Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

60766_horsaal01_small.jpg

προοίμιο

Η NBS Northern Business School της Διοίκησης και της Ασφάλειας είναι ιδιωτικό κρατικό πανεπιστήμιο με έδρα το Αμβούργο.

Το μοντέλο αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς και σημείο αναφοράς για τις ενέργειες όλων των μελών του πανεπιστημίου. Υπάρχει προσανατολισμός και ασφάλεια, αλλά δείχνει επίσης αξίωση και ευθύνη. Εφαρμόζοντας συνεχώς, όλοι οι σπουδαστές που συμμετέχουν στο κολέγιο - φοιτητές, καθηγητές, προσωπικό και επιχειρήσεις - θα συνειδητοποιήσουν ότι συμμετέχουν σε καλή δουλειά: προσφέροντας στους νέους υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή εκπαίδευση που τους επιτρέπει να πετύχουν στην κοινωνία, να τα διαμορφώσουμε και να είμαστε ατομικά ικανοποιημένοι. Η ακαδημαϊκή διδασκαλία μπορεί να το κάνει μόνο αν είναι προσανατολισμένη τόσο στην τρέχουσα έρευνα όσο και στα πραγματικά προβλήματα της επιχειρηματικής πρακτικής. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του πανεπιστημίου είναι να σχεδιάσει τα μαθήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες διαβίωσης των μαθητών.

Ο πυρήνας του πανεπιστημίου είναι οι φοιτητές. Οι εκπαιδευτικοί και οι διαχειριστές γνωρίζουν την ευθύνη τους για αυτό. Οι δάσκαλοι αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως μέντορες και εκπαιδευτές των μαθητών. Επιτρέπουν στους μαθητές να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ανεκτικά και κοινωνικά στο πλαίσιο της κριτικής αντανάκλασης - ακόμα και αν ανταποκριθούν σε αυτές τις ιδιότητες. Παρέχουν στους μαθητές την ικανότητα να δουλεύουν επιστημονικά. Μια μικρή απόσταση μεταξύ των εκπαιδευτικών και των φοιτητών, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια στις συναλλαγές δημιουργούν τη βάση για μια καλή συνεργασία και αποτελούν προϋπόθεση για συνεργατική μελέτη.

Το καθήκον της πανεπιστημιακής διοίκησης είναι να παρέχει το οργανωτικό πλαίσιο για τη διδασκαλία με τρόπο συνεργατικό και αποτελεσματικό. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν μια ανοιχτή και παρακινημένη απάντηση. Με αυτόν τον τρόπο αναζητούνται λύσεις προσανατολισμένες στον πελάτη.

Όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου σέβονται την ελευθερία της επιστήμης, της διδασκαλίας και της έρευνας. Οι κοινές αξίες είναι ειλικρίνεια, εκτίμηση, σεβασμός και ανεξαρτησία.

Διδασκαλία και μελέτη

Το πανεπιστήμιο θεωρεί ότι η ειδική εκπαίδευση σε ένα ελκυστικό μαθησιακό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της φάσης έναρξης είναι το πιο σημαντικό καθήκον. Το πρόγραμμα σπουδών προσαρμόζεται στις ανάγκες της οικονομίας της Βόρειας Γερμανίας. Συνεπώς, το πανεπιστήμιο προσφέρει αρχικά μαθήματα πρακτικής εξειδίκευσης στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων και της διαχείρισης της ασφάλειας. Μεσοπρόθεσμα, η προσφορά θα επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει μηχανική και βιομηχανική μηχανική. Οι εκπαιδευτικοί αναγνωρίζουν τις αξιολογήσεις σε εξάμηνο ως σημαντικό στοιχείο για τη συνεχή βελτίωση και αποδέχονται την αμοιβή βάσει απόδοσης. Ψάχνουν για την εγγύτητα των σπουδαστών. Οι σπουδαστές εργάζονται σε εύχρηστες ομάδες. Αυτό δημιουργεί ένα σημαντικό πλαίσιο για σύντομες περιόδους μελέτης.

Το πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές ενημερωμένη υποστήριξη μέσω εργαλείων μέσω διαδικτύου για τη συνεργασία τους, αυξάνοντας έτσι την ευελιξία του χρόνου τους. Εκτός από τα επαγγελματικά προσόντα των φοιτητών, το πανεπιστήμιο δημιουργεί προσφορές για την προώθηση της προσωπικής τους ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλοι για υπεύθυνες επαγγελματικές δραστηριότητες και προηγμένα ακαδημαϊκά προγράμματα.

Το πανεπιστήμιο προωθεί τη δια βίου μάθηση μέσω προγραμμάτων εξωεπαγγελματικής κατάρτισης. Με την υλοποίηση μαθημάτων σπουδών συγκρίσιμων από άποψη περιεχομένου, τόσο ως πλήρης όσο και ως μερική μελέτη, οι βάσεις τοποθετούνται για την προσαρμογή των περιόδων μελέτης στην ατομική κατάσταση της ζωής.

Το διδακτικό προσωπικό πρέπει να εξελιχθεί συνεχώς ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποτιθέμενες απαιτήσεις, τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς τη μεθοδολογία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

NBS Northern Business School

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται στην NBS σε δύο μοντέλα χρόνο, σε ημέρα πλήρους απασχόλησης και τα βράδια της Παρασκευής και το Σάββατο για τους επαγγελματίες που εργάζοντα ... [+]

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται στην NBS σε δύο μοντέλα χρόνο, σε ημέρα πλήρους απασχόλησης και τα βράδια της Παρασκευής και το Σάββατο για τους επαγγελματίες που εργάζονται.

Το ειδικό πλεονέκτημα: Μπορείτε να αλλάξετε το μοντέλο του χρόνου, ενώ τη μελέτη, αν μπορεί να ξεκινήσει με πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο επάγγελμα.

Τα επαγγελματικά επιλογές

Οι απόφοιτοι του προγράμματος σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων (MA) δέχεται την ομάδα και Projektleitungs- και ελεγκτικά καθήκοντα. Είναι αυτοαπασχολούμενοι σε θέση σε επιστημονική βάση και εγκαίρως για να χειριστεί τα προβλήματα στοχευμένες και την επίτευξη των στόχων και των αναγκών των επιχειρήσεων και των πελατών, καθώς και τις νομικές απαιτήσεις. Η εξαγορά των καθηκόντων μολύβδου που σχετίζονται απαιτεί επόμενη γνώση και τη βεβαιότητα της δράσης και αποφασιστικότητα. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα είναι επίσης ευθυγραμμισμένο με τις βασικές δεξιότητες.... [-]

Γερμανία Hamburg
Σεπτέμβριος 2019
Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
NBS Northern Business School
Address
Holstenhofweg 62
22043 Hamburg, Hamburg, Γερμανία
Ιστότοπος