Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Jacobs

Πανεπιστήμιο Jacobs είναι μια ιδιωτική αγγλική γλώσσα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη Βρέμη και μία από τις πλέον σύγχρονες διεθνείς ακαδημαϊκά ιδρύματα στη Γερμανία. Προσελκύει πολύ ταλαντούχος και ανοιχτόμυαλος φοιτητές από όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 1.300 φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες ζουν και μελέτη για οικιστική πανεπιστημιούπολη μας. Σε οδηγεί κατατάξεις των πανεπιστημίων της Γερμανίας, το Πανεπιστήμιο Jacobs έχει επιτύχει σταθερά άριστα.

Ιδρύθηκε το 2001, το Πανεπιστήμιο Jacobs προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων που κυμαίνονται από τις φυσικές επιστήμες και τη μηχανική έως τις κοινωνικές επιστήμες και τα οικονομικά. Το μεταπτυχιακό χαρτοφυλάκιο του Πανεπιστημίου Jacobs περιλαμβάνει το MSc στην Υπολογιστική Επιστήμη Ζωής, το Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Δεδομένων και το Μεταπτυχιακό στη Μηχανική και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Στο Πανεπιστήμιο Jacobs, το μέγεθος των τάξεων είναι μικρά, και για κάθε φοιτητή καθηγητής λειτουργεί ως προσωπικός μέντορας και ακαδημαϊκό σύμβουλο. Στον τομέα της έρευνας και της διδασκαλίας, μέλη του διδακτικού προσωπικού μας ακολουθούν μια διεπιστημονική προσέγγιση αντιμετώπιση των θεμάτων από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Σε μια πανεπιστημιούπολη, όπου όλος ο κόσμος είναι στο σπίτι, παρέχουμε μια εκπαίδευση που υπερβαίνει κλάδους και πολιτιστικά σύνορα. Πανεπιστήμιο Jacobs μαθητές αποφοιτούν ως παγκόσμιοι πολίτες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο του αύριο.

Η ζωή στο πανεπιστήμιο

Πράσινο και στη σκιά των δέντρων πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Jacobs παρέχει πολύ περισσότερα από ό, τι τα κτίρια για τη διδασκαλία και την έρευνα. Είναι κατ 'οίκον σε μια διαπολιτισμική κοινότητα η οποία είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη. Μια Φοιτητικές Δραστηριότητες Κέντρο, διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις, ένα στούντιο μουσικής, ένας φοιτητής επιχείρηση καφέ / μπαρ, χώρους συναυλιών και μας Διαθρησκειακή Σπίτι διασφαλίσει ότι θα έχετε πάντα κάτι ενδιαφέρον να κάνουμε.

Κατάλυμα

Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που θα ήθελαν να ζήσουν στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Jacobs προσφέρει διαμονή σε τέσσερα κατοικημένα κολλέγια. Κάθε σχολή έχει το δικό του χώρο τραπεζαρίας, σαλόνι αναψυχής, χώρους μελέτης, και σε κοινά και αίθουσες συσκέψεων.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση Επιλογές

Όλοι οι υποψήφιοι για το MSc Υπολογιστική Βιολογία, Τμήμα Μηχανικών MSc δεδομένων και της Αλυσίδας Εφοδιασμού MSc Μηχανικών & Διαχείρισης θεωρείται αυτόματα για αξιοκρατική υποτροφίες. Επιπλέον, κάθε παραδέχθηκε υποψήφιος μπορεί να ζητήσει μια ατομική προσφορά χρηματοδοτικό πακέτο με ελκυστικές επιλογές χρηματοδότησης.

Εφαρμογή και εισαγωγή

Μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Jacobs αρχίζουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής. Ανυπομονούμε να λάβουμε το ερώτημά σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Jacobs University

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των ηγετών των αυριανών για την αντιμετώπιση πολύπλοκων προβλημάτων χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τις δεξιότητε ... [+]

MSc στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των ηγετών των αυριανών για την αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων με τη χρήση δεξιοτήτων διαχείρισης και μηχανικής. Είναι ανοιχτό για όλους τους μαθητές με έντονο ενδιαφέρον για το θέμα που είναι πρόθυμοι να μάθουν και να εργαστούν σκληρά. Η γνώση σε συναφείς τομείς είναι χρήσιμη, αλλά δεν αποτελεί προϋπόθεση. Συχνά, οι σπουδαστές από άλλους κλάδους εκτός από τη μηχανική ή την επιχειρηματική διοίκηση γίνονται δεκτοί και λαμβάνουν πολύ καλή ΣΔΣ.... [-]

Γερμανία Bremen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Jacobs University

Μηχανική των δεδομένων είναι ένας ασχολείται με μεγάλα στοιχείων που προκύπτουν επάγγελμα προσεγγίσεις για την απόκτηση δεδομένων, διαχείριση δεδομένων και ανάλυση των δε ... [+]

Big Data and Engineering Data

Big Data έχει αποδειχθεί να έχει τεράστιο δυναμικό, αλλά θέτει σημαντικές προκλήσεις ταυτόχρονα. Από τη μία πλευρά, των μαζικών δεδομένων οδηγεί στο επόμενο στάδιο της τεχνολογικής καινοτομίας και της επιστημονικής ανακάλυψης. Κατά συνέπεια, μεγάλο δεδομένα έχει χαρακτηριστεί ως το «χρυσό» της ψηφιακής επανάστασης και στην εποχή της πληροφορίας. Από την άλλη πλευρά, ο συνολικός όγκος των δεδομένων αυξάνεται με ρυθμό που φαίνεται να είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Υπό το πρίσμα αυτό, έχει παρατηρηθεί ότι είμαστε «πνίγονται σε μια θάλασσα των δεδομένων". Αντιμέτωπη με αυτές τις προοπτικές και τους κινδύνους, ο κόσμος απαιτεί μια νέα γενιά ειδικών δεδομένων. Μηχανική των δεδομένων είναι ένας ασχολείται με μεγάλα στοιχείων που προκύπτουν επάγγελμα προσεγγίσεις για την απόκτηση δεδομένων, διαχείριση δεδομένων και ανάλυση των δεδομένων. Παρέχοντας σας με up-to-σύγχρονες γνώσεις και αιχμής υπολογιστικών εργαλείων, μηχανικών στοιχείων έχει όλα όσα χρειάζεται για να κυριαρχήσει στην εποχή των μεγάλων δεδομένων.... [-]

Γερμανία Bremen
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Imagine a Special Place in Germany ...

Jacobs University - a speical place! Alumna Georgiana talks about her experiences

At a Glance: Supply Chain Engineering & Management at Jacobs University

Jacobs University Bremen
Address
Bremen, Bremen, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 421 20040