Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ως ιδιωτική ανεξάρτητο πανεπιστήμιο Ψυχολογική Πανεπιστήμιο του Βερολίνου είναι μια φιλανθρωπική πράξη. Όλα τα προγράμματα διαπιστευμένο από τη Γερουσία της Παιδείας, Νεολαίας και Επιστημών, την εκπαίδευση επιδοκιμασίας από την Κρατική Υπηρεσία Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Βερολίνου. Εκπαίδευση και επιστημονική ανάπτυξη, η Ψυχολογική Ινστιτούτο του Βερολίνου προσφέρει εκπαίδευση ψυχοθεραπεία, επιπλέον βαθμούς Δάσκαλος και M.Sc. Ψυχολογία. Η μελέτη ολοκληρωμένη εκπαίδευση ψυχοθεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί σε ήχο ή τη συμπεριφορά της θεραπείας και το παιδί Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία και εφήβων ψυχοθεραπεία. Η ανταλλαγή των εγκάρσιων διαδικασία δεξιοτήτων έχει μεγάλη σημασία για την PHB και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό σημείο στα προγράμματα σπουδών όλων των προγραμμάτων σπουδών και κατάρτισης.

Οι καθηγητές στα μαθήματα είναι τόσο πρακτικές όσο και δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και αντιπροσωπεύουν το αίτημα της Επιστήμονας Σύμβουλο. Οι φοιτητές συμμετέχουν ενεργά σε υπάρχοντα ερευνητικά προγράμματα και υποστηρίζει τα δικά της ερευνητικά προγράμματα. Μέσα από τη συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια και τα διδακτορικά προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι.

Με μια ματιά

 • μελέτη Μέθοδος Cross (ΤΡ και VT)
 • Σπουδών και κατάρτισης στην ψυχοθεραπεία σε ένα σπίτι
 • Μικρές ομάδες σεμινάριο συναδελφική ατμόσφαιρα
 • Προσωπικά προσοχή από τον Οργανισμό των μελετών
 • Υποστήριξη για τη συμμετοχή σε συνέδρια και συναντήσεις
 • Πρακτική εξάσκηση στη δική μας ψυχοθεραπευτική ασθενοφόρο
 • Η έρευνα στην Τριτοβάθμια ασθενοφόρο
 • Εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο του Βερολίνου κοντά στην Alexanderplatz απευθείας στο Köllnischen Park και στον ποταμό Spree

Μελέτη και κατάρτιση προσφοράς

 • Διαδοχική Σπουδές: M.Sc. ψυχολογία
 • βαθμό Μεταπτυχιακά Νομική Ψυχολογία
 • πτυχίο Ψυχολογίας Μεταπτυχιακά και Ψυχοθεραπεία της οικογένειας
 • κατάρτισης Ψυχοθεραπεία με ψυχοθεραπεία ολοκληρωμένου προγράμματος μάστερ (VT ή TP)
 • Παιδί και έφηβος κατάρτισης ψυχοθεραπεία με ψυχολογία ολοκληρωμένου προγράμματος μάστερ και Ψυχοθεραπεία της οικογένειας

το πανεπιστήμιο

Διδασκαλία, την έρευνα και την εκπαίδευση στο PHB επικεντρώνονται στους τομείς της εφαρμογής της ψυχολογίας. Οι ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές έχουν ξεκινήσει το πανεπιστήμιο ξεκίνησε να ενισχυθεί η μία που συνδέει την επιστήμη και την πρακτική, και από την άλλη να υποστηρίξει τη μεταφορά της έρευνας στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό πιστεύω PHB θέλει να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών με μια ισχυρή επιστημονική και βαθιά πρακτική σημασία. Εκτός από τις ευκαιρίες σπουδών και κατάρτισης και εκπαίδευσης και συνέδρια για ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές στο χρονοδιάγραμμα του προγράμματος της PHB είναι. Άλλα μαθήματα σε διάφορους τομείς εφαρμογής της ψυχολογίας και B.Sc. Ψυχολογία είναι υπό κατασκευή.

Σε συνεργασία με την Ακαδημία του Βερολίνου Κατάρτισης Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας (BAP), Γερμανικά το ψυχολόγοι εκπαιδευτικό ίδρυμα Academy (DPA) και την Επαγγελματική Ένωση Γερμανών ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών (BDP) είναι το ΡΗΒ στο κέντρο ενός εκπαιδευτικού δικτύου για την εκπαίδευση και τη συνεχή εκπαίδευση και παρέχει ένα κομβικό σημείο για επαγγελματικά συμφέροντα των ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών σε διάφορους τομείς δραστηριότητας.

διαπίστευση

Τα μαθήματα Ψυχολογική Ψυχοθεραπεία στην συμπεριφορική θεραπεία (CBT) ή ήχου Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία (TP), την οικογένεια ψυχολογία και την εγκληματολογική ψυχολογία διαπιστευμένο από τη Γερουσία της Παιδείας, Νεολαίας και Επιστημών. πτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογίας του νέου στρατηγικού βασίστηκε στις συστάσεις της Γερμανικής Εταιρείας Ψυχολογίας αναπτυχθεί και εγκριθεί από την Κρατική Υπηρεσία Υγείας και Παιδείας. Οι απόφοιτοι της Ψυχολογίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη PHB πληρούν τις Zulassungsvoraussetzuungen για την εκπαίδευση ψυχοθεραπευτές. Το μάθημα Ψυχολογική Ψυχοθεραπεία είναι διαπιστευμένο στις δύο διαδικασίες επικεντρώνονται στην (συμπεριφορική θεραπεία και ψυχολογίας του βάθους, με βάση την ψυχοθεραπεία) Επιπλέον, για Acquin, καθώς και φυσικά Νομική Ψυχολογία του Δασκάλου.

Οι εφαρμογές έγκριση των PHB στα Ψυχολογική Ψυχοθεραπεία (VT ή TP) και στην παιδική και εφηβική ψυχοθεραπεία έχουν λάβει πιστοποίηση από το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Βερολίνου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Psychologische Hochschule Berlin

Με την ψυχολογία βαθμό του πλοιάρχου αναπτύχθηκε μια σύγχρονη αντίληψη της μελέτης κατά τη ΡΗΒ εστιάζει στη σύνδεση μεταξύ της πρακτικής και της επιστήμης. Το πρόγραμμα ε ... [+]

Με την ψυχολογία βαθμό του πλοιάρχου αναπτύχθηκε μια σύγχρονη αντίληψη της μελέτης κατά τη ΡΗΒ εστιάζει στη σύνδεση μεταξύ της πρακτικής και της επιστήμης. Το πρόγραμμα είναι ευθυγραμμισμένο με τις συστάσεις της Γερμανικής Εταιρείας Ψυχολογίας και προσφέρει επίσης εικόνα για σημαντικούς τομείς της πρακτικής.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα Master of Science στην Ψυχολογία (120 CP).... [-]

Γερμανία Berlin
Οκτώβριος 2019
Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά