Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

nec

Ως πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο του Wittenborg στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μονάχου, το New European College προσφέρει μια από τις πιο σύγχρονες και μελλοντοστραφείς προσεγγίσεις στην επιχειρηματική εκπαίδευση στη Γερμανία. Ο ακαδημαϊκός συνδυασμός μιας προσέγγισης που βασίζεται στην έρευνα στην εκπαίδευση, οι υποχρεωτικές εβδομάδες έργων πραγματικού κόσμου και η συνεχής αξιολόγηση εξασφαλίζουν ότι οι σπουδαστές επιτυγχάνουν το υψηλότερο επίπεδο βιώσιμης απασχολησιμότητας στον επιχειρηματικό κόσμο του 21ου αιώνα.

Μόναχο - Ο οικονομικός ατμομηχανή της Γερμανίας

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.pngΣτο Μόναχο, μία από τις πλουσιότερες και πιο ευημερούσες πόλεις της Ευρώπης, οι σπουδαστές έχουν μεγάλες ευκαιρίες για μελλοντική απασχόληση . Ο ειδικός συνδυασμός πολυεθνικών εταιρειών (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft και πολλοί άλλοι) και τα χαμηλά επίπεδα ανεργίας καθιστούν το Μόναχο μια πολύ επιθυμητή πόλη για να μελετήσει και να αναπτύξει την καριέρα σας.

Εξατομικευμένη Προσοχή

Μικρές ομάδες (max. 25 φοιτητές) εξασφαλίζουν συχνή αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών μας. Επιχειρηματικές υποθέσεις πραγματικού βίου, αναθέσεις, προσομοιώσεις και παρουσιάσεις είναι μερικές μέθοδοι με τις οποίες οι σπουδαστές μας μπορούν να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες με βάση επιχειρηματικές αρχές και πρακτικές. Η μορφή της τάξης μας προωθεί τις συζητήσεις one-on-one με τους διδάσκοντες μας, για να προχωρήσουμε και να βασιστούμε σε έννοιες, ιδέες και προβλήματα. Σε κάθε εξάμηνο, οι μαθητές μας προσφέρονται μια σειρά από ευκαιρίες εταιρικής επίσκεψης που σχετίζονται με τα βασικά μαθήματα σπουδών τους.

Διεθνής κοινότητα

Προκειμένου να προετοιμαστούν οι μαθητές για τον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο, όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Σε συνδυασμό με ένα διεθνές φορέα σπουδών και μια σχολή - 43 εθνικότητες (27 γλώσσες που ομιλούνται στην πανεπιστημιούπολη) - οι φοιτητές λαμβάνουν επιχειρηματική εκπαίδευση που αποτελεί ισχυρό θεμέλιο για τη διεθνή απασχολησιμότητά τους. nec

Παροχές αλλοδαπών φοιτητών στο Μόναχο (Γερμανία)

Κατά τη διάρκεια σπουδών στο New European College στο Μόναχο της Γερμανίας επιτρέπεται να εργάζεστε 20 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια εξαμήνων ή 40 ωρών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών του καλοκαιριού. Εκτός από αυτό, μόλις αποφοιτήσετε κάποιο από τα προγράμματα δικαιούστε 18 μήνες εργασίας που αναζητούν θεώρηση (1,5 έτη άδεια να μείνετε στη Γερμανία ψάχνουν για δουλειά) Διοίκηση του σχολείου των επιχειρήσεων υποστηρίζει ενεργά τους φοιτητές με την πρακτική άσκηση / αναζήτηση εργασίας στο έδαφος .

Έμπειρη Σχολή

Σε ευθυγράμμιση με τις βασικές αρχές του προγράμματός μας, ετοιμάζουμε τους μαθητές μας με τις πρακτικές δεξιότητες και τα περιουσιακά στοιχεία που χρειάζονται για να πετύχουν εξασφαλίζοντας κορυφαία πρότυπα διδασκαλίας από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του κλάδου.

Κορυφαίοι βαθμολογημένοι και διαπιστευμένοι βαθμοί

New European College έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Wittenborg λόγω της εξαιρετικής φήμης και της σύγχρονης, πρακτικής προσέγγισης στην επιχειρηματική εκπαίδευση.

Το Πανεπιστήμιο Wittenborg έχει κατατάσσεται στο 4ο «Καλύτερο Μικρό Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών» στις Κάτω Χώρες και έχει απονεμηθεί το 2ο Καλύτερο Bachelor of Business Administration Program στις Κάτω Χώρες.

New European College πτυχιούχοι New European College με πτυχίο Ολλανδίας από αναγνωρισμένο από το κράτος και διαπιστευμένο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένης Επιστήμης από την Ολλανδία στο οικονομικό κέντρο της Γερμανίας - Μόναχο. Όλα τα προγράμματα που προσφέρονται από το New European College είναι διαπιστευμένα από την ολλανδική NVAO και από την FIBAA (Γερμανική, Ελβετική

34632_Student_Event_2.jpg

Τα Προγράμματα μας:

Πτυχίο Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων

Με μικρές ομάδες, συμπληρωματικά μαθήματα, και μια ισχυρή έμφαση στην πραγματιστική προσέγγιση, το πρόγραμμα Bachelor μας προετοιμάζει για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ειδικεύσεις:

Master of Business Management (MBM)

Το Master of Business Management είναι το ακαδημαϊκό μονοπάτι στον επιχειρηματικό κόσμο και στον ακαδημαϊκό κόσμο. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επιστημονική πλευρά και την εφαρμογή του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Μάρκετινγκ και Διοίκησης.

Ειδικεύσεις:

Master of Business Administration (MBA)

Το Master of Business Administration (MBA), έχει γίνει η ακαδημαϊκή ώθηση σταδιοδρομίας τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους εταιρικούς εργάτες. Η παγκοσμιοποίηση απαιτεί από τους αποφοίτους MBA μια πραγματικά διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση.

Ειδικεύσεις:

23611_02.png

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

New European College

Το πρόγραμμα Master of Business Management, που ειδικεύεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ ... [+]

Το Master of Business Management είναι ένα πρόγραμμα 3 εξάμηνο σχεδιασμένο να βασίζεται στις υπάρχουσες προπτυχιακές σπουδές σας που σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε μια ευρύτερη σειρά των σταδιοδρομιών στην επιχείρηση. Συνδυάζοντας μαθήματα σε οικονομικά, διεθνές μάρκετινγκ, λογιστική διαχείρισης, λειτουργίες, ηθική, οργανωτική συμπεριφορά και ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα σας προετοιμάζει να υπερέχετε σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο και διεθνή χώρο εργασίας.... [-]

Γερμανία Munich
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
New European College

Ένας επιχειρηματίας μπορεί να είναι ο οδηγός των ίδιων των νέων επιχειρήσεων (επιχειρηματίας), ή ο οδηγός της καινοτομίας και της αλλαγής σε μια υπάρχουσα επιχείρηση (int ... [+]

Το Master of Business Management (MBM) είναι ένα πρόγραμμα 3 εξάμηνων σχεδιασμένο να βασίζεται στις υπάρχουσες προπτυχιακές σπουδές σας που σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε μια ευρύτερη σειρά των σταδιοδρομιών στην επιχείρηση. Συνδυάζοντας μαθήματα σε οικονομικά, διεθνές μάρκετινγκ, λογιστική διαχείρισης, λειτουργίες, ηθική, οργανωτική συμπεριφορά και ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα σας προετοιμάζει να υπερέχετε σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο και διεθνή χώρο εργασίας.... [-]

Γερμανία Munich
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
New European College GmbH
Address
Wolfratshauser Strasse 84
81379 Munich, Bavaria, Γερμανία
Τηλέφωνο
+49 89 81302018