Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παράδοση και καινοτομία - βασικά χαρακτηριστικά του HFT Stuttgart. Ιδρύθηκε το 1832 ως "Winter School for Craftsmen", σήμερα το HFT Stuttgart προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαπιστευμένων προγραμμάτων Bachelor και Master.

Οι τρεις σχολές μας προσφέρουν συνολικά 14 προγράμματα Bachelor και 18 Master. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Στουτγάρδης, το επιχειρηματικό κέντρο της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Στο HFT Stuttgart ειδικευόμαστε στη διδασκαλία πρακτικών δεξιοτήτων σε μικρές ομάδες. 4000 μαθητές διδάσκονται από περίπου 125 καθηγητές, οι οποίοι υποστηρίζονται από περισσότερους από 400 έμπειρους καθηγητές.

Δεν διδάσκονται μόνο τεχνικές γνώσεις, αλλά και διαπροσωπικές δεξιότητες όπως η δημιουργία ομάδας και η ικανότητα να εργάζονται σε διεπιστημονικά έργα. Ενσωματωμένο στο πρόγραμμα σπουδών σας, μπορείτε επίσης να βρείτε πρακτικά προγράμματα σπουδών σε επιχειρήσεις και γραφεία ή ενδεχομένως ένα εξάμηνο σπουδών σε ένα από τα 70 ιδρύματα συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο.

Το σύστημα Bachelor και Master Degree στο HFT Stuttgart σας προσφέρει το σωστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για τη μελλοντική καριέρα σας.

Στουτγάρδη ως τόπος μελέτης, εργασίας και ζωντανής

Η πρωτεύουσα της Στουτγάρδης με πληθυσμό σχεδόν 600.000 κατοίκων έχει πολλά να προσφέρει. Είναι το οικονομικό κέντρο της Νοτιοδυτικής Γερμανίας και είναι παγκοσμίως γνωστό για την τεχνογνωσία της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είναι μια πόλη φημισμένη για μηχανική, αρχιτεκτονική και πολιτισμό, που περιβάλλεται από αμπελώνες. Οι Gottlieb Daimler και Wilhelm Maybach ανέπτυξαν το πρώτο κινητήρα βενζίνης στο υπόστεγο κήπων τους το 1882, ιδρύοντας έτσι την αυτοκινητοβιομηχανία της πόλης. Η Porsche ακολούθησε αργότερα ως κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων καθώς και πολλούς προμηθευτές όπως οι Bosch και Mahle.

Η περιφέρεια της Στουτγάρδης είναι μια από τις ηγετικές οικονομικές περιοχές του κόσμου. Η έδρα μεγάλου αριθμού παγκόσμιων εμπορικών σημάτων, όπως η IBM και η Hewlett-Packard, στεγάζουν εδώ τα ευρωπαϊκά αρχηγεία τους, καθώς και αρκετές χιλιάδες εξαιρετικά καινοτόμες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Αξίζει να επισκεφτείτε τα πολλά ποικίλα μουσεία, ένα δυναμικό τοπίο θεάτρου, την Όπερα, τα παλάτια, τα πάρκα, τα δάση της πόλης και τον ζωολογικό βοτανικό κήπο Wilhelma.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

HFT Stuttgart

Αυτό το εξάμηνο σπουδών διεθνούς κύρους έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της βιομηχανίας για εξειδικευμένους λογιστές με υψηλή κίνητρα και ομάδα. ... [+]

Αυτό το εξάμηνο σπουδών διεθνούς κύρους έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της βιομηχανίας για εξειδικευμένους λογιστές με υψηλή κίνητρα και ομάδα.

Οι μαθητές μαθαίνουν και εφαρμόζουν τεχνολογία και πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας στους τομείς της ανάπτυξης λογισμικού, της διαχείρισης πληροφοριών, των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι πιο πρόσφατες θεωρίες, τεχνικές και πρότυπα στους τομείς της ανάπτυξης λογισμικού, της διαχείρισης δεδομένων και της δικτύωσης υπολογιστών πρέπει να μεταδίδονται στους μαθητές με επιστημονικούς όρους. Οι σπουδαστές από την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν επίσης να σπουδάσουν με μερική απασχόληση. Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης διαρκεί πέντε εξάμηνα.... [-]

Γερμανία Stuttgart
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 5 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Studying at the HFT Stuttgart

HFT University Tour

Study in the city centre of Stuttgart!