Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Université de Lorraine !

Η περιοχή της Λορένης ήταν ήδη ανεξάρτητο δουκάτο στα βορειοανατολικά της Γαλλίας όταν δημιούργησε το πανεπιστήμιο της το 1572. Σε όλη την ιστορία, η περιοχή χωρίστηκε πολλές φορές σε ένα «γαλλικό» μέρος και ένα «γερμανικό» τμήμα, πριν από την επανένωση και σίγουρα Γαλλία στις αρχές του 20ου αιώνα. Λόγω αυτής της περίπλοκης και πλούσιας ιστορίας, αναπτύχθηκαν δύο μεγάλες πόλεις: το Metz στο βορρά και η Nancy στο νότο.

Στη Νάνσυ ιδρύθηκαν τρία πανεπιστήμια τον 20ό αιώνα, μεταξύ των οποίων ένα Εθνικό Πολυτεχνικό Ινστιτούτο που συνένωσε πολλές σχολές μηχανικών. Στο Metz, το πρώτο πανεπιστήμιο εμφανίστηκε το 1970.

Την 1η Ιανουαρίου 2012, μετά από πολλά χρόνια προετοιμασίας, αυτά τα τέσσερα πανεπιστήμια συγχωνεύθηκαν σε ένα, αποτελώντας το Université de Lorraine . Το πανεπιστήμιο διαθέτει πάνω από 50.000 σπουδαστές, περίπου 6 800 υπαλλήλους, εκ των οποίων 3.700 καθηγητές και ερευνητές και πολλά κτίρια και πανεπιστήμια που διανέμονται σε ολόκληρη την περιοχή.

1 ώρα 30 λεπτά από το Παρίσι από το TGV και στην καρδιά της ευρύτερης περιοχής (Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία), η περιοχή της Λωρραίνης προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον μαζί με μια πολύ πλούσια πολιτιστική ζωή.

Το 2013, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro-éudiant, η Nancy βαθμολογήθηκε από τους σπουδαστές ότι είναι η καλύτερη πόλη στην οποία σπουδάζουν!

Université de Lorraine είναι ένα γαλλικό δημόσιο πανεπιστήμιο

Προσφέρει στους σχεδόν 52.000 σπουδαστές του πλήρες φάσμα σπουδών σε όλους τους τομείς και σύμφωνα με το μοντέλο Μπολόνια (πτυχίο / κύριο / διδακτορικό).

Προτείνει επίσης ειδικά γαλλικά διπλώματα, όπως το DUT σε διάφορους τομείς (2ετής επαγγελματικό δίπλωμα, το οποίο ακολουθείται συχνά από ένα επιπλέον έτος για να αποκτήσει πτυχίο επαγγελματικού πτυχίου) ή diplôme d'ingénieur, μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της μηχανικής και της βιομηχανίας διαχείριση.

Οι μελέτες συνδέονται με την έρευνα υψηλού επιπέδου στους διάφορους τομείς και επωφελούνται από εξειδικευμένες δεξιότητες υψηλού επιπέδου και εγκαταστάσεις και υποδομές υψηλής τεχνολογίας, όποτε είναι απαραίτητο. Μη διστάσετε να εξερευνήσετε λεπτομερέστερα την οργάνωση και λειτουργία του Γαλλικού Εκπαιδευτικού Συστήματος.

Οι διεθνείς φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ένα ή περισσότερα εξάμηνα στο Université de Lorraine μέσω διαφόρων προγραμμάτων ανταλλαγών. Καλούνται επίσης να υποβάλουν αίτηση για ένα από τα διεθνή προγράμματα σπουδών μας, όπου όλα ή τμήματα των μαθημάτων διδάσκονται στα αγγλικά. Και φυσικά, είναι πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία μιας διαμονής μαζί μας για να μάθετε γαλλικά. γι 'αυτό, έχουμε μια πλήρη προσφορά γλωσσικής κατάρτισης στα γαλλικά.

114641_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Διάλογος της γνώσης

Université de Lorraine προάγει την καινοτομία μέσω του διαλόγου της γνώσης , αξιοποιώντας την ποικιλία και τη δύναμη των επιστημονικών πεδίων και αποσκοπώντας στην προώθηση της μεταφοράς γνώσης για την άρδευση της καινοτομίας και της οικονομικής ανάπτυξης καθώς και την πρόοδο της θεμελιώδους επιστήμης.

Όντας το Πανεπιστήμιο μιας ολόκληρης περιοχής, το Université de Lorraine αποτελεί βασικό παράγοντα της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του, βασιζόμενη σε διαπολιτισμικές και διαγενεακές σχέσεις, συντονίζοντας μια περιφερειακή ερευνητική πολιτική και παρέχοντας πρόσβαση σε ανώτατη εκπαίδευση σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους.

Université de Lorraine προσφέρει προγράμματα σπουδών σε όλους τους τομείς της γνώσης: επιστήμες, υγεία, τεχνολογία, επιστήμες μηχανικής, ανθρώπινες και κοινωνικές επιστήμες, δίκαιο, οικονομία, διαχείριση, τέχνη, λογοτεχνία και γλώσσα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις διασταυρώσεις μεταξύ πεδίων και δεξιοτήτων, για να βοηθηθούν οι μαθητές να αναπτύξουν το δικό τους Pathway .

Université de Lorraine προτείνει ένα ευρύ φάσμα διεθνών δραστηριοτήτων

 • Οι εισερχόμενες και εξερχόμενες ανταλλαγές φοιτητών (περίπου 1.500 από τους φοιτητές μας φοιτούν τουλάχιστον ένα εξάμηνο στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, το 15% των σπουδαστών μας ξεκίνησε τις σπουδές τους σε ένα από περίπου 100 ξένες χώρες).
 • Κοινά διπλώματα με άλλα πανεπιστήμια: περίπου 60 κοινά διπλώματα, μεταξύ των οποίων 7 πανεπιστημιακά προγράμματα Erasmus Mundus.
 • Ερευνητικές συνεργασίες:
  • Πολυάριθμες κοινές διδακτορικές διατριβές: Το 11% των διδακτορικών μας διδάσκονται σε ένα ξένο πανεπιστήμιο.
  • Κοινές ομάδες ή εργαστήρια με ξένα πανεπιστήμια.
  • Σχεδόν το 30% των δημοσιεύσεών μας συνυπογράφεται με επιστήμονες από άλλες χώρες.
 • Κινητικότητα των φοιτητών, των διδακτορικών σπουδών. φοιτητές και μεταδιδακτορικούς, μέλη ΔΕΠ και διοικητικό προσωπικό, ώστε να εδραιωθεί η διεθνής μας ένταξη. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει μια ενεργό πολιτική για την ενθάρρυνση της εξερχόμενης κινητικότητας και τη διευκόλυνση και απλούστευση της υποδοχής των εισερχόμενων ατόμων.

Πέρα από αυτό το γενικό άνοιγμα, η διεθνής μας στρατηγική βασίζεται σε 3 σταδιακά επίπεδα

 • Έχοντας τα σύνορα με άλλες 3 χώρες, είναι φυσικό η Λωρραίνη να συμμετέχει στη δημιουργία διασυνοριακών σχέσεων στην ευρύτερη περιοχή (Λουξεμβούργο, γαλλόφωνη και γερμανόφωνη περιοχή του Βελγίου, Λωρραίνη, γερμανικά ομόσπονδα κράτη Ρηνανίας-Παλατινάτου και Σάαρλαντ ). Université de Lorraine είναι σημαντικός παράγοντας στην κατασκευή αυτή, μέσω πολυάριθμων διμερών συνεργασιών με τα πανεπιστήμια αυτών των περιοχών αλλά και μέσω του ενεργού ρόλου της στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου της Μεγάλης Περιοχής , όπου συνδέεται με τα πανεπιστήμια του Saarland, Trier, Kaiserslautern , Λουξεμβούργο και Λιέγη.
 • Université de Lorraine προτίθεται να δημιουργήσει σταδιακά δεσμούς με ένα δίκτυο ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που μοιράζονται τους κύριους προσανατολισμούς του: τη διεπιστημονικότητα και τον διάλογο των πεδίων γνώσης , στα πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα ευρύ επιστημονικό φάσμα, αλλά με διαρθρωτικό προσανατολισμό γύρω από την τεχνολογία, με ευρεία έννοια.
 • Ενώ έχουμε πολλές διεθνείς συνεργασίες σε όλο τον κόσμο , μερικές τοποθεσίες έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν σε πολλές συνεργασίες, στην έρευνα και στη διδασκαλία, σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Université de Lorraine επιθυμεί να τονίσει τη συνεργασία του με αυτούς τους ιστοτόπους , διαρθρώνοντας τις συνεργασίες του μέσα σε αναγνωρισμένες και ισχυρά υποστηριζόμενες οντότητες. Αυτό ισχύει πρωτίστως για τη γαλλο-γερμανική συνεργασία, για την οποία το Université de Lorraine έχει ιδρύσει ειδικό γαλλο-γερμανικό κέντρο για τη Λωρραίνη (CFALOR). Αυτό το είδος εταιρικής σχέσης έχει επίσης εδραιωθεί στο Μαρόκο , στο Καζακστάν και στην Κίνα (ειδικά στο Wuhan) και ο στόχος είναι να επικεντρωθούν σε περίπου 10 περιοχές ή περιοχές στον κόσμο.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Université de Lorraine

Στόχος του μαθήματος είναι η κατάρτιση ειδικών που καλύπτουν τα πεδία της μεταλλουργίας και της μηχανικής των υλικών στα μηχανικά και τα βασικά επίπεδα που ανταποκρίνοντα ... [+]

Μια Διεθνής Διδακτική Έρευνας βασίστηκε σε δύο βασικά θέματα των επιστημών των υλικών. η μηχανική των υλικών και των μικροδομών προσφέρεται στο Πανεπιστήμιο της Λορένης. Η διδασκαλία παρέχεται στα αγγλικά και το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές όλων των εθνικοτήτων με επίπεδο Master M1 ή ισοδύναμο, δηλαδή για φοιτητές που έχουν ήδη σπουδάσει ένα χρόνο σε μεταπτυχιακό επίπεδο και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το 2ο έτος του Μεταπτυχιακού διεθνή ατμόσφαιρα. Ο στόχος αυτής της νέας έρευνας είναι να εκπαιδεύσει στελέχη υψηλού επιπέδου στη μεταλλουργία και στη μηχανική των υλικών. Στο τέλος αυτού του μαθήματος, οι φοιτητές θα έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους σε ακαδημαϊκούς ή για βιομηχανική έρευνα.... [-]

Γαλλία Nancy
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Στο πλαίσιο του Master AMASE, δεν κερδίζετε μόνο πολύτιμες γνώσεις στη Επιστήμη και την Τεχνολογία Υλικών, αλλά μαθαίνετε και τις δύο από τις τέσσερις πιο διαδεδομένες ευ ... [+]

Στο πλαίσιο του Master AMASE, δεν κερδίζετε μόνο πολύτιμες γνώσεις στη Επιστήμη και την Τεχνολογία Υλικών, αλλά μαθαίνετε και τις δύο από τις τέσσερις πιο διαδεδομένες ευρωπαϊκές γλώσσες.

Μελετάτε με τοπικούς φοιτητές και γνωρίστε τον πολιτισμό των χωρών υποδοχής σας, αυξάνοντας τις ευκαιρίες απασχόλησής σας αργότερα.

Το 2005, το EEIGM, με τους θεσμικούς εταίρους του, δημιούργησε ένα διετές πολυεθνικό μάστερ στην προηγμένη επιστήμη και μηχανική των υλικών... [-]

Γαλλία Nancy
Αύγουστος 2020
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Το Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) στο Διασπορά Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την Αειφόρο Ανάπτυξη (PERCCOM) στοχεύει στον συνδυασμό των προηγμένων τεχνολο ... [+]

Το Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) στο Διασπορά Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την Αειφόρο Ανάπτυξη (PERCCOM) στοχεύει στον συνδυασμό των προηγμένων τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, επιτρέποντας την παγκόσμια εκπαίδευση και μοναδικές ικανότητες για επαγγελματίες ΤΠΕ που μπορούν να κατασκευάσουν καθαρότερα , πιο πράσινα, πιο πόρων και ενεργειακά αποδοτικά κυβερνο-φυσικά συστήματα.... [-]

Γαλλία Nancy
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Το πρόγραμμα EMerald Master δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην επείγουσα ανάγκη που εξέφρασε η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη δημιουργία μιας Ευρώπης αποδοτικής από πλευράς π ... [+]

Καλύτερες στιγμές

Καινοτόμος Εκπαίδευση στη Γεωμετρία και την Κυκλική Οικονομία (διάρκειας 2 ετών) = 120 ECTS)

Ο κύριος EMerald φέρει την ένδειξη τόσο του Erasmus όσο και του EIT

Συμμετέχοντα Πανεπιστήμια

Πανεπιστήμιο της Λιέγης Βέλγιο (κύριος συντονιστής)Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης, ENSG Nancy ΓαλλίαΤεχνολογικό Ινστιτούτο Luleå ΣουηδίαTU Bergakademie Freiberg Γερμανία

Δίπλωμα

Η κοινοπραξία θα παραδώσει τριπλό δίπλωμα (ένα από κάθε πανεπιστήμιο όπου ο φοιτητής παρακολούθησε διαλέξεις) και ένα συμπλήρωμα διπλώματος από το συντονιστικό πανεπιστήμιο:... [-]

Γαλλία Nancy Βέλγιο Liège Σουηδία Luleå Γερμανία Freiberg  + 4 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Το Master of Business Management: Γενική Ειδίκευση Διαχείρισης από την IAE Nancy είναι μια υψηλού επιπέδου, θεωρητική και εφαρμοσμένη διαχείριση. Είναι προσβάσιμο σε συνε ... [+]

Το Master of Business Management: Γενική Ειδίκευση Διαχείρισης από την IAE Nancy είναι μια υψηλού επιπέδου, θεωρητική και εφαρμοσμένη διαχείριση. Είναι προσβάσιμο σε συνεχή μάθηση ή μετά από πτυχίο πανεπιστημίου ή Πτυχίο πρώτου έτους (δηλαδή, μετά από 4 χρόνια πανεπιστημιακών σπουδών). Στόχος είναι τόσο οι μη επιχειρηματίες όσο και οι επιχειρηματίες ή επαγγελματίες. Επιτρέπει στους σπουδαστές ή τους διαχειριστές να συμπληρώνουν την τεχνογνωσία τους σε μη επαγγελματικούς τομείς με ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών στις επιχειρήσεις. Επιτρέπει επίσης στους φοιτητές ή τους διευθυντές που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς να διευρύνουν τις προοπτικές και τη πολυφωνία τους, ενισχύοντας τις εγκάρσιες ικανότητες για να αντιμετωπίσουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.... [-]

Γαλλία Nancy
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Το Master of Business Management: Διεθνής Ειδίκευση Διαχείρισης από την IAE Nancy είναι μια υψηλού επιπέδου, θεωρητική και εφαρμοσμένη διαχείριση. Είναι προσβάσιμο σε συν ... [+]

Το Master of Business Management: Διεθνής Ειδίκευση Διαχείρισης από την IAE Nancy είναι μια υψηλού επιπέδου, θεωρητική και εφαρμοσμένη διαχείριση. Είναι προσβάσιμο σε συνεχή μάθηση ή μετά από πτυχίο πανεπιστημίου ή Πτυχίο πρώτου έτους (δηλαδή, μετά από 4 χρόνια πανεπιστημιακών σπουδών). Στόχος είναι τόσο οι μη επιχειρηματίες όσο και οι επιχειρηματίες ή επαγγελματίες. Επιτρέπει στους σπουδαστές ή τους διαχειριστές να συμπληρώνουν την τεχνογνωσία τους σε μη επαγγελματικούς τομείς με ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών στις επιχειρήσεις. Επιτρέπει επίσης στους φοιτητές ή τους διευθυντές που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς να διευρύνουν τις προοπτικές και τη πολυφωνία τους, ενισχύοντας τις εγκάρσιες ικανότητες για να αντιμετωπίσουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.... [-]

Γαλλία Nancy
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Ο στόχος της NLP είναι η παραγωγή υπολογιστικών μοντέλων που προσομοιώνουν την ικανότητά μας να μιλάμε και να κατανοούμε «φυσικές» γλώσσες όπως η αγγλική, η γαλλική ή η ρ ... [+]

Με μια ματιάΔίπλωμα: Πτυχίο Master of ScienceΕίδος: Βιομηχανία και έρευνα προσανατολισμένη πτυχίοΑριθμός πιστωτικών μονάδων ECTS: 120Έναρξη: 2 Σεπτεμβρίου 2019Διάρκεια: 1-2 χρόνιαΓλώσσα: ΑγγλικάΔίδακτρα: 334,00 €, η τιμή μπορεί να διαφέρει εάν δεν είστε πολίτης της ΕΕ. Τοποθεσία: Nancy, Γαλλία (1h30 τρένο από το Παρίσι) Επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP): Λάβετε υπολογιστές για να συζητήσετε

NLP: Μια εκρηκτική και συναρπαστική περιοχή της επιστήμης, που προσφέρει πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε πολλούς τομείς όπως η βιομηχανία, η έρευνα και η εκπαίδευση.... [-]

Γαλλία Nancy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Αυτό το πρόγραμμα Masters σχετικά με τα «Αξιόπιστα Συστήματα Λογισμικού» (DESEM) είναι ένα πρόγραμμα Erasmus Mundus Master που αποτελείται από μαθήματα του Μεταπτυχιακού ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα Masters σχετικά με τα «Αξιόπιστα Συστήματα Λογισμικού» (DESEM) είναι ένα πρόγραμμα Erasmus Mundus Master που αποτελείται από μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Επιστήμης Υπολογιστών του Université de Lorraine για την Τεχνολογία Λογισμικού και των Τυπικών Μεθόδων, τα οποία παρουσιάζονται στα Αγγλικά και ανοίγουν σε ξένους φοιτητές.

Στόχοι του προγράμματος

Ο κύριος στόχος του προγράμματος Master είναι να προσφέρει ένα προηγμένο πρόγραμμα για τα «αξιόπιστα λογισμικά συστήματα» (DESEM), να αναμειγνύει μαθήματα θεμελίωσης και βασικών εννοιών και μαθημάτων σχετικά με μεθόδους, τεχνικές και εφαρμογές , με ορισμένα εξειδικευμένα μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και την επαγγελματικό έργο των φοιτητών. Για να εξασφαλιστεί η προσαρμοστικότητα που απαιτείται από τους μελλοντικούς πτυχιούχους στη συνεχή εξέλιξη της πειθαρχίας, ο σκοπός του προγράμματος είναι η γνώση των βασικών και βασικών εννοιών της πειθαρχίας λογισμικού λογισμικού , όπως αλγόριθμοι και προγραμματισμός, προηγμένη τεχνολογία λογισμικού, συστήματα μοντελοποίησης, επίσημες μέθοδοι, αποδείξεις, σημασιολογία, έλεγχος μοντέλου και επαλήθευση, ασφάλεια συστημάτων πληροφορικής, τεχνικές ελέγχου πρωτοκόλλου και συστήματος, με έμφαση στις επίσημες μεθόδους και στις εφαρμογές τους .... [-]

Γαλλία Nancy
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Ο στόχος του προγράμματος Master είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου πολυεθνική έρευνα με γνώμονα την έρευνα στη φυσική της μηχανικής σύντηξης, σε στενή σχέση με τις ερευνητ ... [+]

Ο στόχος του προγράμματος Master είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου πολυεθνική έρευνα με γνώμονα την έρευνα στη φυσική της μηχανικής σύντηξης, σε στενή σχέση με τις ερευνητικές δραστηριότητες των εταίρων και με μια καλά ενσωματωμένη γλωσσική και πολιτισμική εμπειρία. Η συνδυασμένη και εναρμονισμένη διδασκαλία και έρευνα των 7 εμπλεκομένων ιδρυμάτων προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ικανοτήτων στον τομέα της επιστήμης της σύντηξης και της φυσικής της μηχανικής.... [-]

Γαλλία Nancy Marseille Τσεχία Prague 6 Saclay Ισπανία Leganés Community of Madrid Γερμανία Stuttgart Βέλγιο Ghent  + 9 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Το ευρωπαϊκό μάστερ πρόγραμμα Erasmus Mundus για τις τεχνολογίες της γλώσσας και των επικοινωνιών (LCT) έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και ... [+]

Το ευρωπαϊκό μάστερ πρόγραμμα Erasmus Mundus για τις τεχνολογίες της γλώσσας και των επικοινωνιών (LCT) έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και της έρευνας σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο. Προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις επόμενες γενιές ηγετών στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας. Παρέχει στους φοιτητές βαθιά γνώση και γνώση των διαφόρων κλάδων που συμβάλλουν στις μεθόδους των γλωσσικών και επικοινωνιακών τεχνολογιών και ενισχύει την ικανότητά τους να εργάζονται σύμφωνα με επιστημονικές μεθόδους. Επιπλέον, οι σπουδαστές αποκτούν γνώσεις προσανατολισμένες στην πρακτική, επιλέγοντας κατάλληλους συνδυασμούς ενοτήτων στη Γλωσσική Τεχνολογία, την Υπολογιστική και Θεωρητική Γλωσσολογία και την Πληροφορική.... [-]

Γαλλία Nancy
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Το Ευρωπαϊκό Μάστερ στη Λεξικογραφία (EMLex) είναι ένα διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα (120 ECTS) που προσφέρεται από το 2009. Από το 2016 το EMLex μπορεί να ολοκληρωθεί μ ... [+]

Θα θέλατε να είστε μέλος ενός διεθνούς φήμης μεταπτυχιακού προγράμματος και να εκπαιδεύεστε στον ακαδημαϊκό τομέα της λεξικογραφίας;

Τότε τι γίνεται με το να γίνει φοιτητής του προγράμματος σπουδών του ευρωπαϊκού μάστερ για τη λεξικογραφία (EMLex), ένα κοινό μάθημα Erasmus Mundus που προσφέρει μια εξαιρετικά πολύτιμη και παγκόσμια μοναδική εκπαίδευση; Θα μπορείτε να σπουδάσετε σε διάφορα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, να δημιουργήσετε διεθνείς ακαδημαϊκές επαφές και να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες.... [-]

Γαλλία Nancy
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

MSc EF παρέχει ακαδημαϊκή εκπαίδευση στους τομείς της βιώσιμης διαχείρισης των πόρων, της βιοοικονομίας και της διαχείρισης της φύσης. Στόχος του προγράμματος είναι η εκπ ... [+]

Το MSc European Forestry (MSc EF) είναι ένα διετές πρόγραμμα στον τομέα των δασικών επιστημών. Το πρόγραμμα έλαβε το σήμα Erasmus Mundus από το 2004 έως το 2014 και για τα έτη 2016-2019.

MSc EF παρέχει ακαδημαϊκή εκπαίδευση στους τομείς της βιώσιμης διαχείρισης των πόρων, της βιοοικονομίας και της διαχείρισης της φύσης . Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των επαγγελματιών που έχουν πλήρη γνώση της βιώσιμης βιοοικονομίας των δασών καθώς και της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κουλτούρας.... [-]

Γαλλία Nancy
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Το πρόγραμμα MSc είναι μια προσέγγιση με γνώμονα την έρευνα για την κατανόηση και τη διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων, παρέχοντας θεμελιώδεις και εφαρμοσμένες γνώσει ... [+]

Αυτός ο πλοίαρχος είναι από κοινού διαπιστευμένος από το Université de Lorraine και από την AgroParisTech.

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, τα μεγάλα «δάση και το περιβάλλον τους (FEN)» αποτελείται από ένα εξάμηνο μαθημάτων που εκτίθενται στα αγγλικά και είναι ανοιχτά σε διεθνείς φοιτητές.

Στόχοι του προγράμματοςΑποκτήστε υψηλή πολυεπιστημονική κατάρτιση και σύγχρονες τεχνολογίες για τη διαχείριση έργων και ερευνητικές δραστηριότητες (επικοινωνία, πειραματισμός, έρευνα, ανάλυση δεδομένων κλπ).Κατανοήστε τη λειτουργία των πολυετών φυτών, των αγροσυστημάτων και των δασικών οικοσυστημάτων, από τα μόρια έως το τοπίο, τις πηγές βιομηχανικών προϊόντων και τις οικολογικές υπηρεσίες.Μάθετε την επιστήμη και τις τεχνολογίες της οικολογικής μηχανικής για την αειφόρο διαχείριση των φυσικών περιβαλλόντων και των συστημάτων γεωργικής / δασικής παραγωγής.Κατανοήστε σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα (παγκόσμιες αλλαγές, βιοποικιλότητα, βιοϋλικά ξύλου, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενέργεια, ρύπανση, βιώσιμη ανάπτυξη κ.λπ.).Θέματα... [-]
Γαλλία Nancy
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Ο γενικός στόχος αυτού του μαθήματος είναι, για τους σπουδαστές, να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη βιομηχανική του μυοσκελετικού συστήματος και πιο συγκεκριμένα για την ... [+]

Γενική περιγραφή

Η κατανόηση της βιομηχανικής συμπεριφοράς του μυοσκελετικού συστήματος και ο σχεδιασμός των ιατρικών συσκευών απαιτούν διαφοροποιημένες γνώσεις σε διάφορους τομείς όπως είναι οι ιατρικές επιστήμες (ανατομία, βιολογία κυττάρων και ιστών, ιατρική απεικόνιση ...), η μηχανική των υλικών, η προσομοίωση πεπερασμένων στοιχείων, Το ανθρώπινο σώμα. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα παρέχει στους φοιτητές όλες τις απαραίτητες βασικές αρχές αυτών των τομέων για να τους επιτρέψει να κατανοήσουν ένα κλινικό ζήτημα και να προτείνουν ρεαλιστικές και αξιόπιστες θεραπευτικές λύσεις. Αυτές οι προσεγγίσεις θα ολοκληρωθούν με μια εισαγωγή στην βιομιμητική για να δείξουν πώς να εμπνεύσουν τη φύση για να σχεδιάσουν νέες τεχνικές εφαρμογές.... [-]

Γαλλία Metz
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, η εξειδίκευση "Molecular Chemistry and Physicochemistry" (MCP) αποτελείται από μαθήματα που εκτίθενται στα αγγλικά και είναι ανοικτά σε ... [+]

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, η εξειδίκευση "Molecular Chemistry and Physicochemistry" (MCP) αποτελείται από μαθήματα που εκτίθενται στα αγγλικά και είναι ανοικτά σε διεθνείς φοιτητές.

Στόχοι του προγράμματος

Ο κύριος στόχος των ΚΜ στη Χημεία είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των εταιρειών προσφέροντας ένα πρόγραμμα με εξειδίκευση που καλύπτει αρκετούς τομείς δραστηριότητας που αναγνωρίζονται ως πηγές απασχόλησης: χημική ανάλυση, επιφανειακές επεξεργασίες, βιοϋλικά, περιβαλλοντική συντήρηση, μοντελοποίηση, σύνθεση .... [-]

Γαλλία Nancy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Lorraine

Σε αυτό το πρόγραμμα Master in Life Sciences, η ειδικότητα "RNA Enzymes Sciences" (RNAES) αποτελείται από μαθήματα που εκτίθενται στα αγγλικά και είναι ανοικτά σε διεθνεί ... [+]

Παρουσίαση

Το πρόγραμμα Master in Life Sciences - RNA και Enzymes Sciences (RNAES) είναι ένα μάθημα κατάρτισης που χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή αναγνωρισμένη και ειδική εξειδίκευση στον τομέα της μοριακής και κυτταρικής βιολογίας των RNAs και Enzymology.

Το RNAES βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη διδακτική ομάδα που απαρτίζεται από μέλη των ομάδων ARN-RNP και Molecular and Structural Enzymology του UMR IMoPA UL-CNRS 7365, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, αλλά και από εξωτερικούς ομιλητές, γαλλικά πανεπιστήμια ή ξένους. Τα μαθήματα Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκονται μόνο στα αγγλικά.... [-]

Γαλλία Nancy
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Cours Léopold,34
54000 Nancy, Grand Est, Γαλλία
Address
Metz, Grand Est, Γαλλία
Address
Jardin du Pharo, 58 Boulevard Charles Livon, 13007 Marseille, France
13007 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Γαλλία
Address
Zikova,1903/4
166 36 Prague 6, Hlavní město Praha, Τσεχία
Address
Centre CEA Saclay D36, Institut national des sciences et techniques nucléaires, 91190 Saclay, France
91190 Saclay, Île-de-France, Γαλλία
Address
Avenida de la Universidad,30
28911 Leganés, Community of Madrid, Ισπανία
Address
Plaza Ciencias,1
28040 Community of Madrid, Ισπανία
Address
Pfaffenwaldring,61
70569 Stuttgart, Baden-Württemberg, Γερμανία
Address
Faculty of Sciences: Krijgslaan 281 - S2, 9000 Ghent, Belgium
9000 Ghent, Flanders, Βέλγιο