Hamburg University of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Hamburg University of Technology Αμβούργου (TUHH)

"Το TUHH είναι ένα συμπαγές τεχνικό πανεπιστήμιο με σαφές προφίλ στην έρευνα και τις καινοτόμες μεθόδους μάθησης όπου η θεωρία και η πρακτική συναντώνται Η εγγύτητα είναι μια σημαντική πτυχή των επαφών μας με τους μαθητές μας Το βιώνουν από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια της μάθησης βάσει έργου σε μικρές ομάδες και σε στενή επαφή με το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό μας Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε δημιουργικά μυαλά με ένα ειδικό εξειδικευμένο προφίλ και υψηλό επίπεδο κοινωνικών δεξιοτήτων Η ανάπτυξη τεχνολογίας για την ανθρωπότητα είναι το επίκεντρο της δήλωσης αποστολής μας.

Αντιμετωπίζουμε την ανάπτυξη του Αμβούργου ως καινοτόμο μητρόπολη. Το TUHH συμβάλλει σημαντικά σε αυτό, εισάγοντας νέες τεχνολογίες όπως ο ενεργειακός εφοδιασμός, η κινητικότητα, η εφοδιαστική και η ψηφιοποίηση. Σε αυτό το πλαίσιο, το TUHH θα εξελιχθεί και θα εξελιχθεί ως σύγχρονο πανεπιστήμιο τεχνολογίας στο μέλλον. Η TUHH αναγνωρίζεται με επιτυχημένες μεταρρυθμίσεις, μη συμβατικές πορείες και πρωτοβουλίες με τρόπο που δεν συνδυάζεται με σχεδόν κανένα άλλο γερμανικό πανεπιστήμιο. Το 1994 ήταν το πρώτο γερμανικό πανεπιστήμιο που εισήγαγε πτυχίο πανεπιστημίου και τα εκτεταμένα προγράμματα σπουδών αγγλικής γλώσσας προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το TUHH εξασφαλίζει πρόσθετη χρηματοδότηση από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έρευνας, που αντιστοιχεί στο ήμισυ περίπου του προϋπολογισμού του μη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του πανεπιστημίου. Η βασική έρευνα στο TUHH fe επισημαίνεται από το Συνεργατικό Κέντρο Ερευνών (SFB) "Ειδικά Συστήματα Υλικών πολλαπλών κλιμάκων M3" που χρηματοδοτείται από την Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG).

Με τους τομείς εμπειρογνωμοσύνης και τις διεπιστημονικές του δομές, το TUHH λειτουργεί με γνώμονα την έρευνα, προσφέροντας πρωτοποριακή έρευνα και συγχρόνως μια σύγχρονη, προσανατολισμένη στην έρευνα και πρακτικά προσανατολισμένη εκπαίδευση λόγω του εξαιρετικού προσωπικού και του εξοπλισμού του. Αυτός ο συνδυασμός ανοίγει εξαιρετικές ευκαιρίες για αποφοίτους στην αγορά εργασίας, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις του οικονομικού κύκλου. Έχουμε πολλές συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλες επιχειρήσεις και ΜΜΕ. Προωθούμε έρευνα και επιχειρηματικότητα αιχμής. Η βούληση να διακηρύξουμε τον εαυτό μας ως κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο μας παρακινεί συνεχώς και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία της TUHH.

Παρεμπιπτόντως, το Αμβούργο - το σπίτι του TUHH - δεν βρίσκεται μόνο στην κορυφή του γεωγραφικού χάρτη της Γερμανίας αλλά και μία από τις πιο δυναμικές περιοχές της Ευρώπης με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Είναι μια ζωντανή μητρόπολη με υψηλή ποιότητα ζωής.

Ελπίζω να σας αρέσει να ανακαλύπτετε το TUHH στις ακόλουθες ιστοσελίδες και να επεκτείνετε μια εγκάρδια πρόσκληση σε σας για να γίνετε μέρος του συναρπαστικού κόσμου TUHH. "

Καθηγητής Dr. Ed Brinksma

-Πρόεδρος Hamburg University of Technology -

Αποστολή

Οι ιδρυτικές αρχές του TUHH είναι μοναδικές στη Γερμανία. Η προτεραιότητα της έρευνας, η διεπιστημονική προσέγγιση, η καινοτομία, ο περιφερειακός χαρακτήρας και ο διεθνισμός είναι τα υποχρεωτικά θεμέλια για αυτό που κάνουμε. Η έρευνα, η διδασκαλία και η μεταφορά τεχνολογίας επικεντρώνονται γύρω από το καθοδηγητικό θέμα της ανάπτυξης τεχνολογίας για τους ανθρώπους.

Δήλωση αποστολής:

Το TUHH είναι ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό πανεπιστήμιο που επικεντρώνεται σε υψηλού επιπέδου επιδόσεις και πρότυπα υψηλής ποιότητας. Το TUHH είναι αφιερωμένο στις αρχές του Humboldt (ενότητα έρευνας και εκπαίδευσης). Η TUHH έχει ισχυρό διεθνή προσανατολισμό και επικεντρώνεται επίσης στο τοπικό της περιβάλλον. Αυτό συμβάλλει στην ανάπτυξη της τεχνολογικής και επιστημονικής ικανότητας της κοινωνίας. Στοχεύοντας στην αριστεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στους στρατηγικούς τομείς της έρευνας. Εκπαίδευση νέων μηχανικών και ακαδημαϊκών στο πλαίσιο απαιτητικών προγραμμάτων που χρησιμοποιούν προηγμένες μεθόδους διδασκαλίας.

Τοποθεσίες

Αμβούργο

Address
Am Schwarzenberg-Campus,1
21073 Αμβούργο, Αμβούργο, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη