Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με περίπου 11.000 φοιτητές, η Σχολή Οικονομικών και Νομικών του Βερολίνου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά κέντρα κατάρτισης για νέους διευθυντές στη Γερμανία. Εντυπωσιάζει με μεγάλη πρακτική σημασία, υψηλά πρότυπα ποιότητας και ισχυρό διεθνή προσανατολισμό.

Η Επαγγελματική Σχολή Βερολίνου - το ινστιτούτο περαιτέρω εκπαίδευσης του HWR Berlin - συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο του πανεπιστημίου με διεθνή και πρακτικά μαθήματα συνεχούς μάθησης.


Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της εκπαίδευσης

Το 1992, η Σχολή Οικονομικών και Νομικών του Βερολίνου, μαζί με τα βρετανικά πανεπιστήμια-εταίρους, ξεκίνησε την κατάρτιση στελεχών σε διεθνές επίπεδο. Ήταν ένας από τους πρώτους παρόχους MBA στη Γερμανία. Εκτός από το διεθνώς αναγνωρισμένο Βερολίνο MBA, το Βερολίνο Επαγγελματικό Σχολείο σήμερα προσφέρει επίσης άλλα προγράμματα γερμανικής και αγγλικής γλώσσας. Με την προσφορά της, απευθύνεται σε ειδικούς και στελέχη επιχειρήσεων και διοίκησης.

97991_97893_HWRBerlinCampus.jpg


Διάφορες προσφορές και ατομική υποστήριξη

Με το ποικίλο φάσμα του περιεχομένου της μελέτης και των μορφών της, το Επαγγελματικό Σχολείο του Βερολίνου ανταποκρίνεται στις ατομικές απαιτήσεις των έμπειρων και εργάσιμων φοιτητών του. Κάθε πρόγραμμα έχει τη δική του ομάδα μελέτης, η οποία προσωπικά φροντίζει τους φοιτητές, τους συμβουλεύει και τους συμβουλεύει τόσο επαγγελματικά όσο και οργανωτικά. Με εκτεταμένες δραστηριότητες στον τομέα της "Καριέρας"


Διεθνές δίκτυο

Περισσότεροι από 3.000 απόφοιτοι από περισσότερες από 70 χώρες έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές τους στο Επαγγελματικό Σχολείο του Βερολίνου. Ολοκληρωμένα ταξίδια μελετών στα διεθνή πανεπιστήμια-εταίρους στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία καθιστούν δυνατή την εμπειρία της διεθνοποίησης της Επαγγελματικής Σχολής του Βερολίνου πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη.


Κοντά στην πρακτική

Ταυτόχρονα, όλα τα προγράμματα παρέχουν άφθονες ευκαιρίες για ανταλλαγή με επαγγελματίες. Το δίκτυο των αναγνωρισμένων εταίρων από τη βιομηχανία και την επιστήμη είναι γεωγραφικά και βιομηχανικά. Είτε οι επισκέψεις της εταιρείας, οι εκδρομές, οι διαλέξεις επισκεπτών ή οι εργασίες του έργου, οι διασυνδέσεις με την επαγγελματική πρακτική είναι πολλαπλές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Berlin School of Economics & Law

Το μάστερ μαθήματα κινεζικής-ευρωπαϊκών οικονομικών και επιχειρηματικών σπουδών είναι ένα διαπολιτισμικό πρόγραμμα σπουδών στο οποίο οι μαθητές αποκτούν βασικές γνώσεις σ ... [+]

Το μάστερ μαθήματα κινεζικής-ευρωπαϊκών οικονομικών και επιχειρηματικών σπουδών είναι ένα διαπολιτισμικό πρόγραμμα σπουδών στο οποίο οι μαθητές αποκτούν βασικές γνώσεις σχετικά με τις οικονομικές και οικονομικές σχέσεις της Κίνας και της Ευρώπης. Αυτό περιλαμβάνει την εξέταση συγκεκριμένων πτυχών του εγχώριου εμπορίου και των χρηματοοικονομικών ροών, καθώς και την κατανόηση των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών των δύο γεωπολιτικών περιοχών.... [-]

Γερμανία Βερολίνο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Berlin School of Economics & Law

Η M. Sc. Η Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα διεθνώς προσανατολισμένο πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης. Βασιζόμενη στη γνώση των βασικών εννοιών, θεωριών και εφαρμογών ... [+]

Το M.Sc. Η Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα διεθνώς προσανατολισμένο πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης. Βασιζόμενη στη γνώση των βασικών εννοιών, θεωριών και εφαρμογών της διοίκησης επιχειρήσεων, αναπτύσσεται μια βαθύτερη κατανόηση της διαχείρισης σε διεθνή εταιρικά πλαίσια. Τόσο οι στρατηγικές όσο και οι επιχειρησιακές πτυχές εξετάζονται - και όσο το δυνατόν πιο πρακτικές.... [-]

Γερμανία Βερολίνο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Berlin School of Economics and Law IMB Institute of Management Berlin
Address
Berlin School of Economics & Law Badensche Strasse 52
10825 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 30 308771262