Hochschule Biberach University Of Applied Science

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Biberach - μια ζωντανή πανεπιστημιακή στους τομείς των κατασκευών, της ενέργειας, της βιοτεχνολογίας και της διοίκησης επιχειρήσεων

Παραδοσιακά, η Σχολή της κατασκευής είναι το Πανεπιστήμιο Biberach για την αρχιτεκτονική κλασσικές επιστήμες και έργα πολιτικού μηχανικού. Ειδικά το διαχωρισμό αυτών των προγραμμάτων σπουδών: διαχείριση έργου (κατασκευή) και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Κατασκευές & Real Estate). Καθοδηγείται από το όραμα της ενέργειας η Τρία Έψιλον επεκτείνει την ακαδημαϊκή προσφορές της ενεργειακής απόδοσης: Τα μαθήματα Energy Engineering και τη μορφή ρεύματος νέους επαγγελματίες - μηχανικοί, όπως οι έμποροι - γι 'αυτό το μέλλον το έργο. Η εστίαση στη διδασκαλία και την έρευνα είναι στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Παράλληλα αποτελεί HBC με τη βιοτεχνολογία μια εντελώς νέα εστίαση. Τα μαθήματα Φαρμακευτική Βιοτεχνολογία και Βιομηχανική Βιοτεχνολογία προσφέρει επιστημονική μόρφωση, συμπληρώνεται από τρέχοντα ερευνητικά έργα.
Η Ακαδημία του Πανεπιστημίου Biberach προσφέρει μεταπτυχιακά μαθήματα μερικής απασχόλησης και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κατάρτισης και συνεδρίων για την επαγγελματική κατάρτιση.
Nationwide κατάταξης πανεπιστημίων εγγυηθεί για την ποιότητα της Τρία Έψιλον στη διδασκαλία και την έρευνα: επανειλημμένα λάβει τα κορυφαία βαθμολογία Τρία Έψιλον!

Αυτό που οι δίσκοι του Πανεπιστημίου Biberach

Μέσα από τα προγράμματα σπουδών τους στα πεδία των ενεργειακών συστημάτων αρχιτεκτονικής και πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά κλίμα και καθώς και τη διαχείριση των επιχειρήσεων και τη βιοτεχνολογία, Πανεπιστήμιο Biberach έχει μια επιστημονική και ταυτόχρονα πρακτική αντιμετώπιση του ανθρώπου, το περιβάλλον και την ενέργεια. Η ύπαρξη του ανθρώπου βασίζεται στην παρουσία ενέργειας σε διάφορες μορφές και η χρήση τους. Ειδικότερα, οι βασικές και ασφαλείας ανάγκες των ανθρώπων στον τομέα της στέγασης, της απασχόλησης, το κλίμα και την υγεία είναι ολοένα και πιο ολιστική και κυριαρχείται από τη λογική και λογική χρήση της ενέργειας.

Το Πανεπιστήμιο Biberach κατανοεί την επιστημονική ανάλυση του ανθρώπου και της ενέργειας ως μόνιμη διαδικασία στην περιφερειακή και την παγκόσμια κοινωνική αλλαγή και να τους δώσει επαρκή διδασκαλία βασίζεται προσφέρει στους φοιτητές σε προπτυχιακό και επάλληλους κύκλους. Οι προσφορές της μελέτης αξιολογούνται τακτικά, προσαρμόζονται και να επεκταθεί, για παράδειγμα, διπλή μοντέλα μελέτης. Περιφερειακά και διεθνή δίκτυα για τα πανεπιστήμια και την οικονομία ενίσχυση της διεθνούς μας προφίλ.

Το όραμα του Πανεπιστημίου Biberach μπορεί να περιγραφεί από τις ακόλουθες αρχές:

. 1 Το Πανεπιστήμιο Biberach ξεχωρίζει για τις καινοτόμες, τα επαγγελματικά προσόντα και πρακτική εκπαίδευση των μηχανικών με την υψηλότερη απόδοση, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα.

. 2 Το Πανεπιστήμιο Biberach υποστηρίζεται με την κατάρτιση προσφορά συμβολή τους στην επίλυση των τρεχόντων ζητημάτων ενέργειας και του κλίματος.

. 3 Το Πανεπιστήμιο Biberach έχει το κατάλληλο μέγεθος για τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας, της αποτελεσματικότητας και της ελκυστικότητας ίδια.

. 4 Το Πανεπιστήμιο Biberach λειτουργεί σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, διατηρεί στρατηγικές συμμαχίες σε μέρη με άλλα πανεπιστήμια.

. 5 Το Πανεπιστήμιο Biberach είναι ένα ελκυστικό εταίρο στην έρευνα, την ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των καθηκόντων για τις περιφερειακές και εθνικές εταιρείες.

. 6 Το πανεπιστήμιο βρίσκεται η σχετική σημασία τους γνωρίζουν ως σεβαστή εκπαιδευτικό ίδρυμα στην πόλη και την περιοχή Biberach και συμβάλλει στην προβολή της εικόνας τους και προφίλ σε.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος διαχείριση του έργου (πολιτικός μηχανικός (-η))

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Biberach

Οι μαθητές μας θα πρέπει να παρασκευάζονται με μεθόδους και τεχνικές για την επεξεργασία των (μεγάλων) έργα, και πρακτικά εκδηλώσεις για την εμπειρία εφαρμογής των πολύπλοκων απαιτήσεων στην επαγγελματική ζωή - συνοδεύεται από σεμινάρια και πιλοτικά έργα στην ομαδική εργασία. [+]

Πλοίαρχος διαχείρισης έργων (Civil (-στη)) Οι μαθητές μας θα πρέπει να παρασκευάζονται με μεθόδους και τεχνικές για την επεξεργασία των (μεγάλων) έργα, και πρακτικά εκδηλώσεις για την εμπειρία εφαρμογής των πολύπλοκων απαιτήσεων στην επαγγελματική ζωή - συνοδεύεται από σεμινάρια και πιλοτικά έργα στην ομαδική εργασία. Οι ημέρες προσέλευση στην Ακαδημία περιορίζεται έως Πέμπτη έως Σάββατο. Έτσι, οι μαθητές είναι δυνατή, παρά σπουδών με πλήρη απασχόληση, να εργάζεται έως 20 ώρες την εβδομάδα. Τα μαθήματα του πρώτου και του δεύτερου εξαμήνου είναι ανεξάρτητες. Η μελέτη μπορεί, επομένως, να ξεκινήσει στο χειμερινό εξάμηνο και το θερινό εξάμηνο. Χειμερινό εξάμηνο Οι κοινωνικές ικανότητες Η ομαδική εργασία / Εκπαίδευση Team Την εκτέλεση του έργου Συμβάσεις u. Διοίκηση της διαχείρισης των συμβάσεων / FIDIC διαχείριση αξίωση Οικονομικά για τα PM Μαθηματικά Οργάνωση επιχειρηματικό σχέδιο έξοδα ημερομηνίες χρονοδρομολόγηση Διαχείριση Διαδικασιών οικονομικούς υπολογισμούς Επιλογής Περιοχές υποδομή 1 υποδομές 3 Ingenieurhochbau 1 Ingenieurhochbau 3 πρότυπα σχέδια Υποδομή μοντέλο Έργου Μοντέλο Έργου Ingenieurhochbau το καλοκαίρι όρος Οι κοινωνικές ικανότητες U πρόβλημα. Απόφαση Διαπολιτισμική των πελατειακών σχέσεων τεχνικές διαπραγμάτευσης Συμβάσεις u. Διοίκηση μοντέλα ΣΔΙΤ Δίκαιο Συμβάσεων / ΣΔΙΤ Διαχείριση Κινδύνων Οικονομικά για τα PM Χρηματοοικονομικά / Λογιστική Διεθνείς εμπορικές σχέσεις Στατιστικά Εταιρική Στρατηγική / Οργάνωση & Διαδικασίες Οργάνωση Η οικοδόμηση σε διεθνή κλίμακα στρατηγικό μάρκετινγκ έξοδα ημερομηνίες διαχείριση του κόστους Επιλογής Περιοχές υποδομές 2 υποδομή 4 Ingenieurhochbau 2 Ingenieurhochbau 4 σεμινάρια υποδομή σεμινάριο Σεμινάριο-Ingenieurhochbau Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία Εξάμηνο Διπλωματική εργασία Μεταπτυχιακό σεμινάριο Μεταπτυχιακή Διατριβή με συμπόσιο ομάδα-στόχος baubezogener για διευθυντικές θέσεις κατάλληλο πτυχίο και δίπλωμα αποφοίτων μαθήματα νόμου για την προώθηση Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον τίτλο "Master of Engineering" (M.Eng.) Και εγκρίνονται σε διδακτορικό. απαίτηση άνω του μέσου όρου, τα επαγγελματικά προσόντα, πανεπιστημιακό πτυχίο baubezogener βασική Χειμώνα και το καλοκαίρι εξάμηνο κανονική περίοδο 3 εξάμηνο προθεσμίες υποβολής αιτήσεων Χειμερινό εξάμηνο 15 Ιουλ. Εαρινό Εξάμηνο 15 Ιανουαρίου Εφαρμογή Συνδέστε τη διαδικασία αίτησης [-]

πρόγραμμα μάστερ Πολιτικών Μηχανικών

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Biberach +1 περισσότερα

Βαθμό του πλοιάρχου Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Biberach αναπτυχθεί και να συμπληρωθεί στην bachelor κυρίως τεχνικού περιεχομένου μέσω κατασκευαστικών στοιχείων, διαχείριση έργου και μέσω της εφαρμοσμένης Bauinformatik, προγράμματα υποδομών υπολογισμού και μέθοδοι πεπερασμένων στοιχείων. Η επιστημονική μελέτη του ειδικού τεχνικού περιεχομένου υποστηρίζεται μέσω της στενής συνεργασίας με την διεπιστημονική ινστιτούτα Πανεπιστήμιο Biberach. [+]

Μάστερ στην Πολιτική Μηχανική Βαθμό του πλοιάρχου Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Biberach αναπτυχθεί και να συμπληρωθεί στην bachelor κυρίως τεχνικού περιεχομένου μέσω κατασκευαστικών στοιχείων, διαχείριση έργου και μέσω της εφαρμοσμένης Bauinformatik, προγράμματα υποδομών υπολογισμού και μέθοδοι πεπερασμένων στοιχείων. Η επιστημονική μελέτη του ειδικού τεχνικού περιεχομένου υποστηρίζεται μέσω της στενής συνεργασίας με την διεπιστημονική ινστιτούτα Πανεπιστήμιο Biberach. Εδώ, η εστίαση, σύμφωνα με τις μεγαλύτερες εταιρίες της προηγούμενης εκπαίδευσης πτυχίο ή μεταπτυχιακό (π.χ.: Κατασκευών, Μεταφορές, υδραυλικά), κλίσεις ή επαγγελματικής εμπειρίας που έχει διαφοροποιηθεί. Προκειμένου να καταστεί δυνατή η στέκεται στο επαγγελματίας μηχανικός ή πολιτικός μηχανικός με μερική απασχόληση το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, εξαρτήματα e-learning και τα μαθήματα μπλοκ είναι να επιτρέψει vorgesehen.um μερικής απασχόλησης, τα συστατικά e-learning και τα μαθήματα κατά κατηγορία που προβλέπεται. Γιατί Δάσκαλος; Πολιτικοί μηχανικοί αναλαμβάνουν τα καθήκοντα και τις ευθύνες σε όλους τους τομείς της καθημερινής τεχνολογικό περιβάλλον μας. Σχεδιάζουν, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση των κτηρίων και εγκαταστάσεων όλων των ειδών? αναπτύξουν υλικά και εξαρτήματα, κατασκευή και τον τρόπο λειτουργίας, τις μεθόδους υπολογισμού και το λογισμικό? οργάνωση, τον υπολογισμό και την παρακολούθηση των διαδικασιών και των διαδικασιών. Οι απαιτήσεις κατάρτισης των σύγχρονων έργων πολιτικού μηχανικού είναι εξίσου ποικίλες και ολοένα και πιο περίπλοκη? ο τόπος της κλασικής αρχιτέκτονα είναι τώρα ο "μηχανικός υψηλής τεχνολογίας" παραιτήθηκε. Με τόσα πολλά πρακτικά προβλήματα σε έργα πολιτικού μηχανικού με πρόσθετες τεχνικές και διοικητικές ικανότητες και τις βασικές τεχνικές διαχείρισης απαιτούνται. Αυτό προβλέπεται στο πτυχίο Πανεπιστημίου Biberach πλοιάρχου σε "Πολιτικών Μηχανικών". Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι πρακτικό και προσανατολισμένο προς το ευέλικτο, ειδικές απαιτήσεις σε έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς τομείς σε όλο τον κόσμο. Δομή / διαδικασία του Προγράμματος Μάστερ Το πρόγραμμα του πλοιάρχου είναι σπονδυλωτή και αποτελείται από τις φάσεις φοίτησης (μαθήματα μπλοκ, κλπ) και ελεγχόμενη εγχώρια συνεισφορά (e-learning). Οι διαλέξεις και σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο εν μέρει. Έτσι, ο βαθμός του πλοιάρχου είναι επίσης δυνατή η μερική απασχόληση. Κάθε χειμερινό εξάμηνο αρχίζει το πρόγραμμα σπουδών ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Ωστόσο, η πορεία μπορεί να ξεκινήσει είτε κατά το χειμερινό εξάμηνο ή το θερινό εξάμηνο. Οι μαθητές στο θερινό εξάμηνο μπορεί να ενσωματωθεί χωρίς απώλεια χρόνου στην τρέχουσα ενότητα. Η κανονική περίοδος της μελέτης, συμπεριλαμβανομένης της Διπλωματικής Εργασίας 3 εξάμηνα και ολοκληρώνεται με τον ακαδημαϊκό τίτλο του Master Πολιτικών Μηχανικών (M.Eng.). Για φοιτητής πτυχίο αυτού του πλοιάρχου λαμβάνει 90 ECTS. Προαπαιτούμενα Ως προϋπόθεση για την απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού απόδειξη του πτυχίου ή διπλώματος δηλώσεις πανεπιστημίου με άνω του μέσου όρου εξέταση των αποτελεσμάτων της μελέτης του πολιτικού μηχανικού είναι να παρέχει ένα εγχώριο ή ξένο πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένο ισότιμο πτυχίο από ό, τι σε επίπεδο τουλάχιστον τρία χρόνια σπουδών. Αναλυτικές πληροφορίες για την εισαγωγή στο πρόγραμμα του πλοιάρχου μπορεί να βρεθεί στα άρθρα του καταστατικού για τη διαδικασία επιλογής. Υποβολής αίτησης και αποδοχής Μπορείτε να αρχίσετε το μεταπτυχιακό σας Πολιτικού Μηχανικού στο χειμερινό εξάμηνο ή το θερινό εξάμηνο! προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο είναι η 15η Ιουλίου! προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το θερινό εξάμηνο είναι η 15η Ιανουάριο! Παρακαλούμε να εφαρμόσει το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε οι διαφορές μπορούν να επιλυθούν σε χρόνο πριν από την προθεσμία υποβολής της αίτησης. Στη σελίδα υποψήφιο προφίλ για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας, σύνδεσμοι, downloads και το κατάλληλο πρόσωπο επαφής για να σπουδάσουν σε Biberach, και τις ημερομηνίες για τις επόμενες ενημερωτικές ημερίδες στο πανεπιστήμιο. Επιλογές Καριέρας Κατηγορίες για πολιτικούς μηχανικούς με μεταπτυχιακό τίτλο οικοδομικες επιχειρησεις Μηχανικού και τεχνικού γραφεία τα τμήματα σχεδιασμού (ανώτερος υπηρεσία) Γραφεία και τα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών (ανώτερος υπηρεσία) οδοποιίας υδραυλικός Διαχείριση νερού Εγκαταστάσεις για την προμήθεια και διάθεση Οδικές μεταφορές Anlagenbau Ασφαλίσεων και των ακινήτων των διοικήσεων Σπίτια λογισμικού Κτίριο τμήματα των μεγαλύτερων βιομηχανικών και των υπηρεσιών εγκαταστάσεις ... Ευκαιρίες καριέρας Η επιτυχής βαθμός ανοίγει ποικίλες προοπτικές σταδιοδρομίας, ακόμη και σε περιοχές που τα συμβατικά κτίρια δεν αφορούν άμεσα, όπως η μηχανική αυτοκινητοβιομηχανία, στην αεροδιαστημική βιομηχανία ή στην εμβιομηχανική. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης των κατασκευών τα τελευταία χρόνια, οι μηχανικοί του Πανεπιστημίου Biberach είχαν επιτυχία στην αγορά. Μια έρευνα των αποφοίτων του τελευταίου εξαμήνου έδειξαν ότι περισσότερο από το 90% έχουν βρει εργασία μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Μέρος των αποφοίτων Μάστερ θα μπορούσε να κάνει μια αλλαγή σταδιοδρομίας από το πολυτελές εστιατόριο στην ανωτέρων δημοσίων υπηρεσιών μετά την αποφοίτησή τους. [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

των κύριων συστημάτων ενέργειας και την οικοδόμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Biberach

Το πρόγραμμα master Ενέργειας και Building Systems (EGS) ασχολείται με την απότομη αύξηση τα τελευταία χρόνια, το περιβάλλον, την ενέργεια και τις κλιματικές απαιτήσεις για το σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία των κτιρίων και των ενεργειακών συστημάτων. Παραδείγματα περιλαμβάνουν εκτιμήσεις ολιστικό σύστημα στο σχεδιασμό και τη λειτουργία κτιρίων και εκτέλεσης συναλλαγών συνολικά θέματα ποιότητας. Τεχνική κτίριο εμπορεύεται παραδείγματα είναι η διασυνοριακή δικτύωση μέσω του αυτοματισμού κτιρίου, την εξέλιξη των προσόψεων από παθητικά σε ενεργητικά συσκευή, βελτιστοποιημένη έννοιες της διαχείρισης, κ.λπ. Παραδείγματα Ενεργειακής Απόδοσης περιλαμβάνει την ανάπτυξη των ενεργειακών εννοιών συγκεκριμένες περιοχές, ή για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των συστημάτων διαχείρισης της ενέργειας. [+]

Μεταπτυχιακό Ενέργειας και Building Systems Εφαρμόζεται μέχρι τις 15, Γενάρη του 2017! 61 περισσότερες θέσεις: Πανεπιστήμιο Biberach χτίζει Μάστερ προγράμματα στους τομείς της ενέργειας και της βιοτεχνολογίας από Το πρόγραμμα master Ενέργειας και Building Systems (EGS) ασχολείται με την απότομη αύξηση τα τελευταία χρόνια, το περιβάλλον, την ενέργεια και τις κλιματικές απαιτήσεις για το σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία των κτιρίων και των ενεργειακών συστημάτων. Παραδείγματα περιλαμβάνουν εκτιμήσεις ολιστικό σύστημα στο σχεδιασμό και τη λειτουργία κτιρίων και εκτέλεσης συναλλαγών συνολικά θέματα ποιότητας. Τεχνική κτίριο εμπορεύεται παραδείγματα είναι η διασυνοριακή δικτύωση μέσω του αυτοματισμού κτιρίου, την εξέλιξη των προσόψεων από παθητικά σε ενεργητικά συσκευή, βελτιστοποιημένη έννοιες της διαχείρισης, κ.λπ. Παραδείγματα Ενεργειακής Απόδοσης περιλαμβάνει την ανάπτυξη των ενεργειακών εννοιών συγκεκριμένες περιοχές, ή για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των συστημάτων διαχείρισης της ενέργειας. Το πρόγραμμα του πλοιάρχου προετοιμάζει τους μαθητές για την ειδική επαγγελματική σταδιοδρομία ως μηχανικός στην εννοιολογική περιοχή στο ευρύ θέμα της ενέργειας και της δημιουργίας. Βασικά στοιχεία Η κανονική περίοδος της μελέτης, συμπεριλαμβανομένων του διατριβή Μάστερ 3 εξάμηνα. Υπάρχει μια μελέτη πλήρους απασχόλησης. Για βαθμός αυτού του πλοιάρχου λαμβάνονται 90 πόντους. Μετά έκανε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις στο πρόγραμμα master Ενέργειας και Building Systems απέκτησε το ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών Περιεχόμενο της μελέτης Υποχρεωτικά Μαθήματα: Building Systems Σεμινάριο Ενέργειας και Μαθηματικά για Μηχανικούς διαχείριση Μοντελοποίηση και συστήματα θεωρία Μονάδα από άλλα προγράμματα μαθήματα: Διοίκηση και Διεργασίες Κόστος και Prozssoptimierung Διαχείριση Ποιότητας Διαχείριση Εγκαταστάσεων Ενέργειας και Κτιρίων τεχνολογία ψύξης Δεδομένων και τεχνολογίας πληροφοριών προσομοίωση της ροής τεχνολογία αυτοματισμού υδραυλικός συστήματα δόμησης Ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η λειτουργία κτιρίου Κλίμα Σχετικές Κτίριο & Κτίριο Φυσικής Τα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού Τεχνική σχεδιασμός φωτισμού ηλεκτρικά συστήματα ενεργειακά συστήματα Τα γεωθερμικά συστήματα Ανανεώσιμων και αποκεντρωμένων ενεργειακών συστημάτων Smart Grid και Smart Κτίρια Electrical- / θερμική ενέργεια θερμοδυναμικά συστήματα Αίτηση - είσοδος - Εμπορία Υλικών Προϋποθέσεις Εισαγωγής Η προϋπόθεση για την εισαγωγή στο πρόγραμμα του Δασκάλου EGS είναι ένα πανεπιστημιακό πτυχίο σε ένα πρόγραμμα πτυχίο μηχανικού ή άλλο ανάλογο επιστημονικό και τεχνικό πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα της δοκιμής πρέπει να είναι άνω του μέσου όρου. Οι διαθέσιμες θέσεις κατανέμονται σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δικής της διαδικασίας επιλογής του πανεπιστημίου. Μεταξύ άλλων, στην περίπτωση αυτή, η καταλληλότητα και τα κίνητρα του υποψηφίου εκτιμάται και αξιολογείται σε μια συνέντευξη. Σε διαφορετικές συνθήκες εισόδου (π.χ. φοιτητές με πτυχίο από μόνο 6 εξάμηνα ή Να αποζημιώσει 180 CP ή φοιτητές με επαγγελματικά συνεχίσει βαθμούς wegliegenden πανεπιστημίου), βλέπε σχήμα παρακάτω, είναι στην αρχή της μελέτης μεμονωμένων ρυθμίσεων με τους μαθητές που συμφωνήθηκαν στις προσωπικές διαβουλεύσεις, που είναι να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή πορεία της μελέτης. Οι φοιτητές που δεν έχουν ακόμη κάνει μέχρι 30 μονάδες μπορούν να τα αγοράζουν από τα προγράμματα Bachelor του Πανεπιστημίου Biberach, κατά προτίμηση, από τα προγράμματα πτυχίο πανεπιστημίου G και Ε ή στο μέλλον από το νέο πρόγραμμα πτυχίο Μηχανικών Ενέργειας με τις δύο μεγάλες εταιρείες G και Ε Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μελέτη σας το καλοκαίρι εξάμηνο ή την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου προθεσμίες υποβολής αιτήσεων Εαρινό εξάμηνο: μέχρι 15 Ιαν Χειμερινό εξάμηνο: μέχρι τις 15 Ιουλίου πεδία Επάγγελμα / ευκαιρίες θα πρέπει να διδάσκονται τις δεξιότητες που είναι σημαντικές για τους ανθρώπους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις στο σχεδιασμό, την εκτέλεση και τη διαχείριση των κτιρίων, καθώς και για τους κατασκευαστές του κτιρίου ή μηχανικής ενέργειας συστήματα, συστήματα και εξαρτήματα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην απόκτηση των επιστημονικών μεθόδων και ικανοτήτων μεταξύ άλλων και για την περαιτέρω επιστημονική εργασία στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης (R & D) είναι υποχρεωτικά για επιχειρήσεις ή ιδρύματα. Το μάθημα είναι προσανατολισμένος σε έργα επιστημονικής και εφαρμόζονται σε στενή συνεργασία με το Ινστιτούτο για την οικοδόμηση και Ενεργειακών Συστημάτων (IgE) Πανεπιστήμιο Biberach .. Τυπικές δραστηριότητες στη μελλοντική τους σταδιοδρομία μπορεί να είναι: Ανάπτυξη και επικύρωση των κτιρίων και της ενέργειας έννοιες με σύγχρονα εργαλεία προσομοίωσης Έννοια της διαχείρισης της ενέργειας και λύσεις διαχείρισης εγκαταστάσεων Ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών εξαρτημάτων και συστημάτων για την κατασκευή και ενεργειακές εφαρμογές Ανάπτυξη, σχεδιασμός, υλοποίηση και λειτουργία των αποκεντρωμένων και ανανεώσιμων ενεργειακών συστημάτων Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ολοκληρωμένο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία κτιρίων και συστημάτων ενέργειας Ερευνητής / -σε σε ινστιτούτα και πανεπιστήμια (μεταξύ άλλων με διδακτορική διατριβή) Αυτοαπασχολουμένων ως ένα αεροπλάνο και συμβουλών σε θέματα μηχανικής / -στη Έτσι, η επιτυχής βαθμός ανοίγει ποικίλες προοπτικές σταδιοδρομίας Οι απόφοιτοι Μάστερ του προγράμματός μας είναι σε μεγάλη ζήτηση στην αγορά. Μια έρευνα των αποφοίτων του τελευταίου εξαμήνου έδειξαν ότι περισσότερο από το 90% έχουν βρει εργασία μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

πλοίαρχος του προγράμματος σπουδών διοίκησης επιχειρήσεων (κατασκευές και ακίνητα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Biberach

Biberach Πανεπιστήμιο ως κέντρο αριστείας για την κατασκευή και ακινήτων προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: Η ειδική εκπαίδευση, εντατικές επαφές τόσο μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών και την οικονομία, καθώς και σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού και το σχετικό συνεχή ενημέρωση της διδασκαλίας - όλα αυτά καθιστούν τους αποφοίτους μας ιδιαίτερα sought-after επαγγελματίες στο βιομηχανία. [+]

Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Κτίριο και Real Estate) Το Πανεπιστήμιο Biberach ως κέντρο αριστείας για την κατασκευή / Real Estate προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: ειδική εκπαίδευση, εντατικές επαφές τόσο μεταξύ των εκπαιδευτικών και των μαθητών, καθώς και για την οικονομία και για ξένα πανεπιστήμια και το σχετικό συνεχή ενημέρωση της διδασκαλίας - το μόνο που κάνει τους αποφοίτους μας περιζήτητη επαγγελματίες στην οικονομία. Ο Σχολή Διοίκησης Πανεπιστήμιο Biberach εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων, εκτός από την εκπαίδευση των επιχειρήσεων αποτελεί τους βιομηχανία εξειδίκευση αποκτήσει στον κλάδο των κατασκευών και ακινήτων. Οι μαθητές θα εξοικειωθούν με τη βιομηχανία-ειδικά θέματα της εταιρικής διαχείρισης και προσόντα για την απόκτηση της ηγεσίας και της διαχείρισης των λειτουργιών στην αντίστοιχη βιομηχανία. Ο Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρει εκπαίδευση των επιχειρήσεων μια βιομηχανία εξειδίκευση στην «Κατασκευή και ακινήτων". Ηγεσία στην κατασκευή και την περιουσία της βιομηχανίας απαιτεί την ικανότητα για προβλεπόμενη και ολιστική διαχείριση των πολύπλοκων διαδικασιών. βαθμό του πλοιάρχου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κύρια έμφαση στην (κατασκευών και real estate) αντανακλά το γεγονός ότι οι διάφορες οικονομικές δραστηριότητες συνυφασμένες με κάθε άλλο σχετίζεται όλο και περισσότερο με το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη χρήση του ακινήτου και γίνονται όλο και πιο εξειδικευμένα. Βασισμένο σε ένα πρώτο επαγγελματικό πτυχίο περιλαμβάνει ένα μεταπτυχιακό επιστημονική και μεθοδολογική εμβάθυνση των οικονομικών κλάδων της αγοράς και την ανάλυση κινδύνου, την αξιολόγηση, την ανάπτυξη του έργου, τις επενδύσεις, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση, αυτό ολοκληρώνει ολιστικά τις πτυχές του νόμου και της τεχνολογίας και ετοιμάζεται να απαιτητικές εργασίες και διευθυντικές θέσεις μπροστά από το κτίριο και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Σημαντικό πεδίο μελέτης Το πρόγραμμα του πλοιάρχου στο πρόγραμμα σπουδών διοίκησης επιχειρήσεων με την κύρια έμφαση στην (κατασκευών και real estate) είναι συνεχόμενες και σπονδυλωτή. Το Master έχει σχεδιαστεί ως πλήρους απασχόλησης με τρία εξάμηνα και περιλαμβάνει το σύνολο των δαπανών των 90 διδακτικές μονάδες (CPS). Βασισμένο σε ένα πρώτο επαγγελματικό πτυχίο βαθαίνει το πρόγραμμα μάστερ τρία εξάμηνα και των επιχειρηματικών κλάδων της ανάλυσης της αγοράς, την αξιολόγηση, την ανάπτυξη του έργου, τις επενδύσεις, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση, αυτές οι γύροι με τις πτυχές του νόμου και της τεχνολογίας, από μια ολιστική και προετοιμασία για τις δύσκολες εργασίες και τις διοικητικές θέσεις στην κατασκευή και κλάδο των ακινήτων. Ο σκοπός της μελέτης είναι ένα δευτερεύον, ακαδημαϊκών και εφαρμόζεται τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη συγκεκριμένη προετοιμασία για να αναλάβει τις ευθύνες της διαχείρισης όλη τη διάρκεια κατασκευής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι επιχειρήσεις με την ευρεία έννοια. Στόχος της κατάρτισης είναι πλέον μόνη της η διαδικασία του κτιρίου, αλλά και την προγνωστική ανάλυση των αναγκών των χρηστών, τις δεξιότητες μάρκετινγκ και τη γνώση του κινδύνου κυκλοφορίας. Μια προσέγγιση προσανατολισμένη στη διαδικασία με τον κύκλο ζωής των ακινήτων απαιτεί το συγκεκριμένο αντίκτυπο στην ικανότητα να εμπλακούν σε διεπιστημονική συνεργασία με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, έργο και διαχειριστές εγκαταστάσεων και εξυπηρετούν τις κατάλληλες μεθόδους, ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων. Αυτή η προσέγγιση προσανατολισμένη στη διαδικασία επιτρέπει αποφοίτους επίσης μια μεταφορά τεχνογνωσίας για το σχεδιασμό των διαδικασιών έξω από το κτίριο και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Συμπλήρωση / ακαδημαϊκά πιστοποιητικά Μετά έκανε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις βαθμού (90 LP) μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων με σημαντική στον τομέα της μελέτης (Κατασκευές και Real Estate) δίνει στο Hochschule Biberach την Βαθμός: Master of Science (M.Sc.) Τα ακόλουθα έγγραφα που αναφέρονται σε όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι μετά το πέρασμα εκδίδονται: γενικό πιστοποιητικό Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό (απονομή του τελικού τίτλου) Συμπλήρωμα Διπλώματος (αγγλική έκδοση του εγγράφου) Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας (Diploma Supplement) Ο βαθμός «Master of Scinece" (M.Sc.) και να επιτευχθεί 300 LP με τίτλο επίσης σε προσφορά. Εφαρμογή Προαπαιτούμενο (s) Προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBWL) με την κύρια έμφαση στην (κατασκευών και των ακινήτων) (MBI) ή (Power) (MEW) είναι μια πρώτη, άνω του μέσου όρου πανεπιστημιακό πτυχίο (πτυχίο, πτυχίο ...) στις οικονομικές επιστήμες, την κατασκευή ή ιδιοκτησίας που σχετίζονται με (π.χ., αρχιτεκτονικής, πολιτικού μηχανικού, τη διαχείριση του έργου ή του νόμου) ή θέματα που σχετίζονται με την ενέργεια (π.χ. βιομηχανία ενέργειας, της ενεργειακής μηχανικής, διαχείρισης ενέργειας). Οι υποψήφιοι με πτυχίο στο ποσό μικρότερο των 210 LP έχουν, ενώ μελετώντας τα ελλείποντα LP (credits) εκτός αποκτούν (θέματα Nachstudierende). Οι abzuleistenden εξετάσεις ρυθμιστεί ξεχωριστά. Τα αποτελέσματα των δοκιμών που λαμβάνονται περιλαμβάνονται στο γενικό πιστοποιητικό. Λεπτομερείς πληροφορίες για το βαθμό του πλοιάρχου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μπορεί να λάβει τις κατάλληλες καρτέλες. Πριν από την έναρξη των διαλέξεων θα πραγματοποιηθεί ένα προπαρασκευαστικό μάθημα των μαθηματικών στο Τρία Έψιλον. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ωστόσο, η εθελοντική συμμετοχή είναι δυνατή. Για ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Φοιτητών (εισαγωγές γραφείου). [-]