BTK University of Art & Design

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Βερολίνο Τεχνικό Λύκειο Τεχνών (BTK) είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο, ιδιωτικό κολέγιο Σχεδιασμού στο Βερολίνο. Ο επτά εξάμηνο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα Bachelor of Arts (BA) και προσόντα για την πρωτοποριακή εργασία στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης.

&nbsp

&nbsp

Στο κέντρο του Βερολίνου - κυριολεκτικά

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά στην BTK από την πλατεία Πότσνταμ, ακριβώς στο ζωντανό δημιουργικό κέντρο του Βερολίνου και πολύ κοντά σε διάσημα μουσεία, θέατρα, κλαμπ και γκαλερί, την Εθνική Βιβλιοθήκη και η Φιλαρμονική του Βερολίνου.

&nbsp

&nbsp

Μια διεπιστημονική μελέτη

Η ψηφιοποίηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης έχει κάνει τη δουλειά του σχεδιαστή και περισσότερο ποικίλος και απαιτητικό.Περιεχόμενο για την τηλεόραση, πρέπει να είναι σχεδιασμένα διαφορετικά από ό, τι για το Διαδίκτυο, τα έντυπα μέσα και κινητά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ένα βασικό προσόν είναι σήμερα είναι η οργάνωση σύνθετων πληροφοριών και την καθιστούν έναν ελκυστικό τρόπο να ζήσετε. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε την πληθώρα των οπτικών, με βάση την εικόνα της έκφρασης για την εκπροσώπηση του περιεχομένου έξυπνα και τα χρηστά ήθη.

&nbsp

Η μελέτη στα μεσολαβεί BTK cross-media γνώση. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να δημιουργικά, αναλυτικά και επιστημονικής σκέψης. Τεχνών, του πολιτισμού και της τεχνολογίας καθώς και των μέσων ενημέρωσης και τις θεωρίες του παιχνιδιού αντίληψη ως προτάσεις για νέο σχεδιασμό και την επικοινωνία αποτελεί ένα κεντρικό ρόλο στο πρόγραμμα σπουδών.Εδώ οι μαθητές μας θα πρέπει να ενθαρρυνθούν να αναπτύξουν την εμπειρία του σχεδιασμού τους σε ατομική, διεπιστημονική και σε στενή επαφή με την πρακτική για τους μελλοντικούς τομείς δραστηριότητας επικοινωνιακής πνεύμα, αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει την αντίληψη και τον πειραματισμό.

&nbsp

&nbsp

Κλείστε την επαφή με την πρακτική

Γι 'αυτό σε επαφή με ομολόγους τους από την τακτική της εταιρείας είναι η ανταλλαγή στην επιχείρηση καθώς και η συμμετοχή των εξωτερικών εμπειρογνωμόνων στη διδασκαλία διεπιστημονικών διαλέξεων και εκδηλώσεων. Η προσωπική αλληλεπίδραση με τους μαθητές, ως συμβολή στην ανάπτυξη των δημιουργικών προσωπικοτήτων χαρακτήρισε την εκπαίδευση καθώς και την ολοκλήρωση της πλήρους και μερικής απασχόλησης των εκπαιδευτικών στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των υφιστάμενων προγραμμάτων.Οι καθηγητές και λέκτορες είναι όλα ενεργά στην έρευνα και την πρακτική και εμπεριέχουν μια διεπαφή για μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης.

&nbsp

&nbsp

Ευθυγραμμιστεί με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς εργασίας

Από τον Οκτώβριο του 2010, η BTK ένα επεκτάθηκε και αναδιαρθρώθηκε πτυχιακό πρόγραμμα (ΒΑ), με τα μαθήματα στο σχεδιασμό κίνηση, αλληλεπίδραση Σχεδίαση, φωτογραφία και επικοινωνία: προσαρμοσμένα στις προφίλ του δημιουργικού αγορά εργασίας.

&nbsp

&nbsp

Η αναγνώριση των ακαδημαϊκών επιτευγμάτων

Σε γενικές γραμμές, ο στόχος της αριστείας διδασκαλίας σε BTK, για τους οποίους το Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων για τη γερμανική Ανώτατη Εκπαίδευση, το ίδρυμα.Η διδασκαλία με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα ECTS (ECTS = Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών), κάποιες μελέτες στην BTK να αναγνωρίζεται από οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο.

&nbsp

Όλες οι μελέτες είναι εγγεγραμμένοι για το καλοκαίρι και χειμερινό εξάμηνο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master In Design - δωμάτια μέσα μαζικής ενημέρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Γερμανία Berlin Αμβούργο Iserlohn +1 περισσότερα

Από το χειμερινό εξάμηνο 2012/2013, η BTK προσφέρει πρόγραμμα σπουδών του πλοιάρχου "Master Σχεδιασμός χώρους / μέσα μαζικής ενημέρωσης» για. Απευθύνεται σε υποψήφιους πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη επαγγελματική κατάρτιση ως [+]

Master of Arts (MA) στο Design - Έσω δωμάτια Από το χειμερινό εξάμηνο 2012/2013, η BTK προσφέρει πρόγραμμα σπουδών του πλοιάρχου "Master Σχεδιασμός χώρους / μέσα μαζικής ενημέρωσης» για. Απευθύνεται σε υποψήφιους πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη επαγγελματικής κατάρτισης, ως πανεπιστημιακού πτυχίου (210 ECTS) έχουν ολοκληρωθεί σε ένα σχεδιασμό ή τα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών *. Το δωμάτιο και μέσων εγγραφής και απεικόνισης είναι κεντρικά θέματα τουλάχιστον από την Αναγέννηση καλλιτεχνική και δημιουργική εργασία. Με τα ψηφιακά μέσα, άνοιξε σήμερα μια μυριάδα των ευκαιριών για να εξερευνήσετε αυτό το συναρπαστικό νέο θέμα. Σε μια όλο και μεγαλύτερη κινητικότητα της κοινωνίας, στην οποία οι έννοιες του «χώρου» και «εξ αποστάσεως» πρέπει να επαναπροσδιοριστεί σήμερα κινείται μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω από την επικοινωνία και την παρουσίαση των πληροφοριών, των εμπορικών σημάτων και εμπειριών σε εικονικές και πραγματικές, καθώς και ιδιωτικών και δημόσιων χώρων , Με το λογισμικό εντοπισμού κίνησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονόκλινα δωμάτια, κτιρίων ή τοπίων επικαλύπτονται με πρόσθετες πληροφορίες ή να κάνετε νέα εμπειρία μέσα από προβολές των ψηφιακών visuals. 3D προγραμμάτων καθιστούν δυνατή την παραγωγή εντελώς νέους κόσμους με τα δικά τους αντικείμενα και τους νόμους. Ψηφιακές τεχνικές απεικόνισης επιτρέπουν στο σχεδιαστή, αόρατο δεδομένων (δωμάτια) για να γίνει πιο κατανοητό και στερεοσκοπική 3D οθόνες αντιμετωπίζουν σήμερα στις ταινίες και παιχνίδια στον υπολογιστή σε ένα νέο βραχίονα. Ένα μιλά για «εκτεταμένα» «εικονικό» και «αφηρημένη» δωμάτια, τα οποία αποτελούν το αντικείμενο της δημιουργικής αντιπαράθεσης στις εγκαταστάσεις, την σκηνογραφία, την αρχιτεκτονική / εσωτερικό σχεδιασμό, σε συστήματα ελέγχου,... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Bernburger Str. 24–25
Berlin, Βερολίνο Περιφέρεια, D–10963 DE DE
Διεύθυνση τοποθεσίας
Museumstr. 39
Hamburg, 22765 DE
Διεύθυνση τοποθεσίας
Reiterweg 26b
Iserlohn, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, D-58636 DE