Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Friedensau υπήρξε ένα μέρος της εκπαίδευσης από το 1899. Στις 19 Νοεμβρίου 1899 το ινστιτούτο που προηγήθηκε το πανεπιστήμιο, το «Βιομηχανία και αποστολή Σχολείο", ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με μόλις επτά μαθητές σε πολύ βασικές προϋποθέσεις. Το σχολείο στεγαζόταν σε ένα παλιό μύλο στις όχθες του ποταμού Ihle, αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1306.

Τα επόμενα δέκα χρόνια είδε την κατασκευή ενός συνόλου μεγάλων διδασκαλίας και κτίρια κατοικιών που καθορίζουν ακόμα το βλέμμα της πανεπιστημιούπολης σήμερα. Μια σανατόριο, εργαστήρια και ένα εργοστάσιο τροφίμων κατασκευάστηκαν επίσης, σύμφωνα με την ολιστική του παιδαγωγικού μοντέλου του σχολείου, παρέχοντας τόσο πρακτική διδασκαλία και ευκαιρίες για να κερδίσουν χρήματα. Πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έως και 250 άτομα ανά έτος έκανε χρήση των δυνατοτήτων κατάρτισης που προσφέρονται.

Κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, το Υπουργείο Πολέμου δημιουργήσει ένα στρατιωτικό νοσοκομείο στα κτίρια. Δεν ήταν μέχρι το 1919 ότι η εκπαίδευση θα μπορούσε να επαναληφθεί, και επεκτάθηκε κατά τα επόμενα έτη με νέα μαθήματα (σχολείο στο σπίτι οικονομικά, προπαρασκευαστικό σχολείο για νοσοκόμες, μαθήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και μαθήματα παιδικής φροντίδας). Το 1923 το όνομα του ιδρύματος έχει μεταβληθεί σε «Friedensau αποστολής Σεμινάριο". Το 1930 η σχολή έχει λάβει κρατική πιστοποίηση από το διοικητικό Έπαρχος του Μαγδεμβούργου για την οικιακή οικονομία και τα μαθήματα των επιχειρήσεων.

Η ναζιστική περίοδο έφερε πολλούς περιορισμούς, με αποκορύφωμα το κλείσιμο της σχολής στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πάλι τα κτίρια διδασκαλίας χρησιμοποιήθηκαν για τη φροντίδα των άρρωστων και τραυματισμένων στρατιωτών, πρώτα από τη Βέρμαχτ, και από το 1945 από το σοβιετικό στρατό.

Με τη μεσολάβηση του Υπουργού Προέδρου της Σαξονίας-Άνχαλτ, Erhard Hübener, η σοβιετική στρατιωτική διοίκηση επέτρεψε το σχολείο να ανοίξει εκ νέου το 1947. Αυτό κατέστησε το Friedensau σχολή το πρώτο και μοναδικό φορέα εκπαίδευσης εκκλησία να του επιτραπεί να επαναλάβει τις δραστηριότητές της διδασκαλίας στη σοβιετική ζώνη κατοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου ΛΔΓ, ο SED (Κομμουνιστικό Κόμμα) κυβέρνηση επέτρεψε την κατάρτιση των εργαζομένων μόνο την εκκλησία. Καθώς και την κατάρτιση των ποιμένων, υπήρχαν τα μαθήματα ενός έτους για διακόνους. Το 1981 τα υψηλά πρότυπα και την ποιότητα της εκπαίδευσης του με επικεφαλής το νέο όνομα, «Friedensau Θεολογική Σχολή". Δύο χρόνια αργότερα, η Γενική Διάσκεψη της Εβδόμης Ημέρας Αντβεντιστών διαπιστευμένο τη σχολή ως Senior College. Από τη δεκαετία του 1980 φοιτητές από άλλα σοσιαλιστικά κράτη της Ανατολικής Ευρώπης και της Αφρικής θα μπορούσαν να εκπαιδευτούν ως ποιμένες στο Friedensau.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 1990, η Θεολογική Σχολή, έγινε κράτος-διαπιστευμένο πανεπιστήμιο μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της ΛΔΓ. Αργότερα, μια Σχολή Κοινωνικών Επιστημών ιδρύθηκε παράλληλα με τη Θεολογική Σχολή, η οποία προσέφερε Diplom και Master στη θεολογία από το 1992.

Σήμερα η Friedensau Αντβεντιστών Πανεπιστήμιο, ως ακαδημαϊκά προσανατολισμένη, εκκλησία διοικούμενο πανεπιστημίου, προσόντα βραβεία πανεπιστήμιο. Friedensau είναι μια καθιερωμένη θέση της υποτροφίας και έχει ερευνητικές συνεργασίες συνδέουν με ιδρύματα σε διάφορες ηπείρους.

Πανεπιστημιούπολη ο Friedensau πανεπιστημιούπολη διαφέρει από άλλους δικτυακούς τόπους πανεπιστήμιο σε πολλές περιοχές.

Η πανεπιστημιούπολη είναι κοντά στη φύση, και οι εγκαταστάσεις είναι σε κοντινή απόσταση από το ένα το άλλο, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας το άγχος. Η εγγύτητα μεταξύ φοιτητών και διδακτικού προσωπικού επιτρέπει χώρο για αμοιβαία εμπιστοσύνη και μια χαλαρή συνύπαρξης. Παράλληλα με τα προγράμματα σπουδών υπάρχουν πολλά πνευματικά, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά ευκαιρίες για μια ενεργή εξωσχολικές ζωή Friedensau.

Δήλωση αποστολής Η αποστολή του πανεπιστημίου μας είναι να συμβάλουμε στους τομείς της εκπαίδευσης και της υποτροφίας, για την εκκλησία και την κοινωνία. Ως ελεύθερος-εκκλησίας, Αντβεντιστών ίδρυμα που ευθυγραμμίζονται με αναμορφωτικά παράδοση και την καινοτόμο σκέψη. Της έρευνας και της διδασκαλίας μας έτσι βασίζονται σε επιστημονικές μεθόδους, που αποτελεί θεμελιώδη άνοιγμα προς απρόβλεπτες συνέπειες, και την ευθύνη προς τον Θεό και την ανθρωπότητα.

Προφίλ

Ως ένα πανεπιστήμιο με ένα ειδικό προφίλ έχουμε επικεντρωθεί σε αυτούς τους επιστημονικούς κλάδους που ασχολούνται με την υπηρεσία προς τους ανθρώπους. Τομείς της εστίασης είναι θεολογίας, κοινωνικές επιστήμες, την ανάπτυξη της συνεργασίας και των επιστημών υγείας. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ένα διεθνές πανεπιστήμιο, δεσμεύεται να διαπολιτισμικότητα και της ισότητας των ευκαιριών, καθώς και την άσκηση σε ένα ιστορικό μακροχρόνιων σχέσεων με χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Κοινότητα

Είμαστε μια πανεπιστημιούπολη. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι και οι μαθητές μας σχηματίζουν ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ανεκτική, πολυπολιτισμική και συνεργατική κοινότητα. Θέλουμε να δώσουμε ολιστική υποστήριξη σε όλα τα μέλη αυτής της κοινότητας. Εδώ η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών αποτελεί ένα βασικό γεγονός, όπως είναι ο σεβασμός για τις άλλες θρησκείες, τις απόψεις κόσμου και των πολιτισμών. Ως οικογενειακό πανεπιστήμιο, θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που καθιστούν ευκολότερο να συμβιβάσει τη μελέτη, το επάγγελμα και την οικογένεια. Η ευρύχωρη διαρρύθμιση της πανεπιστημιούπολης με το φυσικό περιβάλλον της, συμβάλλει επίσης σε αυτό.

Αναλαμβάνουμε να διδάξουν στους μαθητές τις βασικές αρχές του σχετικού τομέα των υποτροφιών, καθώς και την αντιμετώπιση με τις τρέχουσες εισφορές για την έρευνα. Ο στόχος της διδασκαλίας μας είναι να συνδυάσουμε τις δεξιότητες στον τομέα της έρευνας και εφαρμογής, εξασφαλίζοντας ότι οι πτυχιούχοι μας λειτουργεί πάντα με υψηλά πρότυπα και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των περιοχών ευθύνης τους. Προσφέρουμε, επίσης, την περαιτέρω εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη, σύμφωνα με την αρχή της δια βίου μάθησης. Οι καθηγητές και οι μαθητές να συμβάλλουν στην επιστημονική συζήτηση με δημοσιεύματα. Διδασκαλία και την έρευνα μας, τα οποία σχηματίζουν μία ενιαία μονάδα, βασίζονται στη χριστιανική ηθική και να έχουν μια ολιστική, διεπιστημονική εστίαση.

Κοινωνία και πνευματικότητα

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πίστη, η εκπαίδευση και ο τρόπος ζωής είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Προσπαθούμε να αντικατοπτρίζουν, σε δράσεις μας, μια πνευματικότητα που βασίζεται στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Έχουμε επομένως να ενισχύσουν την προσωπική ανάπτυξη της ταυτότητας με την ενθάρρυνση και τη δυνατότητα αυτο-αντανάκλαση. Στόχος μας είναι επίσης να παράσχει ένα εποικοδομητικό και κριτικό σχόλιο σχετικά με την ανάπτυξη της Εκκλησίας και της κοινωνίας. Αυτή είναι η πλήρης κατανόηση της αποστολής μας, και ο τρόπος που εμείς, ως μια πανεπιστημιακή κοινότητα να προσπαθήσουν να την εκπληρώσει.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Friedensau Adventist University

Το Master of Arts στις Διεθνείς Κοινωνικών Επιστημών (MA ISS) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη διεθνή κοινωνικ ... [+]

Master of Arts στην Διεθνών Κοινωνικών Επιστημών

Το Master of Arts στις Διεθνείς Κοινωνικών Επιστημών (MA ISS) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη διεθνή κοινωνική διαχείριση. Επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε επαγγελματικές επιλογές σταδιοδρομίας, όπως η επαγγελματική απασχόληση ως εμπειρογνώμονες στο διεθνές κοινωνική διαχείριση, την αναπτυξιακή συνεργασία, την αντιμετώπιση των καταστροφών και της ανθρωπιστικής βοήθειας, το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την αξιολόγηση των έργων βιώσιμης ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους προσέγγιση με βάση τα δικαιώματα στο ανθρώπινο Ηνωμένων Εθνών συστήματος δικαιωμάτων, τη διαχείριση των προγραμμάτων κατά της φτώχειας με τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, τη συμμετοχή σε μη βίαιη επίλυση συγκρούσεων, ειρήνης και της συμφιλίωσης, καθώς και την ενεργό συμμετοχή σε διάφορους τομείς της παγκόσμιας διακυβέρνησης.... [-]

Γερμανία Möckern
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Friedensau Adventist University An der Ihle 19
D-39291 Möckern, Saxony-Anhalt, Γερμανία