Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Philipps-Universität είναι όχι μόνο ένα γερμανικό πανεπιστήμιο με πλούσια παράδοση, είναι επίσης το παλαιότερο πανεπιστήμιο στον κόσμο που ιδρύθηκε το 1527 ως προτεσταντικός θεσμός. Έχει γίνει ένας τόπος έρευνας και διδασκαλίας για σχεδόν πέντε αιώνες.

Σήμερα υπάρχουν περίπου 20.000 σπουδαστές στο Marburg - 12% από όλο τον κόσμο. Σχεδόν όλοι οι επιστημονικοί κλάδοι, με εξαίρεση τις μηχανικές επιστήμες, εκπροσωπούνται στο Philipps-Universität Marburg. Οι διαφορετικές ειδικότητες κατανέμονται σε διαφορετικές σχολές, οι οποίες βρίσκονται κάτω από τις Σχολές.

Πολλές οργανώσεις συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν το φάσμα των υπηρεσιών του πανεπιστημίου. Για παράδειγμα, οι οργανισμοί αυτοί μπορούν να διεξάγουν ειδικές ερευνητικές δραστηριότητες ή να υποστηρίξουν το Philipps-Universität Marburg στους τομείς των επικοινωνιών, της πληροφορικής και των ξένων γλωσσών.

Το Τμήμα Οικονομικών περιλαμβάνει έξι καθηγητές και περίπου δώδεκα ανώτερους και κατώτερους καθηγητές. Οι καθηγητές έχουν εκτεταμένη εμπειρία σε διεθνείς δημοσιεύσεις, σε συμβουλευτικές κυβερνήσεις ή σε διεθνείς οργανισμούς και διδάσκουν στα αγγλικά. Το Τμήμα Οικονομικών είναι μεταξύ των πρώτων δέκα τμημάτων σε διεθνείς δημοσιεύσεις ανά καθηγητή στη Γερμανία (CHE Ranking 2005). Η οικονομική έρευνα και κατάρτιση διεξάγεται σε διεθνές επίπεδο στο Marburg, καθώς όλο το ακαδημαϊκό προσωπικό έχει δημιουργήσει ισχυρά, βιώσιμα προγράμματα εταιρικής σχέσης και κοινά ερευνητικά προγράμματα με Πανεπιστήμια της Ευρώπης, των ΗΠΑ και άλλων περιοχών του κόσμου. Η επικέντρωση της διδασκαλίας στην θεσμική οικονομία υπογραμμίζεται από το MACIE, το Κέντρο Θεσμικών Οικονομικών του Marburg, το οποίο πρόσφατα γιόρτασε την 50ή επέτειό του. Το προσωπικό της Economics δίνει έμφαση στη σημασία ενός φιλικού και ανοιχτού διδακτικού περιβάλλοντος. Οι σπουδαστές είναι ευπρόσδεκτοι να προσεγγίσουν καθηγητές και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις σχετικά με σχετικά οικονομικά ζητήματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Πρόγραμμα Διεθνούς Μάστερ ... [+]

Ποια είναι η ιδέα πίσω από ΕΜΕΑ;

EMEA είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα Μάστερ συνδυάζει θεσμικών οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων με εφαρμογές για τις οικονομίες της περιοχής MENA.

Η κατανόηση πολύπλοκων οικονομικών προκλήσεων στον ΜΕΝΑ απαιτεί μια διεπιστημονική προσέγγιση. Έτσι, EMEA περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογής από διάφορους επιστημονικούς κλάδους για να διευκολύνει μια ευρεία κατανόηση της πολυπλοκότητας της περιοχής.... [-]

Γερμανία Marburg
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Το Master of Science Πρόγραμμα στα Οικονομικά και θεσμικά όργανα στο Πανεπιστήμιο Philipps Marburg παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για μια καριέρα ως ε ... [+]

Το πρόγραμμα Master στα Οικονομικά και θεσμικά όργανα στο Philipps-Πανεπιστήμιο του Marburg παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για μια καριέρα ως επαγγελματίας οικονομολόγος στην κυβέρνηση ή την επιχείρηση και μια σταθερή βάση για μια ακαδημαϊκή καριέρα.

Περιεχόμενο Μαθήματος & Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Τα Οικονομικά MSc και Ιδρύματα αυστηρή κατάρτιση προσφέρει σε όλους τους σημαντικούς τομείς της οικονομικής θεωρίας και πολιτικής (συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων έρευνας) και είναι πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά. Έχει σχεδιαστεί ως γενική M.Sc. οικονομία πρόγραμμα με διακριτικό έμφαση στην οικονομική ανάλυση των θεσμών. Αυτό το μοναδικό επίκεντρο βασίζεται η βασική αντίληψη ότι η απόδοση μιας οικονομίας εξαρτάται αποφασιστικά από τα θεσμικά της όργανα. Αυτά μπορεί να είναι επίσημα θεσμικά όργανα, π.χ. νόμοι των επιχειρήσεων και των κανονισμών, οργάνωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, το σχεδιασμό των κεντρικών τραπεζών, και θεσμικές δομές του κράτους και της πολιτικής διαδικασίας · μπορούν επίσης να έχει άτυπο χαρακτήρα, π.χ., τους κανόνες και τις συνήθειες ή ειδικά ιδρύματα όπως οι συνεταιρισμοί και η μικρο-πιστωτικών αγορών στις αναπτυσσόμενες χώρες. Ως εκ τούτου, νέες θεσμικές Οικονομικών, Συνταγματικό Οικονομικά, Νομικά και Οικονομικά, Σχεδιασμού Μηχανισμού, κύριος εκπρόσωπος Θεωρία και Πολιτική Οικονομία / Public Choice είναι οι βασικές θεωρητικές προσεγγίσεις, τις οποίες οι μαθητές μαθαίνουν να εφαρμόσει, προκειμένου να αναλύσουν τις επιπτώσεις των ισχυόντων κανόνων, κανονισμών, και οργανισμούς και να πάρετε μελετημένες προτάσεις για μεταρρύθμιση σε ένα ευρύ πεδίο οικονομικών εφαρμογών. Αυτή η θεσμική εστίαση οικονομία αντανακλά επίσης τα ειδικά χαρακτηριστικά της έρευνας όλων των καθηγητών της οικονομίας στο Μάρμπουργκ. Οι ειδικότητες που προσφέρει... [-]

Γερμανία Marburg
Οκτώβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά