IREBS Real Estate Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο κλάδος με προοπτικές

Ο IREBS Διεθνή Ακίνητα Business School περιλαμβάνει δέκα οικονομική και νομολογιακές Καρέκλες και των καθηγητικών και 15 Επίτιμος Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ρέγκενσμπουργκ. Η IREBS είναι αφιερωμένη στην συνεχή εκπαίδευση του Führungsnachwuchs- και επαγγελματιών στις θέσεις Rhein-Main (Eltville), το Βερολίνο, το Μόναχο και το φαγητό. Με το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που IREBS Διεθνές Real Estate Business School είναι ένας από τους διεθνείς ηγέτες στον ακαδημαϊκό χώρο του real estate.

Η βιομηχανία ακίνητων περιουσιών είναι ένα από τα περίπου 4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη Γερμανία για τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς τομείς. Εδώ 434 δις € ετησίως παραγόμενα. Με συνολικής αξίας € 7.400 δισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία των ακινήτων στη Γερμανία, η βιομηχανία ακίνητων περιουσιών προσφέρει πληθώρα ευκαιριών και προοπτικών περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τομέα. Η IREBS Ινστιτούτο Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας καλύπτει όλους τους επαγγελματίες και τη βιομηχανία-ειδικά χαρακτηριστικά των ακινήτων και των ακινήτων εταιρείες. Έτσι, το Πανεπιστήμιο του Regensburg ως το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο σε ολόκληρη τη Γερμανία σε πλήρη διεπιστημονική διδασκαλία και την έρευνα στον τομέα των ακινήτων.

Οι καθηγητές να κατανοήσουν τη σχολική τους εργασία ως μια πλατφόρμα για μια θεωρία που βασίζεται και εφαρμογή προσανατολισμένη διδασκαλία. Στόχος μας είναι να παρέχει στους φοιτητές και τους ενδιαφερόμενους τρίτο υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης για την επίλυση προβλημάτων διαδικασίες της καθημερινής πρακτικής του κλάδου των ακινήτων. Αυτή η στενή σχέση ανάμεσα στη θεωρία και την πρακτική είναι υψηλά τεχνικά και διαχειριστικά προϊόντα που είναι καλά εξοπλισμένο για τις προκλήσεις του μέλλοντος στο χώρο του real estate.

Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί σας!

ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η καριέρα σας στην καρδιά; WE ΕΠΙΣΗΣ!

Το επόμενο βήμα στη σκάλα καριέρας εξαρτάται όλο και περισσότερο από την έκταση συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους εργαζόμενους για την εκπαίδευση ή την κατάρτιση πέρα. Η IREBS Real Estate Ακαδημία προσφέρει περαιτέρω εντατικών προγραμμάτων η πορεία επαφή οικονομικά ακινήτων, σεμινάρια ακινήτων και ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση σε διαφορετικές θέσεις σπουδών στη Γερμανία. Περίπου 4.000 μαθητές έχουν μέχρι σήμερα συνεχιζόμενη εκπαίδευση μας, που χρησιμοποιούνται για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους: Πολλοί από τους αποφοίτους μας είναι τώρα διαθέσιμο ως στελέχη επιτυχημένη εταιρεία.

Εκπαίδευση στην ιδιοκτησία Ακαδημία IREBS για την καριέρα σας

Κατάρτιση για την καριέρα σας

Η IREBS Real Estate Ακαδημία είναι μια επιστημονική και επιχειρηματικούς ηγέτες του εμπειρογνώμονα εγκεκριμένου ακινήτων Prof. Dr. Tobias μόλις πέρασε το πιο πρόσφατα εργαζόταν οδηγεί τη βιομηχανία και την έρευνα αγοράς ακινήτων της Deutsche Bank. Markus Amon, Μέλος του Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS), είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της IREBS Real Estate Ακαδημίας και μέλος της επιτροπής ZIA για την Εκπαίδευση και την Έρευνα. Από το 2003, ανέπτυξε τα μαθήματα που προσφέρονται από την Ακαδημία για.

Επιστημονική συνεχής επικέντρωση

Δεν είναι μόνο ότι η γνώση στο χώρο του real estate είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η IREBS Real Estate Ακαδημία είναι μέλος της Γερμανικής Ένωσης για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Ένωση (DGWF). Μαζί με περίπου 300 μέλη από τα πανεπιστήμια και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, έχουμε αναπτύξει ιδέες για τον καινοτόμο σχεδιασμό της κατάρτισης.

Μια υπηρεσία που συνιστάται

Η πλειοψηφία των μαθητών μας έρχονται σε μας με βάση μια σύσταση. Εκτός από την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και άριστο δίκτυο, τους αποφοίτους μας είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την υπηρεσία μας. Μια μελέτη μερικής απασχόλησης έχει ιδιαίτερες προκλήσεις έτοιμη να ανταποκριθεί στις μαθητές IREBS Real Estate Ακαδημία επιτυχία με τη βοήθεια των έμπειρων εργαζομένων μας. Η υπηρεσία μας έχουμε συνεχώς βελτιώνεται και επεκταθεί τα τελευταία χρόνια βασίζονται σε έρευνες των αποφοίτων μας.

Πιστοποίηση ISO: Πρακτικές προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Η IREBS Real Estate Ακαδημία από την 30η Σεπτέμβριος 2013 πιστοποιημένο από την TÜV Hessen σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO εκπαίδευση 29990. Η σφραγίδα ποιότητας εγγυάται στους χρήστες που είναι οι συμφωνίες από IREBS Real Estate Ακαδημία σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και εξελίσσεται συνεχώς.

Καλύτερη γερμανικών φορέων κατάρτισης

Η κατάταξη του Πανεπιστημίου του 2012 Immobilienzeitung η IREBS κατεχόμενων περιουσιών Ακαδημία στην πρώτη θέση. Στην κατηγορία των «συνολική μελέτη" έλαβε την ακαδημία εκπαίδευσης που χαρακτηρίζεται ως «πολύ καλή». Με τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες, η περιουσία της Ακαδημίας IREBS Ρεάλ ήταν σε θέση να νικήσει τον ανταγωνισμό. Αυτές περιλαμβάνουν τις κατηγορίες του πρακτική σημασία, δομή και οργάνωση, καθηγητές και εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα προγράμματα κατάρτισης IREBS Real Estate Ακαδημία!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μονοετή EMBAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: