Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1994, Vatel Μπορντό καλωσορίζει και τρένα πάνω από 450 φοιτητές ανά έτος. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού Chartrons Vatel μόλις άνοιξε για το φθινόπωρο του 2015 η δημιουργία περίπου 3.000 τ.μ. που αποτελείται από αίθουσες διδασκαλίας, ένα ξενοδοχείο 4 * γοητεία και ένα θεματικό εστιατόριο «Γεύσεις και κρασιά του κόσμου".

Ευρωπαϊκό Κέντρο για την υψηλή τεχνολογία, τις επιχειρήσεις μητρόπολης καθώς και το τουριστικό must, σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στον ωκεανό και το μεγαλύτερο πρόστιμο κρασί της περιοχής του κόσμου, Μπορντό είναι μέρος της παράδοσης και της καινοτομίας ως η πιο ελκυστική επαρχιακή πόλη της Γαλλίας (1). Χαραγμένα στο διάσημο κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, Μπορντό έχει αναλάβει μια αστική μεταμόρφωση, το άνοιγμα προς το ποτάμι και των συνδεδεμένων χώρο αποβάθρες. Το 2013, φιλοξένησε 5.500.000 επισκέπτες προσελκύονται από την εξαιρετική τοποθεσία του, την πολιτιστική της κληρονομιά και τις εκδηλώσεις της και συνέδρια, το πρώτο και κύριο είναι η έκθεση Vinexpo που συγκεντρώνει ο κόσμος ελίτ κρασί. Διεθνές εισηγμένες φημίζεται για την κουζίνα του, εξαιρετικά κρασιά και της ποιότητας ζωής, Μπορντό συνεχίζει την ανάπτυξή της προς τις τουριστικές δραστηριότητες και το κρασί, με γνώμονα ιδίως με τη δημιουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης Κρασί και Euratlantique.

Μπορντό είναι μια πόλη Πανεπιστήμιο οδηγεί με 70 000 φοιτητές στα πανεπιστήμια, κολέγια και τους κύκλους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Location address
4 Cours du Medoc
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, 33000 FR