IUBH University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι πανεπιστημιακές σπουδές IUBH University of Applied Sciences στο IUBH University of Applied Sciences προσφέρουν προγράμματα σπουδών σε πανεπιστημιουπόλεις που έχουν ισχυρή διεθνή εστίαση: όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά, το πρόγραμμα σπουδών ευθυγραμμίζεται με τις μελλοντικές ανάγκες των διεθνών εταιρειών. Καθηγητές και φοιτητές από περισσότερες από 85 χώρες συναντιούνται και εργάζονται μαζί στην πανεπιστημιούπολη.

Υποστηρίζουμε χιλιάδες φοιτητές σε διάφορα μοντέλα σπουδών στην αρχή ή στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους. Το Υπουργείο Οικονομίας, Επιστημών και Ψηφιακής Κοινωνίας του κράτους της Θουριγγίας είναι υπεύθυνο για το Διεθνές Πανεπιστήμιο IUBH σε όλους τους τομείς του δικαίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δήλωση αποστολής

Στην υπηρεσία των διεθνών δυνατοτήτων διαχείρισης

Οι απαιτήσεις προφίλ των διεθνώς απασχολουμένων διευθυντικών στελεχών έχουν αλλάξει. Αυτό το αναγνωρίσαμε ως το πρώτο ιδιωτικό, αναγνωρισμένο από το κράτος πανεπιστήμιο που λειτουργεί αποκλειστικά στον τομέα των υπηρεσιών.

Με τα ελκυστικά μαθήματα Bachelor και Master, θέλουμε να θέσουμε νέα πρότυπα για τη νέα γενιά διοίκησης. Τα προγράμματά μας χαρακτηρίζονται από την αποτελεσματική μεταφορά ειδικών γνώσεων και μαλακών δεξιοτήτων προκειμένου να προετοιμάσουν τους αποφοίτους μας για ένα δύσκολο έργο διαχείρισης.

Η δήλωση αποστολής μας αποτελείται από τους ακόλουθους τέσσερις βασικούς παράγοντες επιτυχίας:

1. Διεθνής

Το IUBH είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς

Η μελέτη στο IUBH καθιστά δυνατή τη σταδιοδρομία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Ζούμε αυτό το πιστεύω στο ότι η αγγλική είναι η γλώσσα διδασκαλίας και η γλώσσα που χρησιμοποιείται στην πανεπιστημιούπολη μας. Δίνουμε επίσης διεθνή χαρακτήρα με πολλά άλλα χαρακτηριστικά:

  • Οι ειδικοί και οι καθηγητές μας από όλο τον κόσμο διδάσκουν τόσο τεχνική τεχνογνωσία όσο και μαλακές δεξιότητες.
  • Διατηρούμε πολλαπλές συνεργασίες με πανεπιστήμια-εταίρους στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία.
  • Στις γλώσσες IUBH στη διεθνή ζήτηση διδάσκονται σε προχωρημένα επίπεδα από τους γηγενείς ομιλητές και αναπτύσσονται πρόσθετες ικανότητες διαπολιτισμικής επικοινωνίας.
  • Σήμερα υπάρχουν φοιτητές από περισσότερες από 110 εθνικότητες / χώρες στις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Για τους σπουδαστές μας, η διεθνής μας δέσμευση αποδίδει με πολλούς τρόπους. Περίπου. Το 75% των αποφοίτων μας, εργάζονται με επιτυχία σε ένα διεθνές περιβάλλον.

2. Πρακτική συνάφεια

Η στενή ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής εξασφαλίζει εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας

Στο IUBH ο πρακτικός προσανατολισμός είναι έμπειρος από πρώτο χέρι. Το πρόγραμμα σπουδών έχει πολλαπλές πτυχές που αντικατοπτρίζουν αυτό, για παράδειγμα, την ένταξη σεμιναρίων πρακτικής εξάσκησης, συζητήσεις και διαλέξεις με εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία και εκδρομές σε επιχειρήσεις. Η ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής είναι καθημερινή πραγματικότητα για κάθε μαθητή. Στο πλαίσιο των διαλέξεών του, ο IUBH προσφέρει εργασίες και μελέτες περιπτώσεων.

Πολλά από τα οφέλη της μελέτης στο IUBH είναι δυνατά λόγω της στενής συνεργασίας που διατηρεί ο IUBH και η σχολή του με τη βιομηχανία. Η σχολή μας έχει επαφή με όλες τις εταιρείες DAX 30, αναγνωρίζεται στη διεθνή αγορά και είναι καλά συνδεδεμένη σε δίκτυο με περισσότερους από 3.000 συνεργάτες.

3. Φήμη

Πολλά πιστοποιητικά και βραβεία επιβεβαιώνουν την εξαιρετική φήμη του IUBH

Σε τακτική βάση, ο IUBH επιτυγχάνει κορυφαίες βαθμολογίες στις αξιολογήσεις. Οι αξιόπιστες διαπιστεύσεις, οι εταιρικές σχέσεις και οι συνδρομές δείχνουν την υψηλή ποιότητα του πανεπιστημίου και των προγραμμάτων του.

Το 2009, στο πλαίσιο της θεσμικής διαπίστευσής του, ο IUBH έλαβε την υψηλότερη σφραγίδα ποιότητας από το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (Wissenschaftsrat): απεριόριστη διαπίστευση για 10 χρόνια.

Το IUBH είναι διαπιστευμένο από το Ίδρυμα Διεθνούς Διαχείρισης Επιχειρήσεων (FIBAA) και έλαβε πέντε από τα προγράμματα σπουδών του μέχρι σήμερα πέντε χρυσές φώκιες FIBAA premium. Ως εκ τούτου, η IUBH είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στη Γερμανία για να απονεμηθούν πέντε ή περισσότερες σφραγίδες υψηλής ποιότητας.

Το 2012, ο IUBH έλαβε επίσης τη σφραγίδα ποιότητας από τον Χανσεατικό Οργανισμό Πιστοποίησης, ο οποίος πιστοποίησε τα προγράμματα σπουδών IUBH ως μέσο για την απόκτηση επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Το 2012, ο IUBH τιμήθηκε επίσης ως ο καλύτερος συνεργάτης συνεργασίας της Ένωσης Διαδικτυακών Πρακτικών Πωλήσεων (Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR).

Το IUBH είναι ιδρυτικό μέλος του παγκόσμιου δικτύου "Hotel Schools of Distinction" (πρώην "Leading Hotel Schools of the World") και το μοναδικό γερμανικό πανεπιστήμιο στο δίκτυο. Είναι επίσης το πρώτο και μέχρι στιγμής μόνο γερμανικό πανεπιστήμιο, του οποίου τα προγράμματα διπλού πτυχίου τουριστικών σπουδών έχουν πιστοποιηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO). Το IUBH είναι μέλος του ακαδημαϊκού δικτύου «Παγκόσμιο Σύμφωνο» των Ηνωμένων Εθνών, το «Συμβούλιο για την Εκπαίδευση της Διοίκησης της Φιλοξενίας» (CHME) και ιδρυτικό μέλος των «Μελέτες Περιβαλλοντικών Εκδηλώσεων Ποιότητας». Στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, η IUBH κατατάσσεται σταθερά στην κορυφαία ομάδα. Στην τρέχουσα κατάταξη των ΕΑΥ, ο ΔΟΑΕ πέτυχε κορυφαίες βαθμολογίες: στην κατηγορία "συνολικές συνθήκες σπουδών" (βαθμός 1.6) και στην κατηγορία "πρακτικός προσανατολισμός" (1.7).

4. Απασχολησιμότητα

Οι πτυχιούχοι της IUBH είναι σε μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας

Τα αποτελέσματα της έρευνας μας για αποφοίτους μιλούν από μόνα τους: το 94 τοις εκατό των αποφοίτων μας βρει δουλειά μέσα στους πρώτους τρεις μήνες και μετά από δύο χρόνια το 80 τοις εκατό έχει ήδη ευθύνες διαχείρισης.

Αυτά τα εξαίρετα αποτελέσματα βασίζονται στο γεγονός ότι, εκτός από τη διδασκαλία της επαγγελματικής εμπειρογνωμοσύνης, εστιάζουμε στην κατάρτιση των κοινωνικών και διαπολιτισμικών ικανοτήτων. Όταν οι σπουδαστές πηγαίνουν στο εξωτερικό με αυτή τη γνώση, μπορούν να ασχοληθούν με τις διαπολιτισμικές προκλήσεις πολύ πιο εύκολα.

Η σύντομη διάρκεια του προγράμματος σπουδών και η μελέτη σε μικρές ομάδες μάθησης είναι επίσης επωφελής για την είσοδο στον επαγγελματικό κόσμο. Αυτές οι συνθήκες είναι διευκολυντικές για την ανταλλαγή μεταξύ των μαθητών και την εγγύτητα προς τη σχολή - απαραίτητη για την αποτελεσματική μάθηση.

Η IUBH είναι υπερήφανη για τους αποφοίτους της, οι οποίοι μπορούν τώρα να κοιτάξουν πίσω σε εντυπωσιακές σταδιοδρομίες. Οι σταδιοδρομίες τους είναι τόσο ποικίλες όσο τα προφίλ των προγραμμάτων σπουδών μας.

Όχι μόνο του από IUBH στο Vimeo.

Τι κάνουμε διαφορετικά

Διδάσκουμε εντελώς στα αγγλικά - για να σας προετοιμάσουμε για μια διεθνή καριέρα

Η αγγλική γλώσσα είναι και παραμένει μια παγκόσμια γλώσσα. Με πολλούς εργοδότες, ειδικά σε διεθνές περιβάλλον, οι εξαιρετικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας σας προσφέρουν καλύτερες ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Διδάσκουμε εντελώς στα αγγλικά, ώστε να μπορείτε να τελειοποιήσετε τις ξένες γλωσσικές δεξιότητές σας.

Ζώντας και σπουδάζοντας στα αγγλικά - στο IUBH

  • Οι σπουδές σας είναι εντελώς στα αγγλικά - έτσι μαθαίνετε σημαντικό εξειδικευμένο λεξιλόγιο και βελτιώνετε την ικανότητά σας να εκφραστείτε προφορικά και γραπτώς.
  • Και ζείτε και σπουδάζετε με διεθνείς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη, ώστε να μπορέσετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά στην καθημερινή σας ζωή.
  • Τα πρακτικά ή τα εξάμηνα στο εξωτερικό σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να εφαρμόσετε τα αγγλικά σας σε πρακτικά πλαίσια και να αποκτήσετε ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο γλωσσικής επάρκειας.

Κάντε διεθνείς επαφές και κερδίστε διαπολιτισμική εμπειρία - κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας στο εξωτερικό ή το εξάμηνο στο εξωτερικό

Το IUBH διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εκτεταμένες συνεργασίες με πανεπιστήμια στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία και την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι το φάσμα των ξένων προγραμμάτων συνεργατών που μπορούν να επωφεληθούν οι φοιτητές είναι πολύ διαφορετικό. Το Διεθνές μας Γραφείο είναι το κεντρικό σημείο επαφής για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη φοίτηση στο εξωτερικό.

Έχουμε επίσης ενσωματώσει μια πρακτική άσκηση στα προγράμματα πτυχίων μας, τα οποία φυσικά μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε στο εξωτερικό. Η πρακτική σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τη γλώσσα και τις εξειδικευμένες γνώσεις σας απευθείας σε εταιρείες σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Σας προετοιμάζουμε ιδανικά για τη διεθνή σας καριέρα - με διεθνώς σχετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο των προγραμμάτων μας παρέχει μια εξαιρετική βάση για μια μεταγενέστερη σταδιοδρομία σε ένα διεθνές περιβάλλον. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να σας προσφέρουμε μια διεθνή προοπτική τόσο για τις ενότητες γενικής διαχείρισης όσο και για το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχετε ένα πλεονέκτημα στην καριέρα σας.

Τοποθεσίες

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία

Βερολίνο

Address
Rolandufer 13
10179 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Μόναχο

Address
Wolfratshauser Str. 84
81379 Μόναχο, Βαυαρία, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη