Bucerius Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bucerius: ΓΕΡΜΑΝΙΑ κορυφαίους ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

INFO DAY

Bucerius Νομικής Σχολής σας προσκαλεί να συμμετάσχετε η Δάσκαλος Πληροφορίες Πρόγραμμα Ημέρα για το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, 2015. Γνωρίστε το προσωπικό και τους μαθητές μας και να πάρετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά Bucerius Νομικής Σχολής και το Master του νόμου και των επιχειρήσεων. Εξερευνήστε την ακαδημαϊκή πλευρά του προγράμματος κατά τη διάρκεια μια εισαγωγική μελέτη περίπτωσης και να πάρετε προσωπικές συμβουλές μελέτη κατά τη διάρκεια συνάντησης με ένα μέλος του προσωπικού μας. Πρόγραμμα και Εγγραφές

Bucerius Νομική Σχολή

Bucerius Νομικής Σχολής είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός και state-διαπιστευμένο σχολείο του νόμου στη Γερμανία. Οι απόφοιτοι του είναι από τα πιο περιζήτητα στη Γερμανία και στο εξωτερικό.

Bucerius Νομικής Σχολής έχει επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, επειδή χαρακτηρίζεται από τη διεθνή εστίαση, πρακτική και τις επιδόσεις προσανατολισμό, και την προσοχή στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε μαθητή.

Bucerius Νομική Σχολή ιδρύθηκε το 2000 από την ZEIT-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ιδρύματα της Γερμανίας, προκειμένου να τονωθούν οι νέες εξελίξεις στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Περίπου 20 καθηγητές πλήρους απασχόλησης, δεκάδες επισκέπτες ομιλητές, και σχεδόν 300 Ph.D. μαθητές να εμπλουτίσουν την πνευματική ζωή στην πανεπιστημιούπολη. Ινστιτούτα και κέντρα για τις διακρατικές IP, Μέσων και Τεχνολογίας Δικαίου και Πολιτικής, για Εταιρικό Δίκαιο Δικαίου και Δικαίου Κεφαλαιαγοράς, και για το νόμο του Ιδρύματος και του Δικαίου της Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών τονίζεται η ισχυρή σχέση μεταξύ των επιχειρήσεων και του δικαίου, το σύνδεσμο που βρίσκεται στην καρδιά του Bucerius MLB και LLM βαθμούς.

Οι συνθήκες για τους μαθητές που αναζητούν την MLB ή LL.M. βαθμούς σε Bucerius Νομικής Σχολής του είναι εξαιρετική. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε ένα πάρκο-όπως περιβάλλον, στο κέντρο του Αμβούργου. Όλα τα κτίρια, πλήρως ανακαινισμένο ή νεόκτιστο, είναι προσβάσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιτρέποντας στους φοιτητές να ακολουθήσουν τις ατομικές συνήθειες μελέτης τους. Μικρή ομάδα αίθουσες μελέτης διευκολύνουν φοιτητών που εργάζονται μαζί, εκτός του μαθήματος? καφετέρια, σαλόνι καφέ και μικρό γυμναστήριο ενθαρρύνει τους μαθητές να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν. Λόγω της θέσης της και την ποιότητα των εγκαταστάσεών του, Bucerius Νομικής Σχολής είναι η ιστοσελίδα της ένα ευρύ φάσμα των συνεδρίων, διαλέξεων του εξωτερικού, καθώς και άλλα διεθνή γεγονότα.

Καθηγητές του προγράμματος - τόσο πλήρους απασχόλησης ακαδημαϊκούς και μέλη των εν ενεργεία νομικούς και επιχειρηματικούς κύκλους - είναι προσιτή και πρόθυμοι να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους μαθητές και να προσφέρουν συμβουλές όποτε χρειάζεται. Ως απόφοιτοι συχνά τονίζουν, το προσωπικό του προγράμματος είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν την ισχυρή διοικητική και προσωπική υποστήριξη στους μαθητές.

Η Bucerius CAMPUS

Η πανεπιστημιούπολη Bucerius Νομικής Σχολής στο Αμβούργο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Αμβούργο, αλλά συνορεύει με μια από της πόλης πιο γοητευτικές Βοτανικό Κήπο, "Planten un Blomen".

Η όμορφη πανεπιστημιούπολη, που συνδυάζει με επιτυχία την παραδοσιακή και σύγχρονη αρχιτεκτονική, προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο μόλις λίγα λεπτά μακριά από την κύρια εμπορική περιοχή του Αμβούργου, εμπορικές περιοχές και τα όμορφα εσωτερικό και το εξωτερικό Alster Lakes. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι μόλις λίγα βήματα μακριά. Το κεντρικό κτίριο της πανεπιστημιούπολης, κατασκευάστηκε το 1908, είναι εξοπλισμένο με state-of-the-art τεχνολογία, χώρο εκπαίδευσης και μάθησης. Μια σύγχρονη αίθουσα για διαλέξεις και μεγαλύτερες εκδηλώσεις προστέθηκε το 2003. Η αίθουσα διαθέτει επίσης Bucerius Νομικής Σχολής του πιάνου, τα οποία οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν. Μια νέα βιβλιοθήκη (ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα), ένα δικαστήριο τροφίμων και ένα lounge καφέ άνοιξαν τον Αύγουστο του 2007. Bucerius Νομική Σχολή φιλοξενεί, επίσης, συνέδρια και εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βίντεο

Bucerius – Germany's leading law school

Campus Impression

Επικοινωνία

Bucerius Law School

Διεύθυνση Bucerius Law School Jungiusstraße 6
20355 Αμβούργο, Γερμανία
Ιστοσελίδα http://www.law-school.de/
Τηλέφωνο +49 40 307060