Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο του Pau και το Pays de l'Adour (UPPA) είναι ένα πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο που καλύπτει τρεις βασικούς τομείς σπουδών:

 • Νομικά, οικονομικά, επιχειρήσεις, διαχείριση
 • Επιστήμη και Τεχνολογία
 • τη λογοτεχνία, τις γλώσσες, τις τέχνες, τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες και τον αθλητισμό

Η UPPA προσφέρει στους σπουδαστές της αρχική ή συνεχιζόμενη εκπαίδευση, προγράμματα εργασίας / σπουδών ή μαθητεία, για την απόκτηση πτυχίων Bachelor, Master και Professional και Διδακτορικών Διατριβών μέσω των 5 UFRs (Διδακτικές και Ερευνητικές Μονάδες) και δύο Διδακτικών Σχολών.

Το πανεπιστήμιο περιλαμβάνει επίσης δύο IUT (Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας), μία IAE (Πανεπιστημιακή Σχολή Διοίκησης), δύο σχολές μηχανικών (ENSGTI, που καλύπτουν την βιομηχανική τεχνολογία και την ISA BTP που καλύπτει την κατασκευή), ένα τμήμα συνεχούς εκπαίδευσης και ένα κέντρο μαθητείας.

Ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της UPPA είναι η θέση της κοντά στα ισπανικά σύνορα, ανάμεσα στα βουνά και τον ωκεανό, σε 5 πανεπιστημιουπόλεις σε πολύ ανθρώπινη κλίμακα: Anglet, Bayonne, Pau, Mont-de-Marsan και Tarbes.

Κάθε πανεπιστημιούπολη προσφέρει στους μαθητές σύγχρονα και αποτελεσματικά μέσα επικοινωνίας, μια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη, αθλητικές δραστηριότητες, ένα πολιτιστικό πρόγραμμα και μια σειρά φοιτητικών ενώσεων.

Οι εκπαιδευτικές ομάδες της UPPA προετοιμάζουν τους 11.500 φοιτητές μας για να ολοκληρώσουν την πορεία τους, αλλά είναι επίσης προσεκτικοί στις ανάγκες των μαθητών και είναι πάντα διαθέσιμοι και αφοσιωμένοι στην ποιοτική μας διαδικασία.

Η καθοδήγηση σταδιοδρομίας και οι επαγγελματικές συμβουλές βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο κάθε προγράμματος σπουδών: επαγγελματικό πρόγραμμα φοιτητών, συναντήσεις με πρώην φοιτητές, εκθέσεις εργασίας, βοήθεια για την εξεύρεση πρακτικής άσκησης και απασχόλησης.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το υπουργείο κατέταξε την UPPA 12η σε εθνικό επίπεδο (από τα 80 πανεπιστήμια) για υποστήριξη σπουδαστών και επιτυχία στα μαθήματα σπουδών τους και 18η για τους δασκάλους τους.

Επιστημονική έρευνα σε διεθνές επίπεδο

Με 24 ερευνητικές μονάδες που συνδέονται με ερευνητικούς φορείς όπως το CNRS, η INRA και η INRIA, η έρευνα στην UPPA καλύπτει:

 • 5 στρατηγικά θέματα:
  • Περιβάλλον και υλικά
  • Γεω-πόροι
  • Υδάτινα περιβάλλοντα και πόροι
  • Δικαιοσύνη και εδάφη
  • Περιοχές, σύνορα και ανάμειξη
 • και ένα εγκάρσιο και διεπιστημονικό θέμα: ενεργειακές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές μεταβάσεις.
 • Institut Carnot ISIFoR (Ινστιτούτο για τη βιώσιμη ανάπτυξη των ορυκτών πόρων)
 • Equipex MARSSEquipex MARSS (κέντρο φασματομετρίας μάζας για τις επιστήμες αντίδρασης και ειδικών επιστημών)
 • Equipex στο δίκτυο του προγράμματος XYLOFORESTXyloforest (ανάπτυξη του τομέα της ξυλείας)
 • Labex στο δίκτυο STORE-EX (ηλεκτροχημική αποθήκευση ενέργειας)
 • LabCom, κοινό εργαστήριο με URGO

Ένα πανεπιστήμιο εδραιωμένο σταθερά στην περιοχή του

Από την ίδρυσή της το 1970, η UPPA δημιούργησε σχέσεις με τοπικούς θεσμικούς και βιομηχανικούς εταίρους, γεγονός που την καθιστά σημαντικό παράγοντα στην οικονομική ανάπτυξη της νότιας Ακουιτανίας.

Έχει δημιουργήσει πολύ ισχυρούς δεσμούς με μεγάλους εργολάβους, όπως η Total, η Turboméca, η Arkema, η Toyal, η Messier-Dowty και υποστηρίζει τις ΜΜΕ / SMI μέσω εκατό συμφωνιών συνεργασίας.

Η UPPA υποστηρίζεται επίσης από τις τοπικές αρχές και αποτελεί μέρος του ComUEA, της Κοινότητας Πανεπιστημίων και Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ακουιτανία. Είναι επίσης μέλος της SATT Aquitaine (Μεταφορά Ακαδημαϊκών Επιστημών)

Ένα πανεπιστήμιο ανοιχτό στον κόσμο

Λόγω της γεωγραφικής της κατάστασης, η UPPA είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την ανάπτυξη πρωτότυπης διασυνοριακής συνεργασίας με την Ισπανία, δημιουργώντας:

 • το πρόγραμμα PYREN: IDEFI (Πρωτοβουλία για την αριστεία στην καινοτόμο κατάρτιση) που χρηματοδοτείται από την "επένδυση για το μέλλον" από την κυβέρνηση,
 • συγκεκριμένες υποτροφίες,
 • πρακτική άσκηση σε εταιρείες,
 • 10 διδακτορικές διπλωματικές και επιμελημένες επιθεωρήσεις (34 το 2015).

Η UPPA φιλοξενεί 1.700 διεθνείς φοιτητές και προσφέρει στους σπουδαστές της την ευκαιρία για διεθνή κινητικότητα μέσω των πολλών συνεργασιών της:

 • 51 χώρες εταίρους παγκοσμίως,
 • 80 διαπανεπιστημιακές συμφωνίες συνεργασίας,
 • 179 πανεπιστήμια εταίρων Erasmus.

Ενέργεια και Περιβάλλον, λέξεις-κλειδιά για το έργο I-SITE που εκτελείται από την UPPA

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Future Investments" που ξεκίνησε η κυβέρνηση, η UPPA υπέβαλε πρόταση για το έργο I-SITE (Πρωτοβουλίες - Επιστήμη - Καινοτομία - Εδάφη - Οικονομία) με το έργο E2S - Energy Environment Solutions. Προεπιλεγμένος τον Ιούνιο του 2016, το έργο βασίζεται σε μια κοινοπραξία με την INRA και την Ίνρια που συνδέεται με την ισχυρή ιδιωτική και δημόσια R

Η κοινοπραξία θα εκτελέσει αυτό το έργο στην ενεργειακή και περιβαλλοντική μετάβαση , σε συνεργασία με εταιρείες (Total, Arkema, TIGF και Safran Helicopter Engines) και ακαδημαϊκούς εταίρους (CEA, CNRS, Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων και Πανεπιστήμιο Saragossa). E2S υποστηρίζεται επίσης από τις τοπικές κυβερνήσεις: το Aquitaine-Λιμουζίν-Poitou-Charentes Région, την περιοχή Pyrénées-Atlantiques και Landes νομούς, το Pau Pyrénées Béarn Communauté d'οικισμό, το Mont-de-Marsan οικισμό, και τον Lacq-Ορτέζ και της Χώρας των Βάσκων Communautés de communes .

Οι ομάδες E2S θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη μετάβαση στην ενέργεια, τους γεωπολιτικούς πόρους, τους υδάτινους οικοτόπους και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των φυσικών και ανθρωπογενών αλλαγών, σύμφωνα με τις εξελίξεις της έρευνας και της καινοτομίας από σημαντικούς βιομηχανικούς εταίρους. Ο στόχος είναι να καταργηθούν τα στοχευμένα επιστημονικά εμπόδια (αποθήκευση CO2, παραγωγή βιοαερίου, νέες μπαταρίες, ανάπτυξη πλήρως ηλεκτρικού αεροπλάνου ...).

Οι ειδικοί στις επιστήμες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, την κοινωνιολογία και το δίκαιο θα αυξήσουν τη διεθνή ελκυστικότητα της UPPA σε τομείς αιχμής με κορυφαία ιδρύματα στον κόσμο (Stanford, Berkeley, MIT ...), ιδίως μέσω των κοινών προέδρων. μια πολιτική υψηλότερης ποιότητας, μεταπτυχιακά μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά στον τομέα E2S.

Το έργο περιλαμβάνει επίσης αλλαγές στη διοίκηση και οργάνωση του πανεπιστημίου, οι οποίες θα κινούνται προς μια δομή που θα βασίζεται σε τρεις μεγάλες σχολές, καθεμία από τις οποίες θα περιλαμβάνει τη διδασκαλία, την έρευνα και την καινοτομία. Ιδιαίτερη προσπάθεια θα καταβληθεί όσον αφορά τους ανθρώπινους πόρους για την αύξηση του αριθμού των ακαδημαϊκών ερευνητών σε θέματα E2S. Οι τοπικές βιομηχανικές συμπράξεις θα συμπληρώσουν τα πλεονεκτήματα της κοινοπραξίας, δίνοντας σημαντική ώθηση στην έρευνα και την καινοτομία σε αυτούς τους τομείς.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Université de Pau et des Pays de l'Adour

Το Master of Petroleum Engineering, που προσφέρεται στο Pau (Γαλλία), είναι η μόνη ακαδημαϊκή κατάρτιση στη Γαλλία πετρελαίου και φυσικού αερίου που καλύπτει βιομηχανικές ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑΤο Master of Petroleum Engineering προσφέρει μια κλασική διετή εκπαίδευση στα γαλλικά και μια μονοετή εκπαίδευση στα αγγλικά για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Η ετήσια τάξη «Πετρελαϊκή Ενίσχυση» (~ 350 ώρες διαλέξεων και 5-6 μηνών πρακτικής άσκησης) θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από ξένους φοιτητές που επιθυμούν να ενισχύσουν το υπόβαθρό τους σε διάφορους τομείς της Μηχανικής Πετρελαίου.Το Ma... [-]
Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Στόχος του προγράμματος «Εξέλιξη της Οικολογίας στα Υδάτινα Περιβάλλοντα» είναι η κατάρτιση επιστημονικών εμπειρογνωμόνων ικανού να σχεδιάσουν πειράματα και μοντέλα για ν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στόχος του προγράμματος «Εξέλιξη της Οικολογίας στα Υδάτινα Περιβάλλοντα» είναι η κατάρτιση επιστημονικών εμπειρογνωμόνων ικανού να σχεδιάσουν πειράματα και μοντέλα για να παράγουν γνώσεις στην εξελικτική οικολογία που σχετίζονται με τη διαχείριση των υδάτινων οικοσυστημάτων. Υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Έρευνας για τους υδάτινους πόρους και τα υδάτινα οικοσυστήματα (MIRA), η οποία περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες έρευνας και δεξιότητες στους τομείς της εξελικτικής απόκρισης των υδρόβιων ειδών στις ανθρωπογενείς πιέσεις και στη μοντελοποίηση των υδρόβιων πληθυσμών και οικοσυστημάτων.... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Η SIMOS (Προσομοίωση και Βελτιστοποίηση των Ενεργειακών Συστημάτων) του Διεθνούς Δασκάλου προσφέρει εξειδικευμένη κατάρτιση στον τομέα της Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα ... [+]

Στόχοι

Λόγω της πολυπλοκότητας των σημερινών βιομηχανικών διαδικασιών, η ανάπτυξη και η βελτίωση των λειτουργιών αυτών των εγκαταστάσεων είναι δυνατή μόνο με αυστηρές μεθόδους βελτιστοποίησης. Η SIMOS (Προσομοίωση και Βελτιστοποίηση των Ενεργειακών Συστημάτων) του Διεθνούς Δασκάλου προσφέρει εξειδικευμένη κατάρτιση στον τομέα της Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα της βελτιστοποίησης των ενεργειακών συστημάτων. Αυτή η εκπαίδευση έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φοιτητές από όλο τον κόσμο.... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Το πρόγραμμα παρέχει εξαιρετική κατάρτιση σε πολλούς διαφορετικούς τομείς εφαρμοσμένων μαθηματικών που σχετίζονται με τη μοντελοποίηση με μερικές διαφορικές εξισώσεις, με ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο βαθμός αυτός παρέχεται μετά από 12 μήνες.

Το πρόγραμμα παρέχει εξαιρετική κατάρτιση σε πολλούς διαφορετικούς τομείς εφαρμοσμένων μαθηματικών που σχετίζονται με τη μοντελοποίηση με μερικές διαφορικές εξισώσεις, με εφαρμογές στη μηχανική ρευστών, τη διάδοση των κυμάτων, τα πορώδη μέσα κλπ.

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει πρόσβαση σε διδακτορικές σπουδές είτε σε ακαδημαϊκό είτε σε βιομηχανικό πλαίσιο (συνεργασία μεταξύ της βιομηχανίας και της UPPA).... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Το πρόγραμμα διδασκαλίας, που περιλαμβάνει διαλέξεις, επίβλεψη και πρακτική εργασία και περιπτωσιολογικές μελέτες, διδάσκεται από πανεπιστημιακούς καθηγητές και ερευνητές ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η επιλογή και η κατάλληλη χρήση ενός υλικού απαιτεί χημική εμπειρογνωμοσύνη που βασίζεται στη γνώση των τομέων προετοιμασίας και χαρακτηρισμού υλικού και στην κατάρτιση στην ερμηνεία και τη μοντελοποίηση των δομικών και λειτουργικών ιδιοτήτων των υλικών. Σχεδιασμένο ειδικά για φοιτητές που λαμβάνουν μαθήματα στα οποία η χημεία είναι το κυρίαρχο θέμα, το πρόγραμμα σπουδών CPCM προσφέρει μαθήματα κατάρτισης σε κάθε έναν από αυτούς τους διαφορετικούς τομείς. Το περιεχόμενο του προγράμματος διδασκαλίας είναι το αποτέλεσμα μιας γενικής σύνθεσης σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη και τη χρήση καινοτόμων υλικών που μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις που σχετίζονται με την ενέργεια και το περιβάλλον.... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Το μάθημα MPPM επικεντρώνεται στη Μηχανική και τη Φυσική στα Πορώδη Μέσα. Περιλαμβάνει τον πειραματικό χαρακτηρισμό τους με έμμεση ποροσιμετρία και άμεση απεικόνιση, τη μ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η κατανόηση των μηχανικών, της φυσικής και των συζεύξεων τους που εμφανίζονται σε πορώδη υλικά που είναι γεμάτα με ρευστά αποτελεί βασικό στοιχείο για την επίλυση των προσεχών προκλήσεων στην Ενέργεια και το Περιβάλλον. Πράγματι, τα πορώδη μέσα είναι πανταχού παρόν σε πολλά φυσικά και βιομηχανικά συστήματα που ενδιαφέρουν τους διάφορους τομείς της μηχανικής, όπως: Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Υλικών, Μηχανικών Πετρελαίου ή Βιομηχανίας Τροφίμων, για να αναφέρουμε μόνο λίγους.... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Η πίστα CCCE επικεντρώνεται στη μοντελοποίηση και προσομοίωση διαδικασιών σχετικών με την παράκτια μηχανική. Τα θέματα που μελετήθηκαν εκτενώς περιλαμβάνουν τη μοντελοποί ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η πίστα CCCE επικεντρώνεται στη μοντελοποίηση και προσομοίωση διαδικασιών σχετικών με την παράκτια μηχανική. Τα θέματα που μελετήθηκαν εκτενώς περιλαμβάνουν τη μοντελοποίηση των κυμάτων, τις αλληλεπιδράσεις των κυμάτων με τις δομές, τη σύνθετη συμπεριφορά του εδάφους και της δομής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις αριθμητικές μεθόδους και τα υπολογιστικά εργαλεία ανοικτής πηγής που χρησιμοποιούνται συνήθως σε αυτόν τον τομέα, όπως: Telemac 2D, Artemis, OpenFOAM, BOSZ (μοντέλο κύματος Boussinesq), XBEACH, Cast3M (μοντέλο δομής πεπερασμένων στοιχείων).... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Η έντονα αυξανόμενη κοινωνική ζήτηση στους τομείς του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης και της υγείας συνεπάγεται μια συνέργεια των προηγμένων δεξιοτήτων στις χημικέ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η έντονα αυξανόμενη κοινωνική ζήτηση στους τομείς του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης και της υγείας συνεπάγεται μια συνέργεια των προηγμένων δεξιοτήτων στις χημικές και βιολογικές επιστήμες. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε αυτή τη ζήτηση και να εφαρμόσουμε καινοτόμες λύσεις που παρέχουν αποτελεσματικές απαντήσεις σε αυτά τα αιτήματα, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε απόλυτα την αλληλεπίδραση των μολυσματικών με τους ζωντανούς οργανισμούς και ιδιαίτερα τις δομές, τις ιδιότητες, τις αντιδραστικές / δραστηριότητες τους σε φυσικά οικοσυστήματα. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Χημική και Μικροβιολογική Χαρακτηρισμός για τα Περιβαλλοντικά Θέματα" (CMCEI) του δεύτερου κύκλου Master of Chemistry and Life Sciences στοχεύει στην κατάρτιση ειδικών με γνώση των πιο πρόσφατων εξελίξεων στην αναλυτική χημεία, τη φυσικοχημεία, τη μοριακή βιολογία και την περιβαλλοντική μικροβιολογία.... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Ο στόχος του μεταπτυχιακού αυτού είναι να εκπαιδεύσει ειδικούς επιστήμης υπολογιστών και τεχνολογιών πληροφορικής προκειμένου να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις των σημ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο στόχος του μεταπτυχιακού αυτού είναι να εκπαιδεύσει ειδικούς επιστήμης υπολογιστών και τεχνολογιών πληροφορικής προκειμένου να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις των σημερινών και των μελλοντικών γενεών των ψηφιακών κοινωνιών. Οι σύγχρονες τάσεις στις ψηφιακές τεχνολογίες που αντιπροσωπεύονται από το Διαδίκτυο των πραγμάτων, τα κυβερνο-φυσικά συστήματα, τα κοινωνικά δίκτυα, το cloud computing, τα μεγάλα δεδομένα και ο υπολογιστικός υπολογισμός έχουν αποτελέσει τη βάση για μια νέα βιομηχανική επανάσταση που ονομάζεται Industry 4.0.... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Pau et des Pays de l'Adour

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει προηγμένα μαθήματα για στατιστική ανάλυση, επιχειρησιακή ευφυΐα, μοντελοποίηση υπολογιστών και συναφή εργαλεία ηλεκτρονικών υπολογιστών. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο βαθμός αυτός παρέχεται μετά από 12 μήνες.

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει προηγμένα μαθήματα για στατιστική ανάλυση, επιχειρησιακή ευφυΐα, μοντελοποίηση υπολογιστών και συναφή εργαλεία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει τη συνέχιση διδακτορικών σπουδών είτε σε ακαδημαϊκό είτε σε βιομηχανικό πλαίσιο (συνεργασία μεταξύ της βιομηχανίας και της UPPA).... [-]

Γαλλία Anglet Bayonne Mont-de-Marsan Pau Tarbes  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Allée du Parc Montaury 64600 ANGLET
64600 Anglet, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
00 33 5 59 40 70 00
Address
8 allées des platanes 64100 BAYONNE Cedex
Bayonne, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Address
371, rue du Ruisseau - BP 201 40004 MONT-DE-MARSAN
40000 Mont-de-Marsan, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Address
Université de Pau et des Pays de l'Adour Avenue de l'Université BP 576 64012 PAU cedex
64000 Pau, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Address
11 Rue Morane-Saulnier, 65000 Tarbes, France
Tarbes, Occitanie, Γαλλία