Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δημιουργώντας προστιθέμενη αξία μέσω εμπορικών σημάτων - αυτή είναι η προσφορά εκπαίδευσης της ακαδημίας Brand. Και αυτό είναι ακριβώς που κάνει την ακαδημία Brand ένα πανεπιστήμιο που επιτρέπει στους αποφοίτους της να κάνουν μια επιτυχημένη είσοδο σταδιοδρομίας και μια μακροχρόνια σταδιοδρομία.

Στην ακαδημία Brand , μια διεθνής ομάδα έμπειρων καθηγητών, καθηγητών, ειδικών και επαγγελματιών θα σας διδάξει πώς να σχεδιάσετε, να επικοινωνήσετε, να οργανώσετε και να διαχειριστείτε μάρκες. Πρακτικές και σε μικρές ομάδες σεμιναρίων για να εξασφαλιστεί μια εντατική και προσωπική υποστήριξη.

ιστορία

Ήταν η γοητεία μεγάλων εμπορικών σημάτων που ενέπνευσαν μια ομάδα Γερμανών και Κινέζων φίλων το 2010 για να ιδρύσουν ένα κολέγιο για μάρκες.

Ένας τόπος εκπαίδευσης που συγκεντρώνει και επικεντρώνεται στην κατανόηση της μάρκας με πάθος για την ιστορία της μάρκας, αναγνωρίζοντας ότι η εκπαίδευση και η δημιουργικότητα είναι δύο μέρη ενός άρρητου συνόλου. Και πρέπει να είναι ένα μέρος που συνδέει τους πολιτισμούς στον ευρασιατικό χώρο. Το πανεπιστήμιο γεννήθηκε από αυτή την ιδέα.

Η Ακαδημία Brand ως Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών βρίσκεται στο Markencity Hamburg με θέα στον Έλβα. Είναι το πρώτο πανεπιστήμιο με επίκεντρο τις μάρκες - τον κεντρικό στρατηγικό παράγοντα επιτυχίας για τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες. Οι μάρκες ως ιστορίες που συγκρατούν - τους μαθητές μας ως τους μελλοντικούς εφευρέτες αυτών των ιστοριών.

Η Ακαδημία Μάρκας είναι αναγνωρισμένο από το κράτος ιδιωτικό πανεπιστήμιο με διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Bachelor και Master. Δίνουμε μεγάλη σημασία σε μια κουλτούρα δημιουργικότητας, περιέργειας και κοσμοπολιτισμού. Το πανεπιστήμιο μας είναι ένας χώρος μάθησης που συνδυάζει επιστημονική έρευνα και στενές επαφές με εταιρείες μάρκας στην Ευρώπη και την Ασία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ:

Για έναν συγκλίνοντα κόσμο εκπαιδεύουμε ειδικούς διαπολιτισμικής μάρκας.

Εξειδικευμένες, διεπιστημονικές και πρακτικές εφαρμογές - προσφέρουμε εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση της μάρκας, το σχεδιασμό και την επικοινωνία και την προώθηση της διαπολιτισμικής δικτύωσης με στόχο το στόχο της προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών κατά τη διάρκεια και μετά τις σπουδές τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΡΚΑ

Το Κολλέγιο για μια Καλύτερη Πολιτική Μάρκας στην Ευρασιατική Περιοχή.

Οι αξίες της ακαδημαϊκής μάρκας

Η καθημερινή σκέψη και η δράση μας καθοδηγούνται από δεσμευτικές αξίες:

  • εκτίμηση
  • διάλογος
  • δέσμευση
  • Επαγγελματική αριστεία
  • διαπολιτισμικότητα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Η εκτίμησή μας για τους άλλους ανθρώπους και η στάση μας απέναντί τους είναι θεμελιωδώς θετική - σεβασμός και εκτίμηση της βάσης για μια ευχάριστη και ζωντανή ατμόσφαιρα εκμάθησης και εργασίας.

DIALOG:

Προωθούμε εσωτερικό και εξωτερικό διάλογο - μεταξύ φοιτητών, καθηγητών, καθηγητών, πρακτικών συνεργατών, καθώς και μεταξύ τμημάτων και πολιτισμών. Μέσω της ανταλλαγής και του προβληματισμού, αποκτούμε νέες γνώσεις.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

Απαιτούμε την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό και την πειθαρχία από τους μαθητές μας για τη μεγιστοποίηση των μαθησιακών τους αποτελεσμάτων. Για εμάς, περισσότερο από το επαγγελματικό επίτευγμα μετρά - υποστηρίζουμε κάθε άτομο στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ:

Είμαστε καθοδηγούμενοι από την προθυμία να δώσουμε το καλύτερο και να βρούμε καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να τους προσφέρουν έναν αποτελεσματικό, επιτυχημένο χρόνο σπουδών και μια πολλά υποσχόμενη μελλοντική σταδιοδρομία.

διαπολιτισμικότητα:

Εδώ, οι σπουδαστές από διαφορετικές χώρες καταγωγής εργάζονται αποτελεσματικά μαζί στη διδασκαλία, την έρευνα και τα πρακτικά έργα. Αυτή η διαπολιτισμική ζωή μεταφέρει στους μαθητές μας εμπειρίες και ικανότητες για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική ζωή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Brand Academy – University of Applied Sciences

Στο πρόγραμμα νέας πλοίαρχος Brand Innovation με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, θα μάθετε τι συνιστά ουσιαστικά και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα. Θα κάνετε επίσης τη δ ... [+]

Στο μάθημα Master's Innovation με έμφαση στην Επιχειρηματικότητα

Κατανόηση των ψηφιακών αλλαγών και καινοτομιών, ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών στρατηγικών, εξασφάλιση μακροπρόθεσμης ανάπτυξης - αυτές οι δεξιότητες είναι πολύτιμες. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα μάθετε ποιες μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες μοιάζουν και πώς να δημιουργήσετε μια εταιρεία από μία. Θα ανακαλύψετε διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα και τρόπους χρηματοδότησης μιας εκκίνησης, θα μάθετε να κατανοείτε τους δείκτες οικονομικής επιτυχίας και θα εφαρμόζετε ευέλικτες τεχνικές ανάπτυξης προϊόντων.... [-]

Γερμανία Hamburg
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Brand Academy – University of Applied Sciences

Στο πρόγραμμα του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος Master Innovation με έμφαση στο σχεδιασμό ... [+]

Στο μάθημα Master's Innovation Brand Master με έμφαση στο σχεδιασμό

Τα δημιουργικά μυαλά και οι ψηφιακοί λύτες προβλημάτων έχουν μεγάλη ζήτηση, ειδικά όταν ξέρουν πώς να εφαρμόζουν νέες τεχνολογίες για να δημιουργήσουν κάτι ουσιαστικό. Θα σας διδάξουμε μεθόδους και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καινοτόμες λύσεις και να καταλάβετε τον σύγχρονο ψηφιακό χρήστη.

... [-]
Γερμανία Hamburg
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Brand Academy – University of Applied Sciences

Σε ψηφιακούς χρόνους, οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν διαρκώς, επομένως η καινοτομία είναι ο πυρήνας των σπουδών σας: ποιες είναι οι διαδικασίες, οι μέθοδοι και οι τεχ ... [+]

Στο μάθημα Master's Innovation Brand Master με έμφαση στο μάρκετινγκ

Ζούμε σε περιόδους συνεχούς αλλαγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο των σπουδών σας. Θα σας διδάξουμε μεθόδους και τεχνικές για να σας βοηθήσουμε να βρείτε καινοτόμες λύσεις, να αναπτύξετε συναρπαστικά προϊόντα και να προσεγγίσετε κοινό-στόχο.

Σε μικρές ομάδες και δημιουργική ατμόσφαιρα, θα εξοικειωθείτε με τις τεχνολογίες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αναπτύξετε σημαντικές, ισχυρές μάρκες στο ψηφιακό τοπίο.... [-]

Γερμανία Hamburg
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Address
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 40 380893560