OnCampus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιος είναι oncampus;

oncampus σας δίνει τη δυνατότητα να επιλεγεί κατάσταση κολέγια για να καταλάβει μερικής απασχόλησης μάθησης σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως και online μαθήματα κατάρτισης. Είμαστε 100% θυγατρική του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Lübeck και έχουν αναπτυχθεί πάνω από 15 χρόνια ιστορίας εταιρεία να καταστεί η Ευρωπαϊκή μέγα πάροχος e-learning.

Με μια ομάδα 70 ατόμων με μερική απασχόληση απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα και επιστημονικά μαθήματα κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση αναπτύσσονται στο Lübeck, λειτουργούν και διατίθενται στο εμπόριο. Τα προγράμματα συνδυάζουν τις ικανότητες του πάνω από 150 καθηγητές, εταιρείες και ιδρύματα. Το άνοιγμα των πανεπιστημίων σε νέα ακροατήρια και τις νέες μορφές συνεργασίας είναι στο επίκεντρο της ψηφιακής στρατηγικής μας. Αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία μας με τα πανεπιστήμια του σύνθετου Εικονικό Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Η διασφάλιση της ποιότητας και τα πιστοποιητικά

Οι εγγραφές φυσικά έχουν υπερδιπλασιαστεί μέσα από νέα προγράμματα σπουδών και την αύξηση του αριθμού των μαθητών κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών όσο το δυνατόν, οι διαδικασίες oncampus συνεχώς βελτιστοποιημένες και πιστοποιούνται από το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001. Επιπλέον, έχουμε την πιστοποίηση κατά ISO 29990, που συστηματοποίησε τις ειδικές διαδικασίες της μάθησης των υπηρεσιών και αξιολογούνται. Έχουμε θέσει ένα άλλο σημαντικό μάρκες για τη βιώσιμη τοποθέτηση oncampus στο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

ανάπτυξη μας

2001 Ιδρύθηκε Εικονικό Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, Ανοίξτε το Online Bachelor προγράμματα Media επιστήμη των υπολογιστών και βιομηχανική μηχανική

2003 oncampus GmbH είναι φορέας παροχής υπηρεσιών του πανεπιστημίου του δικτύου

2005 Έναρξη της κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση για δεξιότητες

2009 Έναρξη διοίκηση online μαθήματα των επιχειρήσεων και της επιστήμης των υπολογιστών

2011 Έναρξη της συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης στους τομείς της πληροφορικής, χημείας, LifeSience

2013 μερικής απασχόλησης προγράμματα σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων και της επιστήμης των υπολογιστών

2014 δίκη LINAVO φάση «μάθησης στο διαδίκτυο, ανεβείτε στο έδαφος» - Νέα κατάρτισης για τη μηχανολογία, τροφίμων, του τουρισμού και της ναυτιλίας

από το 2017. προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών Ανάπτυξη και εφαρμογή των 10 επιπλέον Bachelor και, να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο των μαθητών επαγγελματικών, τη στρατηγική συνεργασία με τη βιομηχανία για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών

2020 περίπου 50 νέα MOOCs, αυξάνοντας συμμετέχοντες Mooc για πάνω από 100.000

Τι oncampus προσφέρει στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης;

Μπορείτε να αγοράσετε πτυχίο ή μεταπτυχιακό στη oncampus στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στα επιστημονικά μαθήματα κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να ολοκληρώσετε με ένα πιστοποιητικό πανεπιστήμιο.

Πτυχίο:

περιοχή του πανεπιστημίου, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των μελετών στη διοίκηση επιχειρήσεων, βιομηχανική μηχανική, τις επιχειρήσεις επιστήμη των υπολογιστών και των μέσων ενημέρωσης της επιστήμης των υπολογιστών.

Μάστερ:

Στην ενότητα Δάσκαλος, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της επιστήμης των υπολογιστών μαθήματα Media Μηχανικών Βιομηχανίας (συνεχόμενα).

Συνεχίζοντας Μάστερ:

Τα προγράμματα σπουδών της προηγμένης Μάστερ βασίζεται στην επαγγελματική πείρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα προγράμματα πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά της επιστήμης των υπολογιστών και Βιομηχανική Μηχανική (συνεχιζόμενη) μαζί μας.

Online μαθήματα κατάρτισης:

Προσφέρουμε μια ποικιλία από εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορεί να κάνει κράτηση online μαζί μας. Προσφέρουμε μαθήματα (soft skills), της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων στους τομείς της διατροφής, της επιστήμης των υπολογιστών, ο προγραμματισμός σταδιοδρομίας, τη διαχείριση, ναυτιλιακή βιομηχανία, την ιατρική τεχνολογία, σε απευθείας σύνδεση μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα βασικά προσόντα.

Online εκπαίδευση υποχρεωτική

Επιπλέον, προσφέρει oncampus σε απευθείας σύνδεση υποχρεωτική εκπαίδευση στην υγιεινή των τροφίμων, τον έλεγχο των λοιμώξεων και ασφάλεια στην εργασία. Έτσι, πρόσθετη εκπαίδευση για τους υπαλλήλους σας / μέσα από τη βιομηχανία τροφίμων μπορεί να είναι εύκολα, γρήγορα και φτηνά, και να εκτελέσει επί τόπου.

φορέα παροχής υπηρεσιών

Η oncampus GmbH ενεργεί ως πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της ηλεκτρονικής μάθησης και αναπτύσσει, λειτουργεί και διανέμει μερικής απασχόλησης σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα και προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τα πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και ιδρύματα.

Για όλες τις εργασίες στον τομέα της επαγγελματικής oncampus e-learning είναι ο συνεργάτης σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Η αποστολή μας

Ποιοι είμαστε - ποια είναι η αποστολή μας;

Το Ινστιτούτο για τις υπηρεσίες Μαθαίνοντας FH Lübeck και η oncampus GmbH χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και τα πολυμέσα για να ανοίξει Πανεπιστήμιο νέες ομάδες-στόχους: Βοηθάμε τους ανθρώπους, τόσο για τη διατήρηση μακροπρόθεσμη απασχολησιμότητα τους και να βελτιώσουν και να πάρει πίσω στην εκπαίδευση ή την εργασία.

Η Fachhochschule Lübeck και την κόρη της oncampus έχουν αναπτυχθεί τόσο επιτυχώς με κορυφαίους ευρωπαίους προμηθευτές στο χώρο των online εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το 1997ο

Τι πρεσβεύουμε;

Η συνεργασία και η δικτύωση είναι οι κατευθυντήριες αρχές των ενεργειών μας. Γνωρίζουμε την ευθύνη μας για Kund_innen μας, Partner_innen και Mitarbeiter_innen και να ενεργήσει αναλόγως. Είμαστε ανοιχτόμυαλοι, με ανοιχτό πνεύμα και φιλική.

Δουλεύουμε επαγγελματικά λύση προσανατολισμένη. Καινοτόμες τεχνικές λύσεις που αναπτύσσουμε και να χρησιμοποιήσετε στη δια βίου, ιδίως για να μεταφέρει την εργασία μάθησης. Βλέπουμε ανομοιογένεια ως μια ευκαιρία.

Ποιοι είναι οι πελάτες μας;

Το επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους μαθητές μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες ευκαιρίες εκπαίδευσης μας. Δουλεύουμε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με πανεπιστήμια, εταιρείες και ιδρύματα, προκειμένου να καταστεί δυνατή, όπως πολλοί άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση και να τους βοηθήσει να επιτύχουν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Ποιοι είναι οι στόχοι μας;

Παρέχουμε χρόνο και τόπο ανεξάρτητη, συνεργατική μάθηση. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε συνεχώς τις δυνατότητες του Διαδικτύου για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν τη βέλτιστη δια βίου μάθησης.

Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση αυτή, έχουμε συνεργαστεί με εθνικά και διεθνή πανεπιστήμια και άλλους εταίρους. Πετυχαίνουμε τους στόχους μας μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και την εξασφάλιση, καινοτόμα, υψηλής διαδικασιών και την ποιότητα των προϊόντων της αγοράς. Χρησιμοποιούμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης.

Θα παίξουμε ένα δομικά με τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης ανταγωνιστικότητας της FH Lübeck στην εθνική και διεθνή αγορά της εκπαίδευσης και να επεκταθεί.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

σχεδιασμού για τα πανεπιστήμια, να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να λειτουργήσει απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα μερικής απασχόλησης και επιμόρφωσης με βάση τη μεθοδολογία και τις υποδομές e-learning μας.

Οι μαθητές που επιτρέπουν σε απευθείας σύνδεση μελέτη και επιμόρφωση. Οι εταιρείες που προσφέρουν τόσο προσαρμοστεί και τυποποιημένο σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση.

Όταν μπορούμε να οικοδομήσουμε;

Η επιτυχία μας είναι ένα κίνητρο, αφιερωμένη και έμπειρη ομάδα. Έχουμε ευρεία και βαθιά τεχνογνωσία σε τεχνολογίες e-learning στη μεθοδολογία διδασκαλίας της δια βίου μάθησης και της διαχείρισης ενός οργανισμού που μαθαίνει.

Λειτουργούμε μια συνεχή, μακροχρόνια προσανατολισμό της ανάπτυξης του προσωπικού. Συνεργαζόμαστε με τυποποιημένες, αποτελεσματικές διαδικασίες, προκειμένου να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες εκπαίδευσης οικονομικά βιώσιμες στην αγορά. Χρησιμοποιούμε στρατηγικά σχέδια για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και διαδικασιών.

Τοποθεσίες

Γερμανία Online

Address
Γερμανία Online, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη