Frankfurt School of Finance & Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολή της Φρανκφούρτης Οικονομικών & Διαχείρισης είναι ένα AACSB και το EQUIS διαπιστευμένο, έρευνα υπό την ηγεσία σχολείο των επιχειρήσεων, που καλύπτει κάθε πτυχή των επιχειρήσεων, τη διαχείριση, τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών - που κυμαίνονται από τα μαθήματα βαθμό στον Εκτελεστικό προγράμματα εκπαίδευσης, ερευνητικών έργων σε συμβουλευτικές υπηρεσίες - που σημαίνει ότι Σχολή της Φρανκφούρτης ενεργεί ως σύμβουλος, καταλύτης και εκπαιδευτικό συνεργάτη για εταιρείες και οργανισμούς, σε άτομα αρχίσουν νέα σταδιοδρομία, και έμπειρα στελέχη. Ως κέντρο της πνευματικής και πρακτική δραστηριότητα, το σχολείο των επιχειρήσεων διατυπώνει προς τα εμπρός-σκέψης λύσεις για τους κόσμους των επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση, όταν στην ημερήσια διάταξη και θέματα αλλάζουν συνεχώς.

Προσφέρουμε κορυφαία γήπεδα τάξη πτυχίου και συνεχίζοντας τις επιλογές εκπαίδευσης σε επτά διαφορετικά τμήματα του προγράμματος. Διατηρούμε τέσσερα εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα και να τρέξει πολλά διεθνή προγράμματα παροχής συμβουλών. Όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες έρευνας και συμβουλευτικές υπηρεσίες εστιάζονται στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση. Με χρηματοδότηση, εννοούμε διασχίζουν λειτουργικές οικονομικές δραστηριότητες σε όλες τις εταιρείες που ασχολούνται με τη δημοσιονομική διαχείριση. Και από τη διοίκηση, εννοούμε την κλασική εταιρικής ηγεσίας, όπου τα διευθυντικά στελέχη αναπτύσσουν οι εργαζόμενοι και των πόρων με τέτοιο τρόπο που οι στόχοι της επιχείρησης επιτυγχάνονται, δεδομένου ότι το κόστος το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Σχολή της Φρανκφούρτης Οικονομικών & Διαχείρισης προέρχεται από το χρηματοπιστωτικό τομέα, αλλά σήμερα οι υπηρεσίες μας απολαμβάνουν αυξανόμενη εκτίμηση σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς, όπως καλά. Στο μέλλον, θα πρέπει να συνεχίζει να επεκτείνει τις εθνικές και διεθνείς μας δικτύωση με την επιχειρηματική κοινότητα.

Διεθνή Προγράμματα

Η σημερινή στελέχη αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις σε εξαιρετικά διαφοροποιημένες και δυναμικές αγορές, εντεινόμενου παγκόσμιου ανταγωνισμού και ολοένα και περισσότερο αυτάρκεις πελάτες και τους προμηθευτές.

Σε ένα τέτοιο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον οι οργανισμοί που επιβιώνουν είναι εκείνοι που έχουν καλά ανεπτυγμένες στρατηγικές και εξειδικευμένο διαχειριστές. Executive Education προγράμματα μπορούν να βοηθήσουν τα στελέχη να ακονίσετε την ηγεσία και τη διαχείριση των δεξιοτήτων τους, να τους δώσουμε την ευκαιρία να μάθουν από τις βέλτιστες πρακτικές, και να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ομοτίμων με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ηγέτες και εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης Οικονομικών & Διαχείρισης έχει 50 χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών και των εργαζομένων. Προσφέρουμε πολλά προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών και άλλες προσαρμοσμένες προπονήσεις, με σκοπό να διασφαλιστεί ότι τα στελέχη είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των απαιτητική αγορά σήμερα.

Το χαρτοφυλάκιο μας

Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν την εκπαίδευση στο χώρο της διδασκαλίας στην τάξη με ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό, αυτο-μελέτη, web-based εκπαίδευση και διδασκαλία, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις και πιστοποιήσεις.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεματικών περιοχών Banking & Finance, τη γενική διαχείριση και την ηγεσία. Οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνογνωσία και την εμπειρία διδασκαλίας των σχεδόν 3.000 επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες και εμπειρογνώμονες, οι οποίοι παραδίδουν διαλέξεις και εκπαιδευτικά υλικά στα γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ρωσικά μας.

Παραδίδουμε εκπαίδευση διοικητικών στελεχών σε όλα τα επίπεδα, από το δημοτικό έως τα ανώτερα στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του εκτελεστικού της εκπαίδευσης σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου, σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων ή ιδρυμάτων από τη χρηματοδότηση και άλλες βιομηχανίες.

Ιδιαίτερα στον τομέα της εξατομικευμένης προγράμματα στελεχών της εκπαίδευσης, η Σχολή της Φρανκφούρτης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: • ανάλυση των αναγκών κατάρτισης • προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό σχεδιασμό του προγράμματος • Παραγωγή των υλικών σεμιναρίου και των βιβλίων της μελέτης • πλατφόρμες e-learning και εκπαιδεύσεις web-based • πρόγραμμα διαχείριση για λογαριασμό των πελατών μας

Προγράμματα Μάστερ

Όταν έχετε θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα με πτυχίο, το επόμενο βήμα είναι να αυξηθεί η γνώση σας και να οικοδομήσουν τις ικανότητές σας. Στη Σχολή της Φρανκφούρτης Οικονομικών & Διαχείρισης μπορείτε να γραφτείτε στο πρόγραμμα Μάστερ σε οποιαδήποτε από τις επτά εξειδικευμένα τμήματα - κάθε σας προσφέρει διεξοδική προετοιμασία για ένα μελλοντικό ηγετικό ρόλο? κάθε δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσουν συστηματικά ότι οι ζωτικής σημασίας πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Τα περισσότερα από τα προγράμματα Μάστερ μας διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα, βοηθώντας να ανοίξει την πόρτα για μια διεθνή καριέρα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση (ΜΔΕ)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα August 2018 Γερμανία Frankfurt am Main

Το Master in Management είναι ένα τολμηρό πρόγραμμα για πρόσφατους πτυχιούχους ή επαγγελματίες.
Έχει ως στόχο να τύχουν οι μαθητές για απαιτητικές λειτουργίες διαχείρισης, ενώ εστιάζοντας στη στρατηγική και διαδικασίες στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, την κατασκευή ή εταιρείες συμβούλων. [+]

Το Master in Management είναι ένα τολμηρό πρόγραμμα για πρόσφατους πτυχιούχους ή επαγγελματίες. Έχει ως στόχο να τύχουν οι μαθητές για απαιτητικές λειτουργίες διαχείρισης, ενώ εστιάζοντας στη στρατηγική και διαδικασίες στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, την κατασκευή ή εταιρείες συμβούλων. Ανταύγειες Μια επιλογή από 4 συγκεντρώσεις, πολλά μαθήματα και σπουδές στο εξωτερικό Ένα μοναδικό μοντέλο που επιτρέπει χρόνο για να εργαστούν τρεις ημέρες την εβδομάδα και παράλληλα να συνεχίζει το πτυχίο ενός πλήρους απασχόλησης μεταπτυχιακό ("3-ημερών-μοντέλο») Προσανατολισμός στη διαδικασία: τη βελτίωση των διαδικασιών ως κύριο στόχο τη διδασκαλία Ενσωμάτωση των επαγγελματιών μέσω επιτόπιων επισκέψεων, διαλέξεις επισκεπτών και έργα Συγκεντρώσεις Οι μαθητές έχουν την επιλογή μεταξύ των Τραπεζών, Βιομηχανία, Στρατηγικής & Οργάνωσης Επιχειρήσεων ή Ψηφιακό. Απαιτήσεις Πρώτα πανεπιστημιακό πτυχίο (Bachelor ή ισοδύναμο) Εξαιρετική γραπτά και προφορικά αγγλικά δεξιότητες (TOEFL λεπτά 90 IBT, ή ισοδύναμο) GMAT, GRE ή Σχολή της Φρανκφούρτης εισαγωγικές εξετάσεις Η επιτυχής συμμετοχή σε συνέντευξή του νοσοκομείου μας [-]

πλοίαρχος χρηματοδότησης (M.Sc.)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα August 2018 Γερμανία Frankfurt am Main

Το Master of Finance επιδιώκει να εξοπλίσει τους πτυχιούχους με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να συνεχίσει την επιτυχή σταδιοδρομία κυρίως στη διεθνή χρηματοοικονομική κοινότητα. [+]

Το πρόγραμμα Master of Finance είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει το έδαφος για μια μελλοντική καριέρα σε οποιοδήποτε μέρος του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης (120 μονάδες ECTS), που επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν με μερική τρεις ημέρες εργασίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η κανονική διάρκεια του προγράμματος είναι τέσσερα εξάμηνα. Επιπλέον, διαφορετικά μοντέλα χρόνου είναι διαθέσιμα, αν θέλετε να μειώσετε τον απαιτούμενο διαμονή σας στη Φρανκφούρτη.... [-]


Βίντεο

Master of Finance - Financial Engineering module

Bachelor Day

The Frankfurt MBA

Επικοινωνία

Frankfurt School of Finance & Management

Διεύθυνση Frankfurt School of Finance & Management Sonnemannstraße 9-11
60314 Frankfurt am Main, Έσση, Γερμανία
Ιστοσελίδα http://www.frankfurt-school.de/
Τηλέφωνο +49 69 1540080