Hamburg School Of Business Administration

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

HSBA Hamburg School Of Business Administration

Η HSBA είναι το Business School στο Αμβούργο. Είναι η αποστολή μας να υποστηρίξουμε εταιρείες για την εξειδίκευση των υπαλλήλων τους και την πρόσληψη πολλά υποσχόμενων ταλέντων που είναι πρόθυμες να μελετήσουν τα διεθνή προγράμματα διπλού Bachelor και Master ή μερικής απασχόλησης. Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές όλων των επιπέδων σταδιοδρομίας ανεξάρτητα από το οικονομικό τους υπόβαθρο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η δέσμευση, ο σεβασμός και η καινοτόμος σκέψη είναι η βάση για επιτυχία στην επιχείρηση. Για αυτό, παρέχουμε τις απαραίτητες ικανότητες.

Επί του παρόντος, η HSBA είναι ο ακαδημαϊκός συνεργάτης για περίπου 1.000 μαθητές και 300 συνεργαζόμενες εταιρείες. Δίπλα στα φιλόδοξα προγράμματα σπουδών, προσφέρουμε επίσης απαιτητική εκτελεστική εκπαίδευση, διδακτορικό πρόγραμμα και έρευνα με γνώμονα τις εφαρμογές. Με εκδηλώσεις και συνέδρια για την επιχειρηματική κοινότητα, καθώς και τις δραστηριότητες του Ψηφιακού Εργαστηρίου Καινοτομίας, έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα για γόνιμες ανταλλαγές μεταξύ φοιτητών, επιστημών και επιχειρήσεων. Με αυτήν την προσέγγιση, θέλουμε να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών με έδρα το Αμβούργο στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Αναγνώριση κράτους

Στις 4 Αυγούστου 2009, το Behörde für Wissenschaft und Forschung der Freien und Hansestadt Hamburg (αρχές επιστήμης και έρευνας του Αμβούργου) χορήγησε μόνιμη αναγνώριση στην HSBA. Ο Γερουσιαστής Επιστημών εκείνη την εποχή, ο Δρ Herlind Gundelach, είπε: «Συγχαίρω την HSBA και τον ιδρυτή της, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Αμβούργου, για την απόκτηση μόνιμης αναγνώρισης. Η διαπίστευση που χορηγήθηκε με επιτυχία από το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών είναι μια σφραγίδα ποιότητας για κορυφαία διδασκαλία και υψηλής ποιότητας ερευνητικά επιτεύγματα. Με τα διπλά μαθήματα σπουδών προσαρμοσμένα στην οικονομία του Αμβούργου, η HSBA εκπληρώνει μια σημαντική λειτουργία στο πανεπιστημιακό μας τοπίο. "

Διαπίστευση από το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών

Η HSBA πιστοποιήθηκε από το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών για πρώτη φορά το 2009 και επαναπροσδιορίστηκε για πέντε ακόμη έτη το 2013 και το 2019. Το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών είναι μία από τις σημαντικότερες συμβουλευτικές επιτροπές για την ακαδημαϊκή πολιτική στη Γερμανία και χρηματοδοτείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις κυβερνήσεις των δεκαέξι γερμανικών κρατών. Συμβουλεύει τις ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις στη Γερμανία για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το περιεχόμενο και τη διαρθρωτική ανάπτυξη της επιστήμης, της έρευνας και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Η διαπίστευση από το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών αποτελεί γενικά προϋπόθεση για τα πανεπιστήμια προκειμένου να αποκτήσουν μόνιμη αναγνώριση από το κράτος.

Αριθμοί και γεγονότα

 • Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί Φοιτητές: 1.000+
 • Νέοι μαθητές το 2019: 370+
 • Εταιρείες συνεργατών: 300+
 • Καθηγητές: 30
 • Λέκτορες: 150+
 • Υποψήφιοι διδακτορικοί: 11
 • Απόφοιτοι: 1,950+
 • Φοιτητικές επιτροπές: 15+
 • Εκδηλώσεις για εταιρείες: 40+ ετησίως (6000+ επισκέπτες)
 • Διαπιστεύσεις: Wissenschaftsrat, FIBAA
 • Συμμετοχές: AACSB

137089_executivemba.jpgHamburg School Of Business Administration","author_url":"","source":""}" alt="137089_executivemba.jpg" />

Δήλωση αποστολής & αξίες

Επιτυχία μέσω απόδοσης - Ευθύνη - Δικαιοσύνη.

Αποστολή

Η HSBA είναι η σχολή επιχειρήσεων της οικονομίας του Αμβούργου. Συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ενίσχυση της μελλοντικής βιωσιμότητας των εταιρειών συνεργασίας μας και της τοποθεσίας του Αμβούργου στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η ανάπτυξη, μεταφορά και επικοινωνία της γνώσης σε διάλογο με μαθητές, επιστήμη και βιομηχανία είναι η βασική μας αρμοδιότητα - στη διδασκαλία, την έρευνα και την περαιτέρω εκπαίδευση. Οι απόφοιτοί μας, οι ηγέτες της σκέψης και οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων με τις αξίες του αξιότιμου επιχειρηματία ως ηθική πυξίδα, είναι καλά προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις του αύριο.

1. Εξαιρετική διδασκαλία για επαγγελματική επιτυχία

Συνοδεύουμε τους «περίεργους ανθρώπους» σε ολόκληρη την πορεία της σταδιοδρομίας τους: από διπλά πτυχιακά προγράμματα έως εξειδικευμένους δασκάλους και συνεταιριστικά διδακτορικά έως μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης, υποστηρίζουμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και διαδραστική μάθηση σε μικρές ομάδες. Ανεξάρτητα από το οικονομικό τους υπόβαθρο, προσφέρουμε στους μαθητές μας εξαιρετικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Για τις εταιρείες συνεργασίας μας, είμαστε ένας ικανός συνεργάτης στην απόκτηση και την πιστοποίηση κινητοποιημένων, αποτελεσματικών και υπεύθυνων υπαλλήλων από όλο τον κόσμο. Το κάνουμε αυτό προετοιμάζοντας βέλτιστα τους μελλοντικούς υψηλούς επιδόσεις για το επόμενο βήμα της σταδιοδρομίας τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής με καινοτόμα και προσανατολισμένα στην πρακτική προγράμματα σπουδών.

2. Έρευνα στον παλμό της οικονομίας

Χρησιμοποιούμε το HSBA μας ως μια ελκυστική πλατφόρμα για την αμοιβαία μεταφορά μεταξύ επιστήμης και βιομηχανίας. Διεξάγουμε έρευνα σε διάφορους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων καθώς και σε συναφείς κλάδους και αναπτύσσουμε λύσεις προσανατολισμένες στις εφαρμογές, οι οποίες γίνονται κινητήριες δυνάμεις για την ανάπτυξη εταιρικών στρατηγικών προσανατολισμένων στο μέλλον. Η γνώση που αποκτήθηκε με αυτόν τον τρόπο ρέει στη διδασκαλία και δημιουργεί απήχηση στον ακαδημαϊκό κόσμο.

3. Καινοτόμο πανεπιστήμιο με ισχυρή κοινότητα

Η κοινότητά μας HSBA ζει από τη δέσμευση όλων, τον αμοιβαίο σεβασμό, το ομαδικό πνεύμα και την εκτίμηση για το πανεπιστήμιο και κάθε άτομο. Το HSBA είναι ένας οργανισμός μάθησης και ένας οργανισμός μάθησης. Η ανοιχτότητά μας στα σχόλια, οι τακτικές αξιολογήσεις και η περαιτέρω εκπαίδευση όλων των μελών της σχολής και της διοίκησης σημαίνουν ότι αναπτύσσουμε συνεχώς. Δημιουργούμε ένα ζωτικό πανεπιστημιακό κλίμα στο οποίο μπορούν να δοκιμαστούν νέα πράγματα και να σημειωθεί πρόοδος.

4. Ζωντανό δίκτυο στο Αμβούργο και τον κόσμο

Ως πανεπιστήμιο της οικονομίας του Αμβούργου, είμαστε περιφερειακοί αγκυροβολημένοι και ταυτόχρονα διεθνώς προσανατολισμένοι. Με βάση τις χανσεατικές ρίζες μας, ανοίγουμε την πόρτα στον κόσμο για τον εαυτό μας και τη διεθνή οικονομία και επιστήμη μέσω ανταλλαγών και εκδρομών. Η ενεργή φοιτητική κοινότητα και οι αποφοίτοι μας αποτελούν τη βάση για ένα πολύτιμο προσωπικό και επαγγελματικό δίκτυο.

137088_mscrealestateleadership.jpgHamburg School Of Business Administration","author_url":"","source":""}" alt="137088_mscrealestateleadership.jpg" />

Τοποθεσίες

Αμβούργο

Address
Willy-Brandt-Straße,75
20459 Αμβούργο, Αμβούργο, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη