικά... [-]
Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université Côte d’Azur (UCA)

Φυσικοί και ανθρωπογενείς κίνδυνοι και κίνδυνοι ευθύνονται για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και δισεκατομμύρια δολάρια σε ζημιά κάθε χρόνο σε ένα πλαίσιο παγκόσμιας αύξη ... [+]

Το M.Sc. παρέχει δεξιότητες στη διαχείριση του κινδύνου και ειδικότερα στη μοντελοποίηση των κινδύνων, για την καλύτερη πρόβλεψη και διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων και κινδύνων.Βαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: IMREDDΓλώσσα: Αγγλικά

Το μεσογειακό περιβάλλον συνδυάζει υψηλή πυκνότητα πληθυσμού, ταχεία αλλαγή της έκτασης της γης και ακραία κλιματικά φαινόμενα σε ένα παγκόσμιο hotspot για την κλιματική αλλαγή του IPCC. Η περιοχή υπόκειται σε καταστροφικές πλημμύρες και δασικές πυρκαγιές εκτός από ένα ευρύ φάσμα οικολογικών κινδύνων. Η εγγύτητα των Άλπεων και της θάλασσας συμβάλλει στην περαιτέρω εκδήλωση του πληθυσμού σε γεωλογικούς κινδύνους, όπως οι μαζικές μετακινήσεις, οι σεισμοί και οι παράκτιες πλημμύρες / τσουνάμι. Λίγες περιοχές στον κόσμο επικεντρώνονται σε πολλούς περιβαλλοντικούς κινδύνους και κινδύνους όπως στη νοτιοανατολική Γαλλία, γι 'αυτό είναι ένα ιδανικό πλαίσιο για να μάθετε για τη διαχείριση κινδύνων.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Campus Valrose, Batiment M
28 avenue Valrose
Nice cedex 2

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, 06108 FR
Social Media