Brandenburgische Technische Universität - Cottbus - Senftenberg

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια νέα ώθηση για την BTU Cottbus-Senftenberg

Ο Πανεπιστήμιο του Βρανδεμβούργου Τεχνολογίας Cottbus-Senftenberg με περίπου 10.000 φοιτητές, το δεύτερο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο και το μόνο τεχνικό πανεπιστήμιο του Βρανδεμβούργου. Μπορείτε επιτυγχάνεται με πολλά προγράμματα σπουδών, όχι μόνο στην περιοχή και στη Γερμανία, αλλά και τη διεθνή αναγνώριση. Συνεργασία για τη μελέτη, λειτουργεί με συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στο σπίτι και στο εξωτερικό. Επίσης, στην έρευνα που συνεργάζεται με άλλα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, με τις περιφερειακές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και μεγάλες παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Ο BTU Cottbus-Senftenberg είναι (FH) αναδειχθεί ως ένα νέο θεμέλιο από τη συγχώνευση του Βρανδεμβούργου Μετσόβιο Πολυτεχνείο Cottbus και την Hochschule Lausitz σε Senftenberg. Η βάση για αυτό είναι ο νόμος για την αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Λουσατία. Cottbus, Cottbus χωριό-Saxon και Senftenberg είναι οι θέσεις του πανεπιστημίου.

Τα πάντα κάτω από μια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη, το νέο Πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης μελέτες με δεξιότητες σχετικές με την εφαρμογή και τα κατάλληλα προσόντα για Bachelor και Master. Αυτός ο συνδυασμός με πανεπιστημιακά προγράμματα ανοίγει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για τη μελέτη και το σχεδιασμό των επιμέρους μελέτη βιογραφία. Διευκολύνει τους μαθητές η διαπερατότητα μέσα από την αποφοίτηση. Η καλή ποιότητα των συνθηκών μελέτης στο σύνολό της είναι, επίσης, οφείλεται σε ευνοϊκή αναλογία μαθητή-δασκάλου και εξαιρετικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Στις απόφοιτοι Μελέτη περιμένει άνω του μέσου όρου ευκαιρίες απασχόλησης.

Συνέχεια και αξιοπιστία

Οι μαθητές που έχουν αρχίσει τις σπουδές τους στα θεσμικά όργανα της προκατόχου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα χωρίς να αποσκοπούν. Θα εγγράφονται σύμφωνα με το νέο πανεπιστήμιο. Το ακαδημαϊκό προσωπικό του BTU Cottbus ως Hochschule Lausitz είναι (FH), σύμφωνα με το προσωπικό δίκαιο του νεοσύστατου Βρανδεμβούργου Τεχνικό Πανεπιστήμιο Cottbus-Senftenberg.

Ανάπτυξη προγραμμάτων και δομών

Η BTU Cottbus-Senftenberg διατηρεί τις υπάρχουσες σχολές. Μπορείτε 2014 αναδιατάξετε τη δομή του ανεμιστήρα και προγράμματα σπουδών, καθώς και την εσωτερική δομή του για το μέλλον, μέχρι το τέλος του έτους. Ο στόχος είναι, σε γενικές γραμμές διεπιστημονική και διεθνή προσανατολισμό για την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών ανάλογα με τις ανάγκες και την ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας εξακολουθούν να τονίσει περαιτέρω τις ανησυχίες των φοιτητών στο κέντρο και να βελτιώσει τις δυνατότητες της έρευνας. Ο στόχος είναι επίσης να αυξήσει το προφίλ του BTU Cottbus-Senftenberg στη δομή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Βραδεμβούργο και πέρα ​​να εξαλείψουμε την εσωτερική και τη διεπιστημονική συνεργασία και τη δικτύωση. Για το Πανεπιστήμιο των λεγόμενων «σχολεία» θα παρουσιάσει τις νέες δομές πρέπει ο καθένας για πτυχία του πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό, περιλαμβανομένων των διδακτορικών σπουδών για την έρευνα και την εκπαίδευση και την τεχνολογία μεταφοράς της ευθύνης.

Όξυνση των προφίλ θέσης

Για τις θέσεις τους στο Cottbus, Cottbus-Sachsendorf και σε Senftenberg BTU θα αυξήσει το αντίστοιχο προφίλ και την ανάπτυξη. Αυτό ισχύει, για το ευρύ φάσμα των μαθημάτων μηχανικής και για την επιστημονική ή τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις μελέτες. Επιπλέον, οι περισσότερες μελέτες που έχει συσταθεί και δικτυωθεί με τα υφιστάμενα εντατική θέματα όπως η υγεία και η νοσηλεία σε Senftenberg.

Εξαιρετική έρευνα

Άριστη διδασκαλία θα πρέπει να αντιστοιχεί με εξαιρετική έρευνα, ακόμη και με την επιτυχή μεταφορά γνώσης και τεχνολογίας στην κοινωνία και στην οικονομία στην επιχείρηση, ένα χαρακτηριστικό το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα τεχνικό πανεπιστήμιο ως BTU Cottbus-Senftenberg ιδιαίτερη σημασία. Οι προηγούμενες γυμνάσια θα μπορούσε να έχει ήδη σημαντικές επιτυχίες εδώ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επικεντρωθούμε περαιτέρω διεπιστημονικών ερευνητικών δραστηριοτήτων με σκοπό τη συντονισμένη ερευνητικά προγράμματα και να ενισχύσουν, όπως γίνεται σε cross-σχολή ακαδημαϊκά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να διεξάγει έρευνα κατά την έννοια των υφιστάμενων μικρών και μεγάλων ερευνητικών έργων συνεχιστεί και να αναπτυχθεί σε όλο το πλάτος των κάδων και των πόρων BTU συνεχίζουν να επιτυγχάνουν τα κατάλληλα περαιτέρω έρευνα επιτυχίες σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς εταίρους. Είναι σημαντικό για την προώθηση των νέων επιστημόνων και να αποκτήσουν ερευνητικών έργων με εξωτερική χρηματοδότηση για το πανεπιστήμιο στο διευρυμένο πεδίο εφαρμογής.

Αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων

Ο BTU Cottbus-Senftenberg θα επεκτείνουν τις υπάρχουσες δυνάμεις της με αυτόν τον τρόπο. Αυτό ισχύει για μια άριστη εκπαίδευση, για την εξαιρετική της έρευνας και της μεταφοράς τεχνολογίας και της κατάρτισης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μεταπτυχιακό πρόγραμμα των επιχειρήσεων του νόμου για τις εταιρείες τεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 5 χρόνια October 2017 Γερμανία Cottbus Senftenberg +2 περισσότερα

Οι οικονομολόγοι, μηχανικοί και δικηγόροι εδώ τις απαραίτητες δεξιότητες, ιδίως προκειμένου να ανταποκριθούν στις νομικές και οικονομικές προκλήσεις σε μια εταιρεία τεχνολογίας. Οι μαθητές είναι σε βάθος γνώση του δικαίου των επιχειρήσεων, ιδίως όσον αφορά την σχεδόν σχετικών νομικών θεμάτων που διδάσκονται σε εταιρείες τεχνολογίας. [+]

Με μια ματιά - Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Πρόγραμμα για την Οικονομία επιστήμονες, μηχανικούς και δικηγόρους - περίοδο μελέτης 3 (full-time) ή 5 (μερική απασχόληση) εξάμηνο - μάθημα είναι μερικής απασχόλησης - Εξαιρετικά πρακτική - φήμης σχολή από την έρευνα και την πρακτική - κόστος συμμετοχής € 500 ανά εξάμηνο συν. Δίδακτρα - Βαθμός: Master of Business Δικαίου (MBL) Περιγραφή Ο τομέας της τεχνολογίας νομικές γνώσεις είναι απαραίτητες. Είτε τα πνευματικά δικαιώματα ή συμβάσεις δικαίου, αν η προστασία των οικονομικών και νομικών δεδομένων: Η δραστηριότητα της εταιρείας τεχνολογίας είναι υπεύθυνη για την σχεδόν καθημερινά πριν από εξαιρετικά πολύπλοκα νομικά καθήκοντα της αντιμετώπισης τους εξαρτάται συχνά από την τύχη ολόκληρης της εταιρείας. Η ειδική γνώση δεν απαιτείται για αυτό συνήθως δίνει μόνο επιφανειακά στις παραδοσιακές οικονομικές και μηχανικής μαθήματα. Ακόμη και στην νομική εκπαίδευση να αγνοηθεί αυτές ειδικούς τομείς του δικαίου. Αυτό το κενό θα κλείσει "Δίκαιο Επιχειρήσεων για τις εταιρείες τεχνολογίας" φυσικά. Οι οικονομολόγοι, μηχανικοί και δικηγόροι εδώ τις απαραίτητες δεξιότητες, ιδίως προκειμένου να ανταποκριθούν στις νομικές και οικονομικές προκλήσεις σε μια εταιρεία τεχνολογίας. Οι μαθητές είναι σε βάθος γνώση του δικαίου των επιχειρήσεων, ιδίως όσον αφορά την σχεδόν σχετικών νομικών θεμάτων που διδάσκονται σε εταιρείες τεχνολογίας. Οι καθηγητές είναι υψηλά δασκάλους και καθηγητές πανεπιστημίων της BTU καθώς και καταξιωμένες επαγγελματίες, ειδικά το δικαστικό και το νομικό επάγγελμα. Επαγγελματικούς τομείς δραστηριότητας Κορυφαία θέσεις εργασίας σε εταιρείες τεχνολογίας στους τομείς της ανάπτυξης προϊόντων, τη διαχείριση της ποιότητας, των πωλήσεων, τη διοίκηση, τον έλεγχο, τις συμβάσεις, οικονομικό και φορολογικό δίκαιο, τη διαχείριση των κινδύνων,... [-]

πρόγραμμα μάστερ εγκληματολογικών επιστημών και της μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Γερμανία Cottbus Senftenberg

Ιατροδικαστική είναι η επιστήμη των υλικών αποδεικτικών στοιχείων σε ποινικές διαδικασίες. Ο Πανεπιστήμιο του Βρανδεμβούργου Τεχνολογίας Κότμπους (BTU) προσφέρει από το χειμερινό εξάμηνο 2011/2012 για μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης αμοιβή, την υπηρεσία "Εγκληματολογικών Επιστημών και Μηχανικής» στο. Το πρόγραμμα προσφέρεται στη γερμανική γλώσσα. [+]

Στην αστυνομία υπάρχουν λίγες ιατροδικαστών, οι οποίοι παρέχουν επιστημονικές γνώσεις δικαστήρια τους στο πλαίσιο ποινικών διαδικασιών είναι διαθέσιμες. Επιπλέον, λίγες ιατροδικαστών εργάζονται έξω από την αστυνομία, αν και υπάρχει μεγάλη ανάγκη: στον κλάδο των ασφαλίσεων, τραπεζών και γενικά σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, η επικοινωνία μεταξύ των εμπειρογνωμόνων και των δικηγόρων gesteltet συχνά δύσκολη. Το φαινόμενο αυτό έχει συχνά επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα του δικαστικού συστήματος και οδηγεί σε αδικίες και μειώνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών / -Innen στο δικαστικό σώμα. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για τους δικηγόρους με την εγκληματολογική γνώση και ειδικός ιατροδικαστική δεξιοτήτων στους τομείς του ποινικού δικαίου, ποινικού και αστικού δικαίου. Ιατροδικαστική είναι η επιστήμη των υλικών αποδεικτικών στοιχείων σε ποινικές διαδικασίες. Ο Πανεπιστήμιο του Βρανδεμβούργου Τεχνολογίας Κότμπους (BTU) προσφέρει από το χειμερινό εξάμηνο 2011/2012 για ένα τέλος, μερική απασχόληση Περαιτέρω πορεία της εκπαίδευσης "Εγκληματολογικών Επιστημών και Τεχνολογίας" για. Το πρόγραμμα προσφέρεται στη γερμανική γλώσσα. Πρέπει να παρέχεται στους συμμετέχοντες / -Innen πολύ υψηλές απαιτήσεις. Απαιτεί ειδικές γνώσεις και σημαντική ευθύνη για την επιστημονική γνώση που αναπτύχθηκε. Παρά τις σαφείς ενδείξεις των δικαστηρίων του αποδεικτικού υλικού έχει τεράστια σημασία σε μια δίκη. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ιατροδικαστική έκθεση μπορεί να αποφασίσει για το υπόλοιπο της ζωής ενός ατόμου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε λάτρεις με έναν επαγγελματικά καταρτισμένο ακαδημαϊκό πτυχίο: οι δικαστές, οι δικηγόροι υπεράσπισης, των εισαγγελέων και κριτικούς, το προσωπικό / κατασκευαστές από τις αρχές που έρχονται σε καθημερινή εργασία τους με εγκληματολογικών ερευνών σε επαφή, όπως η αστυνομία, πυροσβεστική υπηρεσία, τα τελωνεία,... [-]

Βίντεο

Studieren mit Perspektive an BTU Cottbus - Senftenberg