Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η μηχανική, η οικονομία και η διοίκηση, οι κοινωνικές και νοσηλευτικές επιστήμες αποτελούν τους πυλώνες διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Esslingen . Περίπου 5.600 φοιτητών που εγγράφονται στο 11 σχολές, προσφέροντας συνολικά 25 Bachelors και 11 προγράμματα σπουδών Master.

Η στενή δικτύωση του πανεπιστημίου με την οικονομία, τους βιομηχανικούς και εμπορικούς οργανισμούς εξασφαλίζει υψηλό βαθμό πρακτικού προσανατολισμού σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα σπουδών.

Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε πάνω από 50 εξαιρετικά σύγχρονα εργαστήρια σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις που εκτελούν αναπτυξιακά έργα που ανατέθηκαν από τη βιομηχανία - διεπιστημονική έρευνα σε θέματα αιχμής στον τομέα της Κοινωνικής Εργασίας και Υγείας διεξάγεται με ένα εκτεταμένο θεσμικό δίκτυο. Το Πανεπιστήμιο επιτυγχάνει σταθερά εμπρός θέσεις στο πανεπιστήμιο.

Σειρά κατάταξης

Τα αποτελέσματα κατάταξης του Πανεπιστημίου του Esslingen μιλούν από μόνα τους. Είτε στα ματς κατάταξης του Κέντρου για την Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου (Centrum für Hochschulentwicklung, CHE), τα δημοσιεύματα του οδηγού σπουδών ZEIT ή των περιοδικών "Wirtschaftswoche", "Junge Karriere" και "Handelsblatt", Πανεπιστήμιο του Esslingen είναι πάντα μεταξύ των καλύτερων Γερμανία. Ο βαθμός "πολύ καλός" απονέμεται τακτικά για τα προγράμματα κατάρτισης και πρακτικής προσανατολισμού του Esslingen.

Εξαιρετική εκπαίδευση και κατάρτιση

Υποστηρίζουμε την αριστεία στην εκπαίδευση και την κατάρτιση. Ανηφορίζουμε τον ενθουσιασμό για την πρόκληση της μηχανικής, της διαχείρισης και των κοινωνικών επαγγελμάτων στους νέους. Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε τους μαθητές μας στην ανάπτυξη αυτών των προσωπικών ικανοτήτων που θα τους επιτρέψουν να αναλάβουν επαγγελματικές και κοινωνικές ευθύνες.

Επιστημονικά προσόντα

Τα προγράμματα σπουδών μας επίσης πληρούν τους όρους των σπουδαστών για επιστημονική σταδιοδρομία. Με την προηγμένη εξειδικευμένη κατάρτιση, παρέχουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που είναι ήδη σε ένα επάγγελμα να ενισχύσουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

Εφαρμοσμένη έρευνα

Δίνουμε προτεραιότητα στις ερευνητικές μας δραστηριότητες. Είναι πρακτικά, προσανατολισμένα προς το μέλλον, ανεξάρτητα και εμπλουτίζουν τη διδασκαλία μας. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις ερευνητικές μας ικανότητες και να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να κάνουν το ίδιο.

Δίκτυα

Χάρη στις τοπικές επαφές και τα παγκόσμια δίκτυα μας εξασφαλίζουμε ότι η διδασκαλία μας είναι πρακτικά προσανατολισμένη και ότι υπάρχει υψηλός βαθμός αμοιβαίας μεταφοράς. Δημιουργούμε συνέργιες μέσω συστηματικής συνεργασίας με τους εταίρους μας.

Διεθνής

Διεξάγουμε διεθνείς και διαπολιτισμικές ανταλλαγές. Αυτό παρακινεί τους μαθητές μας να εξετάσουν μια σταδιοδρομία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και τους δίνει τις απαραίτητες δεξιότητες.

Διαπίστευση

"Τα προγράμματα του Μάστερ του Esslingen ήταν μεταξύ των πρώτων που πιστοποιήθηκαν στη Γερμανία και είναι τακτικά αναγνωρισμένα από το ASIIN. Το ASIIN είναι υπεύθυνο για την εξέταση και πιστοποίηση πανεπιστημιακών προγραμμάτων STEM, καθώς και διεπιστημονικών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν θέματα STEM.

Ως πρόγραμμα μεταπτυχιακού προγράμματος για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές STEM, τα προγράμματα του Master Esslingen συνεργάστηκαν στενά με το ASIIN για να διασφαλίσουν τη συνεχή εξέλιξη της υψηλής ποιότητας και της διεθνούς αναγνώρισης ».

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Esslingen University of Applied Sciences

Τα τελευταία χρόνια τα συστήματα του αυτοκινήτου έχουν αυξηθεί σε αριθμό, την έκταση και την πολυπλοκότητα. Η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει μια τεράστια πρόκληση λόγ ... [+]

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ Δημιουργήστε την καριέρα σας στα συστήματα αυτοκινήτων Μελέτη στην καρδιά της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας Μάθετε να εργάζεστε σε ένα διεπιστημονικό και διαπολιτισμικό περιβάλλον Μελέτη στα αγγλικά - ζωντανά στη Γερμανία

"Μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή σας" - Alfonso Rivera, κλάση ASM του 2014

Τα τελευταία χρόνια, τα συστήματα αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί σε αριθμό, πεδίο εφαρμογής και πολυπλοκότητα. Η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει μια τεράστια πρόκληση λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού και σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις σχετικά με το κόστος, την ενεργητική και παθητική ασφάλεια και την οικονομία καυσίμου. Αυτές οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την επέκταση και τη διασύνδεση των σημερινών συστημάτων αυτοκίνησης. Παρά την αύξηση της πολυπλοκότητας, τα συστήματα με μεγαλύτερη ασφάλεια, η αξιοπιστία και η διαθεσιμότητα πρέπει να υλοποιηθεί. Η ανάπτυξη τέτοιων συστημάτων απαιτεί εξειδικευμένα προσόντα και γνώσεις καθώς και την ικανότητα και την προθυμία να εργαστούν σε μια διεπιστημονική και διεθνή ομάδα. Ο στόχος του μαθήματος είναι να επικοινωνήσει τις δεξιότητες αυτές. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ... [-]
Γερμανία Esslingen
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Esslingen University of Applied Sciences

Διεθνής χαρακτήρας είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του Πανεπιστημίου Esslingen. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία για τους σπουδαστές από διαφορετικά πολιτιστικά υπόβα ... [+]

MEng στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη για μηχανική και αυτοκινητοβιομηχανία

Η διεθνικότητα είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Esslingen . Έχουμε φοιτητές από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο που σπουδάζουν, εργάζονται και ζουν μαζί. Αυτή η διαπολιτισμική ανταλλαγή και συνεργασία είναι μια ισχυρή προστιθέμενη αξία για τους μαθητές του κυρίου μας.... [-]

Γερμανία Esslingen
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Esslingen University of Applied Sciences

Esslingen University of Applied Sciences, Graduate School (MBA)
Address
Esslingen University of Applied Sciences Flandernstrasse 101
D-73732 Esslingen, Baden-Württemberg, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49-711-397-4466