Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σε NIT Northern Institute of Technology Management στο Αμβούργο μάθουν οι μηχανικοί από όλο τον κόσμο για να αναλάβει διοικητικά καθήκοντα με υπευθυνότητα. Σε συνεργασία με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Αμβούργου-Harburg (TUHH), το ιδιωτικό ινστιτούτο προσφέρει από το 1999 ένα πρόγραμμα σπουδών αγγλικά με πτυχία δύο πλήρεις πλοιάρχου σε: μια μηχανική Master of Science και ένα MBA ή Master of Arts in Management Technology. Παγκοσμίως, πάνω από 300 απόφοιτοι της μηχανικής πανεπιστημίου αίτηση για μια θέση στο NIT στο Αμβούργο. Μόνο περίπου 35 υψηλές δυνατότητες είναι για προσωπικές συνεντεύξεις που πραγματοποιούνται σε όλη την υδρόγειο επιλέξει. Πολλοί μαθητές παίρνουν υποτροφίες τους πτυχίο από εταιρείες και ιδρύματα. Οι μαθητές ζουν ως επί το πλείστον σε διαμερίσματα στο NIT -χτίζοντας στην πανεπιστημιούπολη του TUHH - περιλαμβάνεται διεθνή ανταλλαγή.

Το πτυχίο MBA μπορούν επίσης να παρίστανται παράλληλα με τη δουλειά και έτσι να προετοιμαστούν για την επόμενη καριέρα κινηθεί επαγγελματικά έμπειρους μηχανικούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι αγγλικής γλώσσας σεμινάρια τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Πολλές εταιρείες θεωρούν το πρόγραμμα MBA ως μέρος μιας στρατηγικής ανάπτυξης του προσωπικού. Έτσι κάνουν οι μηχανικοί τους ταιριάζουν ειδικά για τη διεθνή εφαρμογή διαχείρισης. Επιπλέον, η ανεπτυγμένη NIT προσαρμοσμένη ευκαιρίες κατάρτισης για τις επιχειρήσεις.

Σε μελέτες σε NIT βρίσκεται δίπλα στο κλασικό κομμάτι της διαχείρισης της τεχνολογίας εξειδίκευση επιχειρηματική διαχείριση για τις εκλογές. Ο διάσημος καθηγητές πανεπιστημίου και επαγγελματίες από τέσσερις ηπείρους διδάξει εδώ. Έχουν μια ευρεία γνώση από την έρευνα και την πρακτική και να δώσει τους μηχανικούς κατά τη διαχείριση της εκπαίδευσης τους και τις διαπολιτισμικές δεξιότητες. Η εργασία σε ομάδες αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών, καθώς και τριών μηνών εταιρική πρακτική να εφαρμόσουν αυτά που έχουν μάθει και να αποκτήσουν πρόσβαση στην οικονομία.

Μέχρι στιγμής, οι δυνητικοί ηγέτες από 61 χώρες έχουν τις σπουδές της στο NIT με επιτυχία. Φέρνουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία με μεγάλη τεχνογνωσία στη διαχείριση της τεχνολογίας, αλλά και μηχανική-καλά προετοιμασμένη. Πολλά από αυτά είναι τώρα σε όλο τον κόσμο σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται ότι το δίκτυο του NIT είναι.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

NIT Northern Institute of Technology Management

Να είστε και οι δύο: ένας μηχανικός ή επιστήμονας και ένας διαχειριστής τεχνολογίας. Στο διπλωματικό μας πρόγραμμα διπλού πτυχίου, σπουδάζετε ένα M. Sc. (στα αγγλικά ή στ ... [+]

Διαχείριση Εκπαίδευσης Μηχανικών και Επιστημόνων

Είστε παθιασμένοι με τη μηχανική ή την επιστήμη, αλλά θέλετε να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα; Πώς να προσθέσετε την γενική τεχνογνωσία διαχείρισης, τις δεξιότητες ηγεσίας, την τεχνογνωσία στην επιχειρηματική διαχείριση και την επάρκεια σε μια άλλη ξένη γλώσσα στο προφίλ σας; Το διδακτορικό δίπλωμα μας στη Διαχείριση Τεχνολογίας ανταποκρίνεται στη ζήτηση της βιομηχανίας για μηχανική ή επιστήμη με εκπαίδευση διαχείρισης.... [-]

Γερμανία Hamburg
Οκτώβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
24 - 30 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH
Address
Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Γερμανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+49 40 42878-3787