Photoacademy & Living Faces Berlin

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είναι φωτογραφίας ή make-up το πάθος σας;

Θα θέλατε να μετατρέψει το χόμπι σας σε ένα επάγγελμα και μια επιτυχημένη καριέρα σε μια από τις πιο ζωντανές πρωτεύουσες του κόσμου; Τότε καλώς ήλθατε στην Βερολίνο, την πόλη της απεριόριστες δυνατότητες. Βερολίνο, η γερμανική πρωτεύουσα, τον καθορισμό της τάσης στον τρόπο ζωής, τη μουσική, την τέχνη και τη μόδα. Όλα ξεκινούν εδώ!

Καλώς ήρθατε στο δημιουργικό σχολείο της φωτογραφίας και Creative Make-up. Photoacademy Berlin & Living Πρόσωπα - ένα σχολείο, δύο δυνατότητες οδού.

Η διαμόρφωση συνεργιών, τη δημιουργία δικτύων.

Η τήρηση από αυτό το σύνθημα, Photoacademy Βερολίνο και Ζώντας Πρόσωπα προσφέρουν μια μοναδική εκπαιδευτική ιδέα να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος ή make-up artist. Όλα σε μία θέση.

Κάθε τομέας της εκπαίδευσης έχει το δικό του κύριο στόχο της:

  • Photoacademy Βερολίνου προσφέρει ένα πρόγραμμα δώδεκα μηνών Επαγγελματική Φωτογραφία - Ζώντας Faces προσφέρει ένα πρόγραμμα δώδεκα μήνες για να γίνει ένα πιστοποιημένο Make-up Artist.

Δεν έχει σημασία ποια περιοχή που σας ενδιαφέρει, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσωπική μαθησιακό περιβάλλον με ένα πολύ δεσμευτεί ομάδα των εκπαιδευτών οι οποίοι προσπαθούν να σας στηρίξει σε επιμέρους μελλοντικά σας σχέδια.

Το σχολείο με βάση τους λόγους της Malzfabrik (www.malzfabrik.de), που βρίσκεται στο κέντρο του Βερολίνου. Μελλοντικές φωτογράφους και make-up artists ανταποκρίνονται σε 1000τμ του σχολείου και να ανταλλάξουν τη δημιουργικότητά τους σε διάφορα έργα σε καθημερινή βάση. Τα δίκτυα που διαμορφώνονται ήδη κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Επαγγελματική μαθήματα σας βοηθήσει να ελέγξουν τις μελλοντικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει σε αυτόν τον τομέα των επιχειρήσεων και να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στα μέσα ενημέρωσης.

Βερολίνο - δημιουργική και internationial

Βερολίνο αντανακλά τις γρήγορες αλλαγές στη μόδα και τον τρόπο ζωής. Οι αντιτιθέμενες στυλ σε όλη την πόλη του Βερολίνου κάνει πολύ ελκυστικό για τους νέους από όλο τον κόσμο. Οι τάσεις που δημιουργούνται εδώ και η ποικιλία των επιμέρους εννοιών ζωής είναι μέρος της ατμόσφαιρας που δημιουργεί η πόλη. Ομοίως, το Βερολίνο είναι μια πολύ νέα πόλη. 20% των πολιτών της είναι κάτω από την ηλικία των είκοσι πέντε. Οι κόσμοι δημιουργική σκηνή έρχεται στο Βερολίνο. Ένα από τα αξιοθέατα στο Βερολίνο είναι ότι το κόστος διαβίωσης είναι αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με άλλες μεγάλες πόλεις. Στην καρδιά του αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο, ιστορικής πόλης είναι το σχολείο μας. Από εδώ θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις ατελείωτες συναρπαστικές τοποθεσίες σε όλη την πόλη για τα βλαστάρια σου φωτογραφία. Εμπνευστείτε από τις διάφορες πολιτιστικές δυνατότητες, όπως μουσεία, εκθέσεις φωτογραφίας ή την Εβδομάδα Μόδας.

Χρειάζεται βοήθεια για να βρείτε ένα μέρος για να ζήσει;

Φυσικά, θα σας βοηθήσει στην εύρεση μια θέση για να ζήσουν. Μπορούμε επίσης να συνδεθείτε με άλλους μαθητές αν είναι η προτίμησή σας για να μοιραστούν ένα διαμέρισμα. Απλά ρωτήστε μας.

Ζήτηση μας ως School

Η αποστολή μας είναι να σας προετοιμάσει για την επαγγελματική ζωή ενός φωτογράφου ή make-up artist. Εκτός από τη διδασκαλία σας τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να είναι το καλύτερο στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορούμε επίσης να σας διδάξει πώς να σκέφτονται από την άποψη των επιχειρήσεων, καθώς και να σας εκπαιδεύσει για να αναλάβει τη φροντίδα του είναι πολύ σημαντική πλευρά του μάρκετινγκ. Μόνο εκείνοι που ξέρουν πώς να λειτουργούν ως δημιουργικός επαγγελματίας στην ελεύθερη αγορά θα είναι επιτυχής εκεί. Κάθε μαθητής έχει ατομική προσοχή. Καθ 'όλη την εκπαίδευσή σας θα συζητήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και να σας προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για την επαγγελματική ζωή σας ως εργαζόμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας.

Επιπλέον, κάθε μαθητής αφήνει το σχολείο μας όχι μόνο με ένα βαθμό, αλλά με έναν επαγγελματία χαρτοφυλακίου, μια προσωπική ιστοσελίδα και επαγγελματικές κάρτες καθώς και ένα οδικό χάρτη για το πώς ξεκινάει την καριέρα τους μετά την τελευταία ημέρα του σχολείου.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, εργαζόμαστε με τους δασκάλους που είναι επιτυχημένη στον τομέα τους και έχουν επίγνωση του τι απαιτεί σήμερα η βιομηχανία. Εάν είστε έτοιμοι να εργαστούν σκληρά και με αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων αυτών, τότε μπορούμε να σας εκπαιδεύσει για να καταστεί δυνατή η εν λόγω στόχων. Έτσι, ξεκινήστε την καριέρα σας ως επαγγελματίας φωτογράφος ή make-up artist εδώ στο Βερολίνο.

Τοποθεσίες

Βερολίνο

Address
Bessemerstr. 16-22
12103 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη