Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

IMIM είναι ένα πρόγραμμα σπουδών με μειωμένο ωράριο διεξάγονται στο διαδίκτυο και σε ενότητες παρουσία στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ισπανία και τις ΗΠΑ. Απευθύνεται σε υψηλό δυναμικό ιδιώτες από το επίπεδο μέσα διαχείρισης των εταιρειών και σε καινοτόμους επιχειρηματίες των μέσων ενημέρωσης στη διασύνδεση της ανάπτυξης, το περιεχόμενο, την παραγωγή, τη διανομή, τη ρύθμιση, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ - τα οποία αντιπροσωπεύουν την αλυσίδα αξίας των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια πρακτικής εμπειρίας. Το διεπιστημονικό χαρακτήρα αποτελεί τον πυρήνα του προγράμματος αυτού Δασκάλου, καθώς αντιμετωπίζει τόσο διαφορετικούς τομείς όπως η οικονομία και της δημοσιογραφίας, των επιχειρήσεων και της κοινωνικής ευθύνης, της καινοτομίας και της παράδοσης, καθώς και το κανονιστικό ακαδημαϊκή θεωρία και εφαρμοσμένη γνώση σε καθημερινές εργασίες. IMIM είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας του Πανεπιστημίου του Βερολίνου για τις επαγγελματικές σπουδές (συνδεδεμένες με Steinbeis) και fjum_forum για τη δημοσιογραφία και τα μέσα ενημέρωσης της Βιέννης. Πολλές υποτροφίες θα χορηγηθούν σε συμμετέχοντες από τα μέσα ενημέρωσης και δημιουργικών βιομηχανιών στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα με την εξέταση των προσόντων τους, την οικονομική κατάσταση και τη δέσμευση των εργοδοτικών οργανώσεων τους.

Πανεπιστήμιο του Βερολίνου για Επαγγελματικών Σπουδών είναι το πρώτο κράτος που εγκρίθηκε Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του πανεπιστημίου της Γερμανίας. Ως ένα νέο είδος ακαδημαϊκού πανεπιστημίου, συνδυάζει τα υψηλότερα πρότυπα της ακαδημαϊκής ποιότητας στον τομέα της έρευνας και της διδασκαλίας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον φοιτητή. Το πανεπιστήμιο προσφέρει Μεταπτυχιακό πτυχιακές σπουδές και προγράμματα πιστοποιητικό για τους επαγγελματίες που εργάζονται. Τα μαθήματα της μελέτης που απευθύνονται σε άτομα με ένα πρώτο ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ενώ εργάζονται. Μοντέλο μελέτης και επίβλεψης έννοια Ντουβ είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των φοιτητών αυτών που εργάζονται.

fjum_forum δημοσιογραφίας και των μέσων ενημέρωσης στη Βιέννη είναι ένας θεσμός μέσων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 2011. Fjum προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, κυρίως για τους δημοσιογράφους μέσα της σταδιοδρομίας τους. Λειτουργεί σε ένα διεθνές δίκτυο, εκπαιδευτές είναι μεγάλη υπόληψη τους επαγγελματίες από τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ελβετία και πολλές άλλες χώρες. Fjum προσελκύει δημοσιογράφους, οι πολλαπλασιαστές, οι μαθητές και τα ενδιαφερόμενα μέρη από την Αυστρία και την Ευρώπη να συμμετάσχουν προπονήσεις, συζητήσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια του, καθώς και in-house προπονήσεις. Θα επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της και να επικεντρωθεί στις διεθνείς συνεργασίες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

International Media Innovation Management

Αυτό το πρόγραμμα (σε απευθείας σύνδεση και την παρουσία μονάδες στη Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, ΗΠΑ) έχει ως στόχο την υψηλή δυναμικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ... [+]

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Διοίκηση ΜΜΕ Καινοτομία - IMIM

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε υψηλά δυναμικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και των δημιουργικών βιομηχανιών - με διαφορετικές θέσεις στις αντίστοιχες αλυσίδες αξίας τους: την ανάπτυξη, τη χρηματοδότηση, το περιεχόμενο, την παραγωγή, τη διανομή, τη ρύθμιση / νομοθεσία. Κατά τη διάρκεια της διετούς μελέτης, συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους μαζί σε μια καινοτομία των μέσων ενημέρωσης think tank. Με ομιλητές από κορυφαίες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης και τα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο (Poynter Institute, Guardian, New York Times, Die Welt, Universidad Miguel Hernandez και πολλά άλλα) και σεμινάρια στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ και σε απευθείας σύνδεση, να συνεργαστούν σε ένα διεθνές δίκτυο. Οι μαθητές ασχολούνται με καταστάσεις της πραγματικής ζωής που υποβάλλονται από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Έτσι, οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν λόγο στη διάρθρωση του αναλυτικού προγράμματος. «Η συνεργασία των μαθητών με τους ακαδημαϊκούς, τους εκπαιδευτές διαχείρισης, οι δημοσιογράφοι και τα διευθυντικά στελέχη των επιχειρήσεων είναι ζωτικής σημασίας», λέει ο διευθυντής προγράμματος Andy Kaltenbrunner, "η καινοτομία είναι να καθιερωθεί ως το κύριο νόμισμα της ανταλλαγής σε μια διεθνή ομάδα."... [-]

Γερμανία Berlin Αυστρία Vienna Ηνωμένες Πολιτείες New York Ισπανία Alicante  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά