Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το σχολείο

Εδώ στο GISMA, είμαστε 100% αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας.

Συνδυάζοντας με επιτυχία τη θεωρία με την πρακτική, το GISMA συμπληρώνει το χάσμα μεταξύ της συμβατικής πανεπιστημιακής μελέτης και των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων της σημερινής παγκόσμιας αγοράς. Οι απόφοιτοι της GISMA έχουν φιλοδοξεί σε τομείς όπως: τραπεζικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, μηχανική, μηχανολογία, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, τεχνολογία πληροφοριών, παροχή συμβουλών και επιχειρηματικές υπηρεσίες.

AMBA-διαπίστευση

Ο Σύνδεσμος ΜΒΑ (AMBA) είναι η διεθνής αμερόληπτη αρχή για την μεταπτυχιακή επιχειρηματική εκπαίδευση, συγκεκριμένα τα MBA (Master of Business Administration), τα DBA (Doctorate of Business Administration) και τα MBM (Masters in Business and Management). Ιδρύθηκε το 1967 και σήμερα πιστοποιεί προγράμματα σε περισσότερες από 200 σχολές επιχειρήσεων σε περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες. Τα προγράμματα MBA που παραδίδονται στο GISMA και από το GISMA είναι διαπιστευμένα από το 2011.

Εξειδίκευση

Οι καθηγητές μας είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι επαγγελματίες, πάντα πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε ακαδημαϊκή συζήτηση, ακόμη και έξω από την τάξη. Η σχολή μας έχει πολυετή εμπειρία, τόσο ακαδημαϊκή όσο και βιομηχανική, και κάθε μέλος της ΔΕΠ είναι ειδικός στον αντίστοιχο τομέα, πολλοί με διδακτορικά.

Υποστήριξη καριέρας

Εξασφαλίζουμε ότι οι σπουδαστές μας συμμετέχουν σε όσο το δυνατόν χειρότερη εμπειρία και πού είναι καλύτερα να το κάνουμε από τις δυναμικές πόλεις του Αννόβερου ή του Βερολίνου ; Με εξωτερικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και υποστήριξη του Κέντρου Σταδιοδρομίας που διατίθεται τόσο στους φοιτητές όσο και στους αποφοίτους της GISMA, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για τους μαθητές μας να κατανοήσουν πώς λειτουργεί ο κόσμος εργασίας.

Επιπλέον, οι διεθνείς πτυχιούχοι πτυχιακών προγραμμάτων στη Γερμανία επιτρέπεται να παραμείνουν στη χώρα για 18 μήνες για να αναζητήσουν απασχόληση ή να επιδιώξουν ανεκτίμητες ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας.

Τοποθεσία

Τα πανεπιστήμια του GISMA βρίσκονται στην καρδιά του Αννόβερου και του Βερολίνου της Γερμανίας. Πλούσιο σε πολιτισμό και ιστορία, με πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες, το Ανόβερο και το Βερολίνο είναι σπουδαία μέρη για να μελετήσετε το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα ή ένα εκτελεστικό επιχειρηματικό πρόγραμμα. Με πολλές εταιρείες γύρω σας για να προσφέρετε την ευκαιρία για επαγγελματική εμπειρία, υπάρχει επίσης μια πληθώρα αξιοθέατα και παροχές που σας κρατούν διασκεδαστικά τα σαββατοκύριακα.

Διεθνής προσφυγή

Παρόλο που η GISMA βρίσκεται στη Γερμανία, τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά - η πρώτη γλώσσα στον κόσμο όταν πρόκειται για επιχειρήσεις. Οι διεθνείς φοιτητές MBA μπορούν να επωφεληθούν από την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα γερμανικής γλώσσας στο πλαίσιο της πορείας τους χωρίς επιπλέον κόστος. Η κατοχή των απαραίτητων γλωσσικών δεξιοτήτων θα τους επιτρέψει να αναζητήσουν ευκαιρίες απασχόλησης στη Γερμανία ή αλλού στην Ευρώπη. Οι απόφοιτοι προέρχονται από 60 διαφορετικές χώρες και οι μαθητές μας διδάσκονται από καθηγητές από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.

Το όραμά μας

Το όραμά μας μεταφέρει αυτό που αντιπροσωπεύει το GISMA Business School, καθορίζει τις αξίες μας και βοηθά στη διαφάνεια, επιτρέποντάς σας να καταλάβετε τι ακριβώς κάνουμε και γιατί, καθώς και τι πρέπει να προσφέρουμε.

Αποστολή

 • Το GISMA εκπαιδεύει τα άτομα να είναι υπεύθυνα μέλη της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας.
 • Το GISMA αντιπροσωπεύει πρακτική και εμπνευσμένη εκπαίδευση διαχείρισης στο υψηλότερο ακαδημαϊκό επίπεδο που επιτρέπει στους μαθητές να ασχολούνται με τη δια βίου μάθηση.
 • Η GISMA συνεργάζεται με ένα δίκτυο οργανισμών που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο και υποστηρίζει την επιχειρηματική κοινότητα στη διεργασία διεθνοποίησης της προετοιμάζοντας διεθνείς σπουδαστές για τη γερμανική οικονομία και όλους τους σπουδαστές για τη διεθνή οικονομία.

Οραμα

Σχολή Επιχειρήσεων GISMA:

 • Δουλεύει για να γίνει το πιο διεθνές σχολείο επιχειρήσεων στη Γερμανία, αποτιμώντας την υψηλή ποικιλομορφία μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων, του προσωπικού και των εταίρων συνεργασίας.
 • Θεωρείται ότι είναι σχολείο για τις επιχειρήσεις και τους εργοδότες, δημιουργώντας παγκόσμιες ιδέες, προσαρμόζοντάς τις στις τοπικές συνθήκες και αντίστροφα.
 • Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των ατόμων σε αποτελεσματικούς παράγοντες αλλαγής τόσο για τη γερμανική όσο και για τη διεθνή οικονομία.
 • Γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην εκπαίδευση και τον εταιρικό τομέα, εφαρμόζοντας ποικίλες απόψεις βέλτιστης πρακτικής για να μεγιστοποιήσει την ετοιμότητα των φοιτητών να ενταχθούν στον επιχειρηματικό κόσμο.
 • Αντιμετωπίζει τις προκλήσεις ενός ανταγωνιστικού περιβάλλοντος της αγοράς που έχει σχέση με τους πελάτες και διακριτικό χαρακτήρα έναντι των ανταγωνιστών.
 • Παρέχει μια σύγχρονη υποδομή και ένα εμπνευσμένο μαθησιακό περιβάλλον που αντικατοπτρίζει το μοναδικό χαρακτήρα μιας σχολής επιχειρηματικών υπογραφών.

Εκπαίδευση στο GISMA Business School:

 • Συγχωνεύει επιχειρηματική εμπειρία και πρακτική με τον ακαδημαϊκό χώρο και τη θεωρία μέσω εξατομικευμένης, βιωματικής και διαδραστικής μάθησης.
 • Επιδιώκει την ανάπτυξη ενός νέου τύπου επιχειρηματικού ηγέτη, αποτιμώντας τον ρόλο των επιχειρήσεων στην κοινωνία, την εταιρική βιωσιμότητα, την ηθική ευαισθητοποίηση και τα συμφέροντα των ενδιαφερομένων ·
 • Αυξάνει τις γνώσεις για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά (STEM) και γεφυρώνει φυσικές και κοινωνικές επιστήμες σε υβριδικές μορφές.
 • Εφαρμόζει μικτή μάθηση και ψηφιακές τεχνολογίες για να συμπληρώσει τις ανθρώπινες ικανότητες και κατανοεί πώς η ψηφιακή διαταραχή αλλάζει την ανθρώπινη κατάσταση.
 • Βασίζεται σε ένα φιλελεύθερο πλαίσιο τέχνης και ενσωματώνει μια προσέγγιση που βασίζεται στην ανθρωπότητα και παραμένει προσαρμοσμένη και αντιδραστική σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.
 • Οι μαθησιακές γνώσεις και οι δεξιότητες επικοινωνίας στο προσκήνιο επιτρέπουν στους μαθητές με ρητορικές και δεξιότητες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες να συναντούν διαπροσωπικές και διαπολιτισμικές προκλήσεις.

Αξίες

Για την εκπλήρωση των στόχων της, το GISMA έχει τις ακόλουθες αξίες:

Ποικιλία

 • Αξιολογούμε έντονα την πολυμορφία στο περιβάλλον, τις ιδέες, τα δυνατά σημεία, τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες των μαθητών, των διδασκόντων και του προσωπικού μας

Αλλαγή

 • Πιστεύουμε ακράδαντα στη θετική δύναμη της αλλαγής ως μοχλό συνεχούς βελτίωσης και καινοτομίας.

Ηθική

 • Δημιουργούμε ένα περιβάλλον ειλικρίνειας, διαφάνειας και εμπιστοσύνης και διατηρούμε τους εαυτούς μας και τους σπουδαστές μας με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής συμπεριφοράς.

Υπεροχή

 • Είμαστε αφοσιωμένοι στην αριστεία σε όλες τις προσπάθειές μας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Arden courses at GISMA

Μάθετε μια σειρά βασικών δεξιοτήτων μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης στατιστικών στοιχείων και της διερμηνείας μεγάλων σειρών δεδομένων, με αυτό το πρόγραμμα ... [+]

MSc Data Analytics και Marketing

Μάθετε μια σειρά βασικών δεξιοτήτων μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης στατιστικών στοιχείων και της διερμηνείας μεγάλων σειρών δεδομένων, με αυτό το πρόγραμμα να παραδίδεται και να χορηγείται από το Πανεπιστήμιο Arden.

Όλο το περιεχόμενο εγκρίνεται από το Chartered Institute of Marketing (CIM), το οποίο σημαίνει ότι θα μελετήσετε τα πιο σχετικά θέματα - και μπορείτε να προσθέσετε ακόμη μεγαλύτερη αξία στο πτυχίο σας υποβάλλοντας τις αξιολογήσεις σας στο CIM.... [-]

Γερμανία Berlin
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες των μεγάλων προσφορών δεδομένων. Η απόκτηση αυτών των βασικών γνώσεων θα σ ... [+]

MSc Data Analytics και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων

Το Big Data πρόκειται να ανέλθει σε 102 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2019 σύμφωνα με έρευνα της IDC, πράγμα που σημαίνει ότι οι οργανώσεις θα χρειαστούν ειδικούς αναλυτές για να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν.

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες μεγάλων προσφορών δεδομένων. Η απόκτηση αυτής της βασικής γνώσης θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε μεθόδους επεξεργασίας δεδομένων για να ενημερώσετε τις επιχειρηματικές αποφάσεις σας και να διασφαλίσετε ότι τα πληροφοριακά σας συστήματα της εταιρείας είναι ευθυγραμμισμένα με επιχειρηματικούς στόχους και στρατηγικές. Θα μελετήσετε στη Γερμανία, τη δημοφιλέστερη επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη. Η Γερμανία αναγνωρίζεται για την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση της... [-]

Γερμανία Berlin
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Η λήψη αυτού του προγράμματος θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε και να παραδώσετε διεθνή έργα. Θα αποκτήσετε επίσης δεξιότητες για την αποτελεσματική ανάλυση δ ... [+]

MSc Διαχείριση Έργων

Η λήψη αυτού του προγράμματος θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε και να παραδώσετε διεθνή έργα. Θα αποκτήσετε επίσης δεξιότητες για την αποτελεσματική ανάλυση δεδομένων και τη χρήση τους για βελτιωμένο σχεδιασμό.

Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης διαπιστευμένο από την Ένωση για τη Διαχείριση Έργων (APM), η οποία είναι ο μεγαλύτερος επαγγελματικός οργανισμός πιστοποίησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.... [-]

Γερμανία Berlin
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Αναπτύξτε τις δεξιότητες για τη δημιουργία, το σχεδιασμό και τη διαχείριση αποτελεσματικών διαδικασιών ασφάλειας ΤΠ για επιχειρήσεις με αυτό το μάθημα, το οποίο σχεδιάστη ... [+]

MSc Διαχείριση Ασφάλειας Πληροφοριών

Αναπτύξτε τις δεξιότητες για τη δημιουργία, το σχεδιασμό και τη διαχείριση αποτελεσματικών διαδικασιών ασφάλειας ΤΠ για επιχειρήσεις με αυτό το μάθημα, το οποίο σχεδιάστηκε, παραδόθηκε και απονεμήθηκε από το Πανεπιστήμιο Arden. Θα μάθετε πώς να συμβαδίσετε με τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο πληροφορικής και να αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες που θα σας δώσουν ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε επιχείρηση.... [-]

Γερμανία Berlin
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Το MSc International Marketing καλύπτει βασικές πτυχές της διαχείρισης του μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ και των επικοινωνιών σε π ... [+]

MSc Διεθνές μάρκετινγκ

Το MSc International Marketing καλύπτει βασικές πτυχές της διαχείρισης του μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ και των επικοινωνιών σε παγκόσμια κλίμακα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τη βιομηχανία μάρκετινγκ και θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ενισχύσετε την καριέρα σας σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε και απονεμήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νόμου και παραδόθηκε στο GISMA στην πανεπιστημιούπολη του στο Βερολίνο. Γλώσσες γερμανικών αρχαρίων για όλους τους μαθητές. Ευέλικτα σχέδια πληρωμών διαθέσιμα!... [-]

Γερμανία Berlin
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Η MSc Corporate Financial Management έχει σχεδιαστεί για όσους ακολουθούν καριέρα στον χρηματοοικονομικό κόσμο, όπως η τραπεζική, η εταιρική χρηματοδότηση, η προσωπική χρ ... [+]

MSc Εταιρική Οικονομική Διαχείριση

Η MSc Corporate Financial Management έχει σχεδιαστεί για όσους ακολουθούν καριέρα στον χρηματοοικονομικό κόσμο, όπως η τραπεζική, η εταιρική χρηματοδότηση, η προσωπική χρηματοδότηση και η λογιστική. Με το GISMA, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις πρακτικές δεξιότητές σας, παράλληλα με τη λήψη τυπικών προσόντων.

Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε και απονεμήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νόμου και παραδόθηκε στο GISMA στην πανεπιστημιούπολη του στο Βερολίνο. Γλώσσες γερμανικών αρχαρίων για όλους τους μαθητές.... [-]

Γερμανία Berlin
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Το MSc Leadership και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει σχεδιαστεί και απονεμηθεί από το Πανεπιστήμιο του Νόμου και παραδίδεται στην πανεπιστημιούπολη GISMA στο Βερολί ... [+]

MSc Ηγεσία και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Το MSc Leadership και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει σχεδιαστεί και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Νόμου και παραδίδεται στην πανεπιστημιούπολη του GISMA στο Βερολίνο. Το περιεχόμενο αυτού του προγράμματος σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Μελετώντας το MSc Leadership και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, θα έχετε τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να εργαστείτε στον συνεχώς δυναμικό κόσμο του Ανθρώπινου Δυναμικού. Δωρεάν γερμανικά μαθήματα αρχαρίων για όλους τους μαθητές.... [-]

Γερμανία Berlin
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Το μάθημα MSc Global Accounting έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να αναπτύξουν την κατανόηση της λογιστικής σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Με έντονη έμφαση στην απασχολησιμότη ... [+]

Το μάθημα MSc Global Accounting έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να αναπτύξουν την κατανόηση της λογιστικής σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Με έντονη έμφαση στην απασχολησιμότητα, το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν αριθμητικό υπόβαθρο και θέλουν να προχωρήσουν ή να μεταβούν σε μια σταδιοδρομία στον τομέα.

Το πρόγραμμα παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις για να γίνει ένας ικανός και αποτελεσματικός επαγγελματικός λογιστικός επαγγελματίας, επιτρέποντάς σας να πάτε πάνω και πέρα από τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας. Επιπλέον, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με επαγγελματικούς φορείς και εργοδότες, καθώς και να αναλαμβάνουν επιχειρηματικές δραστηριότητες, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω την απασχολησιμότητα μετά την αποφοίτηση.... [-]

Γερμανία Berlin
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Το πρόγραμμα MSc Strategic Business Management καλύπτει τις θεμελιώδεις έννοιες της επιχειρηματικής στρατηγικής και της διαχείρισης των επιδόσεων. Το πρόγραμμα αυτό παρέχ ... [+]

MSc Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα MSc Strategic Business Management καλύπτει τις θεμελιώδεις έννοιες της επιχειρηματικής στρατηγικής και της διαχείρισης των επιδόσεων. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους πτυχιούχους τις δεξιότητες για να αναπτύξουν και να κατανοήσουν πώς να διαχειριστούν εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Αυτό το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και απονεμήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νόμου και παραδόθηκε στο GISMA στην πανεπιστημιούπολη του στο Βερολίνο. Δωρεάν γερμανικά μαθήματα αρχαρίων για όλους τους μαθητές.... [-]

Γερμανία Berlin
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arden courses at GISMA

Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο με αυτό το μεταπτυχιακό δίνοντας σας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να φτάσετε σε ένα διευθυντικό επίπεδο στο ... [+]

Διαχείριση Μηχανικών MSc

Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο με αυτό το μεταπτυχιακό δίνοντας σας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να φτάσετε σε ένα διευθυντικό επίπεδο στον τομέα της μηχανικής. Θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε με επιτυχία τα καθημερινά έργα καθώς και μακροπρόθεσμες, σύνθετες πρωτοβουλίες, όπως η εξασφάλιση της διαχείρισης της ποιότητας, της βιωσιμότητας και της αλυσίδας εφοδιασμού.... [-]

Γερμανία Berlin
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Berlin, Berlin, Γερμανία