Munich Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Μόναχο Business School

Που κυμαίνονται από Bachelor, Master και Master of σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος DBA να Executive Education - Μόναχο Business School πείθει με την μεγάλη προσφορά του κράτους-διαπιστευμένο πλήρους ή προγράμματα μερικής απασχόλησης.

Γιατί MBS;

Γνωριμία με το MBS

Το 2015, MBS κατέλαβε την πρώτη θέση για το θέμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων σε μια κατάταξη του συνόλου των ιδιωτικών Πανεπιστημίων Εφαρμοσμένων Επιστημών της γερμανικής «Wirtschaftswoche» - μια επιτυχία που πιστώνεται σε έναν πλούτο της εμπειρίας που συλλέγονται πάνω από περισσότερα από 20 χρόνια και μοναδική κατευθυντήρια αρχές.

Λόγοι για Σπουδές στο Μόναχο Business School

Διεθνής χαρακτήρας

Munich Business School είναι ένα πιο διεθνή πανεπιστήμια της Γερμανίας. του διεθνούς χαρακτήρα του χαρακτηρίζεται από πολλές ιδιαιτερότητες της έννοιας της μελέτης.

πρακτική σημασία

Η βασική αρχή του προγράμματος σπουδών είναι η σκόπιμη προσανατολισμό στις διεθνείς επιχειρήσεις και το περιεχόμενο της εργασίας εντός των επιχειρήσεων, η οποία δημιουργείται μέσω της ενοποίησης των πρακτικών μελετών και των εγχώριων και διεθνών φάσεις πρακτική συμμετοχή, εθνικό και διεθνές.

Προσωπικότητα

Η επιτυχής διαχείριση των μελλοντικών προκλήσεων απαιτεί ηγέτες του αύριο, όχι μόνο για να έχουν υψηλά επαγγελματικά προσόντα, αλλά και ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας.

ατομική Υποστήριξη

Η προσωπική και ατομική ατμόσφαιρα επιτρέπει μελέτες σε αντίθεση με πολλά κύρια πανεπιστήμια

ΔΙΑΣΦΆΛΙΣΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ

Ως μία από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων της Γερμανίας, ο ίδιος Μόναχο Business School θέματα με τα σχόλια των εσωτερικών και εξωτερικών πάνελ.

Γλώσσα Σπουδών

Σε ορισμένα προγράμματα στο Μόναχο Business School, σας προσφέρουμε για να ολοκληρώσουν τις σπουδές σας εντελώς στα αγγλικά (Αγγλικά Track) ή με ένα μείγμα από γερμανικά και αγγλικά μαθήματα (γερμανικά Track).

Δήλωση Αποστολής του Μονάχου Business School

Επιτυχής διαχειριστές διαθέτουν ένα ισχυρό θεμέλιο των βασικών γνώσεων και εκτεταμένη διεθνή εμπειρία. Είναι ισχυρή, υπεύθυνη στοιχεία και να ενεργήσει αντίστοιχα προς το συνάνθρωπό τους. Σκέφτονται και να διαπραγματευτούν με επιχειρηματικό τρόπο και να λαμβάνουν τις αποφάσεις τους με συνείδηση ​​γνώση του τόπου τους στην κοινότητα. Αυτές οι πεποιθήσεις αποτελούν τη βάση της πρακτικής μας. Η ακόλουθη δήλωση αποστολής είναι δεσμευτικό πλαίσιο για κοινά ιδεώδη και τους στόχους μας.

Προγράμματα σπουδών στο MBS

Πλήρης απασχόληση μελέτες και μελέτες μερικής απασχόλησης για τους επαγγελματίες που εργάζονται

Σε έξι εξάμηνα, το πρόγραμμα BACHELOR Διεθνών Επιχειρήσεων στο MBS παρέχει μια στέρεη βάση γνώσεων και δεξιοτήτων στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων.

Τα προγράμματα Master of Munich Business School ως στόχο να εμβαθύνει, εξειδικεύονται, ή να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες σε διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBS διαθέτει το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ή ως πρόγραμμα μερικής απασχόλησης για τους επαγγελματίες που εργάζονται.

Το χαρτοφυλάκιο του MBS ολοκληρώνεται από τον γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA) διδακτορικές σπουδές, διαπιστευμένο από το βαυαρικό κράτος Υπουργείο Παιδείας, Επιστημών και Τεχνών.

Υπηρεσίες για MBS Φοιτητές

Μελέτη στο εξωτερικό και Σχεδιασμού Καριέρας

Οι μαθητές μας περιγράφουν πάντα την παραμονή τους στο εξωτερικό ως το αποκορύφωμα των σπουδών τους. Το Διεθνές Κέντρο βοηθά τους μαθητές με αυτά τα έργα. MBS βοηθά να οργανώσετε τη διαμονή τους στο εξωτερικό και πολλά άλλα.

Για το ξεκίνημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, οι τελειόφοιτοι μαθητές έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν τις στρατηγικές εφαρμογής για την ατομική τους κατάσταση και να αναπτύξουν τις προοπτικές για το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους.

Το Κέντρο Σταδιοδρομίας MBS, μεταξύ άλλων, να τους στηρίζει σε ένα-προς-ένα συνεντεύξεις βοηθώντας τους να βελτιστοποιήσουν πορεία των σπουδών τους, για να καθορίσετε τους στόχους σταδιοδρομίας τους και να αναπτύξουν στρατηγικές για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Μάστερ της τέχνης διεθνή επιχείρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 - 24 μήνες September 2017 Γερμανία Μόναχο

Αυτό το πρόγραμμα Master είναι η τέλεια συνέχιση των προηγούμενων οικονομικών σπουδών σας. ευρύ φάσμα των μαθημάτων σε βάθος μελέτη, διεθνή προσανατολισμό του και το περιεχόμενο πρακτικό προσανατολισμό εγγυώνται την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. [+]

Master of Arts διεθνών επιχειρήσεων Αυτό το πρόγραμμα Master είναι η τέλεια συνέχιση των προηγούμενων οικονομικών σπουδών σας. ευρύ φάσμα των μαθημάτων σε βάθος μελέτη, διεθνή προσανατολισμό του και το περιεχόμενο πρακτικό προσανατολισμό εγγυώνται την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. MASTER Διεθνών Επιχειρήσεων με μια ματιά ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ START Σεπτεμβρίου (Pre-Master: Ιούνιος) ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ Γερμανικά Track: 70% Γερμανικά / 30% αγγλικά Αγγλικά Track: 100% Αγγλικά ΔΙΑΡΚΕΙΑ 18 μήνες (ενιαίο πτυχίο) 24 μήνες (διπλό πτυχίο) ΦΟΡΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 90-120 ECTS (ανάλογα με το πρώτο πτυχίο) ΜΟΡΦΗ Πλήρης απασχόληση ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 2 από 7 συγκεντρώσεις 1 από 6 Διεθνής επικεντρώνεται 1 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 1 ολοκληρωμένο εξάμηνο στο εξωτερικό ή διπλό πτυχίο ΕΙΣΟΔΟΣ Πρώτο ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (εκτός από την προ-Master) Γερμανικά Track: άριστη γερμανική δεξιότητες όλα: άριστα αγγλικά δεξιότητες ΔΙΔΑΚΤΡΑ € 22.620 MBS BEST ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ MBS προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό μερικές υποτροφίες σε άριστους υποψηφίους. Συγκεντρώσεις Εκτός από τη μετάδοση των γενικών επιχειρηματικών γνώσεων, MBS προσφέρει επίσης συγκεκριμένες συγκεντρώσεις, ώστε να εξασφαλίζεται επαρκής πρακτική σημασία των σπουδών σας. Ξεκινώντας από το δεύτερο εξάμηνο, θα έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε δύο από τις επτά επιλεγμένες συγκεντρώσεις επιχειρήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσει ατομικών ικανοτήτων σας και να προετοιμάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Συγκέντρωση: Διεθνές Μάρκετινγκ Συγκέντρωση: International Finance Συγκέντρωση: Πολυτελές Διαχείρισης Συγκέντρωση: Διεθνές οικογενειακές επιχειρήσεις Συγκέντρωση: Εταιρική Στρατηγική & Καινοτομία Συγκέντρωση: Διεθνής Επιχειρηματικότητα ΝΕΟ: Συγκέντρωση: Ψηφιακή Διαχείριση Επιχειρήσεων επιχειρηματικό σχέδιο Καθήκοντα και Στόχοι Το μάθημα «Business Project" στο πρόγραμμα σπουδών "Master... [-]

Βίντεο

Munich Business School in 3 minutes

MBS Graduation 2014

MBS Open House 2014

Επικοινωνία

Munich Business School

Διεύθυνση Elsenheimerstraße 61
München 80687, Germany
Ιστοσελίδα http://www.munich-business-school.de/
Τηλέφωνο +49 89 5476780