IUBH Fernstudium

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρωτοπόρος για εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Με την IUBH Fernstudium , προσφέρουμε στους μαθητές την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την καριέρα τους με ευέλικτο και προσανατολισμένο στην πρακτική τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους εργαζόμενους και στα άτομα που κατά τα άλλα ασχολούνται πολύ με το χρόνο και που θέλουν να αναπτυχθούν επαγγελματικά και προσωπικά εκτός από την εκτέλεση των βασικών τους καθηκόντων.
Προκειμένου να το προσφέρουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, στόχος μας είναι να κάνουμε τα προγράμματα και τις προσφορές μας όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα και καινοτόμα, αλλά χωρίς να θυσιάζουμε την υψηλή ποιότητα.

Δίνουμε λοιπόν ιδιαίτερη σημασία στον συνδυασμό της τεχνικής μας εμπειρογνωμοσύνης και του υψηλού προσανατολισμού των υπηρεσιών μας: με τη μορφή εξαιρετικής υποστήριξης και συμβουλών καθώς και με επαγγελματικό και καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό.

Είμαστε χαρακτηρίζονται από:

  • Προωθούμε την προσωπική ανάπτυξη, είτε πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης είτε με οικογένεια.
  • Το περιεχόμενο των μαθημάτων μας προσφέρει υψηλό επίπεδο πρακτικού προσανατολισμού.
  • Περιλαμβάνουμε πολλούς εμπειρογνώμονες από τον τομέα.
  • Οι μαθητές μας επωφελούνται από υψηλής ποιότητας και διδακτικό υλικό πολυμέσων.
  • Η εξ αποστάσεως μάθηση είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη - τόσο ως προς το χρόνο όσο και ως προς τον χώρο.
  • Προσφέρουμε ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση σε θέματα σπουδών και σταδιοδρομίας.
  • Οι μαθητές μας, οι καθηγητές και οι συνεργάτες μας μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη μαθησιακού περιεχομένου, υλικού και υπηρεσιών
  • Εγγυόμαστε συνεπή διασφάλιση ποιότητας όλων των μαθημάτων, υλικών και υπηρεσιών.

"Ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων αξίζει με πολλούς τρόπους. Από τη μία πλευρά, οι απόφοιτοί μας είναι καλά εκπαιδευμένοι γενικοί, και από την άλλη, μέσω της επιλογής των εξειδικεύσεών τους, αποκτούν επίσης εκτεταμένη εξειδικευμένη γνώση ορισμένων βιομηχανιών και λειτουργιών. Μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοί μας έχουν πολύ καλές προοπτικές σταδιοδρομίας. "

Καθηγητής Dr. Χόλγκερ Σόμερφελντ
Ακαδημαϊκή κατεύθυνση IUBH Fernstudium

Γεγονότα & Σχήματα

Ετοιμάζουμε περισσότερους από 30.000 μαθητές σε διαφορετικά μοντέλα σπουδών για μια επιτυχημένη έναρξη καριέρας. Εδώ θα βρείτε μια επισκόπηση περαιτέρω γεγονότων και αριθμών σχετικά με το IUBH.

Μαθητές > 30.000
Προγράμματα σπουδών > 100 προγράμματα Bachelor, Master και MBA
Μοντέλα μελέτης 4 (εξ αποστάσεως εκπαίδευση, διπλή μελέτη, μελέτη παρουσίας, μελέτη μερικής απασχόλησης)
Τοποθεσίες πανεπιστημίου > 20 στη Γερμανία και την Αυστρία
Εξεταστικά κέντρα > 40
Καθηγητές, καθηγητές, εργαζόμενοι

> 650

Η δήλωση αποστολής του IUBH

Οι δράσεις και η περαιτέρω ανάπτυξη του IUBH έχουν την ακόλουθη αποστολή και όραμα:

Αποστολή

Δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα μελέτης μέσω εξατομικευμένων, ατομικών προσφορών και καινοτόμου τεχνολογικής υποστήριξης με βάση την τρέχουσα κατάσταση της έρευνας και της διδασκαλίας, προκειμένου να μπορούν να επιβιώσουν με επιτυχία στο επάγγελμα. Υποστηρίζουμε τους εταιρικούς συνεργάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίτευξη των στόχων τους.

όραμα

Το IUBH είναι ο πιο καινοτόμος και ποιοτικά κορυφαίος πάροχος προσανατολισμένων στη σταδιοδρομία σπουδών και προσφορών επιμόρφωσης για φοιτητές και εταιρείες στην Ευρώπη. Ως πρωτοπόρος στην ψηφιοποίηση της μάθησης που σχετίζεται με την εργασία και της ανάπτυξης του προσωπικού, βελτιώνουμε την μαθησιακή επιτυχία με βιώσιμο, αποτελεσματικό και μετρήσιμο τρόπο σε σύγκριση με όλους τους ανταγωνιστές και σχεδιάζουμε τον εαυτό μας με μια έρευνα προσανατολισμένη στην εφαρμογή.

Βραβεία, πιστοποιήσεις και πιστοποιήσεις

Τοποθεσίες

Bad Honnef

Address
IUBH Fernstudium
Mülheimer Str. 38

53604 Bad Honnef, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη