Brand Academy University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

WELCOME TO THE ACADEMY BRAND

  • Το Διεθνές Πανεπιστήμιο για τα εμπορικά σήματα Δημιουργία προστιθέμενης αξίας μέσω εμπορικών σημάτων - που είναι ό, τι μαθήματα της Ακαδημίας Μάρκα έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν. Και ακριβώς είναι αυτό που κάνει το Brand Academy ένα πανεπιστήμιο το οποίο επιτρέπει στους αποφοίτους του να ξεκινήσει με επιτυχία στη σταδιοδρομία τους και να πάει μακριά σε αυτές.

Στο μάρκα Ακαδημία θα μάθετε από μια διεθνή ομάδα έμπειρων καθηγητών, καθηγητών, εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες πώς να σχεδιάσουν, να επικοινωνούν, παρόν και διαχείριση εμπορικών σημάτων. Θα μάθετε σε πρακτικές καταστάσεις και σε μικρές ομάδες σεμινάρια, διασφαλίζοντας την εντατική προσωπική υποστήριξη.

ιστορία

Εμπνευσμένο από την γοητεία τους για τις μεγάλες μάρκες, μια ομάδα Γερμανών και Κινέζους φίλους αποφάσισε να ιδρύσει ένα πανεπιστήμιο για το branding, το 2010.

Έχουν προβλεφθεί ένα μέρος της εκπαίδευσης που ενώνει και επικεντρώνεται στη γνώση της μάρκας με ένα πάθος για τις ιστορίες της μάρκας - χωρίς να λησμονούμε ότι η εκπαίδευση και η δημιουργικότητα είναι δύο μέρη ένα αδιαίρετο σύνολο. Ένας τόπος που συγκεντρώνει πολιτισμών από την περιοχή της Ευρασίας. Ήταν από αυτό το σκεπτικό το οποίο το πανεπιστήμιο γεννήθηκε.

Categorised ως ένα πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών, η μάρκα Ακαδημία έχει θέα στον ποταμό Έλβα στο Αμβούργο - η ίδια μια πόλη των εμπορικών σημάτων. Είναι το πρώτο πανεπιστήμιο για να επικεντρωθεί σε μάρκες - κεντρική στρατηγική επιτυχία παράγοντα σε εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Μάρκες είναι συναρπαστικές ιστορίες - και οι μαθητές μας είναι οι μελλοντικοί συντάκτες αυτών των ιστοριών.

Η Ακαδημία Brand είναι μια κυβέρνηση-αναγνωρισμένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένο μαθήματα πτυχίο Bachelor και Master.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση σε μια κουλτούρα δημιουργικότητας, την περιέργεια και την ευρύτητα πνεύματος. πανεπιστήμιο μας είναι ένα μέρος της μάθησης που συνδυάζει την επιστημονική έρευνα και τη στενή συνεργασία με το brand-name εταιρείες στην Ευρώπη και την Ασία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Μάρκα:

Ερευνούμε, να αναπτύξουν και να διδάξουν μάρκες.

Εφαρμογή προσανατολισμό, διεπιστημονικό και πρακτικά με βάση - έχουμε διδάξει τη γνώση της διαχείρισης της μάρκας, το σχεδιασμό και την επικοινωνία, και την προώθηση της διαπολιτισμικής, με στόχο τη δικτύωση για να βοηθήσει τους μαθητές μας να αναπτύξουν προσωπικά κατά τη διάρκεια και μετά τις σπουδές τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ BRAND

Διεθνές κέντρο αρμοδιότητα στον τομέα των εμπορικών σημάτων με έμφαση στην Ευρασία.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ BRAND

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και ενεργούμε καθοδηγείται από ένα σύνολο δεσμευτικών τιμών:

  • Εκτίμηση
  • Διάλογος
  • Δέσμευση
  • επαγγελματική αριστεία
  • διαπολιτισμικότητα

ΕΚΤΊΜΗΣΗ:

Πρέπει πάντα να υιοθετήσουν μια θετική στάση απέναντι και την αξία των άλλων ανθρώπων? σεβασμό και την αναγνώριση αποτελούν τη βάση για μια ευχάριστη και ζωντανή ατμόσφαιρα της μάθησης και της εργασίας.

ΔΙΆΛΟΓΟΣ:

Προωθούμε την εσωτερική και εξωτερική διάλογο μεταξύ των μαθητών, καθηγητές, λέκτορες και πρακτικές των εταίρων, καθώς και μεταξύ των διαφόρων τμημάτων και διαφορετικές κουλτούρες. Μπορούμε να αποκτήσουν νέες γνώσεις μέσω της ανταλλαγής και αντανακλούν μαζί.

ΔΈΣΜΕΥΣΗ:

Απαιτούμε την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό και την πειθαρχία των μαθητών μας, έτσι ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη εμπειρία εκμάθησης. Νοιαζόμαστε για περισσότερο από απλώς τεχνικές επιδόσεις - υποστηρίζουμε κάθε άτομο στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Επαγγελματική αριστεία:

Είμαστε καθοδηγείται από μια προθυμία να δώσω τον καλύτερο εαυτό μας και να βρούμε νέους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας, έτσι ώστε να διευκολυνθεί γι 'αυτούς μια αποτελεσματική, επιτυχημένη πορεία των μελετών και ένα πολλά υποσχόμενο επαγγελματικό μέλλον.

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ:

Μαθητές από πολλές διαφορετικές χώρες εργάζονται αποτελεσματικά μαζί μας στην εκπαίδευσή τους, την έρευνα και την πρακτική των σχεδίων τους. Αυτό το διαπολιτισμικό περιβάλλον έχουμε καθιερώσει παρέχει στους φοιτητές μας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που τους βοηθήσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη και να τους δώσουμε ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους ζωή.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts στη διεθνή διαχείριση της μάρκας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Αμβούργο

Στο πρόγραμμα Master μας στο Διεθνές Management Brand θα μάθετε όλους τους παράγοντες επιτυχίας των διασυνοριακών και των διαπολιτισμικών μάρκετινγκ και το εμπορικό σήμα της διαχείρισης γνωρίζουν σε διαφορετικά οικονομικά, πολιτιστικά και νομικά συστήματα. Το μάθημα, ως εκ τούτου διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. Για το λόγο αυτό, πρέπει επίσης να παρέχουν τις ακόλουθες πληροφορίες στα αγγλικά. [+]

σε μας πρόγραμμα Μάστερ στο Διεθνές Management Brand μάθουν όλοι οι παράγοντες επιτυχίας των διασυνοριακών και των διαπολιτισμικών μάρκετινγκ και το εμπορικό σήμα της διαχείρισης γνωρίζουν σε διαφορετικά οικονομικά, πολιτιστικά και νομικά συστήματα. Το μάθημα, ως εκ τούτου διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. Για το λόγο αυτό, πρέπει επίσης να παρέχουν τις ακόλουθες πληροφορίες στα αγγλικά. [-]

Master Of Arts στη διεθνή επικοινωνία της μάρκας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα April 2017 Γερμανία Αμβούργο

Τον Οκτώβριο του πρόγραμμα Master μας σε διεθνές εμπορικό σήμα ανακοίνωση ξεκινά. Μπορείτε να πάρετε για να γνωρίζουμε όλους τους παράγοντες επιτυχίας των διασυνοριακών και διαπολιτισμική επικοινωνία της μάρκας που χρειάζεστε για μια καριέρα στη διεθνή διαφήμιση και τις επικοινωνίες οργανισμών. Το μάθημα, ως εκ τούτου διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. [+]

Τον Οκτώβριο ξεκινά μας πρόγραμμα Master στις Διεθνείς Μάρκα Επικοινωνίας. Μπορείτε να πάρετε για να γνωρίζουμε όλους τους παράγοντες επιτυχίας των διασυνοριακών και διαπολιτισμική επικοινωνία της μάρκας που χρειάζεστε για μια καριέρα στη διεθνή διαφήμιση και τις επικοινωνίες οργανισμών. Το μάθημα, ως εκ τούτου διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. Και, επίσης, τα ακόλουθα στοιχεία, που ετοίμασε στα αγγλικά. [-]

Βίντεο

Brand Academy - University of Applied Sciences

International College Brand Academy

Experiences of our Master Students

Επικοινωνία

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation

Διεύθυνση Rainvilleterrasse 4
22765 Hamburg, Germany
Ιστοσελίδα http://www.brand-acad.com/
Τηλέφωνο +49 40 380893560