Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα πανεπιστήμιο στην καρδιά του Βερολίνου - σε διεθνές και παγκόσμιο δίκτυο

Berlin International - University of Applied Sciences είναι ένα αναγνωρισμένο από το κράτος, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών στο κέντρο του Βερολίνου. Προσφέρουμε μια καινοτόμο, πρακτική και προκλητική εκπαίδευση που ενισχύει τις ακαδημαϊκές, πολιτιστικές και γλωσσικές δυνατότητες των μαθητών μας και τις προετοιμάζει για διεθνή σταδιοδρομία σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Οι φοιτητές και οι υπάλληλοί μας από περισσότερες από 48 χώρες και 5 ηπείρους ενσωματώνουν τον διεθνή προσανατολισμό του πανεπιστημίου μας. Προσφέρουμε ένα διαπολιτισμικό, εμπνευσμένο, ζωντανό και ανοιχτό μυαλό περιβάλλον διαβίωσης και διαβίωσης.

Berlin International - University of Applied Sciences είναι επίσης μέρος ενός αναπτυσσόμενου, διεθνούς πανεπιστημιακού δικτύου που συνδέει κολλέγια, υποκαταστήματα και ακαδημαϊκά κέντρα στο Χονγκ Κονγκ, Κωνσταντινούπολη, Ουάσιγκτον, Ρώμη, Silicon Valley, Τορόντο και Μπατούμι, παρέχοντας πληθώρα ευκαιριών μελέτης και έρευνας Προσφορές ανταλλαγής πρακτικής. Οι μαθητές μας μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε διάφορα προγράμματα Erasmus.

Αγγλικά Προγράμματα Bachelor - Σχεδιασμός και Διοίκηση Επιχειρήσεων

Η γλώσσα διδασκαλίας σε όλα τα προγράμματα σπουδών είναι η αγγλική. Οι σπουδαστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στα αγγλικά μπορούν να προετοιμαστούν για να παρακολουθήσουν ένα αγγλικό-Propaedeuticum. Επιπλέον, τα μαθήματα γλωσσών προσφέρονται ως μαθήματα επιλογής στα πλαίσια των προγραμμάτων σπουδών προκειμένου να αναπτυχθούν γλωσσικές προϋποθέσεις για διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Η ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών μας έχει ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί: Όλα τα προγράμματα έχουν διαπιστευτεί από την διαπιστευμένη κρατική υπηρεσία διαπίστευσης ACQUIN.

Γιατί να σπουδάσετε στο Βερολίνο;

  • Όλα τα προγράμματα στα αγγλικά
  • Εφαρμογή με γνώμονα την πρακτική
  • Συνεργασία σε μικρές ομάδες
  • Μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας

Το όραμά μας

διεθνούς χαρακτήρα

Η διεθνιστικότητα και η διαπολιτισμικότητα αποτελούν κεντρικό στοιχείο του Berlin International - University of Applied Sciences . Στο Βερολίνο - μια από τις σημαντικότερες διεθνείς μητροπόλεις - οι σπουδαστές και οι διδάσκοντες από όλο τον κόσμο μαθαίνουν από κοινού πώς να αντιμετωπίζουν παραγωγικά τις προκλήσεις του ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένου κόσμου μας. Για τους διεθνώς προσανατολισμένους διδάσκοντες και μαθητές μας, τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά σε όλα τα προγράμματα σπουδών. Προκειμένου να βελτιώσουμε περαιτέρω τις διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας των μαθητών μας, προσφέρουμε επιπλέον μαθήματα γλωσσών ως μαθήματα επιλογής. Στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων σπουδών μας είναι και τα μαθήματα Γενικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ABV), στα οποία οι σπουδαστές αποκτούν πρακτικές δεξιότητες σχετικές με την εργασία σε τομείς όπως τεχνικές παρουσίασης, αυτο-οργάνωση και προετοιμασία επιχειρηματικών σχεδίων και σχεδιαστικών εννοιών.

Ένα καινοτόμο πτυχίο

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους φοιτητές μας μια καινοτόμο και πρακτική μελέτη που ενισχύει περαιτέρω τις πολιτισμικές και γλωσσικές τους δεξιότητες. Ένας καλός δείκτης υποστήριξης μέσω ενός μεγάλου αριθμού καθηγητών και προσωπικού μας επιτρέπει την ατομική υποστήριξη και προσωπική συμβουλή των μαθητών μας. Λόγω της αγγλικής και διεπιστημονικής μελέτης, οι σπουδαστές μας αποκτούν εξαιρετικές ευκαιρίες διεθνούς σταδιοδρομίας.

έρευνα

Εκτός από την επικέντρωση στην πρακτική εξάσκηση των φοιτητών μας, το Berlin International - University of Applied Sciences επίσης από άλλα πανεπιστήμια με την εξίσου ισχυρή εστίαση στην αριστεία στην έρευνα. Για το λόγο αυτό, η BAU International Berlin ενσωματώνει ένα ανεξάρτητο ερευνητικό ίδρυμα ακριβώς δίπλα στην ίδρυσή της, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις δύο σχολές. Μέλη του Berlin International - University of Applied Sciences με διεθνείς συναδέλφους και ιδρύματα εταίρους για σύγχρονα ερευνητικά έργα στους τομείς του σχεδιασμού, της οικονομίας και των κοινωνικών επιστημών.

Στοιχεία για το Διεθνές Βερολίνο

  • 48 εθνικότητες σπουδάζουν και διδάσκουν στο Βερολίνο
  • Το 66% των φοιτητών μας είναι διεθνείς και προέρχονται από τέσσερις ηπείρους
  • Το 84% των καθηγητών μας έχουν σπουδάσει ή διδάξει στα διεθνή πανεπιστήμια
  • 100% προσωπική επαφή με καθηγητές και καθηγητές

Γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας

Οι σπουδαστές από 48 χώρες σπουδών στο πανεπιστήμιο. Είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που επιτρέπει στους φοιτητές να σπουδάσουν σε διαφορετικές τοποθεσίες. Επιπλέον, το Διεθνές Πανεπιστήμιο του Βερολίνου επωφελείται από μεγάλο αριθμό συνεργασιών με κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα προσφέρει στους σπουδαστές μοναδικές ευκαιρίες να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία που τους προετοιμάζει για τη σταδιοδρομία τους σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο εργασίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Berlin International - University of Applied Sciences

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Interior Design μεταφράζει το εσωτερικό σχέδιο στο Berlin International - University of Applied Sciences προσφέρει μια σειρά προηγμένων εργα ... [+]

Το πρόγραμμα MA Interior Design στοχεύει να προετοιμαστεί για μια καριέρα στον χωροταξικό σχεδιασμό, ειδικά σε πολύπλοκα, εννοιολογικά και διεπιστημονικά πλαίσια. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα σας προσφέρουμε μια σειρά από εργαλεία για την ανάλυση χώρων, τη σκέψη και το σχεδιασμό σε διαφορετικά περιβάλλοντα και την επιτυχή επικοινωνία των σχεδιαστικών σας εννοιών. Η δημιουργική, κριτική και δομημένη σκέψη, οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, η προσαρμοστικότητα, η διεθνοποίηση, η διεπιστημονική εμπειρία και η διαπολιτισμική ικανότητα έχουν ιδιαίτερη σημασία για το πρόγραμμα.... [-]

Γερμανία Berlin
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
BAU International Berlin - University of Applied Sciences
Address
Salzufer 6
10587 Berlin, Berlin, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 30 81058080