Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Ludwigsburg ειδικεύεται στην εκπαίδευση της διαχείρισης στη δημόσια διοίκηση. η προσέγγιση 2500 μαθητές του πανεπιστημίου διδάσκονται από μια σειρά από καθηγητές και λέκτορες. Οι δύο σχολές,

Διαχείρισης και Δίκαιο Δίκαιο φορολογικό και επιχειρηματικό

προσφέρουμε τέσσερις Πτυχίο βαθμούς και δύο κύριος βαθμούς. Πάνω από το 98% του συνόλου των αρχικά εγγεγραμμένων φοιτητών ολοκληρώσει επιλέξει το πρόγραμμα σπουδών τους.

Οι απόφοιτοι ολοκλήρωση σπουδών Bachelor τους είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν και τις δεξιότητες σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η διδακτική ιδέα ενθαρρύνει επιστημονικές εργασίες και έχει σχεδιαστεί για να δώσει αποφοίτους μια αίσθηση της ευθύνης στο πλαίσιο μιας ελεύθερης δημοκρατικής και κοινωνικής συνταγματικού κράτους. Τα προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν την ακαδημαϊκή, προσωπική, κοινωνική, ομάδα-κτήριο και επιχειρηματικές δεξιότητες.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των προγραμμάτων Bachelor είναι ο συνδυασμός της ακαδημαϊκής εργασίας και πρακτική εμπειρία, με τη μορφή πρακτικής άσκησης στη δημόσια διοίκηση σε κρατικό και δημοτικό επίπεδο. Μικρές ομάδες μελέτης εξασφαλίζουν άριστη υποστήριξη μπορεί να δοθεί σε μεμονωμένους μαθητές από τους καθηγητές και λέκτορες. Οι υποψήφιοι για τα προγράμματα Bachelor πρέπει να έχουν ένα έγκυρο προσόντα είσοδο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. Α-επίπεδα).

Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα: Το πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα Master στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση προετοιμάζει τους αποφοίτους για μια καριέρα σε διευθυντικές θέσεις των δημοσίων υπαλλήλων. ο Master της Δημόσιας Διοίκησης είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, με ιδιαίτερη έμφαση στην ηγεσία και έχει σχεδιαστεί για τους υπαλλήλους της δημόσιας διοίκησης που αναζητούν μια ανώτερη διοικητική θέση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι να παρέχει μια βαθύτερη κατανόηση των διοικητικών, νομικών και κοινωνικών δομών, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων, την πολιτι ... [+]

Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι να παρέχει μια βαθύτερη κατανόηση των διοικητικών, νομικών και κοινωνικών δομών, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων, την πολιτική, την οικονομία και τον πολιτισμό των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων στο πλαίσιο της προώθησης της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Το πρόγραμμα σας δίνει την επαγγελματική, μεθοδολογικά, την προσωπική και κοινωνική βασικά προσόντα που σας κάνουν να ταιριάζουν για την Ευρώπη. την επικοινωνία σας, νομικές, οικονομικές και οργανωτικές δεξιότητες που μπορούν να συμμετέχουν αρμοδίως στην προοδευτική ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.... [-]

Γερμανία Ludwigsburg
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά