Technical University of Kaiserslautern

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι έμπειροι επαγγελματίες βοηθούν στη διασφάλιση της επιτυχίας σας

Το Κέντρο Απόστασης και Ανεξάρτητων Σπουδών (DISC) είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα στη Γερμανία για μεταπτυχιακά μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το ίδρυμα έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό ακαδημαϊκών μαθημάτων για καθοδηγούμενη αυτο-μελέτη. Δημιουργήθηκε από το Κέντρο Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ZFUW), το οποίο ιδρύθηκε στο Technische Universität Kaiserslautern το 1992.

  • Προσφέρουμε διαπιστευμένους μεταπτυχιακούς τίτλους σε ελκυστικούς τομείς και
    σας συνοδεύουν καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας με συμβουλές, υπηρεσίες και υποστήριξη.

Ανεξάρτητη μελέτη

Η έννοια της ανεξάρτητης μάθησης είναι το κλειδί για τη φιλοσοφία του DISC.

  • Ενισχύουμε τις δεξιότητες αυτο-μελέτης των μαθητών μας και υποστηρίζουμε το Technische Universität Kaiserslautern μέσω της ανάπτυξης ενοτήτων αυτο-μελέτης για τη δημιουργία μιας κουλτούρας δια βίου μάθησης.
  • Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο συμβάλλουμε σημαντικά στους μαθητές του Technische Universität Kaiserslautern, αναπτύσσοντας επαγγελματική ικανότητα, αλλά τους βοηθάμε να γίνουν ειδικοί στην ανεξάρτητη μάθηση.

Σπουδές από οπουδήποτε στον κόσμο

Περίπου 4.200 πτυχιούχοι χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή τα μαθήματα που προσφέρονται από το DISC για να ενισχύσουν την καριέρα τους - αριθμός που κανένα άλλο συγκρίσιμο ινστιτούτο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη Γερμανία δεν μπορεί να ταιριάξει. Οι μαθητές προέρχονται από όλη τη Γερμανία, γειτονικές γερμανόφωνες χώρες, αλλά και από το εξωτερικό, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια διαμονής στην Κίνα, την Ινδία ή τις ΗΠΑ.

Εκπαίδευση με υψηλό ποσοστό επιτυχίας

Το 80% των συμμετεχόντων σε βαθμούς εξ αποστάσεως εκπαίδευσης DISC ολοκληρώνουν με επιτυχία το μάθημά τους. Αυτό το υψηλό ποσοστό επιτυχίας βασίζεται στον συνδυασμό σεβαστών και διάσημων διευθυντών σπουδών με ισχυρό πρακτικό προσανατολισμό, διδακτικό υλικό πρώτης κατηγορίας, διαδικτυακά σεμινάρια και την αξιόπιστη υποστήριξη μελέτης που παρέχεται από το προσωπικό του DISC.

Technische Universität Kaiserslautern

Προγράμματα σπουδών προσανατολισμένα στο μέλλον, πρακτική εκπαίδευση στον πραγματικό κόσμο και μια σύγχρονη υποδομή είναι οι προϋποθέσεις πλαίσιο που οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να βρουν στο Technische Universität Kaiserslautern. Από την ίδρυσή του το 1970, το μοναδικό πανεπιστήμιο στη Ρηνανία-Παλατινάτο με τεχνική και μηχανική εστίαση έχει κερδίσει μια αξιοζήλευτη φήμη και μπορεί περισσότερο από το να διατηρήσει το δικό του εναντίον των καθιερωμένων τεχνικών πανεπιστημίων.

Το βραβείο που απονεμήθηκε στο Technische Universität Kaiserslautern τον Οκτώβριο του 2009 στον διαγωνισμό «Αριστεία στη Διδασκαλία», το οποίο τιμά την ίδρυση ως ένα από τα έξι πανεπιστήμια που κέρδισαν στη Γερμανία, αποτελεί ζωντανή απόδειξη του υψηλού επιπέδου διδασκαλίας που προσφέρεται.

Ως πανεπιστήμιο πανεπιστημιουπόλεων με περίπου 14.000 φοιτητές (περίπου 4.000 εκ των οποίων είναι φοιτητές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης), προσφέρει πάνω από 100 μαθήματα με βάση το μέλλον, με βάση την πρακτική σε 12 τμήματα. Το εύχρηστο μέγεθός του εγγυάται επίσης τη στενή επαφή των μαθητών με τους καθηγητές και την εξαιρετική υποστήριξη των φοιτητών.

Εκτός από αυτό, οι φοιτητές επωφελούνται από τα πολυάριθμα διάσημα ερευνητικά ινστιτούτα, συμπεριλαμβανομένων δύο Ινστιτούτων Fraunhofer, ενός Ινστιτούτου Max Planck, του Γερμανικού Κέντρου Τεχνητής Νοημοσύνης (DFKI) και του Ινστιτούτου Σύνθετων Υλικών (IVW), τα οποία βρίσκονται είτε εντός ή κοντά στην πανεπιστημιούπολη και συνεργαστείτε στενά με το πανεπιστήμιο στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας.

Τον Ιανουάριο του 2010, το Technische Universität Kaiserslautern και τα ινστιτούτα IESE, ITWM, DFKI και ITA κέρδισαν δύο από τα συνολικά πέντε βραβεία στον κορυφαίο διαγωνισμό συμπλέγματος που διοργάνωσε το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας (BMBF).

Δυο ερευνητικά κέντρα ιδρύθηκαν στο Technische Universität Kaiserslautern στα μέσα του 2008 με σκοπό τη δημιουργία μεγάλων, συντονισμένων ερευνητικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων ειδικών τομέων έρευνας, και την επιτυχία της χρηματοδότησης έργων στο πλαίσιο εθνικών και διεθνών μέτρων προώθησης της αριστείας.

Τοποθεσίες

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Ρηνανία-Παλατινάτο, Γερμανία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη