IUBH University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

IUBH Campus Studies στο IUBH University of Applied Sciences προσφέρει προγράμματα πτυχίου στην πανεπιστημιούπολη που έχουν έντονη διεθνή εστίαση: όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά, το πρόγραμμα σπουδών είναι προσαρμοσμένο στις μελλοντικές ανάγκες των διεθνών εταιρειών. Καθηγητές και μαθητές από περισσότερα από 85 έθνη συναντιούνται και συνεργάζονται στην πανεπιστημιούπολη.

Υποστηρίζουμε χιλιάδες μαθητές σε διάφορα μοντέλα σπουδών στην αρχή ή στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους. Το Υπουργείο Οικονομίας, Επιστημών και Ψηφιακής Κοινωνίας της πολιτείας της Θουριγγίας είναι υπεύθυνο για το Διεθνές Πανεπιστήμιο IUBH σε όλους τους τομείς της νομοθεσίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δήλωση αποστολής

Στην υπηρεσία των διεθνών δυνατοτήτων διαχείρισης

Οι απαιτήσεις προφίλ των διεθνώς απασχολουμένων διευθυντικών στελεχών έχουν αλλάξει. Αυτό το αναγνωρίσαμε ως το πρώτο ιδιωτικό, αναγνωρισμένο από το κράτος πανεπιστήμιο που λειτουργεί αποκλειστικά στον τομέα των υπηρεσιών.

Με τα ελκυστικά μαθήματα Bachelor και Master, θέλουμε να θέσουμε νέα πρότυπα για τη νέα γενιά διοίκησης. Τα προγράμματά μας χαρακτηρίζονται από την αποτελεσματική μεταφορά ειδικών γνώσεων και μαλακών δεξιοτήτων προκειμένου να προετοιμάσουν τους αποφοίτους μας για ένα δύσκολο έργο διαχείρισης.

Η δήλωση αποστολής μας αποτελείται από τους ακόλουθους τέσσερις βασικούς παράγοντες επιτυχίας:

1. Διεθνής

Το IUBH είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς

Οι σπουδές στο IUBH καθιστούν δυνατή τη σταδιοδρομία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Ζούμε αυτό το κριτήριο στο ότι τα αγγλικά είναι η γλώσσα διδασκαλίας και η γλώσσα που χρησιμοποιείται στην πανεπιστημιούπολη μας. Προσφέρουμε επίσης διεθνοποίηση με πολλά άλλα χαρακτηριστικά:

  • Οι ειδικοί και οι καθηγητές μας από όλο τον κόσμο διδάσκουν τόσο τεχνική τεχνογνωσία όσο και μαλακές δεξιότητες.
  • Διατηρούμε πολλαπλές συνεργασίες με πανεπιστήμια-εταίρους στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία.
  • Στο IUBH γλώσσες στη διεθνή ζήτηση διδάσκονται σε προχωρημένα επίπεδα από γηγενείς ομιλητές και αναπτύσσεται πρόσθετη ικανότητα διαπολιτισμικής επικοινωνίας.
  • Σήμερα υπάρχουν φοιτητές από περισσότερες από 110 εθνικότητες / χώρες στις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Για τους σπουδαστές μας, η διεθνής μας δέσμευση αποδίδει με πολλούς τρόπους. Περίπου. Το 75% των αποφοίτων μας, εργάζονται με επιτυχία σε ένα διεθνές περιβάλλον.

2. Πρακτική συνάφεια

Η στενή ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής εξασφαλίζει εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας

Στο IUBH πρακτικός προσανατολισμός είναι έμπειρος από πρώτο χέρι. Το πρόγραμμα σπουδών έχει πολλές πτυχές που αντικατοπτρίζουν αυτό, για παράδειγμα, τη συμπερίληψη εξάμηνων πρακτικής άσκησης, συζητήσεων και διαλέξεων με εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία και εκδρομές σε εταιρείες. Η ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής είναι καθημερινή πραγματικότητα για κάθε μαθητή. Στο πλαίσιο των διαλέξεων του, το IUBH προσφέρει έργα και μελέτες περιπτώσεων.

Πολλά από τα οφέλη των σπουδών στο IUBH είναι δυνατά λόγω της στενής συνεργασίας που IUBH το IUBH και η σχολή του με τη βιομηχανία. Η σχολή μας έχει επαφή με όλες τις εταιρείες DAX 30, αναγνωρίζεται στη διεθνή αγορά και είναι καλά συνδεδεμένη σε δίκτυο με περισσότερους από 3.000 επιχειρηματικούς εταίρους.

3. Φήμη και ποιότητα

Πολλά πιστοποιητικά και βραβεία επιβεβαιώνουν την εξαιρετική φήμη του IUBH

Σε τακτική βάση, το IUBH επιτυγχάνει κορυφαίες βαθμολογίες στις αξιολογήσεις. Οι αξιόπιστες πιστοποιήσεις, οι συνεργασίες και οι συνδρομές δείχνουν την υψηλή ποιότητα του πανεπιστημίου και των προγραμμάτων του.

Το 2009, στο πλαίσιο της θεσμικής διαπίστευσής του, το IUBH έλαβε την υψηλότερη ποιότητα ποιότητας από το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (Wissenschaftsrat): χωρίς όρους διαπίστευση για 10 χρόνια.

Το IUBH είναι διαπιστευμένο από το Ίδρυμα Διεθνούς Διαπίστευσης Διοίκησης Επιχειρήσεων (FIBAA) και έχει λάβει πέντε από τα προγράμματα σπουδών του πέντε χρυσές σφραγίδες premium FIBAA μέχρι στιγμής. Ως εκ τούτου, το IUBH είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στη Γερμανία που απονέμεται πέντε ή περισσότερες σφραγίδες premium.

Το 2012 το IUBH έλαβε επίσης τη σφραγίδα ποιότητας από την Hanseatic Certification Agency, η οποία πιστοποίησε τα προγράμματα σπουδών IUBH ως τρόπο απόκτησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Το 2012, το IUBH τιμήθηκε επίσης ως ο καλύτερος συνεργάτης συνεργασίας του Συλλόγου Διαδικτυακών Πωλήσεων Ταξιδιών (Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR).

Το IUBH είναι ιδρυτικό μέλος του παγκόσμιου δικτύου "Hotel Schools of Distinction" (πρώην "Leading Hotel Schools of the World") και το μοναδικό γερμανικό πανεπιστήμιο στο δίκτυο. Είναι επίσης το πρώτο και μέχρι στιγμής μόνο, γερμανικό πανεπιστήμιο του οποίου τα προγράμματα σπουδών τουρισμού διπλού βαθμού έχουν πιστοποιηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO). Το IUBH είναι μέλος του ακαδημαϊκού δικτύου "Global Compact" των Ηνωμένων Εθνών, του "Συμβουλίου για τη Διοίκηση της Φιλοξενίας" (CHME) και ιδρυτικό μέλος των "Quality Circle Events Studies". Στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, το IUBH κατατάσσεται σταθερά στην κορυφαία ομάδα. Στην τρέχουσα κατάταξη CHE, το IUBH πέτυχε κορυφαίες βαθμολογίες: στην κατηγορία «συνολικές συνθήκες μελέτης» (βαθμός 1.6) και στην κατηγορία «πρακτικός προσανατολισμός» (1.7).

4. Απασχολησιμότητα

IUBH απόφοιτοι IUBH έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας

Τα αποτελέσματα της έρευνας μας για αποφοίτους μιλούν από μόνα τους: το 94 τοις εκατό των αποφοίτων μας βρει δουλειά μέσα στους πρώτους τρεις μήνες και μετά από δύο χρόνια το 80 τοις εκατό έχει ήδη ευθύνες διαχείρισης.

Αυτά τα εξαίρετα αποτελέσματα βασίζονται στο γεγονός ότι, εκτός από τη διδασκαλία της επαγγελματικής εμπειρογνωμοσύνης, εστιάζουμε στην κατάρτιση των κοινωνικών και διαπολιτισμικών ικανοτήτων. Όταν οι σπουδαστές πηγαίνουν στο εξωτερικό με αυτή τη γνώση, μπορούν να ασχοληθούν με τις διαπολιτισμικές προκλήσεις πολύ πιο εύκολα.

Η σύντομη διάρκεια του προγράμματος σπουδών και η μελέτη σε μικρές ομάδες μάθησης είναι επίσης επωφελής για την είσοδο στον επαγγελματικό κόσμο. Αυτές οι συνθήκες είναι διευκολυντικές για την ανταλλαγή μεταξύ των μαθητών και την εγγύτητα προς τη σχολή - απαραίτητη για την αποτελεσματική μάθηση.

IUBH είναι περήφανη για τους αποφοίτους της που μπορούν πλέον να ανατρέξουν σε εντυπωσιακές σταδιοδρομίες. Η πορεία της σταδιοδρομίας τους είναι τόσο διαφορετική όσο τα προφίλ εργασίας των προγραμμάτων σπουδών μας.

Δεν είναι μόνο για το IUBH στο Vimeo.

Τι κάνουμε διαφορετικά

Διδάσκουμε εντελώς στα αγγλικά - για να σας προετοιμάσουμε για μια διεθνή καριέρα

Τα Αγγλικά είναι και παραμένουν παγκόσμια γλώσσα. Με πολλούς εργοδότες, ειδικά σε ένα διεθνές περιβάλλον, εξαιρετικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας σας προσφέρουν καλύτερες ευκαιρίες εργασίας και καριέρας. Διδάσκουμε εντελώς στα Αγγλικά, ώστε να μπορείτε να τελειοποιήσετε τις γνώσεις σας στην ξένη γλώσσα.

Ζώντας και σπουδάζοντας στα Αγγλικά - στο IUBH

  • Οι σπουδές σας είναι εντελώς στα αγγλικά - έτσι μαθαίνετε σημαντικό εξειδικευμένο λεξιλόγιο και βελτιώνετε την ικανότητά σας να εκφραστείτε προφορικά και γραπτώς.
  • Και ζείτε και σπουδάζετε με διεθνείς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη, ώστε να μπορέσετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά στην καθημερινή σας ζωή.
  • Τα πρακτικά ή τα εξάμηνα στο εξωτερικό σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να εφαρμόσετε τα αγγλικά σας σε πρακτικά πλαίσια και να αποκτήσετε ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο γλωσσικής επάρκειας.

Κάντε διεθνείς επαφές και κερδίστε διαπολιτισμική εμπειρία - κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας στο εξωτερικό ή το εξάμηνο στο εξωτερικό

Το IUBH διατηρεί εκτεταμένες συνεργασίες με πανεπιστήμια στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία και την Ευρώπη για πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το φάσμα προγραμμάτων ξένων συνεργατών που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι μαθητές μας είναι πολύ διαφορετικό. Το Διεθνές Γραφείο μας είναι το κεντρικό σημείο επαφής για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τις σπουδές στο εξωτερικό.

Έχουμε επίσης ενσωματώσει μια πρακτική άσκηση στα προγράμματα πτυχίων μας, τα οποία φυσικά μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε στο εξωτερικό. Η πρακτική σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τη γλώσσα και τις εξειδικευμένες γνώσεις σας απευθείας σε εταιρείες σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Σας προετοιμάζουμε ιδανικά για τη διεθνή σας καριέρα - με διεθνώς σχετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο των προγραμμάτων μας παρέχει μια εξαιρετική βάση για μια μεταγενέστερη σταδιοδρομία σε ένα διεθνές περιβάλλον. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να σας προσφέρουμε μια διεθνή προοπτική τόσο για τις ενότητες γενικής διαχείρισης όσο και για το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχετε ένα πλεονέκτημα στην καριέρα σας.

Τοποθεσίες

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία

Βερολίνο

Address
Rolandufer 13
10179 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη