GISMA ULaw

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

GISMA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Νόμου

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου (ULaw) δημιουργεί μερικά από τα καλύτερα νομικά μυαλά από το 1876 και έχει διδάξει περισσότερους νομικούς επαγγελματίες από οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα. Αυτό το διάσημο πανεπιστήμιο έχει ποσοστό απασχόλησης 97% *, αποδεικνύοντας την επιτυχία των προγραμμάτων του. Το εξαιρετικό προσωπικό έχει αναπτύξει προγράμματα σπουδών που περιλαμβάνουν όχι μόνο το πιο σύγχρονο περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών τους αλλά και διδασκαλία βασισμένη στην πρακτική για να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε σενάρια πραγματικής ζωής. Η ULaw επικεντρώνεται στην απασχολησιμότητα των σπουδαστών της από τη στιγμή που είναι εγγεγραμμένοι στο πανεπιστήμιο.

Η GISMA ήταν υπερήφανη για να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ULaw το 2017. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, η GISMA είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά μεταπτυχιακών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων πόρων, του μάρκετινγκ και της διαχείρισης δεδομένων.

119555__MG_45551.jpg

Εξειδίκευση

Οι καθηγητές μας είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι επαγγελματίες, πάντα πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε ακαδημαϊκή συζήτηση, ακόμη και έξω από την τάξη. Η σχολή μας έχει πολυετή εμπειρία, τόσο ακαδημαϊκή όσο και βιομηχανική, και κάθε μέλος της σχολής είναι ειδικός στον αντίστοιχο τομέα, πολλοί με διδακτορικά.

119557__MG_9987.jpg

Μια διεθνής κοινότητα

Η πανεπιστημιούπολη GISMA ULaw εδρεύει στη γερμανική πρωτεύουσα του Βερολίνου. Όλα τα προγράμματά μας διδάσκονται στα αγγλικά, ώστε οι σπουδαστές από όλο τον κόσμο να έχουν την ευκαιρία να έρθουν και να σπουδάσουν μαζί μας. Για τους σπουδαστές που επιθυμούν να βελτιώσουν την απασχολησιμότητά τους, υπάρχει η δυνατότητα να μελετήσουν δωρεάν τη γερμανική γλώσσα παράλληλα με το πρόγραμμά τους. Οι σπουδαστές μπορούν να βελτιώσουν τις γλωσσικές δεξιότητές τους, πράγμα που τους βοηθά όχι μόνο να ενταχθούν στη γερμανική κοινωνία αλλά και να διασφαλίσουν ότι ξεχωρίζουν σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας θα επιτρέψει στους μαθητές να επιδιώξουν τους ρόλους εργασίας στη Γερμανία και αλλού σε όλη την Ευρώπη.

119544_ProjectManagement_LATAM.jpg

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι διεθνείς φοιτητές μπορούν επίσης να παραμείνουν στη Γερμανία για διάστημα έως 18 μηνών για να εργαστούν ή να αναζητήσουν απασχόληση.

Το GISMA προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο με τους αποφοίτους μας που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον 60 διαφορετικές εθνικότητες. Η διαφορετική μας κοινότητα σημαίνει ότι οι μαθητές μπορούν να αναμειχθούν με ανθρώπους από ποικίλους πολιτισμούς, δίνοντάς τους μια διεθνή προοπτική στον κόσμο. Το προσωπικό μας προέρχεται επίσης από διάφορες χώρες, καθιστώντας το GISMA ένα πραγματικά διαφορετικό και πολυπολιτισμικό θεσμό.

119556_ProjectManagement_MiddleEast.jpg

Τοποθεσία

Ο δυναμικός και ενεργοποιημένος πολιτισμός του Βερολίνου δεν είναι μυστικό. Από τα περισσότερα από 180 μουσεία που εξερευνούν τη γερμανική ιστορία και κληρονομιά σε υπόγεια νυχτερινά κέντρα με περίεργα θέματα και ποικίλη μουσική, το Βερολίνο τα έχει όλα, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για τους διεθνείς φοιτητές. Εκτός από τις σπουδές σας, θα είστε σε θέση να ζήσετε τη ζωή σαν ένας ντόπιος σε μια πόλη γεμάτη ιστορία και ευκαιρία.

Το Βερολίνο είναι επίσης γνωστό για την ύπαρξη ενός ανοδικού κόμβου για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Πολλές εταιρείες τεχνολογίας επιλέγουν επίσης να εγκατασταθούν στην πόλη προκαλώντας το Βερολίνο να αποκαλείται "Silicon Allee".

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Υποστήριξη της σταδιοδρομίας των μαθητών μας

Το Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας μας προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που βοηθούν τους σπουδαστές να αποκτήσουν ουσιαστική απασχόληση, όπως υπηρεσίες ραπτικής βιογραφικού και πρακτική συνέντευξης.

Οι μαθητές καλούνται επίσης να μάθουν έξω από την τάξη μέσω εξωτερικών επισκέψεων σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Γερμανίας. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν πώς θα είναι ο εργασιακός κόσμος και πώς μπορούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητες που έχουν μάθει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

119553_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Τοποθεσίες

Βερολίνο

Address
Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη