Friedensau Adventist University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Friedensau υπήρξε ένα μέρος της εκπαίδευσης από το 1899. Στις 19 Νοεμβρίου 1899 το ινστιτούτο που προηγήθηκε το πανεπιστήμιο, το «Βιομηχανία και αποστολή Σχολείο", ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με μόλις επτά μαθητές σε πολύ βασικές προϋποθέσεις. Το σχολείο στεγαζόταν σε ένα παλιό μύλο στις όχθες του ποταμού Ihle, αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1306.

Ημέρες Πολιτισμού

Τα επόμενα δέκα χρόνια είδε την κατασκευή ενός συνόλου μεγάλων διδασκαλίας και κτίρια κατοικιών που καθορίζουν ακόμα το βλέμμα της πανεπιστημιούπολης σήμερα. Μια σανατόριο, εργαστήρια και ένα εργοστάσιο τροφίμων κατασκευάστηκαν επίσης, σύμφωνα με την ολιστική του παιδαγωγικού μοντέλου του σχολείου, παρέχοντας τόσο πρακτική διδασκαλία και ευκαιρίες για να κερδίσουν χρήματα. Πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έως και 250 άτομα ανά έτος έκανε χρήση των δυνατοτήτων κατάρτισης που προσφέρονται.

Κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, το Υπουργείο Πολέμου δημιουργήσει ένα στρατιωτικό νοσοκομείο στα κτίρια. Δεν ήταν μέχρι το 1919 ότι η εκπαίδευση θα μπορούσε να επαναληφθεί, και επεκτάθηκε κατά τα επόμενα έτη με νέα μαθήματα (σχολείο στο σπίτι οικονομικά, προπαρασκευαστικό σχολείο για νοσοκόμες, μαθήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και μαθήματα παιδικής φροντίδας). Το 1923 το όνομα του ιδρύματος έχει μεταβληθεί σε «Friedensau αποστολής Σεμινάριο". Το 1930 η σχολή έχει λάβει κρατική πιστοποίηση από το διοικητικό Έπαρχος του Μαγδεμβούργου για την οικιακή οικονομία και τα μαθήματα των επιχειρήσεων.

Η ναζιστική περίοδο έφερε πολλούς περιορισμούς, με αποκορύφωμα το κλείσιμο της σχολής στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πάλι τα κτίρια διδασκαλίας χρησιμοποιήθηκαν για τη φροντίδα των άρρωστων και τραυματισμένων στρατιωτών, πρώτα από τη Βέρμαχτ, και από το 1945 από το σοβιετικό στρατό.

Με τη μεσολάβηση του Υπουργού Προέδρου της Σαξονίας-Άνχαλτ, Erhard Hübener, η σοβιετική στρατιωτική διοίκηση επέτρεψε το σχολείο να ανοίξει εκ νέου το 1947. Αυτό κατέστησε το Friedensau σχολή το πρώτο και μοναδικό φορέα εκπαίδευσης εκκλησία να του επιτραπεί να επαναλάβει τις δραστηριότητές της διδασκαλίας στη σοβιετική ζώνη κατοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου ΛΔΓ, ο SED (Κομμουνιστικό Κόμμα) κυβέρνηση επέτρεψε την κατάρτιση των εργαζομένων μόνο την εκκλησία. Καθώς και την κατάρτιση των ποιμένων, υπήρχαν τα μαθήματα ενός έτους για διακόνους. Το 1981 τα υψηλά πρότυπα και την ποιότητα της εκπαίδευσης του με επικεφαλής το νέο όνομα, «Friedensau Θεολογική Σχολή". Δύο χρόνια αργότερα, η Γενική Διάσκεψη της Εβδόμης Ημέρας Αντβεντιστών διαπιστευμένο τη σχολή ως Senior College. Από τη δεκαετία του 1980 φοιτητές από άλλα σοσιαλιστικά κράτη της Ανατολικής Ευρώπης και της Αφρικής θα μπορούσαν να εκπαιδευτούν ως ποιμένες στο Friedensau.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 1990, η Θεολογική Σχολή, έγινε κράτος-διαπιστευμένο πανεπιστήμιο μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της ΛΔΓ. Αργότερα, μια Σχολή Κοινωνικών Επιστημών ιδρύθηκε παράλληλα με τη Θεολογική Σχολή, η οποία προσέφερε Diplom και Master στη θεολογία από το 1992.

Σήμερα η Friedensau Αντβεντιστών Πανεπιστήμιο, ως ακαδημαϊκά προσανατολισμένη, εκκλησία διοικούμενο πανεπιστημίου, προσόντα βραβεία πανεπιστήμιο. Friedensau είναι μια καθιερωμένη θέση της υποτροφίας και έχει ερευνητικές συνεργασίες συνδέουν με ιδρύματα σε διάφορες ηπείρους.

Πανεπιστημιούπολη

ο Friedensau πανεπιστημιούπολη διαφέρει από άλλους δικτυακούς τόπους πανεπιστήμιο σε πολλές περιοχές.

Η πανεπιστημιούπολη είναι κοντά στη φύση, και οι εγκαταστάσεις είναι σε κοντινή απόσταση από το ένα το άλλο, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας το άγχος. Η εγγύτητα μεταξύ φοιτητών και διδακτικού προσωπικού επιτρέπει χώρο για αμοιβαία εμπιστοσύνη και μια χαλαρή συνύπαρξης. Παράλληλα με τα προγράμματα σπουδών υπάρχουν πολλά πνευματικά, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά ευκαιρίες για μια ενεργή εξωσχολικές ζωή Friedensau.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του πανεπιστημίου μας είναι να συμβάλουμε στους τομείς της εκπαίδευσης και της υποτροφίας, για την εκκλησία και την κοινωνία. Ως ελεύθερος-εκκλησίας, Αντβεντιστών ίδρυμα που ευθυγραμμίζονται με αναμορφωτικά παράδοση και την καινοτόμο σκέψη. Της έρευνας και της διδασκαλίας μας έτσι βασίζονται σε επιστημονικές μεθόδους, που αποτελεί θεμελιώδη άνοιγμα προς απρόβλεπτες συνέπειες, και την ευθύνη προς τον Θεό και την ανθρωπότητα.

Προφίλ

Ως ένα πανεπιστήμιο με ένα ειδικό προφίλ έχουμε επικεντρωθεί σε αυτούς τους επιστημονικούς κλάδους που ασχολούνται με την υπηρεσία προς τους ανθρώπους. Τομείς της εστίασης είναι θεολογίας, κοινωνικές επιστήμες, την ανάπτυξη της συνεργασίας και των επιστημών υγείας. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ένα διεθνές πανεπιστήμιο, δεσμεύεται να διαπολιτισμικότητα και της ισότητας των ευκαιριών, καθώς και την άσκηση σε ένα ιστορικό μακροχρόνιων σχέσεων με χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Κοινότητα

Είμαστε μια πανεπιστημιούπολη. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι και οι μαθητές μας σχηματίζουν ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ανεκτική, πολυπολιτισμική και συνεργατική κοινότητα. Θέλουμε να δώσουμε ολιστική υποστήριξη σε όλα τα μέλη αυτής της κοινότητας. Εδώ η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών αποτελεί ένα βασικό γεγονός, όπως είναι ο σεβασμός για τις άλλες θρησκείες, τις απόψεις κόσμου και των πολιτισμών. Ως οικογενειακό πανεπιστήμιο, θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που καθιστούν ευκολότερο να συμβιβάσει τη μελέτη, το επάγγελμα και την οικογένεια. Η ευρύχωρη διαρρύθμιση της πανεπιστημιούπολης με το φυσικό περιβάλλον της, συμβάλλει επίσης σε αυτό.

Αναλαμβάνουμε να διδάξουν στους μαθητές τις βασικές αρχές του σχετικού τομέα των υποτροφιών, καθώς και την αντιμετώπιση με τις τρέχουσες εισφορές για την έρευνα. Ο στόχος της διδασκαλίας μας είναι να συνδυάσουμε τις δεξιότητες στον τομέα της έρευνας και εφαρμογής, εξασφαλίζοντας ότι οι πτυχιούχοι μας λειτουργεί πάντα με υψηλά πρότυπα και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των περιοχών ευθύνης τους. Προσφέρουμε, επίσης, την περαιτέρω εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη, σύμφωνα με την αρχή της δια βίου μάθησης. Οι καθηγητές και οι μαθητές να συμβάλλουν στην επιστημονική συζήτηση με δημοσιεύματα. Διδασκαλία και την έρευνα μας, τα οποία σχηματίζουν μία ενιαία μονάδα, βασίζονται στη χριστιανική ηθική και να έχουν μια ολιστική, διεπιστημονική εστίαση.

Κοινωνία και πνευματικότητα

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πίστη, η εκπαίδευση και ο τρόπος ζωής είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Προσπαθούμε να αντικατοπτρίζουν, σε δράσεις μας, μια πνευματικότητα που βασίζεται στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Έχουμε επομένως να ενισχύσουν την προσωπική ανάπτυξη της ταυτότητας με την ενθάρρυνση και τη δυνατότητα αυτο-αντανάκλαση. Στόχος μας είναι επίσης να παράσχει ένα εποικοδομητικό και κριτικό σχόλιο σχετικά με την ανάπτυξη της Εκκλησίας και της κοινωνίας. Αυτή είναι η πλήρης κατανόηση της αποστολής μας, και ο τρόπος που εμείς, ως μια πανεπιστημιακή κοινότητα να προσπαθήσουν να την εκπληρώσει.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts στην Διεθνών Κοινωνικών Επιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 - 6 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Möckern

Το Master of Arts στις Διεθνείς Κοινωνικών Επιστημών (MA ISS) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη διεθνή κοινωνική διαχείριση. Επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε επαγγελματικές επιλογές σταδιοδρομίας, όπως η επαγγελματική απασχόληση ως εμπειρογνώμονες στο διεθνές κοινωνική διαχείριση, την αναπτυξιακή συνεργασία, την αντιμετώπιση των καταστροφών και της ανθρωπιστικής βοήθειας, το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την ... [+]

Master of Arts στην Διεθνών Κοινωνικών Επιστημών Το Master of Arts στις Διεθνείς Κοινωνικών Επιστημών (MA ISS) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη διεθνή κοινωνική διαχείριση. Επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε επαγγελματικές επιλογές σταδιοδρομίας, όπως η επαγγελματική απασχόληση ως εμπειρογνώμονες στο διεθνές κοινωνική διαχείριση, την αναπτυξιακή συνεργασία, την αντιμετώπιση των καταστροφών και της ανθρωπιστικής βοήθειας, το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την αξιολόγηση των έργων βιώσιμης ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους προσέγγιση με βάση τα δικαιώματα στο ανθρώπινο Ηνωμένων Εθνών συστήματος δικαιωμάτων, τη διαχείριση των προγραμμάτων κατά της φτώχειας με τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, τη συμμετοχή σε μη βίαιη επίλυση συγκρούσεων, ειρήνης και της συμφιλίωσης, καθώς και την ενεργό συμμετοχή σε διάφορους τομείς της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Friedensau Αντβεντιστών Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα σε αναπτυσσόμενες χώρες που επωφελούνται φτωχά και μειονεκτούντα τμήματα του πληθυσμού. Συνεργάζεται με διεθνή ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνήσεις, οργανισμοί των Ηνωμένων Εθνών και των φορέων της κοινωνίας των πολιτών για την ολιστική και βιώσιμη ανάπτυξη, το σεβασμό των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ειρήνης και της συμφιλίωσης. Διεθνής τοποθετήσεις εργασίας για τους αποφοίτους μπορεί να βρεθεί από μια ομάδα συνεργαζόμενων φορέων. Μια χαμηλή αναλογία φοιτητών-καθηγητών διευκολύνει μια στενή σχέση συνεργασίας μεταξύ καθηγητών και φοιτητών και εξασφαλίζει προσωπική φροντίδα και υποστήριξη σε συγκεκριμένα ερευνητικά ενδιαφέροντα. Αυτο-διαχείριση φοιτητικούς συλλόγους διευκολύνουν τη συμμετοχή και την ένταξη στην πανεπιστημιούπολη. Περιεχόμενα Εισαγωγή στη Διεθνή Κοινωνικής Διοίκησης ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Επιστημονικές μεθόδους και ερευνητικές προσεγγίσεις (Μέρος Ι και ΙΙ) Συγκρότημα ποιοτική κοινωνική έρευνα Συγκρότημα ποσοτική κοινωνική έρευνα Ειδική ανάλυση των κοινωνικών φτώχεια έρευνα και την ανακούφιση της φτώχειας Ανθρώπινα δικαιώματα στην κοινωνική εργασία, την αναπτυξιακή συνεργασία και την ανθρωπιστική βοήθεια Συγκριτική τη θρησκεία και την πολιτική ανάπτυξης Διεθνών και συγκριτικές μελέτες εφαρμοσμένες επιστήμες Διεθνής και συγκριτική εκπαίδευση Η παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια διακυβέρνηση Φύλο και κοινωνική ανάπτυξη Τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης στην ανάπτυξη, την απογείωση και την μεταμόρφωση χώρες Διεθνής ειρήνη και την έρευνα των συγκρούσεων Συμμετοχικός σχεδιασμός, διαχείριση και αξιολόγηση των αναπτυξιακών έργων Θεωρίες και πρακτική σημασία των συναφών επιστημών σε συνεργασία για την ανάπτυξη Προσεγγίσεων και προτύπων για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων στις αναπτυσσόμενες χώρες Μακροοικονομικών και μικροοικονομικών παραγόντων της ανάπτυξης, μικροπιστώσεων έργα Αντιμετώπισης των καταστροφών και της ανθρωπιστικής βοήθειας Tropical Medicine Πρακτική εξάσκηση Έρευνα προσανατολισμένη Διπλωματική Εργασία Δομή Η τυπική διάρκεια των σπουδών είναι 4 εξάμηνα. Μπορεί να παραταθεί μέχρι 2 εξάμηνα κατόπιν αιτήσεως. Το πρόγραμμα έχει μια σπονδυλωτή δομή. Μια μονάδα αποτελείται από διάφορα μαθήματα που εντάσσονται σε ένα θεματικό μπλοκ. Οι ενότητες συνήθως καταλαμβάνουν ένα εξάμηνο ή ένα έτος σπουδών. Τα πιστοποιητικά επίτευγμα από τις επιμέρους μονάδες αποτελούν τη βάση για το βαθμό ενότητας, η οποία έχει βραβευτεί ως ένα συνολικό βαθμό. Οι πιστώσεις που χορηγήθηκαν με τις ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενότητες σύμφωνα με τις ECTS (European Credit Transfer System). Οι ενότητες και οι βαθμοί της απόδοσής τους, όπως αυτά αναγνωρίζονται σε όλη την Ευρώπη, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να αλλάξουν τόπο σπουδών του. Μεταφορά σε εξωτερικό φορέα είναι επίσης δυνατή. Προϋποθέσεις Για όλους τους αιτούντες, η προϋπόθεση για το πρόγραμμα είναι ένα πτυχίο στις κοινωνικές επιστήμες, που σχετίζονται με τους τομείς ή ισοδύναμο. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να αποδεικνύουν επάρκεια στην αγγλική γλώσσα από τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) με αποτέλεσμα τουλάχιστον 550 (ΑΒΤ = δοκιμή βασίζεται στο χαρτί) ή 213 (CBT = υπολογιστή που βασίζεται δοκιμή) ή 79 (iBT = internet-based test) τα σημεία ή άλλη παρεμφερής απόδοσης, όπως το IELTS (6,0) ή επιπέδου Certificate of Proficiency in English (βαθμού Β). Οι υποψήφιοι που έλαβαν το πτυχίο τους σε ένα πρόγραμμα σπουδών στην αγγλική γλώσσα απαλλάσσονται. Περίοδος Σπουδών Το Master of Arts στις Διεθνείς Κοινωνικών Επιστημών (MA ISS) είναι ένας μη-συνεχόμενες πρόγραμμα σπουδών πάνω από 4 εξάμηνα (120 μονάδες). Περιλαμβάνει ένα πρακτικό προπόνηση 8 εβδομάδων. Εισδοχή Συσκευασίες αίτηση εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ζητηθεί από τις Γραφείο Εισδοχής / Διεθνές Γραφείο. Η αίτηση εισδοχής πρέπει να αποστέλλεται στο Γραφείο Εισδοχής ή Διεθνές Γραφείο. Εκτός από την αίτηση εισδοχής, τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν στο ακέραιο από τη λήξη της προθεσμίας: φωτοαντίγραφα επικυρωμένα, από τα πρωτότυπα πιστοποιητικά που δείχνει τα προσόντα του σχολείου και τυχόν περιόδων σπουδών πληροφορίες σχετικά με το πώς θα χρηματοδοτηθεί το πρόγραμμα σπουδών βιογραφικό σημείωμα Μια φωτογραφία (Περίοδοι σπουδών θα πρέπει να τεκμηριώνεται όσο το δυνατόν ακριβέστερα με τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, π.χ. μεταγραφής κ.λπ. Παρακαλούμε μην στέλνετε πρωτότυπα πιστοποιητικά! Τα έγγραφα παραμένουν στην κατοχή του πανεπιστημίου. Επίσημες μεταφράσεις όλων των εγγράφων ξένων γλωσσών πρέπει να είναι στα γερμανικά, εκτός από την περίπτωση της αγγλικής ή γαλλικής έγγραφα.) Η αίτηση εισαγωγής μπορούν να επεξεργαστούν μόνο από το πανεπιστήμιο, όταν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα που έχουν λάβει στο ακέραιο. Εξ ου και η διαδικασία εισδοχής μπορεί να εξετάσει μόνο τις αιτήσεις για τις οποίες τα αναγκαία έγγραφα έχουν υποβληθεί από την προθεσμία υποβολής της αίτησης. Ελλιπείς αιτήσεις δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία. προθεσμίες Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης εισαγωγής είναι: για τα γερμανικά αιτούντες, 20 Σεπτεμβρίου (για την εκκίνηση Οκτωβρίου), για τους αλλοδαπούς αιτούντες, 31 Μαΐου (για την εκκίνηση Οκτωβρίου). Δεν μπορεί να θεωρηθεί Αιτήσεις εισδοχής που φθάνουν μετά την προθεσμία αυτή. Ανακοίνωση για την εισδοχή Οι αιτήσεις για την εισαγωγή να σπουδάσουν σε επεξεργασία από τις Admissions Office / Διεθνές Γραφείο. Η απόφαση σχετικά με την εισαγωγή αυτή λαμβάνεται υπόψη από τις διαθέσιμες θέσεις πανεπιστήμιο, το επίπεδο των προσόντων, καθώς και τα στοιχεία της χρηματοδότησης για το πρόγραμμα. Εάν πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ο αιτών θα ενημερωθούν γραπτώς εισδοχής. Η επιβεβαίωση της αποδοχής για τους αλλοδαπούς αιτούντες θα πρέπει να σταλεί μόνο μία φορά η προκαταβολή έχει καταβληθεί. [-]

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
Friedensau Adventist University
An der Ihle 19

Möckern-Friedensau, D-39291 DE
Διεύθυνση τοποθεσίας
Friedensau Adventist University
An der Ihle 19

Möckern, Σαξονία Άνχαλτ, D-39291 DE