Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε στο πανεπιστήμιο μας. παρέχουμε ένα ενδιαφέρον και πολύ ανοιχτό ίδρυμα με σύγχρονα, συναφή και πρακτικά μαθήματα σε ένα φιλικό, χαλαρό και ασφαλές περιβάλλον που περιβάλλεται από ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο.

Το DIT προσφέρει σπουδές σε δύο πανεπιστημιουπόλεις, το πρώτο στην πόλη Deggendorf και το Ευρωπαϊκό Campus Rottal-Inn στο Pfarrkirchen.

Οι σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις προσφέρουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης. είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξαιρετική τεχνολογική υποστήριξη. Προσπαθούμε να κάνουμε το χρόνο των σπουδαστών μας όσο το δυνατόν πιο παραγωγικό, δημιουργικό και συναρπαστικό και, ως εκ τούτου, αποδίδονται σε μεγάλο βαθμό από την εκπαιδευτική τους εμπειρία. Οι πτυχιούχοι μας αποχωρούν με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης που τους εξοπλίζουν για μελλοντική επιτυχία στην καριέρα τους που έχουν επιλεγεί και είναι εξαιρετικά περιζήτητες από τοπικές, εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

Πράγματι, έχουμε μια ισχυρή φήμη για την ποιότητα της εκπαίδευσης μας και είμαστε κατατάσσονται σε εθνικό επίπεδο ως ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών στη Γερμανία.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συνομιλία και περισσότερες πληροφορίες, ειδικά για τα μαθήματα στα Αγγλικά.

Για να δείτε φωτογραφίες και ταινίες της φοιτητικής ζωής στο DIT, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να επισκεφτείτε τη σελίδα Media Campus

Ένα μήνυμα από τον πρόεδρο του DIT

Παρουσιάζοντας τη νέα μας ευρωπαϊκή πανεπιστημιούπολη, το Rottal-Inn

Η ευρωπαϊκή πανεπιστημιούπολη , η οποία ανήκει στο Deggendorf Institute of Technology , ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015. Θα συνεργαστεί με εταίρους από την Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Πολωνία και την Ισπανία, θα ειδικευόμαστε σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στον τομέα της επιστήμης της υγείας και των πόρων την αποδοτικότητα και την ενεργειακή απόδοση. Όλα τα μαθήματα έχουν απεριόριστες συμμετοχές και δεν δίδακτρα, και θα διδάσκονται εν μέρει ή τελείως στα αγγλικά.

Γλωσσικές δεξιότητες: Οι σπουδαστές θα λάβουν πολύγλωσση εκπαίδευση για να τους προετοιμάσουν για παγκόσμια σταδιοδρομία, αν και η κυρίαρχη γλώσσα διαλέξεων θα είναι η αγγλική. Οι διεθνείς φοιτητές θα παρακολουθήσουν γερμανικά μαθήματα και θα προσφερθεί μια σειρά επιπλέον μαθήματα γλωσσών.

Αρθρωτή και ευέλικτη μελέτη: Οι πτυχιούχοι θα έχουν δομοστοιχειωτή δομή, επιτρέποντας στους σπουδαστές την ελευθερία επιλογής από μια σειρά ενοτήτων ανάλογα με την ακαδημαϊκή πρόοδο και τον τομέα εστίασής τους, επιτρέποντάς τους έτσι να αναπτύξουν το δικό τους ατομικό σχέδιο σταδιοδρομίας.

Επαγγελματική σταδιοδρομία: Οι βιομηχανίες ψυχαγωγίας δεν διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένο τουρισμό, διαχειριστές ξενοδοχείων και εκδηλώσεων. Καθώς οι βιομηχανίες αυτές επεκτείνονται ταχέως, οι επιτυχημένοι πτυχιούχοι θα έχουν εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης φανταστικών σταδιοδρομιών σε όλους τους τομείς του εμπορίου αναψυχής, όπως οι δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, τα ξενοδοχεία και τα ιαματικά λουτρά. Πιθανές επαγγελματικές θέσεις θα είναι η διαχείριση τουρισμού / ξενοδοχείων, η ηγεσία του μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού ή του ξενοδοχείου και η διαχείριση των προορισμών σε ταξιδιωτικές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, τον Οκτώβριο του 2016 θα ξεκινήσει το πρώτο τεχνικό μάθημα "Bachelor Industrial Engineering / Συντήρηση και Λειτουργία" στο PAN με επίκεντρο τη Συντήρηση, Επισκευή και Λειτουργία (MRO).

Μια φανταστική τοποθεσία στην καρδιά της Ευρώπης

Το European Campus Rottal-Inn βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην όμορφη τουριστική πόλη Pfarrkirchen στην Κάτω Βαυαρία της νότιας Γερμανίας. Βρίσκεται ανάμεσα σε κυλιόμενους, γραφικούς λόφους μεταξύ των ποταμών του Δούναβη και του Inn, κοντά στα αυστριακά και τα τσεχικά σύνορα και κοντά στις μεγάλες, κοσμοπολίτικες πόλεις του Μονάχου και του Σάλτσμπουργκ.

Εκτός από πολλές καθιερωμένες επιχειρήσεις, πολυάριθμες οδικές καφετέριες, μπαρ, απομονωμένες αυλές και σκιεροί κήποι μπύρας προσελκύουν επισκέψεις και οι ντόπιοι να παραμείνουν και να απολαύσουν. Για να το συγχαρώ αυτό και να μεγιστοποιήσει τον τρόπο ζωής των μαθητών, το πανεπιστήμιο και η διαμονή των φοιτητών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και όλες τις τοπικές ανέσεις.

Σε άλλα χρόνια, το Pfarrkirchen έχει γίνει πολιτιστικά γνωστό στο Rottal λόγω των εξαιρετικών εκθέσεων τέχνης, μουσικών βραδιών και πολυάριθμων φεστιβάλ και εκδηλώσεων όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι κάθε χρόνο το φεστιβάλ της παλιάς πόλης προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στο φεστιβάλ της πόλης με το σύνθημα "Pfarrkirchen γιορτάζει σε ευρωπαϊκό στυλ και περισσότερο". Όλη η πόλη ξεπερνάει τα πολυπολιτισμικά μαγειρικά και μουσικά γεγονότα.

Επιπλέον, το Pfarrkirchen απολαμβάνει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Αεροδρομίου του Μονάχου, μόνο 90 ​​λεπτά με το αυτοκίνητο, καθιστώντας τα ταξίδια γρήγορα, αποτελεσματικά και ευχάριστα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Deggendorf Institute of Technology

Με αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα, θα αποκτήσετε τα προσόντα και τις δεξιότητες για μια διεθνή σταδιοδρομία στον μελλοντικό τομέα υγιεινών και βιώσιμων κτιρίων. ... [+]

* Μάθημα εν αναμονή της έγκρισης από το βαυαρικό κράτος εκπαίδευσης

Με αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα, θα αποκτήσετε τα προσόντα και τις δεξιότητες για μια διεθνή σταδιοδρομία στον μελλοντικό τομέα υγιεινών και βιώσιμων κτιρίων.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα προσδίδει στους σπουδαστές μεθόδους και τεχνολογίες στους τομείς των υγιεινών και βιώσιμων κτιρίων, σε συνδυασμό με εφαρμογές σε διάφορους τομείς της κατασκευαστικής και ακίνητης περιουσίας. Αναγνωρίζει και διευρύνει τις υπάρχουσες γνώσεις των σπουδαστών από προπτυχιακά μαθήματα, όπως η μηχανική των κατασκευών, η αρχιτεκτονική, ο τεχνικός εξοπλισμός κτιρίων, η ενεργειακά αποδοτική κατασκευή ή τα σχετικά μαθήματα και η επαγγελματική επαγγελματική εμπειρία.... [-]

Γερμανία Pfarrkirchen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Deggendorf Institute of Technology

Το διαδοχικό μεταπτυχιακό δίπλωμα επιτρέπει στους αποφοίτους της μηχανικής και άλλων σχετικών τομέων σπουδών να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με δικτυωμένα συστήματ ... [+]

Το διαδοχικό μεταπτυχιακό δίπλωμα επιτρέπει στους αποφοίτους της μηχανικής και άλλων σχετικών τομέων σπουδών να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με δικτυωμένα συστήματα στην ψηφιακή παραγωγή.

Πτυχίο: Μηχανικός (M.Eng.)Διάρκεια: 3 εξάμηνα ή 18 μήνεςΈναρξη: Το μάθημα αρχίζει κάθε χρόνο τον Οκτώβριο και τον ΜάρτιοΑπαιτήσεις εισδοχήςΠροπτυχιακό δίπλωμα ή ισοδύναμο με ελάχιστο. 210 μονάδες ECTS από γερμανικό ή διεθνές πανεπιστήμιο στους ακόλουθους τομείς: Βιομηχανική Μηχανική, Τεχνική Φυσική, Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, ΜηχατρονικήΑπαιτούμενες αγγλικές δεξιότητεςΒασικοί τομείς μελέτηςCyber ​​φυσικά συστήματαΣυνεταιριστικά και αυτόνομα συστήματαΠροχωρημένα συστήματα προσομοίωσηςΠαραγωγή προσθέτωνΠροοπτικές σταδιοδρομίας: Κύρια μηχανικά και Κυβερνο-Φυσικά Συστήματα... [-]
Γερμανία Pfarrkirchen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Deggendorf Institute of Technology

Ο διεθνής τουρισμός παράγει δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως και παραμένει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες. Ανάλογα με το αν είναι δουλειά ή ευχαρίστηση, οι το ... [+]

Ο διεθνής τουρισμός παράγει δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως και παραμένει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες. Ανάλογα με το αν είναι δουλειά ή ευχαρίστηση, οι τομείς της φιλοξενίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων επωφελούνται επίσης - και προστίθενται στην εμπειρία - του διεθνούς τουρισμού και είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτόν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις συναφείς περιοχές, μόνο ο συνολικός τομέας καθίσταται πιο προσοδοφόρος και ελκυστικός.... [-]

Γερμανία Pfarrkirchen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

THD - Technische Hochschule Deggendorf

Address
European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Γερμανία
Address
Deggendorf Institute of Technology Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Γερμανία