Trier University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Trier University ιδρύθηκε το 1473 και άνοιξε ξανά το 1970 ως σύγχρονο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο. Χτισμένο σε ένα ψηλό οροπέδιο με θέα στον ποταμό Μοζέλα και περιτριγυρισμένο από πλούσια πράσινη φύση, λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα πανεπιστήμια της Γερμανίας. Τα κτίρια των σχολείων και των κτιριακών εγκαταστάσεων συνδέονται με γέφυρες και ομαδοποιούνται γύρω από το Φόρουμ και την Κεντρική Βιβλιοθήκη.

Trier University επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις ανθρωπιστικές επιστήμες, στις κοινωνικές επιστήμες και στα οικονομικά, αλλά επίσης ενισχύει σταθερά τα προγράμματα περιβαλλοντικών επιστημών. Υπάρχουν έξι σχολές που καλύπτουν από κοινού πάνω από 30 θεματικές περιοχές. Πολλά ερευνητικά έργα είναι διεπιστημονικής φύσης και ενσωματώνονται σε παγκόσμια δίκτυα.

Με περίπου 1.200 εργαζόμενους και 13.000 σπουδαστές (συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 11% διεθνών φοιτητών), Trier University αγκαλιάζει την αντίθεση: νέος, αλλά παράλληλα με την παράδοση. διεθνές προσανατολισμό και περιφερειακές ρίζες · στο γεωγραφικό άκρο της Γερμανίας, αλλά στην καρδιά της Ευρώπης.

  • 13.000 Συνολικός αριθμός φοιτητών
  • 11 Ποσοστό διεθνών φοιτητών

Τοποθεσία Πανεπιστημίου

Το Trier βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του ομόσπονδου κράτους Ρηνανίας-Παλατινάτου στην κοιλάδα Moselle. Ως η παλαιότερη πόλη της Γερμανίας, που ιδρύθηκε πριν από περίπου 2000 χρόνια, ο Τίρρι έγινε πόλη διαμονής ρωμαϊκών αυτοκρατόρων, είδε την άνοδο και πτώση του Ναπολέοντα Βαναπαρτ και είναι η γενέτειρα του φιλόσοφου Καρλ Μαρξ. Χάρη στα ιστορικά μνημεία της, το Porta Nigra, ο καθεδρικός ναός του Trier και άλλα σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία, η παλαιότερη πόλη της Γερμανίας είναι μια περιοχή της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Σήμερα, το Trier είναι κάτι παλιό, με το αστικό τοπίο να είναι μια συγχώνευση της ιστορίας και του σύγχρονου τρόπου ζωής, που χαρακτηρίζεται τουλάχιστον από τη ζωντανή φοιτητική ζωή. Με μπαρ, καφετέριες και ένα πολύχρωμο φάσμα πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, το Τίρ είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο με διεθνή ελκυστικότητα και ένα όμορφο μέρος για να ζουν οι 110.000 κάτοικοι της πόλης. Οι αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες είναι ευρέως διαδεδομένες εξαιτίας της εκπληκτικής ομορφιάς των γύρω ποταμών, των φυσικών πάρκων και των εθνικών πάρκων και λόγω των πολυάριθμων αθλητικών σωματείων και γυμναστηρίων.

Ενώ το Τρίερ βρίσκεται πολύ στα δυτικά της Γερμανίας, βρίσκεται πολύ κοντά στη Γαλλία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο και επομένως δεν είναι καθόλου απομακρυσμένο. Η περιοχή διαθέτει πέντε διεθνή αεροδρόμια και συνδέσεις υψηλής συχνότητας με τρένα και λεωφορεία. Trier University και επτά άλλα πανεπιστήμια από το τετράγωνο αποτελούν το Πανεπιστήμιο της Μεγάλης Περιοχής, επιτρέποντας στους μαθητές να επισκέπτονται μαθήματα στο εξωτερικό με εγγυημένη αποδοχή.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις και πολλές μεσαίες επιχειρήσεις, τα οικονομικά κέντρα του Λουξεμβούργου και της Φρανκφούρτης και πολλά θεσμικά όργανα της ΕΕ χαρακτηρίζουν την οικονομία της περιοχής, όλα με δεσμούς με Trier University .

Τοποθεσίες

Δικαστής

Address
Universitätsring,15
54296 Δικαστής, Ρηνανία-Παλατινάτο, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη