Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η HTW Βερολίνο Η μεγαλύτερη Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Εφαρμοσμένων Επιστημών

Με ένα σώμα σπουδαστών πάνω από 13.000, το Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Βερολίνο είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Βερολίνο. Με περίπου 70 μαθήματα Bachelor και Master στη Μηχανική, Οικονομικά, Πληροφορική, πολιτισμό και το σχέδιο, το φάσμα των επαγγελματικών προσόντων που παρέχουμε είναι εντυπωσιακή. Τόσο μικρή και πρακτική-προσανατολισμένη, πτυχιακές σπουδές μας μπορούν να συμπληρωθούν από εκπαίδευση στις ξένες γλώσσες και τις βασικές δεξιότητες. Πανεπιστήμιο κατατάξεις μας έχουν καθιερώσει σταθερά ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους ενός σύγχρονου και επαγγελματική εκπαίδευση. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν μια καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, ένα σύγχρονο κέντρο πληροφορικής και ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ένα πανεπιστήμιο βραβευμένες Εκμεταλλευτείτε την άριστη ακαδημαϊκή φήμη, η HTW Βερολίνο έχει λάβει πολλά βραβεία για την εξαιρετική καινοτομία στον πανεπιστημιακό τομέα? για εσωτερικές μεταρρυθμίσεις της διαχείρισης μας? τα πακέτα διαβούλευσης και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις? και για τη δέσμευσή μας για την ισότητα των φύλων και την ελευθερία εμπόδιο. Πανεπιστήμιο κατατάξεις μας έχουν καθιερώσει σταθερά ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους ενός σύγχρονου και επαγγελματική εκπαίδευση.

Μελέτη, τη διδασκαλία και την έρευνα σε δύο θέσεις Μελέτη, τη διδασκαλία και την έρευνα στο HTW Βερολίνο πραγματοποιούνται σε δύο σημεία: στην πανεπιστημιούπολη Treskowallee στην Karlshorst και την πανεπιστημιούπολη Wilhelminenhof σε Oberschöneweide. Και οι δύο θέσεις έχουν μια μακρά και ένδοξη ιστορία: τα διατηρητέα κτίρια στην πανεπιστημιούπολη Treskowallee προηγουμένως υπηρετήσει ως σχολείο και κατά τη διάρκεια της ΛΔΓ, όπως το Κολλέγιο Οικονομίας. Η πανεπιστημιούπολη Wilhelminenhof έχει μια μακρά και πλούσια παράδοση ως κέντρο της βιομηχανικής καινοτομίας. Βρίσκεται στην Βερολίνου Νοτιοανατολική, αυτό φιλοξένησε δύο γνωστές εταιρείες, το Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) και η Kabelwerke Oberspree (KWO).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

HTW Berlin University Of Applied Sciences

Το πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά είναι αφιερωμένο σε μηχανικούς, φυσικούς επιστήμονες, διευθυντές επιχειρήσεων, βιομηχανικούς μηχανικούς και π ... [+]

Μεταπτυχιακό Μάστερ - Διαχείριση της Επιστήμης της Ζωής Η βιομηχανία της επιστήμης της ζωής είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους οικονομικούς τομείς παγκοσμίως. Σύμφωνα με τη διεθνή εμβέλεια αυτής της βιομηχανίας, η διαπολιτισμική ηγετική εμπειρία αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία. Το μεταπτυχιακό μάθημα Μάθημα Διαχείρισης Ζωής στη HTW Berlin προετοιμάζει νέους επαγγελματίες με ακαδημαϊκά προσόντα ιδανικά για αυτό το διεθνές εργασιακό περιβάλλον στο πλαίσιο της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Βέλτιστα προετοιμασμένη για μελλοντικές θέσεις με μεγαλύτερη ευθύνη Το πρόγραμμα σπουδών μας, που διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά, είναι αφιερωμένο σε μηχανικούς, φυσικούς επιστήμονες, διευθυντές επιχειρήσεων, βιομηχανικούς μηχανικούς και παρόμοιους επαγγελματίες. Στόχος της είναι η εφαρμογή της υπάρχουσας γνώσης σε συγκεκριμένα προβλήματα των επιστημών της ζωής και η συμπλήρωση αυτής της ικανότητας από ειδικές γνώσεις και διοικητική εμπειρογνωμοσύνη. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα οποία σας επιτρέπουν να κατανοήσετε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας από διάφορες οπτικές γωνίες. Ως απόφοιτος αυτού του προγράμματος, είστε τέλεια προετοιμασμένοι για ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον στις βιολογικές επιστήμες και είστε σε θέση να προσαρμόσετε εύκολα τις αντίστοιχες διαδικασίες εργασίας. Life Science Hotspot Berlin Το HTW βρίσκεται σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολύπλευρες πρωτεύουσες του κόσμου. Με το διεθνές πνεύμα, το υψηλό βιοτικό επίπεδο, το προσιτό κόστος διαβίωσης και την προσφορά του για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, το Βερολίνο προσελκύει σπουδαστές από όλο τον κόσμο για να σπουδάσουν, να ζήσουν και να εργαστούν εδώ. Το "Health Capital" του Βερολίνου είναι ένα από τα hotspots της Γερμανίας για την επιστήμη της... [-]

Γερμανία Berlin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Studying at HTW Berlin - Corporate video

HTW Motorsport
Address
Wilhelminenhofstraße 75A, 12459
Berlin, Berlin, Γερμανία